Šta je novo?

Diablo 3

Ja uzivam u D3 i dan danas, a probao sam i Torchlight II, i PoE, i Marvel Heroes, i mogu slobodno da kazem da je D3 sve samo ne losa igra.
Ja ne znam sta ocekujete da se pametno pise godinu dana nakon izlaska igre, osim kada nekome dropne neki lep item, ili kada je u najavi novi patch, ili utiske kada isti izadje.

Sto se tice popularnosti same igre, dovoljno je da se u AH search otkuca neki legendary item, recimo Litany of the Undaunted, pa da se vidi koliko ih je okaceno u zadnjih sat vremena. Mnogo ljudi i dan danas igra D3, i nadam se da ce ga poboljsati ekspanzijom pa da ga igra jos vise. :)

E sad sto se mene tice, timu koji je radio engine dao bih dva meseca placenog odsustva, sa putnim aranzmanom po izboru, a ove sto su dizajnirali leg/set iteme i set bonuse bih turio na tih dva meseca u celiju, pa ih terao da igraju recimo DH na MP10 sa Natalya's set crossbowom, ili onim iglicama sto svaki cas padaju...

Ovoj igri samo fale novi itemi oko kojih se mogu praviti specificni buildovi, balansiranje roll vrednosti svih postojecih itema, i pre svega novi sadrzaj koji ce p100 karakterima dati neki smisao dalje igre.

^
Bravo za post!To je upravo sto bi trebalo da se i uradi!Odlicno je to sto samo igra moze da se jos dosta unapredi!Nove klase,novi itemi,nove mape(ekspanzija),novi paragon cap sa svojim pogodnostima,a samim tim veca tezina...Ima tu ogromnog prostora za napredak!

Poslednja izmena:
t

a torchlight je ako pogledas grafiku ocaj za diablo_like_dark_gothic igru... ono ko da je za devojcice (one goth trinaestogodisnjakinje) pravljeno... ako je nesto wow_like onda je to tl2
i sto je bitno ko je pravio torchlight? i kakav je to osecaj u igranju tl2 koji je totalno drugaciji od d3?

Mozda je tebi ocaj, ali igra je duplo bolja od D3. Atmosfera je takodje duplo bolja i vise podsjeca na prvi i drugi Diablo nego ovaj kvazi nastavak... I naravno da je bitno ko je pravio T2!

Ovoj igri samo fale novi itemi oko kojih se mogu praviti specificni buildovi, balansiranje roll vrednosti svih postojecih itema, i pre svega novi sadrzaj koji ce p100 karakterima dati neki smisao dalje igre.

Ovo je sustina i osnova za buduci, dalji zivot D3 ... samo mi nije jasno, zasto se stalno pravdate, na trololo izjave pojedinaca koji su igrali/probali 15 min D3 !

pa moraju da opravdaju svojih 5000-6000 din sto su dali za igru xD

32e disk, preorder sa sve dostavom u mom slucaju

Unknown_Name, bolje skini slem i o'ladi malo, posto ti argumenti ne idu bas od ruke. Po tvojoj logici, Diablo 3 je popularniji i od League of Legends, zato sto na Benchu ova tema ima toliko postova i pregleda... A da Path of Exile pada u zaborav, igra koja ima 2.5 miliona igraca u svojoj beta fazi, kojoj poslednji patch notes je duzi nego sto je Diablo 3 dev team ikad sklopio, to necu ni da komentarisem. Sramota da milijarderska firma bude nadmasena kolicinom ulozenog rada nezavisnim timom koji se sastoji od desetoro ljudi.

Poslednja izmena:
samo desetoro ljudi,wow xD

e ajd makni se iz ove teme molim te :)

Poslednja izmena:
Da ne trolujes i da citas postove redovno onda bi znao o cemu se ovde prica a posto vidim da ides iz teme u temu i trolujes onda necu ni da te pitam jel imas nalog na D3 ili ne posto ocigledno je da nemas niti si ikada igru igrao pa zato pricas kako je TL2 bolji, pomenuti TL2 je koliko bio aktivan, mesec, dva, pet??? Koliko je igra bila aktivna pre nego sto je pala u zaborav? Onda pomenuti PoE isto tako je bio aktivan koliko i onda polako igra odlazi u zaborav doduse jos se u temi pojavi po koji post ali daleko je to od toga da je tema aktivna i da ima nasih ljudi sa foruma aktivnih koji svaki dan provedu aktivno par sati u igri grindajuci se. Naravno da nije bitno koje koji igru pravio a i to sto neki kazu da je bitno licno mislim da nije bitno jer niti ces lakse prelaziti igru niti ce ti neko na forumu reci to masjtore uspeo si u zivotu posto znas ko je koju igru pravio. Pa kada kazes da je igra duplo bolja kako to da onda u TL2 temi nisam video ni jedan tvoj post ili nisi stigo da istrolujes temu posto je suvise rano otisla u zaborav pa nisi je video medju aktivnim temama pa nisi mogo da trolujes. Inace igra kada se pojavila imala je nekih 85k igraca 3 nedelje kasnije ih je bilo 11k, to je po meni vise nego pokazatelj da je igra fejlovala najstasnije.

I ti si se povampirio izgleda?! :smoke:T2 je bolja igra od D3, mozda ne duplo ali troduplo sigurno. Pocev od grafike i muzike, originalnih ideja, dinamicniji gameplay, zanimljivija prica, atmosfera neuporedivo bolja od D3... Ma sve!

To koliko igraca igra takozvani "Diablo 3", samo pokazuje koliko je ispranih mozgova, Blizzard fanboysa i nolifera, nista drugo. Po tvojoj logici i Angry Birds su bolja igra od tvog cijenjenog Diabla 3, jer ih vise ljudi igra?! Dzastin Biber ima milione fanova, ali to ne znaci da je njegova muzika dobra!

Poslednja izmena:
Mozda je tebi ocaj, ali igra je duplo bolja od D3. Atmosfera je takodje duplo bolja i vise podsjeca na prvi i drugi Diablo nego ovaj kvazi nastavak... I naravno da je bitno ko je pravio T2!
rekoh da je grafika ocaj, izgleda nam se ukusi razlikuju :) opet i sto se tice atmosfere, izgleda da i tu drugacije shvatamo arpg

A da Path of Exile pada u zaborav, igra koja ima 2.5 miliona igraca u svojoj beta fazi, kojoj poslednji patch notes je duzi nego sto je Diablo 3 dev team ikad sklopio, to necu ni da komentarisem. Sramota da milijarderska firma bude nadmasena kolicinom ulozenog rada nezavisnim timom koji se sastoji od desetoro ljudi.
PoE nije vise beta, barem oni tako kazu i koliko je igraca online dnevno od tih 2.5mil? ja sam medju tih 2.5 mil i nisam pokrenuo igru ima vise od mesec dva
mnogo oni patchuju za savrsenu igru :)

Poslednja izmena:
rekoh da je grafika ocaj, izgleda nam se ukusi razlikuju :)

Kako mozes da pljujes Torchlight grafiku, a volis Warcraft i Diablo 3?!:lupko: Kakva kontradiktornost. Ne volis stilizovanu grafiku, ali zato volis da igras Warcraft. :d

Graficki stil u Torchlightu je slican, a po meni mnogo bolji od onog u Warcraftu. Inace, grafika u T2 je sasvim prikladna, jer igra je od pocetka u tom stilu radjena, od prvog dijela. A Diablo 3 je u odnosu na original sada kao crtani film! To ne zelis da primijetis?! Ok. zivi u zabludi. Ali to nikako nije adekvatno Diablo univerzumu, koji treba da bude sto realisticniji i jeziviji, da opravda svoj naziv. A ne da sad naprave redizajn svega, pa sta ispane, a ispalo je kao nekakva papazjanija, mjesavina Anime i Diznija.
Ako si igrao prvi Diablo u vrijeme kada je izasao, znaces da je grafika tada bila ultra realisticna.

Poslednja izmena:
grafika u warcraft i diablo nije ista. pogledaj malo bolje.

wow i tl2 su dosta slicni graficki, a to je crtani film, nemoj da to poredis sa diablo (1, 2 pa i 3)
hajde lupi screenshot u tl2 i diablo 3 pa okaci ovde jednu pored druge

grafika u diablo je 2d kako to poredis sa 3d?

edit:
mjesavina Anime i Diznija.
e upravo je to wow i tl2

Poslednja izmena:
Tuzno je sto je taj mali, neambiciozni i svakako simpaticni Torchlight doziveo da se tek ponekad spomene na nekoj temi o drugoj igri.
Izdan od svoje armije igraca, koji su se kleli u njega, a napustili ga posle mesec ili dva. Doduse, pitanje je koliko su i izdavaci zeleli da stvore svet koji ce trajati godinama, i menjati se, evoluirati i pratiti zahteve onih koji uzivaju u njemu.
Ovako lici na fusnotu koja ce neki eventualni nastavak verovatno tempirati sa izlaskom ekspanzije ili cetvrtog dela igre cija je ovo tema.

Poslednja izmena:
pa grafika u wow i wc3 nije ista :) ali slicna jeste, za razliku od d3 grafike]

Hahaha.... dobro nije ista, ali je slicna, isto kao i u Torchlight-u. I ne prebacuj sad kompraciju na Diablo 3, jer ti hejtujes stil Torchilgta koji je skoro identican Warcraft-u kojeg ti ocigledno obozavas. Ali bitno je popljuvati, onako reda radi, i to aspekt igre koji to ne zasluzuje, stil koji je privlacan svakom pravom ljubitelju Warcraft fransize i generalno dobre stilizacije.

Hahaha.... dobro nije ista, ali je slicna, isto kao i u Torchlight-u. I ne prebacuj sad kompraciju na Diablo 3, jer ti hejtujes stil Torchilgta koji je skoro identican Warcraft-u kojeg ti ocigledno obozavas. Ali bitno je popljuvati, onako reda radi, i to aspekt igre koji to ne zasluzuje, stil koji je privlacan svakom pravom ljubitelju Warcraft fransize i generalno dobre stilizacije.
pa ovo je diablo 3 tema, osim ako nisam omasio :D meni je world of warcraft ocajan zato sam ga malo i igrao (ko kaze da ga obozavam :)). warcraft 3 je drugacija igra. to sto mi je nick illidan ne znaci da secem vene za wow-om

evo da dodamo i wc3 screenshots:)
https://www.google.com/search?q=war...JEoTI4AS0w4HoAw&ved=0CCwQsAQ&biw=1920&bih=989

Poslednja izmena:
pa ovo je diablo 3 tema, osim ako nisam omasio :D meni je world of warcraft ocajan zato sam ga malo i igrao (ko kaze da ga obozavam :)). warcraft 3 je drugacija igra. to sto mi je nick illidan ne znaci da secem vene za wow-om

Warcraft 3 i WOW nemaju uopste slican graficki stil, kao ni Torchlight, to hoces da kazes, ne kapiram?! Savjetujem ti, ako nosis naocare da ih dobro ocistis. Posto te tri igre imaju skoro identican stil.

I ja nisam pominjao WOW samo Warcraft, ne znam gdje si ti to procitao?! Eto, mora da su ti se zaprljale cvike. :d

Nego da ne sirimo dalje raspravu. Sa fandecicom koja placu cim procitaju neku kritiku. Evo necu vam dirati vasu omiljenu igricu.

Vidi, ja u tvojih zadnjih ne znam koliko postova nisam video smisleni komentar koji zasluzuje odgovor. Nesto popujes samo i pricas sa visine, ni jedan validan argument nisam procitao. Idi igraj Torchlight slobodno, a nama sto nemamo pojma o zivotu dozvoli da igramo sta nam prija. Ako ti je do prepucavanja po forumu bolje idi do neke lokalne teretane pa udaraj u dzak malo, da se resis negativne... ;)
Smorio si ovu temu maksimalno.

Warcraft 3 i WOW nemaju uopste slican graficki stil, kao ni Torchlight, to hoces da kazes, ne kapiram?! Savjetujem ti, ako nosis naocare da ih dobro ocistis. Posto te tri igre imaju skoro identican stil.

I ja nisam pominjao WOW samo Warcraft, ne znam gdje si ti to procitao?! Eto, mora da su ti se zaprljale cvike. :d
warcraft 3 i world of warcraft nemogu da nemaju slican graficki stil, kad su obe igre iz warcraft universe, torchlight ima slican graficki stil, a diablo 3 nema uopste slican graficki stil sa warcraft igrama i torchlight, to sam hteo da kazem. e sad posto mi je graficki still u wow i tl2 ocajan logicno je da ne obozavam to, zar ne? tebi je taj Anime-Disney stil dobar i ti obozavas to, zar ne?
e sad da se vratmo na prvi post kada sam rekao da nam se ukusi razlikuju :)

Poslednja izmena:
Prodao Soleoslavu nalog pre nekih pola godine :D Poslao sam mu danas pm da vidim da li igra i da l se moze otkupiti ;p Ako ne, uzecu verovatno kljuc opet.
Inace, nalog sam bio prodao najpre da bih batalio wow jer sam se bio navukao opet neka 3-4 meseca i jedino tako sam mogao da prekinem, nisam imao srca da ja uzmem i sam obrisem heroja nego mi lakse bilo da prodam ;p

e sad posto mi je graficki still u wow i tl2 ocajan logicno je da ne obozavam to, zar ne?

OK. ja ti samo kazem da je stil iz WOW-a i Warcrafta 3 identican. Isti umjetnici, crtaci, dizajneri su ucestvovali u izradi tog Warcraft stila. Za Torchlight su ljudi uradili na veoma slican nacin stilizaciju. Ne mozes da mrzis WOW graficki stil a ovamo da ti se svidja Warcraft 3 stil. Tvrdoglav sam, ali to je stvarno kontradiktornost sto ti pricas. Evo necu vise, odjavljujem se.

ok izvini nisam dobro napisao

e sad posto mi je graficki still u wow, warcraft i tl2 ocajan logicno je da ne obozavam to, zar ne?

evo ga, edited (da ne menjam original post koji si quotovao)

warcraft 3 je dugacija igra, RTS a ne a(mmo)rpg

Poslednja izmena:
e ***..
nista, ako ne uzmes stari acc, imam ja 1 cd key tako da nemas frke !
Brzo ces da se izlevelujes i opremis pa da koljemo kao u stara vremena :)

bice i neka oprema :)

PoE nije vise beta, barem oni tako kazu i koliko je igraca online dnevno od tih 2.5mil? ja sam medju tih 2.5 mil i nisam pokrenuo igru ima vise od mesec dva
mnogo oni patchuju za savrsenu igru :)

PoE je itekako jos uvek beta, posto je pre nekako pocela druga faza Open Bete sa 0.11.0 patch-om. Samo sto to u Srbiji verovatno znaci gotova igra, posebno Diablo igracima (ukljucujuci i mene) koji su dobili poprilicno nedovrsen proizvod od Blizzarda pa sad sve sa tim poistovecuju. :p I radije bi da patchuju svake dve nedelje kao sto oni rade, tj. dodaju novi content i balansiraju igru izmedju ostalog, nego sto se dobijaju po 2-3 promene po patchu od Blizzarda. Ocigledno je Diablo 3 savrsena igra kad je ne menjaju toliko, tvojom logikom.

Vrh Dno