D3 je jedna igra gde je minimalna razlika izmedju igranja na PCu i konzoli, bas zbog nacina na koji su je pravili. Stave auto-aim na neke spellove gde previse zavisi mis, kao npr. neki AOE spellovi WDa i eto resenja. Ako su mogli da osposobe FPS igre, gde je mis itekako zahtevniji od Diabla, moci ce i Blizzard ovo da zaglupi da bude igrivo.
Nikako ne mogu da se slozim sa ovom izjavom, kako ISTA RAZLIKA u igranju ?!? ... jedino ako ti pod igranje smatras stiskanje dugmica u slicnom rasporedu i samo to.
Ali brate meni bi na k**** izasao taj autoaim, baz iz razloga sto ja hocu da imam kontrolu nad svime u ovakvim igrama, a ne da mi rokne najaci spell na neka 3 kostura sa strane kad me 5 roka na meleee.
Auto aim je za *****e !
Naspram D2 igra jeste zaglupljena, ali ne od strane kontrola a to sto tako mora da bude na konzolama neka bude, zato NIKAD ne bi igrao takve igra na kutijama (FPS, RTS i izometrijske RPG-e)
ne mogu da budu drugaciji kada nam godinu dana govore da je sve random
Mogu da odrade da neki afiixi cesce rollaju, i jaci itemi dropaju.
Ali tako bi se *****ali, jer mnogi bi se smorili jer reward spike-ovi bi bili cesci i time bi igra izgubila brze svaki izazov, pa neka to tako odrade

i potpuno ogade sebi development svake moguce buduce igre za kutije.
Najgore od svega toga je sto ovakav verzija igre moze da prode i posle kad ce praviti EXP. za PC pravice je uporedo sa konzol verzijom i dobicemo sranjce i tada ce se zeznuti kako im i treba, pre ce poceti da ih hejtuju i kupuju igru.
PS: Ja mislim da sam cuo da Gold AH ce postojati samo ne RMAH ???