Šta je novo?

Diablo 3

Biće i tamo random, samo će, npr., šansa za drop legendary-ja biti 4x veca nego na PC verziji (patch 1.0.5,"The chance for Legendary and set items to drop has been doubled"), ili tako nešto...
Moraju to da urade, jer bi se igrači, bez AH, potpuno smorili na Infernu...

D3 je jedna igra gde je minimalna razlika izmedju igranja na PCu i konzoli, bas zbog nacina na koji su je pravili. Stave auto-aim na neke spellove gde previse zavisi mis, kao npr. neki AOE spellovi WDa i eto resenja. Ako su mogli da osposobe FPS igre, gde je mis itekako zahtevniji od Diabla, moci ce i Blizzard ovo da zaglupi da bude igrivo.

Nikako ne mogu da se slozim sa ovom izjavom, kako ISTA RAZLIKA u igranju ?!? ... jedino ako ti pod igranje smatras stiskanje dugmica u slicnom rasporedu i samo to.
Ali brate meni bi na k**** izasao taj autoaim, baz iz razloga sto ja hocu da imam kontrolu nad svime u ovakvim igrama, a ne da mi rokne najaci spell na neka 3 kostura sa strane kad me 5 roka na meleee.
Auto aim je za *****e !
Naspram D2 igra jeste zaglupljena, ali ne od strane kontrola a to sto tako mora da bude na konzolama neka bude, zato NIKAD ne bi igrao takve igra na kutijama (FPS, RTS i izometrijske RPG-e)

ne mogu da budu drugaciji kada nam godinu dana govore da je sve random

Mogu da odrade da neki afiixi cesce rollaju, i jaci itemi dropaju.
Ali tako bi se *****ali, jer mnogi bi se smorili jer reward spike-ovi bi bili cesci i time bi igra izgubila brze svaki izazov, pa neka to tako odrade :D i potpuno ogade sebi development svake moguce buduce igre za kutije.

Najgore od svega toga je sto ovakav verzija igre moze da prode i posle kad ce praviti EXP. za PC pravice je uporedo sa konzol verzijom i dobicemo sranjce i tada ce se zeznuti kako im i treba, pre ce poceti da ih hejtuju i kupuju igru.

PS: Ja mislim da sam cuo da Gold AH ce postojati samo ne RMAH ???

Poslednja izmena:
pa nemoze AH i offline, mada ne znam kako ces offline da ti klijent generise sve ono sto radi server. koliko ce biti velika onda ta igra na konzoli?
a posto su nove konzole (PS4) x86, moci ce se pristupiti kodu za generisanje mobova i ostalih stvari koje nama game server radi.
pa ce moci i da se piratizuje igra:)
Biće i tamo random, samo će, npr., šansa za drop legendary-ja biti 4x veca nego na PC verziji (patch 1.0.5,"The chance for Legendary and set items to drop has been doubled"), ili tako nešto...
Moraju to da urade, jer bi se igrači, bez AH, potpuno smorili na Infernu...
dzaba taj doubled, jeste padaju legendary, ali da ti kazem meni na dh sa kojim imam 1400h gameplay nije pao nijedan leg koji mogu da koristim na njemu

Poslednja izmena:
Teško da će tako lako hakovati ps4 i njegove igre... :D

Da, slažem se za legendary-je, ko zna, sigurno će nekako modifikovati drop, videćemo već... :)

pa nemoze AH i offline, mada ne znam kako ces offline da ti klijent generise sve ono sto radi server. koliko ce biti velika onda ta igra na konzoli?
a posto su nove konzole (PS4) x86, moci ce se pristupiti kodu za generisanje mobova i ostalih stvari koje nama game server radi.

Nece biti nesto veca igra, sve sto generise iteme je goli kod, nema tamo velikih resursa (nema textura, a ni zvuk itd.)

Mozda ako ce biti moguce pokrenuti igru na starijem firmware-u, ali ovaj novi kako sam cuo je zestoko zakljucan i tezak za hack, sad nema pojma kakve igre uspevaju da piratizuju na PS3, mozda samo neke koje su SP only, mozda nekako naprave mini auth D3 server koji bi recimo stavio na PC i nekako ga gađao kao blizzardov.

ljudi od juce imam problem da se ulogujem u d3...kad probam on me blokira i imam info our log in sistem has detectet a change in your patern i zakljucaju mi nalog ja otkljucam nalog i promenim sifru i ocu ponovo da se ulogujem i onda se logujem sa novom sifrom i opet dobijem istu informaciju i tako me loopujue u krug oni zakljucaju ja otkljucam probam da se ulogujem i tako do iznemoglosti...pisao sam tikete pun mi je mail box naravno odgovore po defoltu ...a nemogu nigde da btnetu da nadjem gde da recima ispisem problem a ne da stikliram ona njihova ponudjena sr..njaaaa

Nikola bre batali taj njihov Authenticator i ta ******, ja imam samo sms i sifru na svom nalogu i sve fercera kao podmazano, doduse sifru cesto menjam tako da nemam poreblema oko toga. Jedino sto sam mogo da primetim da mi zakljucaju nalog ako se na istom racunaru ulogujem preko drugog pretrazivaca pa onda moram nalog da otkljucavam i da menjam sifru ili ako se sa necijeg tudjeg racunara logujem na bnet pa mi isto zakljucaju nalog jer to valda vide kao upad ili prate ip adresu pa onda zakljucaju nalog ako to nije standardna ip adresa sa koje se logujes. POkusaj jedno vreme bez Authenticator da koristis nalog a ukljuci sms zastitu ako ti nije ukljucena.

Stavrno od svih ljudi koje ovde znam jedino ti imas neki problem oko logovanja. Aj pa da brzo resis problem.

Nikola bre batali taj njihov Authenticator i ta ******, ja imam samo sms i sifru na svom nalogu i sve fercera kao podmazano, doduse sifru cesto menjam tako da nemam poreblema oko toga. Jedino sto sam mogo da primetim da mi zakljucaju nalog ako se na istom racunaru ulogujem preko drugog pretrazivaca pa onda moram nalog da otkljucavam i da menjam sifru ili ako se sa necijeg tudjeg racunara logujem na bnet pa mi isto zakljucaju nalog jer to valda vide kao upad ili prate ip adresu pa onda zakljucaju nalog ako to nije standardna ip adresa sa koje se logujes. POkusaj jedno vreme bez Authenticator da koristis nalog a ukljuci sms zastitu ako ti nije ukljucena.

Stavrno od svih ljudi koje ovde znam jedino ti imas neki problem oko logovanja. Aj pa da brzo resis problem.
Pa samo sms i koristim i otkljucam ga ali pri prvom logovanju opet ista poruka i opet zaključa nalog

Hajde objasni, zasto je battlenet autheticator los??? koristim ga skoro od pocetka igre, i nikad nisam imao probleme.

Reko sam mu da ga batali jer je ovde jednom ili dva puta pisao da je zakljucao nalog, prvi put kada je menjao telefon i nije se informisao sta i kako a drugi put je prvo pitao sta da radi posto opet hoce da menja fon pa da nebi opet na dva dana zakljucao nalog. To je po meni vise stete nego koristi, a drugo ko ce nama da ukrade nalog? Uostalom ako vam je vec tolika frka za nalog lepo na svakih nedelju dana odvojite 5 min i promenite sifru na nalogu i od toga ne mozete da budete sigurniji. A nije da sam se nesto previse interesovao ali nesto nisam primetio da ljudi po neku kukaju kako su im nalozi hakovani i otudjeni. Nismo ti mi kripian, atena i svi ovi stremeri pa da na nasim nalozima ima nesto vredno, kod nas na nalozima ima jedino vredno vremem koje smo ostavili u igiri i oni koji imaju pay pal racun pa mozda imaju evrica na svojim nalozima.

Ali ako tebi radi ok ti nastavi idalje uostalom post ionako nije bio upucen tebi pa tako da ne razumems sto je tebe to toliko pogodilo. To ako ti nisi imao problema to ne znaci da su i ostali istog misljena, kapiras.

2k eura za Echoing Fury, mozda da se nadrogiram usput, a mozda ni tada. Pre bi platio neku do jaja iz poslovne pratnje. :d

+1 za poslovnu pratnju :D

ali, ajde neki bas 99% rol neke armor opreme ... ali oruzja nikad !!! u exp. ubace sa max 1500 DPS i sta onda, a mozda i ne ali njih boli tuki, jer prodavace se i to.

Ja sam odlucio da prodam 5 jutara zemlje pa da nabudzim monka i da igram kao covek!:DOvo je prosto da covek zaplace od muke kakvih sve ludaka ima na ovome svetu...5000 evra!:hair:

[youtube]VDYyB_l1CEs[/youtube]

hahaha :D

Zna li se nešto približnije kada će 1.0.8? Koliko još ide PTR?

drop ce da se menja tek u 1.09 i ko zna kad ce to biti

U kom smislu drop ocaj? I shta planiraju sa njim da urade?

u smislu koliko bespotrebnih i retardiranih stvari se rola na itemima dok one ringove lvl 62 sa tipa avr dmg 20-64 i samo recimo 34 dex da ne komentarisem.. sta kao sve sto je moglo da stane u ring lvl 62 izrolalo se na avr dmg.. da kako da ne..
RNG je izmisljotina..

btw tacno mogu da predosetim item na AH koji se pojavi sa kojim statsima da je pao boga pitaj kada u proslosti.. to govori igrac sa mnogo sati igranja i wizarda i evo sada i monka 55lvl paragon.. i pogotovo sada isplivavaju takvi itemi za bud zasto jer su dosle stvari za kraft tipa amuleti rukavice i slicno..

u smislu koliko bespotrebnih i retardiranih stvari se rola na itemima dok one ringove lvl 62 sa tipa avr dmg 20-64 i samo recimo 34 dex da ne komentarisem.. sta kao sve sto je moglo da stane u ring lvl 62 izrolalo se na avr dmg.. da kako da ne..
RNG je izmisljotina..

btw tacno mogu da predosetim item na AH koji se pojavi sa kojim statsima da je pao boga pitaj kada u proslosti.. to govori igrac sa mnogo sati igranja i wizarda i evo sada i monka 55lvl paragon.. i pogotovo sada isplivavaju takvi itemi za bud zasto jer su dosle stvari za kraft tipa amuleti rukavice i slicno..

Pa i ja nisam imao srece sa tim ilvl 62 ringovima, skupljao sam 2 meseca pun stash njih, identifikovao i ni *****. Ali dobro, zuti itemi jeste da rollaju brdo nepotrebnih statsova, ispada ih brdo i moze se nace par pristojnih da se prodaju na ah. Ja vecinom na zutim trazim -lvl requirement, kombinaciju gold find + mf + pickup, i GF/MF na ringovima i to se isto lepo prodaje. Ovi ostali stvarno slabo. A ispadaju i legendary itemi, ne mogu da se pozhalim, ali opet dzabe on kad ispadne kad treba ja da ga zarolam like a boss da bi on vredeo neshto. Jedino shto sam dobio za sebe je neki Chantado Will, vredeo je 200m pre jedno 3-4 meseca, kontam da je i njemu cena spala. I nashao sam fin lacuni sa 100 vitalitija i 5% crita, on je oko 60-70m. Ovo sve ostalo shto sam nashao je sve ispod 20m, nisam nishta vrednije nashao. Ali opet sam nashao tih brdo i mogu da ih prodajem za 1m, 500k, 10m sve zavisi, taman da uzmem gear neki za sebe. Sad trenutno kraftujem rukavice, jedno 400 komada sam napravio dobio jedne decent, moracu josh da pravim. Ima da ih pravim sledecih godinu dana dok ne dobijem neshto brutalno. Ali ne svidja mi se ovo shto planiraju da naprave kao odredjeni boss da ima shansu da ispusti odredjeni item, nije Diablo wow pa da imash spisak luta na bossu, ne bih zeleo to da vidim stvarno.

Nazad
Vrh Dno