Šta je novo?

Diablo 3

^
Svaka cast za drop!Ja ga cekam ko ozeblo sunce!Na kojem ti je MP-u pao?

Poslednja izmena:
To su bas spam predmeti!:)Vazno je da je pao!

Iskreno, nije nista novo receno/najavljeno od onoga sto se vec ranije znalo; ima par dobrih ideja, poput scalovanja legendarnih/set itema na visim lvlima, povecanje diverziteta i smanjivanje inflacije kroz mystica, craftovanje i (potencijalno) addovanje socketa, ali su zasad previse neodlucni, bez volje i ambicije...cini se da pokusavaju da sacuvaju neke bitne elemente za buduce periode - ekspanzije, kako bi ikako zadrzali neku zadovoljavajucu bazu igraca, ali vidim da je vecina isfrustrirana sto neke od pomenutih stvari iz Q&A-a nisu vec odavno ubacili (tj. sto su ih izbacili iz originalne verzije, dok je jos bila u fazi razvoja).

Mystic i socketovanje itema (koje bi pratila neka vrsta BoA/gold requirement-a za te iteme) bi zaokrenuli teziste ka vecoj personalizaciji/dodatnom ulaganju u razvoj likova, sto bi i trebalo da predstavlja glavni cilj svakog igraca tbh, naspram zamarajuceg farmovanja zarad prodaje, od cega je 90% itema bezvredno ili sa nepravilnim rasporedom affixeva, a ostatak se ionako tesko rasprodaje na AH, zbog glomazne ponude. Vidim i da ljudi dosta spominju runewordove iz d2, ali na to cemo dugo da se nacekamo, ako i budemo srece da ih ubace kroz neku ekspanziju...

cestitam bear!

@bearsstorm
Pridruzujem se i ja cestitkama,svaka cast!:happy:

Ima li ko ideju o čemu se ovde radi?
Sveža instalacija d3

Prilozi

• d3.png
    d3.png
    445.5 KB · Pregleda: 141
Ima li ko ideju o čemu se ovde radi?
Sveža instalacija d3

Ukucaj na googel to sto si dobio kao problem pa vidi jel ima jos koga sa slicnim problemom i kako je resio isti. To je ono sto ja mogu da ti predlozim ako to vec nisi uradio, iskreno sada ovo privi put vidim a igru sam vec par puta brisao i instalirao doduse uvek sam je skidao sa neta kompletnu nikada je nisam instalirao sa diska iako ga imam.

Takođe je skinuto sa neta, tj pokrenuta instalacija sa diska i on je odma krenuo sa neta da skida, instalirao, ja pokrenuo ujutru kad je instalirano i posle sam hteo još jednom i neće i danas opet probao da upalim i isto :S

Takođe je skinuto sa neta, tj pokrenuta instalacija sa diska i on je odma krenuo sa neta da skida, instalirao, ja pokrenuo ujutru kad je instalirano i posle sam hteo još jednom i neće i danas opet probao da upalim i isto :S

Otidji tamo gde ti je skinuta igra pa iskopiraj neki fajl koji je tu 300-400 megabajta na neku particiju pa isti obrisi iz foldera gde ti je igra istalirana a onda ponovo pokreni igru pa vidi hoce igra krenuti da preuzima sa neta to sto joj fali pa mozda tako sredis da igra sljaka ili obrisi sve sa te particije pa nocas pre nego sto krenes u krevet skini sa blizardovog sajta instaler (Diablo-III-Setup-enGB) pa preko njega pokreni igru i ostavije do jutra da se skida odnosno sve zavisi koliko ti je net brz.

jesi uspeo da pokrenes?

Evo da se i ja pridruzim grupi Benchovaca sa PL 100! :)

Diablo III 2013-03-24 02-55-41-24.jpg

cestitam Marko :)

Hvala,saborci! :)

Cestitke i od mene, lepo lepo!

Hvala hvala.
Nista bez Freemanovog Leoric Signeta.:)
Kada budes on-line vracam ti.:)

sad pusti zenu malo da igra :D

[youtube]FywhtlhDQtU[/youtube]

Sada ce ona da igra Simse,ali real-life. :) Uhvatio sam poslednji tren za PL 100,jer je termin tu. :)

Vrh Dno