Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam malo igrao Pvp... ono je haos :D
Jednostavno ko koga prvi stunuje pobedjuje, par hitova i gotova borba. Srecom pa je i resurect brz, a nema placanja popravki ni nekog cimanja osim menjanja builda.
Inace, DH samo spamuje samostrele, Wizz hidre, WD klasika sa petovima a barb i monk to im je sto im je. I jos su monkove skilove digli u nebesa, iskreno preterase malo, ali dobro zato sluzi valjda PTR.
Jedva sam nasao neki viable build za barba, videcemo jos, nisam mnogo igrao :)

Sto se tice craftanja, ova nova demonic esencija pada bas cesto, nema potreba dizati MP samo zbog toga. I novi planovi padaju ko nenormalni, dva puta sam ubio Ghoma i oba puta po jedan plan za amulet (vit i dex)
Treci put nije nista bacio, sve je bilo MP1, a posle mi je Cydea bacila plan za shoulders...

Da,bas padaju dosta,i meni Kule bacio int shouldere iz drugog puta mp1 takodje.

sansa za planove kod bosove je 50%, da se ne cudite sto padaju cesto.
Fora je sto samo ovi bosovi bacaju planove, pa moramo svi malo da menjamo rute :
Skeleton King
Spider Queen
Maghda
Zoltun Kulle
Ghom
Cydaea
Rakanoth
Izual

kako se od sad NV prenosi po aktovima, najbolja ruta mi je Ghom > Cydea > Rakanoth > Izual

ukupno postoji 20 planova koji mogu da ispadnu, pa bi jako brzo svi trebalo da imamo sve, mozda vec za 2 nedelje ili krace. A onda ce se farmati samo esencije. za koje nije potrebno 5 NV, pa bi po meni VoA bilo idealno mesto.

I predlog, sad dok je PTR, kraftajte za sve pare.
Ja cu bar 100 amuleta da napravim, i tako procenim vredi li trositi milione i milione na to kad igra bude zvanicno 1.07 :)

na svakih 72 sata mozete ponovo da kopirate iz igre u PTR, to su stavili kao ogranicenje.

Kolko je tezak (gb) download to PTR builda igre ?
Bas me interesuje kako rolaju oni amuleti.

ja sam skidao pre par meseci pa sam zaboravio (moza 4 ili 7gb), ovako kad se instalira je 11gb

a ovo je sjajno :p

Poslednja izmena:
Svim crafting resursima skocila cena ... trebalo je save suze da kupim GAD DEMNED opet se nisam setio.

Mada koji recepti koriste Brimestone, nisam primetio da ima nekih legendry recepta ?
Ako ih nista ne koristi, Oki prodaj deo dok je jos na ceni.

Poslednja izmena:
od ovih novih itema za craftovanje, samo amuleti ce da koriste po 1 brimstone.
E sad, verovatno ce u pocetku biti navala, ali kasnije niko nece kraftovati kao manijak, jer je cena 100k golda za amu.
Mislim da ce sve nekako ici prirodno, kad nakupite par brimstona od krsh legenda, nove esencije i gold, napravite par amuleta... ne vidim neku potrebu da sad kupim par stotine / hiljada brimstona.
ionako imam preko 200 komada sto sam skupio od dropa u prethodnom periodu

fin drop danas :) ...koliko da trazim i gde ce pre otici AH ili RMAH ?

qGJ6n.jpg

Ako imate paypal, ne vidim razlog zasto bi uopste prodavali takve stvari na Gold AH.

sansa za planove kod bosove je 50%, da se ne cudite sto padaju cesto.
Fora je sto samo ovi bosovi bacaju planove, pa moramo svi malo da menjamo rute :
Skeleton King
Spider Queen
Maghda
Zoltun Kulle
Ghom
Cydaea
Rakanoth
Izual

kako se od sad NV prenosi po aktovima, najbolja ruta mi je Ghom > Cydea > Rakanoth > Izual

ukupno postoji 20 planova koji mogu da ispadnu, pa bi jako brzo svi trebalo da imamo sve, mozda vec za 2 nedelje ili krace. A onda ce se farmati samo esencije. za koje nije potrebno 5 NV, pa bi po meni VoA bilo idealno mesto.

I predlog, sad dok je PTR, kraftajte za sve pare.
Ja cu bar 100 amuleta da napravim, i tako procenim vredi li trositi milione i milione na to kad igra bude zvanicno 1.07 :)

na svakih 72 sata mozete ponovo da kopirate iz igre u PTR, to su stavili kao ogranicenje.
siegebreaker isto daje plan, dobio sam od njega dex bracers

Poslednja izmena:
od ovih novih itema za craftovanje, samo amuleti ce da koriste po 1 brimstone.
E sad, verovatno ce u pocetku biti navala, ali kasnije niko nece kraftovati kao manijak, jer je cena 100k golda za amu.
Mislim da ce sve nekako ici prirodno, kad nakupite par brimstona od krsh legenda, nove esencije i gold, napravite par amuleta... ne vidim neku potrebu da sad kupim par stotine / hiljada brimstona.
ionako imam preko 200 komada sto sam skupio od dropa u prethodnom periodu

Slazem se, takodje se slazem da najmanji procenat legend amuleta upravo koristi klasa koju igraju najvise - barbovi.

Tako ce po mom misljenju biti prilicna navala da se tu upgrade-uju jer ce novi zaista biti ludilo. Pogotovo sto je "normalno" da im vit bude preko 200 a to je za babu lek za ranu :D

sorry za dupli post.

^ pa i nije nesto, sa obzirom da ljudi daju po 7500eur za echoing pixele :)

pa da :) najskuplji item prodat zasad je Echoing Fury za 40 milijardi golda

...

Ajd menjamo temu, jaooo zemljo Srbijooo :D

Ko je za PvP malo, hajde da okacimo tagove ko ima instaliran PTR:
Freeman#1624

Ovo su trenuci kad treba da se iznerviras u PTR-u maksimalno :D

Prilozi

• Screenshot009.jpg
    Screenshot009.jpg
    806.3 KB · Pregleda: 110
nema socket, tako da... brimstone :p

zato i necu da igram ptr, da mi padne mempo sa cc... o'ma da se ubijem :p

Pa najbolji nacin da navuku ponovo igrace na D3 je da vestacki podignu drop-rate na PTRu i onda samo vrate stvari u normalu kad izadje patch. :p

Vrh Dno