Šta je novo?

Diablo 3

Realno ovo je moglo barem 2 meseca ranije da se desi da se nisam drzao CM build-a koji je samo za ubere. Da sam gruvao arkon od pocetka bilo bi drugacije.

Savet svima koji igraju wiza da obavezno idu na arkon, od cm-a nema nista sem ponekada hvala... Mislim cm je OP za ubere ali za farm iskljucivo arkon.

sta da ti kazem, bolje je progledati ikada nego nikada :D

Da li je neko od barbova koristio Bul kathos set i kakva su iskustva?

pa mislim da ne trenutno posto svi barbovi koje ja znam su veliki paragon level a bonus i dmg koji daje taj set su pre mali...neznam dal bi se isplatilo da korstis cak i najskuplje katose u setu zato sto sa furijem mozes da imas dosta veci dps (naravno sve zavisi od kolicine golda sa kojom raspolazes).Moj savet ti je da dok ne skupis pare za 2 dobra jednorucna orzija koristis skorn u kombinaciji sa rend skillom.

A sad jedno pitanje promenio sam mobilni na kom je bio autentikator za battle.net i na novom telefonu sam uradio restore koda ali kao da se kod negadja sa onim koji treba da se ukuca stalno izbacujue some information wrong...tako da je moj savet svima koji imaju nameru da menjaju uredjaj na kom im je autentikator da ga prvo skinu sa zastite naloga pa onda da promene aparat da ne bi kao ja cekali 2 dana da to blizard po pisanju tiketa to uradi...

ja sam imao isti problem kad sam menjao telefon, nije mi prihvatao ni sync ni restore kod, nista...
Onda mi je palo na pamet da aktiviram sms mobile protection, pa onda preko njega da skinem autentifikator, i onda ponovo vezem autentifikator na novi telefon i sve radi super.
Eto ko bude imao problema neka proba na taj nacin, za celu proceduru je potrebno 2-3min :)

Poslednja izmena:
dajte neki link za live stream ako neko igra nocas radim trecu pa da se ne smorim kao plovak hehehe:mad:

jel vama radi neki od ovih ildanovih tv-a ili meni samo nerade to jest playeri misu online i neigraju trenutno....

^
Rade bez problema!Nesto je do tebe!

a *** u firmi sam na nekom domenu ali je verovatno mreza podesena da blokira ovakve stvarti...:type:...

Kako izgleda, PVP je uzas... WD bukvalno stoji i perma-piguje ostale :D Nije ni cudo sto su odustali od onih arena.

pokrenuo sam stari PTR, uradio je update od oko 80mb i to je to :)
ispao mi plan za amulet sa vitalitijem, iz zezancije sam napravio par komada i utisak mi je da cemo svi da pobacamo stare amulete... 200main stat + 5 properties

pokrenuo sam stari PTR, uradio je update od oko 80mb i to je to :)
ispao mi plan za amulet sa vitalitijem, iz zezancije sam napravio par komada i utisak mi je da cemo svi da pobacamo stare amulete... 200main stat + 5 properties

to je super stvar posto je amulet i onako bio preskup ako je iole kvalitetan...recimi je izasao apdate za nas region i ako nije kad se ocekuje posto ceo dan nisam palio igricu zbog glupavog verifikatora...
@dbravez sto li ti ne spavas ajd ja moram da radim ali ti....

ko jos spava u 1 :D

zanimljiv mi je dueling, ako udarim crit sa storm armoro 1-shotujem vecinu ljudi, mnogo je smesno :)

za nas region ne znam, mislim da je nebitno... samo skines ptr i izaberes sa kog servera da ti prekopira heroje

Da li je neko od barbova koristio Bul kathos set i kakva su iskustva?

Ja ga koristim vec neko vreme, sada sam napokon na oba sa socketom. sto se mene tice zadovoljan sam. verovatno bih imao veci DPS sa necim drugim ali sad mi vise zao da ih se odreknem... Da si se javio pre novaka pozajmio bih ti moj stari set bez socketa da probas. Jednostavno moras probati da vidis da li ti odgovara. A da su skupi, oni dobri, jesu. Bar su bili, nisam neko vreme gledao.

ko jos spava u 1 :D

zanimljiv mi je dueling, ako udarim crit sa storm armoro 1-shotujem vecinu ljudi, mnogo je smesno :)

za nas region ne znam, mislim da je nebitno... samo skines ptr i izaberes sa kog servera da ti prekopira heroje
sad vidim da ima ujutru neki maitenance to je verovatno update tako da savekacu to a ako ne onda ti pusta pm da mi pojasnis gde sta da skijnem i tako to

Ja igrao WoW i ono maintenance, pa rekoh da pikam malo D3 u single, kad ono oce, cvrc. Stvarno *****na odluka da se single player igra ne moze igrati u multi.

Nisam te bas razumeo kako mislis nemoze da se igra single jel neki update u toku na d3 ili nesto drugo

UUU ovo ce biti zanimljivo..napravio par amuleta i super deluju . jedva cekam da vidim dalje kombinacije..ovo je za 20ak min igranja samo. plus super vile shoulderi kakvi mi jos nisu pali u igri redovnoj:p

Prilozi

• Screenshot000.jpg
    Screenshot000.jpg
    864.5 KB · Pregleda: 83
  • Screenshot001.jpg
    Screenshot001.jpg
    831.4 KB · Pregleda: 82
  • Screenshot002.jpg
    Screenshot002.jpg
    819.6 KB · Pregleda: 71
Ja sam malo igrao Pvp... ono je haos :D
Jednostavno ko koga prvi stunuje pobedjuje, par hitova i gotova borba. Srecom pa je i resurect brz, a nema placanja popravki ni nekog cimanja osim menjanja builda.
Inace, DH samo spamuje samostrele, Wizz hidre, WD klasika sa petovima a barb i monk to im je sto im je. I jos su monkove skilove digli u nebesa, iskreno preterase malo, ali dobro zato sluzi valjda PTR.
Jedva sam nasao neki viable build za barba, videcemo jos, nisam mnogo igrao :)

Sto se tice craftanja, ova nova demonic esencija pada bas cesto, nema potreba dizati MP samo zbog toga. I novi planovi padaju ko nenormalni, dva puta sam ubio Ghoma i oba puta po jedan plan za amulet (vit i dex)
Treci put nije nista bacio, sve je bilo MP1, a posle mi je Cydea bacila plan za shoulders...

Nazad
Vrh Dno