DBraveZ koliko planiras da ulazes u Barbarina?
Pa reci meni lepo ne razumem te pa mogu da ti dam objasnjenje a ne kao "ovi sto su..". Isto tako i ja mogu da kazem da ne razumem taj faktor "random"-a i sta cemo sad ?
I sta je to u patch-u odlicno? Ja sam rekao svoje misljenje da je lose sto tek sada dolazi i da je sve to prilicno kasno, nema ladder-a za ta dueling nadmetanja da ne kazem pvp.
Najbolje objasnjenje za moj whine je upravo taj sto sam kako kazes spucao 1000+ sati a nisam imao toliko srece da me usere vise puta od jednom. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
A sa druge strane bio sam dobar svima kao cm wiz i sto me cima i dan danas gomila ljudi da "radimo ubere", iako sam dobio prozivku da sam nepozeljan lol.
rekao sam to da nije bio za mene jer sam hteo da naglasim da nisam bio subjektivan i pristrasan.
neeee ne otvaraj Pandorinu kutiju
mene bi zanimalo kako gledate na sve vece uvodjenje acount bind itema u igru, i kako ce se to odraziti.
Nisam igrao WOW, a znam da je tamo jako zastupljeno. Ja mislim da je to pozitivno, ali zeleo bih da cujem i drugu stranu.
hota za ubere ww za farm
svaka cast Oki, treci na forumu i treci wizard![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari