Šta je novo?

Diablo 3

DBraveZ koliko planiras da ulazes u Barbarina?

Zaboravih da odgovorim na ovo.
Po meni, vec imam ok barba :
http://eu.battle.net/d3/en/profile/DBraveZ-1254/hero/22069509
Igram i bez Ruthless pasivne i wotb, kada su oni ukljuceni za ubere dps ide preko 200k.
Fino sam mu nabacio pickup radius (moj omiljeni stat :D ) imam preko 10k na globes i na paragon 71 cu imati max MF kad igram solo sa enchantresicom.
sto je najvaznije, sve je izaslo super jeftino, pravi budget barb

E sad, zaista imam veliku dilemu.
Sa jedne strane ne vidim poentu nekog velikog ulaganja i trosenja golda. Brzo farmam mp1, ubere bez problema ubijamo na mp7-8 ako nema cm wiza, a ako imamo dobrog mr.Frizidera i mp9-10 su laganica :-devil-: imam 9% life steal.
sa te strane, da ne ulozim vise ni 1 gold, doguracu do p100 i krenuti novu klasu (DH verovatno, mada mi je tempest rush monk sve primamljiviji).
Itemi ce stalno da se menjaju, kad izadje ekspanzija ovi sto sad imamo ce postati bezvredni.
A mozda ce ovi craftovani, account bind, biti jaci od nekih koji su sad best in slot.
Ne opterecujem se time da jurim heroscore na diabloprogresu, interesantno je neko vreme, a onda te prodje :)
Da puknem 2-3 bil golda i da mi oprema sledecim patchom padne na 300mil vrednosti, ne svidja mi se takav scenario.

Sa druge strane, vrlo je lepo imati zver barba, sa 400-500k+ dps, mempo sa critom, lacuni sa cc, witching hour, inna pants, ice climbres itd..
I sta znam, ako mi padne par tih itema sa dobrim str rolom, bicu u opasnom iskusenju i da dokupim ostatak opreme, Na kraju krajeva, jedan heroj i treba da bude main, i sa njim da se sto brze farma na mp10, za ubere, a mozda ubace jos nesto slicno sto se igra na vecim mp.

sto pitas ?
nije valjda da neko hoce da mi hakuje akaunt :S:

Poslednja izmena:
Pa reci meni lepo ne razumem te pa mogu da ti dam objasnjenje a ne kao "ovi sto su..". Isto tako i ja mogu da kazem da ne razumem taj faktor "random"-a i sta cemo sad ?

I sta je to u patch-u odlicno? Ja sam rekao svoje misljenje da je lose sto tek sada dolazi i da je sve to prilicno kasno, nema ladder-a za ta dueling nadmetanja da ne kazem pvp.

Najbolje objasnjenje za moj whine je upravo taj sto sam kako kazes spucao 1000+ sati a nisam imao toliko srece da me usere vise puta od jednom. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
A sa druge strane bio sam dobar svima kao cm wiz i sto me cima i dan danas gomila ljudi da "radimo ubere", iako sam dobio prozivku da sam nepozeljan lol.

Sve promene u ovom preview-u su mi dobre, a ladder za ovakav PvP sistem nije potreban, kada ubace "pravi" PvP, valjda će biti i ladder-a.
I sam si rekao, ljut si jer BAŠ nisi imao sreće (i jer te ed_hunter smatra nepoželjnim :p), a random je random, tu nema šta da se razume.:)

ps. Nisam mislio samo na tebe, već generalno...

rekao sam to da nije bio za mene jer sam hteo da naglasim da nisam bio subjektivan i pristrasan.

Ok razumem ja to ali mi i dalje nisi odgovorio, da je amulet za tebe, kako bi to promenilo situaciju? Jel bi onda imao vise prava na njega ili sta? :D

Ova prica je pocela tako sto si ti imao par opaski sto je covek zadrzao sve pare za sebe, pa me zanima sta mislis da je trebalo da se desi, da ih podeli ravnopravno, ili ako je amulet za tebe da ti ga da, ili sta? Nemoj da me shvatis pogresno nista ne insinuiram, samo pokusavam da shvatim sta ti mislis da je fer u ovakvim situacijama.. posto meni nema nikakve logike da on nadje amulet i da ga deli sa tobom, odnosno celom grupom.

neeee ne otvaraj Pandorinu kutiju :D

mene bi zanimalo kako gledate na sve vece uvodjenje acount bind itema u igru, i kako ce se to odraziti.
Nisam igrao WOW, a znam da je tamo jako zastupljeno. Ja mislim da je to pozitivno, ali zeleo bih da cujem i drugu stranu.

da je amulet bio za mene onda bi bilo loše da komentarišem to jer bi se iz toga videlo da imam lični interes, ovako sam komentarisao kao čovek sa strane koji misli da sve što padne u grupi treba da ostane u toj grupi. valjda mi je to tako ostalo iz raidovanja u wowu ili šta već. ja znam šta bih uradio da mi padne tako neki item koji nije za mene, linkovao bih i dao bih onom kome najviše treba, kao što uvek radim i end of story. nemojmo sada da komentarišemo o tome, to je bilo davno.

account bound itemi su svakako dobrodošli, ja bih uveo soulbound iteme, tj. koji mogu da se koriste na samo jednom heroju na kome ti to padne.

Poslednja izmena:
neeee ne otvaraj Pandorinu kutiju :D

mene bi zanimalo kako gledate na sve vece uvodjenje acount bind itema u igru, i kako ce se to odraziti.
Nisam igrao WOW, a znam da je tamo jako zastupljeno. Ja mislim da je to pozitivno, ali zeleo bih da cujem i drugu stranu.

Moje mišljene je da će time oslabiti transakcije na AH :d ,što je dobro jer smara me već da mislim da nešto može da se proda a u stvari ne može.
I to tako što će deo igrača da juri te AB iteme posebno ako će biti jači od običnih rare.

Btw. nisam igrao jedno 2 nedelje, i evo šta dobijama na mp0 i to od keywardena kojeg sam onako bezveze.
Zunimassa's voodoo mask i Ice Climbers boots, ništa posebno tj. vredno.

Poslednja izmena:
ja mislim da je ovaj randomness faktor ubistven... kad bi uveli da tačno taj i taj item pada od tog i tog bossa koji je takav i takav i ima tu i tu šansu da padne bilo bi mnogo bolje imo...

Ne bih voleo taj WoW fazon, za neke sitnice da (hellfire itt.), ali, Diablo je oduvek "random drop" igra...

Ja nisam ljut zato sto jesam ili nisam imao srece sa dropom. Uopste i nisam ljut :)
Evo ga moj barb posle 600+ sati igre:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/DAS-2239/hero/1316843

s tim sto imam jos 200M kinte sa kojima sa hteo da upgrade-ujem amulet ili sholders.

Problem je sto je igra prazna...nema nicega...

Najveću grešku koju su napravili je sa max 60 lvl-om i tim silnim item hunt-om, samo kad pogledas koji su itemi korisni veliki deo ne služi ničemu, sada za jedan dan napucas lika na 60 lvl i gledaš samo setove 63 lvl i legen 60+ lvl.

Da je bilo recimo 100 lvl i da ti treba vremena ko za paragon lvl. još kako neki low lvl itemi bi bilo korisni.

a 99% lvl63 ima stats kao da su lvl53
bilo bi extra kad ti za lvl63 sword rolla 300 damage da lepo i lupi level reduction 20 pa mozda i nekome koristi.

videcemo sta ce biti od ovog patcha, zanimljivo mi je i ovo sa novim crafted itemima, samo dok ti ne padne plan.... ja sam u igri dobio samo jedan legendary plan do sad

Ja ni taj jedan legendary plan [ osim za hellfire ako njega racunamo ali kapiram da ne ]..

Zaista je tesko prihvatljivo meni, zbog toga i "kukam" da se moje vreme, lvl, mf, i sve sto ide uz to - ravna sa nekim ko je poceo recimo paragon lvl. Mislim ajde sto mi nista nije padalo na 3,60,80 pa i sada kada sam 99lvl, kada ce onda? Sa p100 cisto sumnjam da ce kvalitet ne kolicina biti bolja. Moguce da je trebalo od samog pocetka da forsiram tu pricu [iako to nije istina] da nije bitno koliko legenda padne i lvl 63 oruzja ili lvl 62 ringova/amuleta vec sam prokleti roll na njima.

To je sustina. Kvalitet a ne kvantitet, i kvantitetom se u mom slucaju nikako ne povecava i kvalitet istih. Pogotovo kazem nema veze da li je mp1 farm ili se rade uber bosovi na mp10. Jer jel te moras imati 5nv da bi ih radio.

Mislim da niko jos ne zna gde,kako i u kojim kolicinama padaju Set ili Leg itemi!Ja se takodje slazem i mislim da je sve to cista sreca!Nebitno dali si paragon 1 ili 100,dali igras na MPO ili MP10,dali ti je MF 100 ili 400,dali imao 100 ili 1000h sati igre!Ako te ukenja onda te je ukenjalo bez obzira sta radio!Po mom misljenju Live Stream-eri kao sto je Moldran i onaj drugi naduvani,to je samo njihov slucaj tj. kako je njih zapalo i nema tu nikakve formule da ti na dan padnu 10 leg itema,a ljudi se prime na njihovu pricu ko mutavi!

Poslednja izmena:
sto mislus da nema šanse pa meni je padalo i više od deset u danu jednom sam čak sa okijem dobi 3 komada za dva minuta u korsiku to i on moze da potvrdi ...rudi je dobijo sedam komada u jednom runu a ne u danu ali ko sto oki kaže u pitanju je kvalitet svega toga

Nismo se razumeli.Mislio sam da nema te formule da ce ti iz dana u dan padati po 10 leg.!To je jednostavno nemoguce,moze da te zaredje 2-3 dana,ali ce doci i onaj trenutak kada budes odigrao i po par run-ova,a da ti ne padne ni jedan leg!O kvalitetu necu ni da pricam!Na sta bi licio AH kada bi svi dobijali vredne iteme?Ti vredni itemi bi uskoro bili bezvredni,posto bi ih svi imali!Ovde covek mora da bude spreman da ce njegove vreme mozda biti potroseno uzalud ocekujuci nesto bolje!Evo sam @Oki je ocigledan primer da je istupio nokte na tastaturi dok nije dogurao do stotke,a dobio je samo krivu kicmu i podocnjake!To nije par sati pa da se covek ne kaje,to su dani i meseci igranja(ako normalno igras) i na kraju...:smoke:!Covek ima pravo da bude besan!

Poslednja izmena:
Da to si potpuno u pravu kvalitet dropa je totalno random...meni samo nije jasno gde i kope padaju itemi od 500+m i nike mi jasno da od tolikog dropa nedobijem ni jedan chest armor ili tako nesto a dobijo sam bar 40 stapova za viza...o onim spirit sotonovima da i ne pominjem..meni to smeta u celom sistemu sto je drop jednolican

Pitam se da li ce ovi novi crafting recepti osim tog novog sastojka da koriste i brimstone... ako neće - postaće bezvredan pa bi ga trebalo odma rasprodati, ako hoće onda ga treba kupiti dok ne poskupi...

Jel koristi neko ClickLock (control panel/mouse/ClickLock)? Meni se čini da je to odlično za ovog WW barba kojeg vozim jer inače 90% vremena držim levi taster miša pritisnut. Pretpostavljam da Blizz nema ništa protiv toga jer nije macro.

Predjoh igru sa Barbarianom u Single player-u i igra je odlicna.
Ali ne toliko da je predjem sa svim likovima ponovo i ponovo i ponovo.

Oki svaka ti cast nznm kako si imao strpljenja za propali d3 :D Ja sam ga odavno batalio.

Svaka čast. Mene mrzi da stignem i do 50.

cestitam Petre :)

treci koliko ja znam (barem sa moje friend liste)

Svaka cast Oki!Bogami napreduju benchmarkovci!

ja sam sad malo opet poceo ali sa hota-buildom ww spec me ubi u mozak, za sad je zanimljivo...

hota za ubere ww za farm :)

svaka cast Oki, treci na forumu i treci wizard :D

Vrh Dno