Meni se mnogo svidja patch, i jedva cekam da isprobam PTR.
Tendencija da se igra malo distancira od AH i krene ka self find / made Account Bound sistemu, je po meni prava stvar, i upravo igraci koji vise igraju ce biti u prednosti.
Poceli su sa HF ringom, i nemam nista protiv da imamo jos AB delova opreme. Samo se nadam da ce ovo da urade kako treba, jer ako ti novi kraftovani itemi nemaju bar neku sansu da budu korisni i blacksmith opet ostane bez ikakve funkcije u igri onda sve gubi smisao.
Kako je Demonic Essence account bound, to resava mnoge stvari, i kraftovanje novih itema i gemova ce moci da se postigne jedino igranjem... Videcemo, ali ideja je na mestu, jer trenutno je end game samo AH play, a verujemo da je malo nas kupilo igru da se igra brokera, flipera itd. Nemam nista protiv toga, samo je pozitivno da postoji alternativa. Iako smatram da je AH dobra stvar (jer i ovako i onako bi igraci prodavali i trejdovali iteme po forumima, samo sa 1000 puta vise scamera), zelja mi je da AH ne bude glavna i jedina stvar u igri, i nekako svakim patchom se i ide u tom smeru, sto me raduje.
I gomila sitnijih ali korisnih izmena: mp u publicu, veci exp bonus sa vecim mp, doradjen reflect, povecan pickup radius (nema ko se nece obradovati ovome

)
Citajuci komentare, mislim da ce ovaj patch vratiti dosta starih igraca...
Ovo za paragon 1 i 99, i drop, ne slazem se.
Ispada vise legenda i rare itema kad imas mf 400% u odnosu kad imas 75% ili 100%.
Tvoj licni utisak je nebitan, treba ti ogroman statisticki uzorak da dokazes nesto. Ako bi stavio 1000 igraca da igraju mesec dana sa bazicnim 100% mf na mp1 (pod uslovom da nekako ne napreduju sa paragonom i ne povecavaju mf) i 1000 igraca sa maksimalnih 400% mf na mp1, video bi razliku.
Sigurno da paragon 1 moze da dobije 10 legenda po danu, a paragon 100 da ima dane bez i jednog legenda, jer pricamo samo o verovatnoci.
Kupi 10 hiljada loto listica i upoznaj coveka koji je dobio 7-icu sa kupljenim samo jednim listicem

Igra je cist rulet, sreca, mozes da imas 10k sati i da ti nikada ne ispadne mempo sa critom. Ti kao pojedinac mozes sebi samo malo da povecas sansu, recimo sa 1:10.000 na 5:10.000