Šta je novo?

Diablo 3

Opet ima problem na AH i RMAH, pa isto se desilo kao i prosli put da su neki itemi nestali sa liste niti su prodati a svako njihovo postojanje se ne vidi kao da ih nikada niste ni imali kod sebe. Koliko sam video meni fale dva amuleta i jedan ring mada nisam sto posto siguran da bas to fali.

ratko0309 nadam se da je tvoj belt jos uvek na AH i da nije nestao sa ovim starim bagom.

Da li jos neko sa slicnom konfiguracijom ima problema sa seckanjem, znaci na svakih 5 sec imam veliki FPS drop i vrlo cest stuttering. Igram na 1920x1080, teksture na high, fizika na low, bez antialiasinga, vsync iskljucen (kad ukljucim jos je gori).
Konfiguracija je Core2Duo [email protected], 4gb ram, nVidia GTX 650ti, HDD je SATA WD 7200. Koliko sam cuo, Dablo je poprilicno nezahtevan, ne bi trebalo na mojoj konfiguraciji da radi uopste lose?

Poslednja izmena:
[youtube]V3__y3XMQQg[/youtube]

Bože...

lol damn....

ovo je stvarno super, ali sta ako ti banuju akaunt zbog ovoga ?
ne znam da li vredi rizikovati...

Ja ne bih, ali da mi je D3 odvojen od WoW naloga, zasto da ne.

Ako pricas o ovom maxbid ah triku nece, a nikad nece ni menjati. Objasnjenje je prosto bidujes koliko si najvise spreman da platis. Razlog zasto u startu ne prikazuje max sumu je last min bidovanje i ovo je uvedeno kao zastita tako da i za last mi bid moras da nudis koliko si najvise spreman da platis

naravno da nisam mislio na to :D

Sto bi bilo zabranjeno? I kako uopste da otkriju oni to? To je isto kao kada bi banovali nekog sto je stavio Diablo shortcut rocketdock/objectdock. Jedino ako mrze Steam i moze im se, ali opet ne znam kako bi nekog otkrili, ovo pravljenje shortcuttova i -launch ne znace ama bas nista sa njihove strane. I ja sam to radio kako bih mogao da pokrenem vise od 1 Diabla.

Hahaha, drugar, pricamo o auction house Max Bid exploit-u :)

Ako pricas o ovom maxbid ah triku nece...
naravno da nisam mislio na to :D

Hmm pa ljudi ocigledno ne pricaju o tome. A ako je tako kako ti kazes, onda jos gore, sta ce da im bude objasnjenje, "banovali smo te sto si bidovao na item?", ili "banovali smo te sto su ti ljudi bidovali na item"?

Sto se tice bidovanja naravno da ne, nema nista nelegalno u tome, i to mogu da tvrdim 100%. Sto se tice Steama, nisam ekspert i ne znam da li mogu da detektuju, i da li ce da im se digne pa da pobanuju sutra ljude "because they can", ili slucajno da pobanuju kao sto je steam onomad banovao bez razloga u CoDu... mada, ne bi trebalo.

Vidis da lik pokazuje sa 2 i po milijarde golda na accu. A i sto Apple kaze, "it's not a bug, it's a feature". Nijednog momenta Moldran niti bilo koji blue post je rekao da je to bug. Covek samo kaze da tako trenutno radi, i da nije fer. I to je to.

Po meni bi trebalo da se vidi koliko item kosta trenutno, i ako hoces da ga bidujes za 5% vise ili da stavis svoj bid, s' tim da u poslednjih 5 minuta svaki bid povecava trajanje za 30 sec. I onda lepo svi to znaju, svaki item ide do maksimuma svoje vrednosti, ako ga neko pretplati, pretplatio ga je sto mu zaista treba. Ljudi lepo vide 12 sati do isteka i biduju koliko bi dali odnosno koliko item vredi, zato sto ce svejedno doci to te cifre (posto nema snipovanja).

Poslednja izmena:
meh...

nikakav ladder za pvp se ne spominje usta ih shkrbava... to je to, uskoro sam p100 i moguce da cu se rastati sa ovom igrom.. previse vremena potroseno a jako malo toga dobijeno.. jedini onaj amulet sto sam zavaljao za 300m liku u igri i to je manje vise sve..
potpisujem i tvrdim, nema razlike u dropu kada si paragon 1 i 99. ko god misli da lazem, ne lazem.. nebitno je koji mp [ od kako su ga uveli ] igram, nebitno je nista sve je prilicno random i to u negativnu korist igraca. takodje sam ubedjen i uveren 1000% da mnogo manje igraca igra sada nego u maju junu kada je drop bio bolji.

i da ovo sa ovim novim gemom.. pa to su samo uradili da bi zaustavili ludilo emeralda.. sada kao mozes da biras da se glupiras.. pa to je trebalo prvog dana bre sve da izadje..

sve u svemu - jadno ako mene pitate..

Meni se mnogo svidja patch, i jedva cekam da isprobam PTR.

Tendencija da se igra malo distancira od AH i krene ka self find / made Account Bound sistemu, je po meni prava stvar, i upravo igraci koji vise igraju ce biti u prednosti.
Poceli su sa HF ringom, i nemam nista protiv da imamo jos AB delova opreme. Samo se nadam da ce ovo da urade kako treba, jer ako ti novi kraftovani itemi nemaju bar neku sansu da budu korisni i blacksmith opet ostane bez ikakve funkcije u igri onda sve gubi smisao.
Kako je Demonic Essence account bound, to resava mnoge stvari, i kraftovanje novih itema i gemova ce moci da se postigne jedino igranjem... Videcemo, ali ideja je na mestu, jer trenutno je end game samo AH play, a verujemo da je malo nas kupilo igru da se igra brokera, flipera itd. Nemam nista protiv toga, samo je pozitivno da postoji alternativa. Iako smatram da je AH dobra stvar (jer i ovako i onako bi igraci prodavali i trejdovali iteme po forumima, samo sa 1000 puta vise scamera), zelja mi je da AH ne bude glavna i jedina stvar u igri, i nekako svakim patchom se i ide u tom smeru, sto me raduje.

I gomila sitnijih ali korisnih izmena: mp u publicu, veci exp bonus sa vecim mp, doradjen reflect, povecan pickup radius (nema ko se nece obradovati ovome :D )
Citajuci komentare, mislim da ce ovaj patch vratiti dosta starih igraca...

Ovo za paragon 1 i 99, i drop, ne slazem se.
Ispada vise legenda i rare itema kad imas mf 400% u odnosu kad imas 75% ili 100%.
Tvoj licni utisak je nebitan, treba ti ogroman statisticki uzorak da dokazes nesto. Ako bi stavio 1000 igraca da igraju mesec dana sa bazicnim 100% mf na mp1 (pod uslovom da nekako ne napreduju sa paragonom i ne povecavaju mf) i 1000 igraca sa maksimalnih 400% mf na mp1, video bi razliku.
Sigurno da paragon 1 moze da dobije 10 legenda po danu, a paragon 100 da ima dane bez i jednog legenda, jer pricamo samo o verovatnoci.

Kupi 10 hiljada loto listica i upoznaj coveka koji je dobio 7-icu sa kupljenim samo jednim listicem :) Igra je cist rulet, sreca, mozes da imas 10k sati i da ti nikada ne ispadne mempo sa critom. Ti kao pojedinac mozes sebi samo malo da povecas sansu, recimo sa 1:10.000 na 5:10.000

Poslednja izmena:
At the moment, the Critical Hit damage bonus provided by the Emerald is a clear choice for anybody looking to do more damage with their weapon. The answer is that we want players to be able to build their characters in different ways, and we would rather Critical Hit Chance and Critical Hit Damage weren’t always automatically the right answer.

Ma nije valjda da ste se sad setili da bi trebalo da imas izbor kako ces da bildujes lika a ne sve klase isto ?
MP 1: 25% (up from 10%)
MP 2: 50% (up from 20%)
MP 3: 80% (up from 30%)
MP 4: 120%(up from 45%)
MP 5: 165% (up from 60%)
MP 6: 215% (up from 75%)
MP 7: 275% (up from 95%)
MP 8: 340% (up from 115%)
MP 9: 420% (up from 135%
MP 10: 510% (up from 160%)

Kasno Marko na Kosovo stize..

We're also increasing the base pickup radius by a small amount.

Ovo je problem od pocetka igre, ja ne znam kako ih nije sramota da ovo navedu kao jednu od vecih stavki u patch-u posle toliko vremena od kad je igra izasla.

Poslednjih par nedelja igram Path of Exile i prosto je neverovatno koliko je igra bolja u svakom pogledu. Na stotine build-ova (pojam koji vise nema smisla u D3), kombinacija, mnogo stvari oko kojih treba da se povede racuna (a ne samo MF i opazanje kad ce da zasvetli legendary). Ja sam siguran da ko kod bude malo vise usao u mehaniku PoE-a, D3 ce mu biti smesan i potpuno neprivlacan za igru.
D3 moze da smatra ok igrom samo ako se uvede novi zanr igre gde bi se on uvrstio (ja bih ga nazavao tactital action game). Nit je on Hack and Slash RPG nit je nastavak D2.

Moja trenutno najveca zamerka sto se tice D3 je dizajn aktova.
Prvo na sta bi trebalo da se koncentrisu je da dovedu act 1 i 2 na nivo trojke, malo pojacaju mob density ili sa nekom drugom idejom. Tesko da nesto moze da se meri sa Alkaizer runom, i po pitanju dropa i expa.
Jedino sto zaista volim je : brzih 5 NV (black canyon mines i recimo sewers) i Vault of the Assassins, najbolji dungeon u celoj igri.

Nadao sam se da ce da poprave ta 2 akta i pojacaju ih i ucine primamljivijim za igru, ali nista.
Od act4 sam se odavno oprostio da ce ikada biti mesto za nekakv ozbiljniji farm, tako je dizajniran da mu nema pomoci :)

Ma nije valjda da ste se sad setili da bi trebalo da imas izbor kako ces da bildujes lika a ne sve klase isto ?

Kasno Marko na Kosovo stize..

Ovo je problem od pocetka igre, ja ne znam kako ih nije sramota da ovo navedu kao jednu od vecih stavki u patch-u posle toliko vremena od kad je igra izasla.

Poslednjih par nedelja igram Path of Exile i prosto je neverovatno koliko je igra bolja u svakom pogledu. Na stotine build-ova (pojam koji vise nema smisla u D3), kombinacija, mnogo stvari oko kojih treba da se povede racuna (a ne samo MF i opazanje kad ce da zasvetli legendary). Ja sam siguran da ko kod bude malo vise usao u mehaniku PoE-a, D3 ce mu biti smesan i potpuno neprivlacan za igru.
D3 moze da smatra ok igrom samo ako se uvede novi zanr igre gde bi se on uvrstio (ja bih ga nazavao tactital action game). Nit je on Hack and Slash RPG nit je nastavak D2.

+1 :) meni je od 75 pa nadalje paragona ispalo toliko dobrih itema da sam sa par miliona golda dosao do 890m i to za dve tri nedelje ,tako da se potpuno slazem sa tim da itemi ispadaju dosta na visim paragonima ,sto takodje zavisi i od brzine farma i ubijanja elita.Sad zavisi od accounta do accounta jer stvarno je kao loto:)il nema nista il pada 5 leg u run-u:).

Poslednja izmena:
Sve u svemu, odličan patch. :)

ps. Ljude kojima je sve jadno, loše, kasno, a ovamo spucali 1000+h u igri, nikako ne razumem... :)

Pa reci meni lepo ne razumem te pa mogu da ti dam objasnjenje a ne kao "ovi sto su..". Isto tako i ja mogu da kazem da ne razumem taj faktor "random"-a i sta cemo sad ?

I sta je to u patch-u odlicno? Ja sam rekao svoje misljenje da je lose sto tek sada dolazi i da je sve to prilicno kasno, nema ladder-a za ta dueling nadmetanja da ne kazem pvp.

Najbolje objasnjenje za moj whine je upravo taj sto sam kako kazes spucao 1000+ sati a nisam imao toliko srece da me usere vise puta od jednom. Ko gubi ima pravo da se ljuti.
A sa druge strane bio sam dobar svima kao cm wiz i sto me cima i dan danas gomila ljudi da "radimo ubere", iako sam dobio prozivku da sam nepozeljan lol.

ti se još cimaš oko toga što sam rekao da si nepoželjan i navodiš to, a bilo je pre pola godine. više puta smo igrali d3 multi i bilo je ok, kao sa svima sa ovog foruma. nisam hteo time da te uvredim. pao ti je amulet, prodao si, tvoja stvar. ionako amulet nije ni bio za mene. uhvatio si se za tu reč "nepoželjan" ko pijan za plot, nisam stvarno tako mislio, već sam hteo da dočaram i stavim timski duh i deljenje ispred svega, pa sam možda malo preterao.

možda sam i ja nekad pzpzbljbljpzbvujklj, pa greši čovek...

Poslednja izmena:
A da je amulet bio za tebe, mislis da bi bio vise u pravu? :D

Vrh Dno