Sada da padne jedan sa all res, ili jos bolje neki mempo takav!![]()
Skromno skromno, nema sta.
Sada da padne jedan sa all res, ili jos bolje neki mempo takav!![]()
Na osnovu cega si zakljucio da ne znam da se evrima moze kupiti gold? Reko sam da bih item moro da prodam za minimalno 85 evra da bih mogo da kupim 265 mil golda. A da bi item prodao za prave pare treba da se ceka.
Nerazumem u cemu je cela poenta vase price, meni je trebao gold i za to sam prodao i pare ulozio u opremu koju sam vec neko vreme posmatrao na ah. Znaci 225 mil je otislo u roku od odmah na opremu koju sam planirao a jos pantale koje sam pratio su bile 84 mil za bid i za kranju kupovinu 140 mil i potrefilo se da sam pare dobio od vile ward 4 minuta ranije dok nije istekla licatacija.
A sto nisam prodao preko rmah, pa nisam jer mi evri nisu toliko bili bitni a gold mi je opet mnogo znacio jer sam uzeo neku opremu koju sam vec duze vreme planirao ali to nije bilo izvodljivo ovako.
Takoda ta vas prica ima logike da nisam trebao da nabavim bolju opremu koja mi je falila ali da mi ta oprema nije falila drzo bi ja item na rmah i mesec dana ako treba i prodo bi se siugurno u roku od nedelju dana ali koja svrha da cekam nesto kada sam golde dobio maltene odmah.
Mozda si ti imao srece pa sve sto postavis ode brzo.
Znam da sam item mogo da prodam za mnogo vise ali opet dolazim na ono da bih moro da cekam a ja jednostavno nisam hteo da cekam i isao sam na to da prodam sto pre da pare ulozim u ono sto sam zamislio. Uostalom kako je pao taj item vredan vremenom ce pasti jos takvih da li boljih ili losijih sve jedno je ali za nesto sto mi je palo a ne koristimi sam uzeo pare i kupio ono sto mi koristi. Za taj jedan item sam kupio 4 nova za wd-a i jos nekoliko gemova.
Tako da se ja ne brinem, bice jos vrednih itema koji ce se prodati za prave pare i od toga jedan deo da se ostavi da kupim expanziju kada se jednog dana pojavi i jos ce da na paypal-u ostane para za nesto drugo da se kupi.
Opet napominjem, nisam kupio igru da bih je igrao da zaradjujem nego da se igram i uzivam a ako nesto moze da se proda da otplatim igru sto da ne a ja sam igru vec odplatio tako da mi je sada sve ovo cisto zadovoljstvo.
A drugo ja ne koirstim bnet balanc jer imam paypal u italiji sa kojeg u svako doba dana i nocu mogu da skidam pare i da kupujem svuda po svetu ako vidim nesto da mi se svidja i posaljem na burazerovu adresu u italiju a on onda meni prosledi to sto kupim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari