Šta je novo?

Diablo 3

Dobro si prošao a apropo tog brisanja nula u mili sekundi to više neradi taj bag su otklonili tako da kad jednom kliknes accept više nema menjanja nu sa jedne ni sa druge strane ...probaj sa nekim skim igraš da odradis i videćeš da ne može

Napokon i da meni padne prvi Legendary, VILE WARD. Za divni cudo jos mi i koristi (za Wizarda).

SLD.jpg

Poslednja izmena:
Takvih prevaranata ima toliko da to nije normalno! Mada nije ni cudo kada ih Blizz na neki nacin podrzava brisanjem bilo kakvih topica o prevarama i navodjenjem konkretnih nickova.

Skoro neki lik tradovao velike sume SC - HC golda, znaci iznosi po sto miliona... I onda lepo jedan dan prevario ne znam koliko ljudi, stalnih musterija, znaci par biliona je uzeo.

Nevidim poentu koristenja uopste trade-a pored AH...

Jedino da prodas nekome koga poznajes, i znas da nece da te zezne.
Ni meni ne pada na pamet da preko chata trazim kupca... i da se zezam sa time ingame.

Bolje preko ah da sam na gubitku 30-50 mil nego da nemam na kraju nista.

Odose za 265 mil a dobio sam na kraju to sa slike, lopovi ali bolje i tako nego da razmisljam da li ce me neko zavrne u igri ili nece.

Screenshot00011.jpg Screenshot000.jpg

Pa zna se da blizzard uzima proviziju. Kad god sam stavljao aukciju delio sam sumu koju hocu da dobijem sa 0.849 i resen problem.

Smisao provizije na GAH je da bude gold sink, pošto ih igra ima jako malo...

Sta se svi bojite da ce neko da vas zavrne, jel ponovo ima nekih problema sa trade prozorom ili paranoja? I sto nisi prodao na Rmah, mogao si vece pare da uzmes nego u goldu, a i provizija je fiksna?

sinoc pao diablo na mp10 :D 2 sekunde pre isteka 5nv :D

ekipa u attachmentu (RashaNS i eternity)

Prilozi

• Screenshot071.jpg
    Screenshot071.jpg
    293.2 KB · Pregleda: 162
  • Screenshot062.jpg
    Screenshot062.jpg
    370.9 KB · Pregleda: 155
  • Screenshot068.jpg
    Screenshot068.jpg
    334.3 KB · Pregleda: 153
I ja mislim da bi bilo bolje da si prodao na rmah, dobio bi vise plus ti nebi odbili toliku proviziju....

Sta se svi bojite da ce neko da vas zavrne, jel ponovo ima nekih problema sa trade prozorom ili paranoja? I sto nisi prodao na Rmah, mogao si vece pare da uzmes nego u goldu, a i provizija je fiksna?

Nije problem trejd prozor nego sto je onaj meni hteo da ja njemu stanem sa jedne strane zida on sa druge strane i onda ce da otvori trejd prozor i preko istog ce da mi prebaci gold a ja njemu da bacim vile ward dole na zemlju. A kao sto sam vec bio reko od kako je usao u parti sve vreme je vikao da necu da ga za****m i slicno tak oda mi je vec tu bio sumnjiv a kada sam stavio item u trejd prozor i cekao da pocne da stavlja dogovorenu svotu zlata on to nije hteo ali je insistirao na takozvanoj sigurnoj trgovini gde sam ja izasao napolje. Sve se to desava u act 3 gde je on mene pozvao da dodjem.

Koliko se secam da kada stojis pored zida i bacis neki item na zemlju on nepadne tu pored tebe nego padne sa druge strane, bar je tako bilo ranije. Evo sada sam probao i pada pored mene item kada ga bacim na zemlju ali pored otvorenog mog prozora sa itemima i trejd prozora nebih stigo da ga vratim u stash ako bi krenuo da pokusa da uzme item sa zemlje a da ne prebaci golde a jos je bio barb koji koristi run like wind. A cim je tako nesto ponudio znaci da je izvesten da tako marne item i da ode.

A sto nisam prodao preko rmah, pa nisam jer mi evri nisu toliko bili bitni a gold mi je opet mnogo znacio jer sam uzeo neku opremu koju sam vec duze vreme planirao ali to nije bilo izvodljivo ovako.

A da sam ga prodavao za evre koliko bih mogo da trazim para i da se proda u sto kracem roku a da bih mogo da kupim 225 mil golda.

Poslednja izmena:
Evo sada sam bas gledao koliko bi mi trebalo evra da kupim 265 mil golda i treba 85 evra a za te pare da prodam vile ward je bilo moguce prodati ali koliko bih morao da cekam da se proda? Ovako jeste da sam 40 mil dao na proviziju ali sam u roku od nepuna dva dana prodao, sto je za mene bilo vise nego odlicno. Mozda sam mogo izvuci malo vise da sam hteo da cekam ali iovako je ispalo vise nego dobro. Ja zadovoljan.

Zaboravljas da za razliku od golda, evro ne gubi vrednost toliko brzo (odnosno uopste).

Ma to trejdoanje na zemlji iza zidova ni ne racunam, ne bi trebao ni ti na to da gledas kao trejd sa rizikom nego kao scam. Ko je jos lud da predlozi nesto toliko retardirano, a ko ce mu tek to prihvatiti tog tek zalim. Mislio sam da imate problema sa pravim trejdom, znaci trade windowom, ako to nije u pitanju onda nebitno :).

A sto mislis da ce sporije da ode na RMAH? Ja sve jake iteme prodam na RMAH za 40% vecu cenu nego na GA, i ostane mi jos depozit. Ode 1evro. Ustvari sada jaki itemi jedino i idu na RMAH, ja snipujem iteme za gold, prodajem ih na RMAH i vrtim pare tako, ostatak saljem na paypal isto kupivsi skupe iteme za gold pa ih prodam na rmah za e, ali pare posaljem na paypal. Ako si ti zadovoljan ok, ali ja nikako ne bih mogao da predjem preko toga da bacim 30 miliona, a jos sto si mogao da ih prodas za vise nego 265m, to tek da ne mislim. ;).

A sto nisam prodao preko rmah, pa nisam jer mi evri nisu toliko bili bitni a gold mi je opet mnogo znacio jer sam uzeo neku opremu koju sam vec duze vreme planirao ali to nije bilo izvodljivo ovako.
Tvoj mozak stvarno ne moze da usvoji cinjenicu da evrima mozes kupiti gold? Ne razumem kako nesto ovako fundamentalno mozes da previdis D:

Ma pasce i debeljko,samo da se Gorance ukljuci.

Zaboravljas da za razliku od golda, evro ne gubi vrednost toliko brzo (odnosno uopste).

Nerazumem u cemu je cela poenta vase price, meni je trebao gold i za to sam prodao i pare ulozio u opremu koju sam vec neko vreme posmatrao na ah. Znaci 225 mil je otislo u roku od odmah na opremu koju sam planirao a jos pantale koje sam pratio su bile 84 mil za bid i za kranju kupovinu 140 mil i potrefilo se da sam pare dobio od vile ward 4 minuta ranije dok nije istekla licatacija.

Takoda ta vas prica ima logike da nisam trebao da nabavim bolju opremu koja mi je falila ali da mi ta oprema nije falila drzo bi ja item na rmah i mesec dana ako treba i prodo bi se siugurno u roku od nedelju dana ali koja svrha da cekam nesto kada sam golde dobio maltene odmah.

Ma to trejdoanje na zemlji iza zidova ni ne racunam, ne bi trebao ni ti na to da gledas kao trejd sa rizikom nego kao scam. Ko je jos lud da predlozi nesto toliko retardirano, a ko ce mu tek to prihvatiti tog tek zalim. Mislio sam da imate problema sa pravim trejdom, znaci trade windowom, ako to nije u pitanju onda nebitno :).

A sto mislis da ce sporije da ode na RMAH? Ja sve jake iteme prodam na RMAH za 40% vecu cenu nego na GA, i ostane mi jos depozit. Ode 1evro. Ustvari sada jaki itemi jedino i idu na RMAH, ja snipujem iteme za gold, prodajem ih na RMAH i vrtim pare tako, ostatak saljem na paypal isto kupivsi skupe iteme za gold pa ih prodam na rmah za e, ali pare posaljem na paypal. Ako si ti zadovoljan ok, ali ja nikako ne bih mogao da predjem preko toga da bacim 30 miliona, a jos sto si mogao da ih prodas za vise nego 265m, to tek da ne mislim. ;).

Tvoj mozak stvarno ne moze da usvoji cinjenicu da evrima mozes kupiti gold? Ne razumem kako nesto ovako fundamentalno mozes da previdis D:

Na osnovu cega si zakljucio da ne znam da se evrima moze kupiti gold? Reko sam da bih item moro da prodam za minimalno 85 evra da bih mogo da kupim 265 mil golda. A da bi item prodao za prave pare treba da se ceka.

Mozda si ti imao srece pa sve sto postavis ode brzo.

Znam da sam item mogo da prodam za mnogo vise ali opet dolazim na ono da bih moro da cekam a ja jednostavno nisam hteo da cekam i isao sam na to da prodam sto pre da pare ulozim u ono sto sam zamislio. Uostalom kako je pao taj item vredan vremenom ce pasti jos takvih da li boljih ili losijih sve jedno je ali za nesto sto mi je palo a ne koristimi sam uzeo pare i kupio ono sto mi koristi. Za taj jedan item sam kupio 4 nova za wd-a i jos nekoliko gemova.

Tako da se ja ne brinem, bice jos vrednih itema koji ce se prodati za prave pare i od toga jedan deo da se ostavi da kupim expanziju kada se jednog dana pojavi i jos ce da na paypal-u ostane para za nesto drugo da se kupi.

Opet napominjem, nisam kupio igru da bih je igrao da zaradjujem nego da se igram i uzivam a ako nesto moze da se proda da otplatim igru sto da ne a ja sam igru vec odplatio tako da mi je sada sve ovo cisto zadovoljstvo.

Najskuplji item prodat do sad. 40 milijardi. Lik koji ga je prodao kupio na RMAH za 250$ a posle ga prodao preko D2JSP za pomenuti iznos :)

ef.jpg

Meni se na Rmah proda brze nego za golde tako da nisi trebao da brines o tome... A mogao si uzeti ne 85e vec bar 130e... I dobio bi na kraju duplo vise golda nego sad.

Sta hocu da kazem... Dobri itemi poput tog wile vard TESKO I RETKO padaju i njih treba prodavati pametno i izvuci sto veci novac odnosno gold...

jos je processing :p

rmah1.png

IK_Triumph.png

Svaka cast na prodaji, odlican helm! :)

Inace danas pao Diablo na Hard Core, odlicno bilo, dva puta po double elite pack na putu do tamo, ludilo :D

da :) bilo mi malo zao da ga prodam, ali bas slabo igram sa barbom, i dok jos moze da se uzme nek ide :) a i pasce vec nesto opet :)

Sada da padne jedan sa all res, ili jos bolje neki mempo takav! :)

Nazad
Vrh Dno