Šta je novo?

Diablo 3

^Doslo vreme da kad padne obican mozes samo da sanjas da ga prodas. A i sta bi falilo, pa to su samo brojke i slova.

Nego, stvarno steta sto nisi prodao vile na rmah, mogao si sigurno 120+ ajvara dobiti, verovatno i 150.

Poslednja izmena:
Znas kako se kaze, za prosutim mlekom ne treba plakati. Ipak je ovo igra i ne nerviram se toliko oko toga. Bice toga jos kako je palo ovo pasce vremenom opet nesto i tako cemo u krug.

Manje vise wd mi je skoro sredjen, mada iskreno daleko od toga da sam zadovoljan sa stanje u kakvom se sada nalazi ali je mnogo bolji nego sto sam ocekivao da ce uopste biti takav. Kada sam krenuo na wd-a mislio sam ako budem dosao do 50k dps ce bude super pa sam vremenom dosao do 160k dps i naravno da ima tu jos sto sta sto bi se moglo zamenuti da dps skoci ali polako, sada se igram i uzivam a vremenom cu polako ga sredjivati.

Na osnovu cega si zakljucio da ne znam da se evrima moze kupiti gold? Reko sam da bih item moro da prodam za minimalno 85 evra da bih mogo da kupim 265 mil golda. A da bi item prodao za prave pare treba da se ceka.

Na osnovu ovoga:
Nerazumem u cemu je cela poenta vase price, meni je trebao gold i za to sam prodao i pare ulozio u opremu koju sam vec neko vreme posmatrao na ah. Znaci 225 mil je otislo u roku od odmah na opremu koju sam planirao a jos pantale koje sam pratio su bile 84 mil za bid i za kranju kupovinu 140 mil i potrefilo se da sam pare dobio od vile ward 4 minuta ranije dok nije istekla licatacija.
A sto nisam prodao preko rmah, pa nisam jer mi evri nisu toliko bili bitni a gold mi je opet mnogo znacio jer sam uzeo neku opremu koju sam vec duze vreme planirao ali to nije bilo izvodljivo ovako.

Takoda ta vas prica ima logike da nisam trebao da nabavim bolju opremu koja mi je falila ali da mi ta oprema nije falila drzo bi ja item na rmah i mesec dana ako treba i prodo bi se siugurno u roku od nedelju dana ali koja svrha da cekam nesto kada sam golde dobio maltene odmah.

Mozda si ti imao srece pa sve sto postavis ode brzo.

Znam da sam item mogo da prodam za mnogo vise ali opet dolazim na ono da bih moro da cekam a ja jednostavno nisam hteo da cekam i isao sam na to da prodam sto pre da pare ulozim u ono sto sam zamislio. Uostalom kako je pao taj item vredan vremenom ce pasti jos takvih da li boljih ili losijih sve jedno je ali za nesto sto mi je palo a ne koristimi sam uzeo pare i kupio ono sto mi koristi. Za taj jedan item sam kupio 4 nova za wd-a i jos nekoliko gemova.

Tako da se ja ne brinem, bice jos vrednih itema koji ce se prodati za prave pare i od toga jedan deo da se ostavi da kupim expanziju kada se jednog dana pojavi i jos ce da na paypal-u ostane para za nesto drugo da se kupi.

Opet napominjem, nisam kupio igru da bih je igrao da zaradjujem nego da se igram i uzivam a ako nesto moze da se proda da otplatim igru sto da ne a ja sam igru vec odplatio tako da mi je sada sve ovo cisto zadovoljstvo.

Ok ako je tvoja percepcija realnosti takva. Nazalost nije tako u stvarnosti. Mogao si da uzmes vise od tih 85 evra koje spominjes, ovako nisi ni uzeo 85 nego 75! Mozda je tebi trebalo za pantalone tog trenutka, ali ovako ih nisi platio toliko koliko spominjes nego dooosta vise, gubitkom golda na proviziju, i gubitkom sto bi dobio dosta vise da si prodao na RMAH, pa kupio gold tim evrima (sto ti i dalje ne kapiras pa ponavljas). I razumi da bi brze otisli na RMAH nego na GAH, mozda ne u 100% slucajeva, ali sigurno u 90% (za skupe iteme o kojima pricamo).

A Illidan, ja i svi ostali smo ludi sto prodajemo iteme na RMAH! Uzmem dnevno 20-30e u Diablu na iteme i sad me ti ubedjujes nije tako nego je ovako... de se nisam ranije setio da ti ih kupim za tih 225 sto si dobio i prodam za dosta vise, a verujem da bih i cekao manje nego ti (neracunajuci processing) za dosta vecu cifru.

Pa sta se ti nerviras oko mog itema. Moja stvar je sta cu da radim sa mojim itemima, ako hocu ja cu ih prodati za golde ako ne cu i prodam za evre. Tako se trsis ko da je to bio tvoj item pa si mi ga poklonio pa te sada nervira sta sam ja uradio sa njime. Ajde pali vise smaracu!!!!

I ono najbitnije da sam item prodao za evre sigurno nebih kupio golde nego bi ti evri ostali tamo gde jesu jer bi mi bilo zao da trosim prave pare na tako nesto ovako se manje opterecujem... tako da ti vodi svoju racunicu oko svojih itema a mene se mani i pusti da ja vodim moje finansije kako ja zelim. Kada mi ti budes neki vredan item dao onda mi govori sta sa istim da radim a sta nesmem a dok ja igram i ja nadjem ja cu da radim sta hocu.

Vrlo sam sposoban da procenim sta mi u kom trenutku treba tako da jos jednom ti kazem zatvori vise temu oko toga da li sam mogo dobiti vise golda ili jos vise evra to je moj problem a ne tvoj a kada se ja ne nerviram sta se onda ti nerviras. Jel ti krivo sto je bas meni takav item pao i sto sam propustio priliku da uzmem 150 evra ili ti je krivo sto nije tebi pao pa da se kur*is kako si prodao item za 150 evra.

Poslednja izmena:
Pa ti si pitao gde je najbolje da ga prodas, pa si onda krenuo da se ubedjujes sa petoricom, jel tako bilo? :S

Krivo mi je sto si prodao item za dosta manje para, nisam sujetan, a i ne igram vise tako da ne postoji sansa da mi padne. Isto mi je krivo sto je neka budala prodala onaj Echoing za 250$/e (ne znam na kom serveru je bilo). I ne znam sto bi se kurcio da mi je pao, nije to moje dostignuce. Btw drago mi je sto si priznao da si mogao da ga prodas za 150 evra ;). Necu vise da te smaram, izvini sto sam hteo da ti pomognem, bacaj pare tvoje su, i nemoj slucajno da koristis RMAH da te posle ne bi grizla savest kada se nadjes u nedoumici sta da radis sa parama na Bnet balancu, koje svejedno ne mozes da podignes, niti da kupis bilo sta korisno...

Haha koji kralj:)

Ja sam pitao gde da prodam ali nisam pitao za koju valutu da prodam jel tako?! Jer nisam u prvi mah hteo da prodajem item preko ah zbog velike provizije a kada sam napeteo na onu budalu onda sam odlucio bolje na ah pa i proviziju da platim nego da ostanem bez itema. Jel tako bilo?

A drugo ja ne koirstim bnet balanc jer imam paypal u italiji sa kojeg u svako doba dana i nocu mogu da skidam pare i da kupujem svuda po svetu ako vidim nesto da mi se svidja i posaljem na burazerovu adresu u italiju a on onda meni prosledi to sto kupim.

Poslednja izmena:
A drugo ja ne koirstim bnet balanc jer imam paypal u italiji sa kojeg u svako doba dana i nocu mogu da skidam pare i da kupujem svuda po svetu ako vidim nesto da mi se svidja i posaljem na burazerovu adresu u italiju a on onda meni prosledi to sto kupim.

Ovo bolje da nisi spomenuo posto sam sebi skaces u stomak.

Sto mislis da ce neko da mi hakuje nalog zarad para. Slabe mu vajde posto sve pare koje dospeju na moj paypal nalog u roku od pola sata su skinute sa tog racuna a ako mi zatreba uvek iste mogu da se vrate na isti i da kupim sta mi treba.

Poslednja izmena:
^Mogao si sada da imas oko 149eur kesha na tom racunu, 1 eur je provizija.

nije, za paypall je veca provizija. plus sto se ugradi i blizz i paypall

E vidish to nisam znao, onda mi nije zao sto sve shibam na battlenet sta se proda.

Da li se moze nesto dobiti za ovaj Legendary?

dragon.jpg

Deluje mi kao njesra, ali cisto da pitam...

moze :) brimstone :)

Koja je uopste poenta pravih para na account-u?Mozes samo da gledas i da zevas u njih!Jedino ako neko gleda u daleku buducnost pa i kod nas proradi PayPal!

Da ih pretvoris u gold.
Da kupis item koji ti treba direktno na RMAH.
Da kupis SC2:HoTS :).
Da ih pretvoris u gold, snipujes nesto za male pare, prodas na RMAH i da ti pare odu na PP ;).

^
Pa upravu si!Moj jedini cilj sto se tice pravih para je nekih 50 evra i to da kupim WoW posto me ostalo ne zanima!Ne zanima me ni WoW,ali eto da se potrose pare na nesto!Bas je lepo trositi pare koje i nemas!:DNisam ni razmisljao na kupovinu golda sa pravim parama,a nisam ni znao da se sa account-a moze skidati novac,a da ne ide preko PayPal-a!
Jedini moj pravi cilj sto se tice Diabla 3 je da ga obrnem sa mojim svestenikom na MP10 i mislim da bi to bio i kraj!

Poslednja izmena:
Mislio sam ako prodas nesto na RMAH, da pretvoris te pare sa BNET balanca u gold pa potrosis gold, posto se mnogo vise isplati, u slucaju skupljih itema, nego da prodajes na gold AH.
1) Zato sto je na RMAH provizija fiksna 1e, a na GAH 15%.
2) Zato sto su cene za 90% itema vece na RMAH nego na GAH, i da, ljudi kupuju.
3) Zato sto dobri itemi odu brze na RMAH nego na GAH, ako bi racunali istu cenu, i da je idem legendary. U svakom drugom slucaju ce verovatno otici brze, ali ne sigurno.

Btw ne moze da se skida novac a da ne ide preko paypala, napisao sam gore PP, mislio sam da je razumljivo, izvinjavam se :(.

Poslednja izmena:
Nisam se nikada posebno interesovao oko RMAH pa nisam ni upucen oko nacina placanja!Mislio sam ako se nesto proda na RMAH da se sa tim novcem moze kupiti barem gold ako se nema PP racun,posto za iteme novac ipak mora ici sa PayPal racuna,koji mi nemamo!Valjda sam dobro shvatio!

Imas dve opcije pri prodaji itema na rmah:
Prva da ode na tvoj battlenet nalog, i tu je ogranicenje 250eur, znaci ne mozes da nakupis preko toga. Sa tim parama mozes da uzmes SC gold, ili neki item sa same rmah, ili nesto iz stora tipa Diablo ekspanziju kada bude ili neku drugu igru.
Druga opcija je da povezes battlenet nalog sa paypallom, pa da ti pare od itema koje prodas legnu na paypall, ali kao sto je gore objasnjeno pored provizije od 1eur placas i proviziju samom paypall-u.

Nisi, ako prodas nesto na RMAH pare ce ici ili na battlenet balance ili na paypal, sta ti selektujes prilikom stavljanja na aukciju.

Ako ti se proda i pare odu na bnet balance, sa tim parama mozes kupiti gold, iteme na RMAH, blizzardove igre. Fee po itemu je 1e (nebitno da li je item 1.24e ili 250e, 1e je fiksno). Sto se tice paypala, pare ce otici na paypal ili direktno na racun koji je povezan, zavisi od drzave.

Ako ostanu na PP (kao sto je slucaj sa Danskom karticom), mozes ih povuci na karticu/racun, a mozes i koristiti bas kao i battlenet balance evre, direktno u igri, samo kada kupujes item, selektujes da placas sa PP accounta. Ako ti se item proda a selektovao si da pare idu na PP, onda prvo blizzard uzme fiksno 1e, pa paypal 15% posle toga, tako da se ne isplati slati pare na paypal koje planiras da potrosis na gold/rmah iteme.

Takodje se ni ne isplati slati pare na battlenet balance, ako planiras da ih podignes, posto su ti na bnetu zarobljene i moras ih potrositi ingame ili na drugu igru. Jedini nacin da posaljes bnet balance kintu na paypal jeste da kupis iteme za to, pa ih prodas selektujuci (kako ide aorist od select? :D) paypal.

Poslednja izmena:
^
Sad mi je sve jasno,ali jedna od mojih zelja je i ostvarena zahvaljujuci clanu @Dragan P. koji mi je malopre poklonio World of Warcraft Battle Chest sa dve ekspanzije The Burning Crusade and Wrath of the Lich King!Nedogadja se svaki dan da ti neko da ovakav vredan poklon!Samo jos ne znam na koji nacin da se oduzim coveku!Hvala druze!!!:wave:

Nema na cemu, ja sam je isto dobio kao poklon. A posto ja WoW ne igram a video sam da ti hoces da kupis pa sto da kupujes evo ti ovo i uzivaj. Niti sam ja kupio pa da sam na gubitku a tebi opet dobro dodje. Nisam nikada bio zagrizen za WoW pa sto bih sada pocinjao kada igru iskreno ne razumem ni malo.

Igramo mi tako veceras ..jedan za drugim uberi bacise leg...LOL

Prilozi

• Screenshot017.jpg
    Screenshot017.jpg
    140.1 KB · Pregleda: 116
  • Screenshot018.jpg
    Screenshot018.jpg
    239.3 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
Jesu li valjali?

E znate da sam dugo u igri ali nikad me do sada nije zanimalo pa reko da pitam da li igrači iz HR. pošto imaju paypal sistem mogu da podignu novac zaradjen na RMAH ili ne jel može malo to neko da pojasni...

Ma jok .Helm je jos ok Andariel sa strength..ali nisu nista posebno.A drugi je neki mladji brat od vile warda lol:p Cak ni brim ne daje hehe:p

Poslednja izmena:
ma to ti je Zile bacio shoulders :p

Nazad
Vrh Dno