Šta je novo?

Diablo 3

Uh nesecam se toga... Zar nije da se unapredjenje samo goldom placa?

Ne moze samo goldom. Trazi mi ovaj Page of blacksmithing, a to ne moze da se kupi na AH

Poslednja izmena:
Sto ne moze? Ako nema onda idi i farm Nightmare, to pada od mobova tamo. Ali ima 100%, pod pages and plans, nadji ;).

Ne moze samo goldom. Trazi mi ovaj Page of blacksmithing, a to ne moze da se kupi na AH

Odes na AH pa klikens na Pages & Recipes, prva stavka stavis Artisan Crafting a sledecu stavis Page of Blacksmithing a dole stavis broj komada koliko ti treba. Vidi koliko ti za svaki sledeci lvl treba Page of blacksmithing pa kupi to bar nije skupo.

Poslednja izmena:
Hvala! U pravu ste, nasao sam na AH. Nisam uopste primetio da ima Artisan Crafting u onom meniju

Jesi li siguran? (ne mogu sada da proverim)
Mislim da je pre dan dva bila oko 10k ?

Trenutna cena je 59.200 po komadu.

Ko odredjuje te cene ili je pad Legendarnih opao!

Kada sam postovao, prodao sam 30 komada za 70k. U trenutku. :) Ma bio je neki post od Blizz-a kako razmišljaju da nabudže krafting i posle toga cena skočila (još jutros oko 5 :) ).

Mozda da ga ukljuce u igru jer trenutno kao da ne postoji.

Pa onda po nekoj logici bolje da se sacuvaju kad ce biti trazeni ;)

Kada sam postovao, prodao sam 30 komada za 70k. U trenutku. :) Ma bio je neki post od Blizz-a kako razmišljaju da nabudže krafting i posle toga cena skočila (još jutros oko 5 :) ).

To je ta buva :D

Mada ako ostane isti Legend. drop, dok neko od nas nabavi taj recept imace dovojlno brimestona.

evo zbog cega je skocila cena (koja polako pada)

We've definitely discussed the possibility of allowing Hellfire Rings to salvage into component pieces, and have debated your feedback quite heavily as a part of that process. While we understand why players would like Hellfire Rings to salvage into demonic organs (or even Keywarden keys), we don't think that's the right way to go right now since it would essentially let you skip some encounters completely. It's something we may revisit in the future, though, once the event has been around for a longer period of time.

We do agree with you, however, that the rings should be able to salvage into Brimstones, in addition to Magic and Rare crafting materials. The reason we didn't go with Brimstones originally was that we wanted to avoid the situation where you could always get that particular mat from a single item, over and over. The idea doesn't really sync up with our design philosophy, and the market is pretty saturated with Brimstones as-is. Even so, we know that it can feel cheap to not have a chance to get a Legendary material from a Legendary item, and we don't feel like our original reasons continue to hold up in light of the feedback you've provided us.

Since I know this will get brought up: We're also exploring ways to improve the worth of Brimstones, as well as crafting in general. We feel like the system itself could use some revamping, but we're not yet at a point where we can discuss what kind of changes we're considering. We haven't ruled out the possibility of introducing new recipes at some point in the future, though, or introducing other ways for players to put their crafting materials to good use.
https://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7006894973?page=3#53

[youtube]kWWIUfKIiTs&hd=1[/youtube]

:D

Ahahahahahah, znači odavno me nešzo nije nateralo na smeh do suza kao ovaj lik :smash:

E drustvo jel ima neko neki gear za monka lvl 30 da pozajmi ?

id: Kibo#1224

Koliko se moze dobiti za ove rukavice!
Gloves.jpg

ja bih ti dao sve sto imam ali je to malo :)
vidi slicne na ah

^
Gledao sam slicne i ima samo par njih u ponudi!Traze svi po 200,300 miliona,pa ne znam dali se zezaju ili stvarno toliko vrede!

pa eto, stavi i ti, samo da li ce se prodati. jedno je koliko bi oni da dobiju, a drugo koliko je neko spreman da da

Poslednja izmena:
Stavio sam na RMAH za 45 evra!Svi ostali traze od 60 pa nadalje!Ako ne prodje ide na AH za 50 mil.!:D

Mislim da je 45e maksimum koji možeš da dobiješ. Meni su slične pale pre dva dana, samo sa mnogo više dex-a (200+) i nešto manje crit dmg. Procenio sam da bih mogao da dobijem 80-100M u najboljem slučaju, ali naravno nisam ni razmišljao o prodaji, pošto ih koristim. :) Jedino mi je žao što imaju arcane resist, a ja stackujem physical, al ne moš sve. :D Srećno sa prodajom u svakom slučaju. :)

double leg :D

Prilozi

• Screenshot058.jpg
    Screenshot058.jpg
    952.2 KB · Pregleda: 139
i šta je palo? :) jel ima kakvih promena u d3 svetu? Nisam igrao bar mesec dana, pa sam mislio da se vratim ponovo ovih dana, čim opravim taster na mišu :)

Manje više nema, ako si igrao 1.0.5 onda ništa se nije promenili, priznaju ovi u Blizzardu da kubure sa botovima ,ali šta ćeš svaka popularnija igra bi verovatno imala takav problem.

sto kaze zokocx, manje vise isto , jedino je raspad AH Auction House Expired Bug

Vrh Dno