Šta je novo?

Diablo 3

od danas moze da se kupi Starcraft Hots ekspanzija (igra ce izaci u martu 2013), probao sam i lepa vest je da moze da se plati parama skupljenim u Diablu :)

A sta je sa serverima sto nerade?

Edit: proradilo...

Poslednja izmena:
Ja vas molim za pomoć da mi pomognete da uspem da podignem mog barba na sledeći nivo, tj. da mogu da igram MP 6-7.
Evo ga link http://eu.battle.net/d3/en/profile/CikaMilisav-2919/hero/20624603
Dajte predloge, svaki će se uvažiti, ko mi pomogne da sredim barba i podignem damage da igram mp 6-7, ima piće u 3 kafane. :) Budžet je oko 100 miliona. Hvala vam unapred, jer više nisam pametan na šta da trošim novce.

Immortal King chest bilo kakav uzmi, najjeftiniji, bolje dati pare na jace oruzje, ali sramota setati se sa takvim chestom kakav imas.

Onda Depth Diggers sa barem 2 socketa ako nemas pare i za neki vit (ali iskreno ne isplati se dati 5p uta vise para za 60vit), posto su ove tvoje 600k na AH. Nadji neke sa bonus armorom pored Str i 2 socketa.

Onda braceri su ti isto jeftini, imas mnogo bolje za manje od 5m.

Rukavice sa duplim Str i CHD imas isto jeftino, ja sam svoje sa duplim Intom i CHD uzeo za 6m.

Jace oruzje, Echoing sa vise dmg, offhand sa socketom.

Jace gemove ako vec imas tolike pare.

Ja vas molim za pomoć da mi pomognete da uspem da podignem mog barba na sledeći nivo, tj. da mogu da igram MP 6-7.
Dajte predloge, svaki će se uvažiti, ko mi pomogne da sredim barba i podignem damage da igram mp 6-7, ima piće u 3 kafane. :) Budžet je oko 100 miliona. Hvala vam unapred, jer više nisam pametan na šta da trošim novce.

kao sto rece supreme off hand soket po mogucstvu neki brz dagger,na helmu nemas cc,amulet ti je ok ali probaj naci cc str i podcenjeni avdmg
,ik chest obavezno.

Pa posto vidim da igras ww barba pocni od off handa, trazi brzo oruzije sa life on hit da bi mogao da prezivis (bar 800 loh).

Hvala vam drugari, kupio sam Immortal Kings chest armor, Depth diggerse sa socketima, malo sam se prepakovao, mogu da secam strongarm bracers ponovo, dmg je oko 92k trenutno, ali mogu da igram mp5 bez da poginem, lol :) Sada moram da jurim dobro offhand oružje sa loh-om pa ću da vidim šta dalje, rukavice, prstenje i amulet stoje za kasnije. I tako se nekako mučim da održim life na oko 40k, ali mi teško uspeva. Inače sam u stashu imao neku sekiru sa 700 loh-a pa je trenutno probam.

Inace sva ta kinta o kojoj pricamo je od prodatog chantodos will sa socketom, bio je dobar roll. Jedan savet svima, ako prodajete te skupe stvari, prodajte na rmah, uzimaju samo 1€ kao proviziju ako to ostavljate na bnet accountu.

A zasto igras mp5? Mislim da ti nemas magic find capovan ni za mp2 a kamoli za mp5...

A zasto igras mp5? Mislim da ti nemas magic find capovan ni za mp2 a kamoli za mp5...

A sto da ne igra? Jer ako igra mp1 ili 2 tu mu je mf od mp 25 i 50 % a kada igra mp5 tu mu je mf od mp 125 % + na sve to da se doda paragon lvl i jos ako na opremi ima nesto mf onda je to lep mf i sa takvim mf moze da se nada cescem dropu legendarnih i seta nego da igra sa svojim paragon lvl na mp 1 ili 2.

Jeste da ce da kudi kamo sporije ubija na mp5 nego na mp 1 ili 2 ali samim time ima vecu sansu da se nada necemu dobrom na mp5 da ce da mozda padne ili da ce da padaju cesce nego na 1 ili 2 mp.

Uh dragane... Neda mi se prosto vise ni da ulazim u raspravu kad se ti ukljucis u ovu temu. Farmaj sta oces ;)

Poslednja izmena:
Pa bar coveku obrazlozi zasto je bolje da igra mp2 a ne mp5. A ne reci e to nevalja a zasto e to skontaj sam. Ljuti se ti koliko hoces ili izbegavaj raspravu ali znas da sam upravu, ja sam bar reko sta ga ocekuje na mp2 a sta na mp5 dok ti nisi ni to uradio tako da izvini ali ne razumem sto se ljutis?

Si spreman da stavis neke desetine miliona golda na crtu da si u pravu? Zasto? Zato sto je ljudima muka da se ubedjuju sa tobom za dzabe!

Poslednja izmena:
Ja kada nekome nesto kazem da je lose onda mu bar obrazolozim zasto je to lose ili zasto mislim da je lose a necu reci e to ti nije dobro a taj neko da razmislja zasto to nije dobro.

Ajde po cemu je vama bolje igrati mp2 a nije dobro igrati mp5? Ajde daj mi obrazlozenje i necemo se vise ubedjivati!

+ mnogo je vece uzivanje igrati manji mp. Jednostavno ides i peglas sve sto se pojavi ispred tebe

Cek zar loot ne zavisi od mf koji imas?

Mozda vama koji imate paragon preko 60-tog lvl odgovara da igrate manji mp zbog toga sto vam dodje na isto kao meni sto igram sa mp4 i paragon 41 pa kada se sabere i oduzme imamo tu i tamo slican mf.

Jasno je meni da na mp1 i mp2 kada igras em sto ubijas mnogo brzo mobove em se run zavrsi mnogo brze i mozes da ih uradis mnogo vise u toku dana a pritom za sve to ces dobiti mnogo vise golda i exp nego da radis u toku dana jedan ili dva runa na mp4 ili mp5.

Ali kako se to odrazava na legendarne i na set iteme? Jer igram ja mp1 i mp2 ali set i leg iteme nisam video vec par dana a kada stavim mp4 tu i tamo se nadje po koji set i leg ali nista vredno nego sve neki krsevi ali padaju dok na ovim manjim mp stvarno treba igrati 24 casa da bi palo nesto i kada padne ispadne da to ne vredi nista.

Poslednja izmena:
Ae kad sve treba da ti se nacrta...

Monster dmg i hp se povecavaju geometrijskom progresijom, dok se MF i GF povecavaju linearnom. Tu je i bonus item drop ali se jednostavno ne isplati u poredjenju sa navedenim.

[youtube]SfoBJBFHYmM[/youtube]
[youtube]qaKqeOt4c7o&feature=relmfu[/youtube]

Stvarno mi je zao sto sam ovako grub ali brate.............

Poslednja izmena:
Nema sta da ti bude zao! Znaci vise volim kada mi neko kaze e to ti je zbog toga i toga a ne kao kzs12 e to nevalja i cao zdravo. Kazi zasto nevalja bar da taj drugi kome je to receno zna zasto nevalja i da ne forsira zabadava dps ako moze to isto da dobija na mp2 sto bi dobio na mp5.

Znaci Tyler je pitao sta da kupi da bi mogao da igra mp5 i reko je koliki mu je budzet i svi su mu predlozili sta da kupi ali niko mu nije reko ej stani nemoj da bacas godle zabadava kada sve to sto ces sada da potrosis imaces samo veci dps ali nekog veceg napretka nece biti. Ok sada decko ima veci dps ali i sa ranijim dps je mogao da pika mp1, mp2 ili mp3 ali on je isao na to da ce sa mp5 da dobija vise legendarnih itema.

kakav gear takav mp
jedina filozofija
ako cepam mp5 act 7 sati i ono kida mi zivce, moze ali ne cesto:)

Dragane mozda je lik pitao za jurenje kljuceva, neces sigurno da radis A1 i A2 speedrun na mp0-2, nego nesto vece. Takodje mozda je pitao i za opremu unutar masina. A sa jacom opremom ce mu samo biti brzi farm, i moci ce da radi za isto vreme mp2 umesto mp0. Uostalom bolje da poboljsava gear nego da mu stoji gold bezveze kojem ionako opada vrednost.

Jurenje max mp levela koji mozes da radis je suludo, zato sto se tezina i duzina runa povecavaju eksponencijalno, a XP ne. Ali ako imas takvu opremu da ti je movement speed bottleneck, i ako izracunas da dobijas vise XP i elite killova po satu u mp5 nego u mp2, onda je logicno da radis mp5.

@Tyler

i baci taj pasive nervs of steal za bloodthirst ls ce ti skociti sa 3% na 5.5%

Ta prica je prozvakana mnogo puta i ako nekog nesto interesuje neka me kontaktira ingame Strahinja#1413 rado cu da pomognem svakom pre nego ovde da se prepirem sta je bolje...
Samo cu kratko reci. Ako hocete da imate dobar farm u d3 morate da napredujete linearno kao sto je neko spomenuo, odnosno da farmate onaj act koji vam najvise odgovara, odnosno koji vam je najproduktivni. Zasto raditi mp5 ako vam treba sat vremena za jedan run dok recimo na mp2 to odradite za 15m. Prostom matematikom dolazite do toga da mozete da uradite 3run-a za jedan na mp5, a loot nije 3x veci na mp5. Sto se tice legend dropa, svi farmeri koji ih farmaju, rade to na manjem mp lvl-u upravo zbog brzine ubijanja mobova. Ako niste primetili legend itemi ponajvise ispadaju iz obicnih mobova, pa sami zakljucite onda zasto je brzina ubijanja istih bitna. Ima tu jos dosta podataka, neko je i dao youtube linkove pa malo ispratite to.

Poslednja izmena:
^
Hvala ti na ovim informacijama!Ja sam mislio da ako igram na vecem MP level-u imam vise sanse za efikasnije drop,a samim tim i jaci Legendary i Set itemi!Igram na MP5,mozda zaginem 2 puta,ali zato za jedan run mi treba bukvalno 7-8h sati(izdrzim mozda nekih 4 sata)!NIje mi jasno zasto onda vecina tezi ka vecem MP Levelu?
Nego kako da aktiviram portal za Hellfire ring,vrata kod onog "lekara" su zakljucana,a napravio sam infernal masinu!

Poslednja izmena:
moras izabrati poslednji quest u act1 (return to new tristram)

^
Hvala!Izgleda da nisam dobro gledao kada sam juce trazio tu informaciju!:)

^
Na svu srecu i dalje igram bez problema!Mislim da od toga i nece biti nista posto je proslo vec par nedelja od moga botovanja!:DTi si izgleda i bio upravu sto si pisao!

pa da.... svi su te ložili kako će da ti banuju acc, a ja sam od početka znao da neće da te diraju... botovi drže d3 u životu, blizzard ih toleriše maximalno i odgovaraju im farmeri i botovi... banuju oni s vremena na vreme, ali tek pošto se taj bot višestruko isplati... uglavnom, nije to za kućne korisnike, jer mogu da te banuju a ti na tome ne zarađuješ....

lepo sam ti napisao onda da se ne brineš i da će sve biti u redu. neko se bio totalno naložio u fazonu: "a sad si gotov, ban ti ne gine, samo neće odma nego oni to u navratima banuju, oprosti se od acc, gotovo, kraj, haos"

Poslednja izmena:
Sad bi mi stvarno bilo zao da ga banuju zbog 20-tak minuta pokusaja botovanja!Za nas botovanje i nije od neke koristi,posto od tih para mozemo samo kupiti WoW ili Starcraft 2,tako i da imam jos jedan nalog pored ovog sigurno nebi isprobavao vise nista!Zanimljivije je na ovaj nacin!

Vrh Dno