Šta je novo?

Diablo 3

Da li se vama desava da se ne vidi oprema sa ljudima sa kojima ste igrali, ili jednostavno paragon 30+ ne nose opremu. Vidjao sam par igraca bez izega tj. sa cizmama samo. Da li to meni nesto gadno baguje ili ?!

Nebaguje ti nista nego imas kod trgovca da kupis one boce sa kojima mozes da prefarbas opremu u odredjenu bolju ili jednostavno da se oprema ne vidi kada je prefarbas. Tako da je sve ok. Mada moze biti bug nista nije iskljuceno kod ove igre.

Nego ja sada imam drugi problem, logujem se u igru i prodje prva stavka druga i kada treba da vidi listu heroja tu stane i nece da udje na server. A pre samo 5 min sam igrao najnormalnije. U cemu je problem, sta su sada zasrali na serveru???

Poslednja izmena:
Nebaguje ti nista nego imas kod trgovca da kupis one boce sa kojima mozes da prefarbas opremu u odredjenu bolju ili jednostavno da se oprema ne vidi kada je prefarbas. Tako da je sve ok.

Nego ja sada imam drugi problem, logujem se u igru i prodje prva stavka druga i kada treba da vidi listu heroja tu stane i nece da udje na server. A pre samo 5 min sam igrao najnormalnije. U cemu je problem, sta su sada zasrali na serveru???

tvoj isp je problem

isto vazi i za vracanje u vremenu u toku igre, lag na ulasku u zonu je do hdd-a masina na kojoj se vrti igra recimo

Isto i kod mene izgleda da je server malo zabagovao, ionako laguje čudno već nekoliko dana

tvoj isp je problem

isto vazi i za vracanje u vremenu u toku igre, lag na ulasku u zonu je do hdd-a masina na kojoj se vrti igra recimo

onda svi ovi ljudi imaju problem sa isp

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5847726873?page=1

Lurdlespor Blizzard Employe

We're restarting the services at the moment to get everything back online, I don't have an ETA just yet and I'll let you know as soon as we have one or futher news.

Poslednja izmena:
da i kod mene prvo se izgubio chat za party a onda kad sam probeo relog nece zabode na poslednjoj stavki

od kad je to uveden multiplayer za 5 i vise igraca? pisete mp5, mp6, itd... deluje zanimljivo mozda se i vratim, bas sam se lepo igrao sa ljudima sa foruma... vidim sad neki kljucevi se pominju, moram i to da vidim sta radi...

Nije multyplayer nego monster power aka mp5. Inace monster power ide od 1 do 10 to ti je tezina u igri koju ti sam podesavas i koja ti odgovara tezina za igru, sto je veca tezina to se dobija vise exp, golda i veci je mf. Kljuceve koje pominjemo sluze da se sklopi inferno masina da se sa njome mogu otvoriti portali za uber boseve od kojih padaju delovi za hellfire ring a da bi ring kasnije sklopio moras da kupis poseban plan koji kosta 2 mil i nalazi se u act 2 na pocetku kod one male devojcice pored portala.. Treba ti po jedan kljuc iz act 1,2 i 3 a po plan da bi mogo da napravis masinu ides u act 4, plan se najteze dobija ali dobra je stvar kada ga jednom dobijes ne moras vise da ides po njega jer sa planom naucis kovaca pa kod njega posle dolazis sa kljucevima da pravis masine.

MQRC9PZ3CZ1K1349891151349.jpg

Poslednja izmena:
ljudi jel vama radi d3 meni od 14 h nece da se uloguje tj retriving hiro list i tu stoji tako

hahaha samo dok ne sacekamo objavu izgoreli hardovi sa likovima ajde sad vi sve to lepo polako od nule hahahahaha

Ja ne mogu da se logujem jos od 13h kada je puko server i kada sam izbacio isti link kao illidan sto je sada objavio, inace tamo je opste rasulo od 13h kada je problem nastao pa do sada je preko 191 strana ispisana.

@bearsstorm

Pa to kada bi se dogodilo bila bi to prva igra koju su svi igraci napustili u roku od jednog dana.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ako bi se i nesto desilo sa likovima to bi bio Blizzard FAIL epskih razmera. Znam tacno kolko sam golda imao, bolje im bi bilo da ne rade rollback.

I naslo je kad da pukne, bas kad su neki nasli malo vremena za igru.

@ed_hunter ako se budes vracao molim te nemoj da imas Echoing Fury sa visokim fear-om kao skoro svaki drugi barb :d, ne stizem da ih skupljam.

Nece biti nista sa likovima, nego bas je lep osecaj dodje vikend, oces malo da odmoris mozak, ono eto ti... sipurak. :smash:

proradio server, sve je tu :)

haha ulogovao sam se ... sve je na broju osim ovog ...jedino su mi achievments poeni tacni :d

Prilozi

• Screenshot030.jpg
    Screenshot030.jpg
    922 KB · Pregleda: 108
bwahahahaha to je zato sto ja sad skidam igru, pa sam im opteretio server i vi ne mozete da igrate :p videcete, kad budem skinuo igru proradice :p

salim se, skidace mi se igra bar 4 dana :d

wohoho neki monster poweri neka ludila, trebace mi vreme da udjem u stos :p

echoing fury haha secam se toga :) zezas da sad svi to furaju? hehe pa nije los taj fear, kapiram da olksava posao kad si sam... haha reakcija ti je za medalju : "ne mogu da ih skupim" :)

e da, to vam je do isp-a sto vam ne radi, blizzard je svemoguc i nepogresiv, sigurno nije do njih!

ja, cekajuci ti, izlevelovao i wizarda :p

zavisi sta padne :D

^^ koji point 'n' click :D

Offhand ti je prilicno slab, njega ako nekako prebrines eto jos par desetina k dps. :)

Mene malo smorio SC pa resio da se oprobam na HC, skroz druga igra. :type:
Svaki elite pack oci mi ko sovine, a exploding drekavci imaju skroz novu dimenziju :D
Polako stizem do 60tog, pa ako neko ima chara na infernu i zeli drustvo za MP 0-1 - neka me doda: Freeman#1624

ja kad vidim ovo mp3, ili mp4 sve pomislim na muziku, filmove, playere :D haha

niače, ušao sam na 0 monster power i ubiše me plavi oni debeli iz kojih izlaze zmije... bwahahaha koji sam n00b

@Spirit

pa generalno za off hand dps i nije toliko bitan samo ne treba ici ispod 600dps koliko sam ja izvalio ali sticky stats su najbitniji,to je ono cime trenutno raspolazem xD

ljudi cene na AH gemova su mnogo skocile tako da ko ima viska ili ko zeli samo nijansu slabiji gem moze da radi transakciju ja sam prodao 5 radiant star rybija i uzeo nekih skoro 60m a onda kupio 5 perfect starova i ostalo nekih 25 milona a dmk pao za 2,5 k sto misilm da je prema iznosu golda nikakav gubitak...moram na poso gl svima

Nazad
Vrh Dno