Šta je novo?

Diablo 3

Ja sam sa bratom isao 18 puta A4 za recept, mp5 i 6 mesano, on je isao sam mp2 jedno 4-5-6 puta kad sam ja otisao, i nije mu pao recept, prestao da igra :D. Inace ja sam ga uzeo dan pre u prvom pokusaju :p.

Ja sam sa bratom isao 18 puta A4 za recept, mp5 i 6 mesano, on je isao sam mp2 jedno 4-5-6 puta kad sam ja otisao, i nije mu pao recept, prestao da igra :D. Inace ja sam ga uzeo dan pre u prvom pokusaju :p.

Drugar sto igra barba isto je na akt 4 isao 12 puta za redom po recept, MP5 isto

Ali kad vec pricamo o nemogucnosti, na MP8 (onaj portal gde su magda i skeleton king) prvih 5 puta mi nije dao deo za prsten...

Poslednja izmena:
Meni klučevi na MP8 padaju k'o ludi.
+ uglavnom igram u 4p partiju, i svaki put minimum trojici dropuje ključ.

Nisam mislio na kljuceve nego na deo za prsten isto nas je 4 u grupi i svi dobiju deo za prsten (magda i skeleton) samo ja ne (to je strvarno cudo koliko me ne voli igra :d ). Inace na ostalim portalima skoro redovno dropuje delove (tako da uvek imam viska ove ostale).

^Dobro, drop-rate ključeva i delova tela je isti, pa zato kažem. :)

Uvek ces neki imati viska, nemoj se cuditi da ti 10 puta za redom padne spine od njih a ova druga 2 dela ne, onda ces imati spine viska. Ok i za kljuceve ovo vazi, ali sistem farmanja njih je drugaciji, A1 dobijes kad ides masine, A3 kad farmujes XP, A2 specificno moras da ides po kljuc..

Nemoj nista da te cudi ja jedan dan dobijem 12 delova iz 12 realmova, drugi dan dobijem 1 deo kojih vec imam 5, cak mi ni kljuc ne padne u 4 runa na mp8/9. ALI ZATO MI PADNU FROSTBURN GLOVES I AXE OF SANKISS :D! Radi dok ti ne padne iole normalan ring, onda kasnije -po mojoj proceni- nema poente farmati za perfektan, nego juris XP/drop u trecem aktu i poboljsavas gear, jer osim ako nemas bas bas (almost) best in slot svaki item, uvek ce ti se vreme vise isplatiti da farmas XP i legendaries nego da juris perfektan Hellfire.

Poslednja izmena:
ubere ne treba juriti dok se ne sredi dps , mora jako fina ekipa da se ima za jak mp na uberima

sredjen dps je 150k+ unbuffed, mislim da je ovo minimum

meni su na mp7 i 8 redovno padali delovi za ring

ubere ne treba juriti dok se ne sredi dps , mora jako fina ekipa da se ima za jak mp na uberima

sredjen dps je 150k+ unbuffed, mislim da je ovo minimum

meni su na mp7 i 8 redovno padali delovi za ring

Sve sto si reko podrzavam ali *** moraju i ovi koji nece ni u narednih godinu (a pitanje je hoce i u tom periodu imati???) dana imati takav dps da pokusaju da dobiju hellfire ring ako ne iz prvog puta ili iz vise puta ce ga sklopiti kakav takav ali ce mu dobro dodje za xp. Ako se vise njih udruzi i imaju svi skupa jedno tridesetak masina mogu da pokusavaju pa ce iz nekoliko puta svi oni sklopiti hellfire ring. A onda se posvetiti gridnanju xp-a i legendarnih.

Da ali 150k dps je prelako imati sad, pogotovo kada je AH takva kakva je, i CHD se uracunava u brojku. Mimo toga ovo bi bio neki dps za wiza/DHa, ne za melee (za wd nisam upucen uopste). Melee moze da ima mnogo manje, zbog loha/lifesteala naravno, i allres, pogotovo barb. Inace sto jaca (skuplja) oruzja, ovo sve ostalo na budzet, tj. ne morate zunimassa ring sa critom za 70m, nego uzmete bez za 3m, ili snipujete neki rare odlican za male pare. A sve se moze snipovati ako se hoce.

Mi radimo mp8/9 sa bizom, barbom, DHom i monkom. Barb pulluje u gornji cosak siegebreakera, mi zoltuna u donji, i samo zerg. Zoltun se ne pomera, dobija 15% vise dmga od nove i ne znam tacno koliko od monka, ne moze da baca fireball zato sto je na njemu slow time, i ubijemo ga relativno brzo. Ono sto je tuzno, barb ubije solo Breakera pre nego sto mi ubijemo Zoltuna, a Breaker ima vise hp :D. Ukljuci WOTB, spamuje hammer i sprint, i trci oko njega da ga ovaj ne udari.

Na Magdi/Leu mi otrcimo u gornji cosak, stanemo na trapove od DHa, cekamo da se Leoric blinkuje na nas. Barb odma trci na magdu sa survival opremom, samo je renduje i vrti se u krug, da ona ne spamuje nas sa leptirima i laserima. Ako se Leo blinkuje na barba (retko zbog permastuna), dh naspamuje nove trapove (one zelene sto se stackuju na 1 mesto i prave instant dmg), i mi stanemo tu i cekamo da se blinkuje nazad na nas. Ubijemo ga i onda Magdu polako, pazljivo kad se nabije u cosak/one dole stepenice, odete u drugi ugao i cekate da izadje odatle, desilo nam se jednom da smo se prokurcili pa nas wipovala na 2 miliona hp.

Ghoma samo se zaletite i zerg.

Inace na bossevima zamenite socket u % life, sto jaci naravno, ne mora najjaci razlika je 1%. Ne gubite nista, ionako je XP od njih trivijalan, ne bi trebalo da je tako ali za sada jeste.

Fiery Brimstone samo 9k? Zar to nije nekad bilo mnogo skuplje?

Da ali 150k dps je prelako imati sad, pogotovo kada je AH takva kakva je, i CHD se uracunava u brojku. Mimo toga ovo bi bio neki dps za wiza/DHa, ne za melee (za wd nisam upucen uopste). Melee moze da ima mnogo manje, zbog loha/lifesteala naravno, i allres, pogotovo barb. Inace sto jaca (skuplja) oruzja, ovo sve ostalo na budzet, tj. ne morate zunimassa ring sa critom za 70m, nego uzmete bez za 3m, ili snipujete neki rare odlican za male pare. A sve se moze snipovati ako se hoce.

Mi radimo mp8/9 sa bizom, barbom, DHom i monkom. Barb pulluje u gornji cosak siegebreakera, mi zoltuna u donji, i samo zerg. Zoltun se ne pomera, dobija 15% vise dmga od nove i ne znam tacno koliko od monka, ne moze da baca fireball zato sto je na njemu slow time, i ubijemo ga relativno brzo. Ono sto je tuzno, barb ubije solo Breakera pre nego sto mi ubijemo Zoltuna, a Breaker ima vise hp :D. Ukljuci WOTB, spamuje hammer i sprint, i trci oko njega da ga ovaj ne udari.

Na Magdi/Leu mi otrcimo u gornji cosak, stanemo na trapove od DHa, cekamo da se Leoric blinkuje na nas. Barb odma trci na magdu sa survival opremom, samo je renduje i vrti se u krug, da ona ne spamuje nas sa leptirima i laserima. Ako se Leo blinkuje na barba (retko zbog permastuna), dh naspamuje nove trapove (one zelene sto se stackuju na 1 mesto i prave instant dmg), i mi stanemo tu i cekamo da se blinkuje nazad na nas. Ubijemo ga i onda Magdu polako, pazljivo kad se nabije u cosak/one dole stepenice, odete u drugi ugao i cekate da izadje odatle, desilo nam se jednom da smo se prokurcili pa nas wipovala na 2 miliona hp.

Ghoma samo se zaletite i zerg.

Inace na bossevima zamenite socket u % life, sto jaci naravno, ne mora najjaci razlika je 1%. Ne gubite nista, ionako je XP od njih trivijalan, ne bi trebalo da je tako ali za sada jeste.

Stvarno tuga, drugar sto ima barba oko 120k unbuffed isto sam ubije siegebreaker-a a mi na drugoj strani moj dh sa 145k unbaffed i dva wizza sa oko 100k ne ubijemo zoltana iako je skoro stalno zaledjen i ima slow time.

Poslednja izmena:
Fiery Brimstone samo 9k? Zar to nije nekad bilo mnogo skuplje?
max bilo 350k :D

sto se tice delova za ring i kljuceva na mp10 je sve 100% zagarantovano :) samo trebate imati veoma velik dps :D ghom uber na mp10 ima 600mil healtha pa izracunajte koliko treba dps da se ubije pre enrage
sto se tice da 150k dps moze lako da se ima pa i nisi upravu, mislim mogu ja imati i 200k dps ali cu umirati cim me neko pogleda... a to nije onda igranje nego mucenje

Poslednja izmena:
Sto se tice mp 6/7/mozda 8, sa nasom taktikom i buildovima nema sta da te ubije, cak i da imas 0 allres i 35k helta sa ranged klasama, sto se tice melee rekao sam zrtvovati malo dps zarad survivala. Inace nas na mp9 ubija samo ubagovana animacija od Leorica, kada krene da hoda i 2 shotuje me, mada sam se i na to navikao pa gledam ekstra oprezno, sto bi i trebalo da bude cilj na velikim tezinama, samo ne na ovaj nacin.

Evo sad cu navesti jeftinu opremu da ti dokazem da je moguce, igram wiza pa to znam ali verovatno ima i za druge klase.

Belt uzmes neki slabiji od milion-dva, sa kilo inta, vita, %life/allres. 1-2 miliona MAX

Offhand Triumvirate max dmg je veoma jeftin sad. 3-5m.

Kapa moze da se uzme Storm Crow, isti dps/health, ima crit, ima AP on crit (sto moja nema), ima loh. Jedino sto nema je socket. ima i za 500k, neka bude 2m maksimalno.

Za mainhand ima jeftin Slorak's Madness bez socketa za veoma male pare, dobije se 90 chd, 900dps, a takav chantodo je 50 miliona. Ja jos imam 8% crit na twister. Ok sa AP on crit/socketom i ovim statovima je preko 35m, ali ne treba ako se ima AP on crit na kapi i offhandu, dosta je. Ja sa 20AP cak ni ne koristim runu za smanjivanje costa na tornado spellu, nego ili veci dmg ili stacionirane tornadoe, zavisi od situacije. Isto 3-4-5-6m

Chest ima Blackthorne jeftin, bid snipe odlican za 5m.

Amulet Tal Rasha sad ima da se nadje za 5 miliona sa 280inta, 100vita, 60allres i 60chd, ja snipovo pre 3-4 dana i prodao za 13 evra.

Strongarm braceri su ODLICNI, veoma potcenjeni u odnosu na Lacuni, ja sam moje platio 2-3 miliona i to jos davno, sad su takvi milion i kusur. Sledeci upgrade su mi lacuni sa 5% crit i 120 inta i neki vitality/%life, a takvi su 300 miliona.

Pantalone Depth sa 190 inta i 2 socketa sad su 9 miliona, moze i Inna's sa intom za malo vece pare (mozda 14 ako uhvatite, 16 su ovako)

Boots Zunimassa sa 190 inta 80 vita su isto oko 9-15m.

Shoulderi su prejeftini, ima za 1-2 miliona isti kao Vile ward, mozda i jaci. Ako bas hocete legendary, ima 180 inta i 11% life za 9m.

Mislim da je ovo neki budzet koji svako moze da priusti ako je barem lvl 30 paragon, sto se dobija za manje od 2 nedelje ako se krene bez para, ako se krene sa postojecim parama (da vam neko pozajmi ili ubacite preko pp), onda 3-4 dana. Ja sam barem svestan za sebe da mogu i da sam sa takvom opremom radio (i gorom), sad ne mogu ja da garantujem da svako moze. Tako isto mozes coveku dati 500e da potrosi na opremu i verovatno ce se naci budala koja prvo nece umeti da potrosi to pametno, a onda kasnije iako sa prejakom opremom, umirace na svakom koraku, tako da je nasa rasprava malo relativna i zavisna od igraca do igraca. Ja znam sta ja mogu, tj. cim jedan moze znaci da je izvodljivo. To sto neko drugi nije u stanju da uradi je druga prica. Nisam ni rekao da svako moze i da je no brainer.

Da samo ti gledas opremu za wizarda ali to ne znaci da je slicna oprema za ostale klase ista sa cenom i nesto sto tebe mozda kosta 2-15 mil neku drugu klasu kosta mnogo vise.

Primera samo, ja da uzmem belt za WD-a The Witching Hour kosta 26 mil i to najgori od najgorih a da se uzme neki koji je dobar treba minimalno 80 mil a da se uzme bas neki koji je nadrkan e taj kosta 2 bil. Tako da ta tvoja definicija mozda vazi za wizarda ali za ostale klase ne, mozda moze da se nadje neka slicna oprema ali je daleko losija od onoga sto nekome treba. Daleko od toga da ne moze i sa losijom opremom da se igra ali po kojoj ceni, vise umiranja i manji dps sto znaci manji mp lvl za igru i manje exp i gold-a.

Dragane jel' moram sad za svaku klasu da ti pisem sastav? Ti si ocigledan primer lika koji bi kupio 4 ****** itema da mu neko da 500 evra. Pa celu ****nu opremu koristis sa WDom istu kao wiz, u cemu je problem :D? Snipuj Echoing Fury ili neki zuti stagod umesto wanda, i uzivaj. Nama triumvirate i oculus kostaju 10 puta skuplje nego one vase zabe i zmije.

Ne sa 500 evra bih izasao sa prijateljima u grad i cele noci jeo i pio a za golde bi kupio svu opremu koja mi treba. Sticajem okolnosti se kod WD i wiza oprema podudara ali sta je sa ostalim klasama, kako njih objasnjavas?

E moram da se umešan pazi dragane ali bez uvrede na 95% postova na ovom tooiku si trolovao i kontrirao ne znam čemu to ali ajde nemamo svi istu narav...ako mislis da nisam u pravu vrati samo deset strana u nazad i skontaces o čemu pričam...dajte ljudi malo više kreativnosti dajte izbacite predmete koji su dobri a nećete da prodajete da pomognemo ljudima koji nemaju trenutno golda da malo unaprede likove...ajde da pozajmljujemo predmete jedni drugima dok se nedodje do nekih para batalite bezveze kontriranja i rasprave....btv. ja zelim da se zahvalim delphu na pozajmljenim itemima i nadam se da ću i ja njemu i igračima tipa kovacha,rydija,ildana...moći nekad da izadjem u susret kada im bude potrebna pomoć ili gold ili tako nešto

Poslednja izmena:
A sto trolovanje? Objasnjava kako je dostupna oprema a neveo je jednu klasu, dok eto primera koliko tebi para treba da bi sada kupio primera mempo helm, 1, 2 mil ili 600 mil a da nepricam o drugoj opremi. Znaci sta vredi oprema od 1-2 mil kada kupovina iste je samo bacanje golda a sluzice koliko level ili dva dok ne skontas da ti treba bolja oprema a ta bolja oprema kosta 10-20 mil po komadu. Tako utrosenih 15-20 mil na kompletnu opremu ne vrede nista jer niti ce mu pomoci da prezivi borbu se elite pakom a niti ce mu dati dobar dps da ubije istu elite.

Jel ima neko savet za monka kako povecati dps i sta zrtvovati?
Kad igram iznad mp5, reflect damage kod mobova je prevelik i ni LOH ni veci rezovi ne pomazu (trenutno su mi rezovi 820). Bas je glupo to uradjeno, jer mnogo otezava igranje za mele klasu. Mozda bi life steel pomogao, ali da zadrzim sadasnji dps morao bi dati 600 miliona za ta oruzja sa life steelom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Milak-1860/hero/8409855

Poslednja izmena:
Qe9Rm.jpg

:)

jel se vec pojavilo na PTR ili je ovo procureo screen ?

@ Bokser

Ringove zameni, imas 80 main stat+5.5% chc+35% chd+socket za po 10 miliona. Pokusaj da nadjes sa arcane rezom ne verujem da su mnogo skuplji. Preterujes sto se tice oruzja, eno mi je sekira 820DPS, 415LoH, 92% CHD, 2.2% lifesteal, socket na AH za 80m/35e sa radiant emeraldom u njoj i niko nece da je kupi, ima jeftinijih ali mi nije hitno pa je drzim na ceni. Ako hoces da ti ostane DPS uzmi echoing sa 1150+ dps i socketom, ja sam takav snipovao neki dan za 16m, smesno. Offhand ne mora da ima i LoH i CHD i Lifesteal i socket, izaberi 3/4 i ok dmg, i juri, uzeces u roku od 3-4 dana nesto jeftino sigurno. Amulet isto kupi jaci kada budes imao kinte, jesu skupi ali taj tvoj je realno ******, mozes naci bolji veoma jeftino.

@ BraveZ
To je kad botujes pa ti se izbaguje bot i izbaci ti taj score screen. Naravno nije to jedini nacin da se pristupi tome sigurno, ali ovo je jedino objasnjenje koje imam za sad, provereno iz druge ruke ;).

Poslednja izmena:
korejanski stash :D

10dxqpl.jpg

Jel ima neko savet za monka kako povecati dps i sta zrtvovati?
Kad igram iznad mp5, reflect damage kod mobova je prevelik i ni LOH ni veci rezovi ne pomazu (trenutno su mi rezovi 820). Bas je glupo to uradjeno, jer mnogo otezava igranje za mele klasu. Mozda bi life steel pomogao, ali da zadrzim sadasnji dps morao bi dati 600 miliona za ta oruzja sa life steelom.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Milak-1860/hero/8409855

Imas opasan dps, zameni jedno oruzje sa nekim koje ima LS i miran si.
Meni je dps40k, ress kao i tvoj ali imam na jednom oruzju 950LoH, a na drugom 3%LS i nema sanse na MP5 da me reflect dmg ubije.

Life steal je prakticno beskoristan do nekih 80k dps, a LoH je po meni obavezan za melee karaktere, cak i kada se nabaci life steal.

Inace, sve vise pocinjem da gotivim life/sec stat na itemima. Sa pasivom za 2% od total HP, i nekih par stotina sa opreme, imam preko 2k life/sec regeneraciju sto mnogo znaci u kriticnim situacijama.
Danas sam gledao lika na streamu i ne verujem - isto barb, nabacio oko 90k HP, ne znam koliko ima life/sec na opremi ali recimo oko 1000... znaci nekih 3000 life/sec total.
Otisao je solo na MP 10 Diabla, i ono je bila smejurija! Nije ga udarao da ne bi LoH i life steal imali efekta, posto ima oko 250k damage... znaci samo stoji, Diablo ga udara a njemu HP ponovo na max za dve sekunde :)

Life steal je prakticno beskoristan do nekih 80k dps, a LoH je po meni obavezan za melee karaktere, cak i kada se nabaci life steal.

Nije tacno da je beskoristan do 80k. Ako imas grupu oko sebe LS donosi vise od LoH, a kad ostane jedan ili dva moba onda LoH radi posao. Zato imas i LS i LoH.

Nije beskoristan ali se ne isplati. A opet ni LoH se ne isplati posto je dosta skuplji od life steala :). Ja sam uvek za varijantu sto veci dps, chd i socket na obe ruke, nabijes veliki dmg umesto da bacis 5 puta vise para na LoH/lifesteal pride, kupis belt sa stealom i dovoljno ti je tih 3% ako imas 150k, a imaces 150k za iste pare kao kada bi isao sa 90k i 700dps/chd/loh/socket oruzjem. Sa druge strane monk ima mnogo veci lifesteal na njegova oruzja, tako da ti ni ne treba na oba.

Vrh Dno