Hmm meni je rekord 14 puta akt 3 bez kljuca. MP5
pa to je vec skoro pa nemoguce po verovatno
Hmm meni je rekord 14 puta akt 3 bez kljuca. MP5
Ja sam sa bratom isao 18 puta A4 za recept, mp5 i 6 mesano, on je isao sam mp2 jedno 4-5-6 puta kad sam ja otisao, i nije mu pao recept, prestao da igra. Inace ja sam ga uzeo dan pre u prvom pokusaju
.
ubere ne treba juriti dok se ne sredi dps , mora jako fina ekipa da se ima za jak mp na uberima
sredjen dps je 150k+ unbuffed, mislim da je ovo minimum
meni su na mp7 i 8 redovno padali delovi za ring
Da ali 150k dps je prelako imati sad, pogotovo kada je AH takva kakva je, i CHD se uracunava u brojku. Mimo toga ovo bi bio neki dps za wiza/DHa, ne za melee (za wd nisam upucen uopste). Melee moze da ima mnogo manje, zbog loha/lifesteala naravno, i allres, pogotovo barb. Inace sto jaca (skuplja) oruzja, ovo sve ostalo na budzet, tj. ne morate zunimassa ring sa critom za 70m, nego uzmete bez za 3m, ili snipujete neki rare odlican za male pare. A sve se moze snipovati ako se hoce.
Mi radimo mp8/9 sa bizom, barbom, DHom i monkom. Barb pulluje u gornji cosak siegebreakera, mi zoltuna u donji, i samo zerg. Zoltun se ne pomera, dobija 15% vise dmga od nove i ne znam tacno koliko od monka, ne moze da baca fireball zato sto je na njemu slow time, i ubijemo ga relativno brzo. Ono sto je tuzno, barb ubije solo Breakera pre nego sto mi ubijemo Zoltuna, a Breaker ima vise hp. Ukljuci WOTB, spamuje hammer i sprint, i trci oko njega da ga ovaj ne udari.
Na Magdi/Leu mi otrcimo u gornji cosak, stanemo na trapove od DHa, cekamo da se Leoric blinkuje na nas. Barb odma trci na magdu sa survival opremom, samo je renduje i vrti se u krug, da ona ne spamuje nas sa leptirima i laserima. Ako se Leo blinkuje na barba (retko zbog permastuna), dh naspamuje nove trapove (one zelene sto se stackuju na 1 mesto i prave instant dmg), i mi stanemo tu i cekamo da se blinkuje nazad na nas. Ubijemo ga i onda Magdu polako, pazljivo kad se nabije u cosak/one dole stepenice, odete u drugi ugao i cekate da izadje odatle, desilo nam se jednom da smo se prokurcili pa nas wipovala na 2 miliona hp.
Ghoma samo se zaletite i zerg.
Inace na bossevima zamenite socket u % life, sto jaci naravno, ne mora najjaci razlika je 1%. Ne gubite nista, ionako je XP od njih trivijalan, ne bi trebalo da je tako ali za sada jeste.
max bilo 350kFiery Brimstone samo 9k? Zar to nije nekad bilo mnogo skuplje?
Jel ima neko savet za monka kako povecati dps i sta zrtvovati?
Kad igram iznad mp5, reflect damage kod mobova je prevelik i ni LOH ni veci rezovi ne pomazu (trenutno su mi rezovi 820). Bas je glupo to uradjeno, jer mnogo otezava igranje za mele klasu. Mozda bi life steel pomogao, ali da zadrzim sadasnji dps morao bi dati 600 miliona za ta oruzja sa life steelom.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Milak-1860/hero/8409855
korejanski stash
![]()
Life steal je prakticno beskoristan do nekih 80k dps, a LoH je po meni obavezan za melee karaktere, cak i kada se nabaci life steal.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari