Sta zezas bre ,pa i moj je... mali ti je dps![]()
... mali ti je dps![]()
Dali je potrebno za Hellfire ring da se dobije kljuc iz svakog Act-a posebno ili je moguce 2 iz istog Act-a!
Cemu sluze Gibbering Gemstones? Imam dva komada, al ne znam sta se radi s njima
Samo prvo obiđi Black Canyon Mines jer tu mogu da budu i cak 3 elite, a poseti i mapu na zapadu Stinging Winds gde imas bar 1 event ili chest a ređe i 1 elitu.Start with Black Soulstone (Kill Kulle) quest
Sewers - small map with 1-2 elites
Black Canyon Mines - small map with 2-3 elites
Road to Alcarnus - small map with 1-2 elites
You should have 5 stacks by now, you can either go straight for the keywarden in the Oasis if that's your thing. Or continue...
Desolate Sands -> Find Vault of Assassins
You'll probably encounter at least 1 pack in your search then 7-8 packs in the vault.
Optional extra (Storm Halls & the Unknown Depths) - not the Realm of Shadow since the ghosts there are too annoying to kill quickly.
Kill Kulle
Kill Belial.
Rinse, repeat.
Posto mi se najvise isplati da radim Archon alkazier runove na mp2, bez Korsikka sa Stonefortom, i imam 20 kljuceva iz A3, a kada radimo masine na mp8/9 padaju mi kljucevi i u A1, zanima me da li imate neki savet gde bih mogao da farmam XP u drugom gradu, pored Vault of the Assassin? Cisto da napravim neki run sto duzi koji se isplati sto blize farmu A3, da ne radim samo kljuceve kada idem A2, ako imate nekih saveta za oblasti krcate kripovima i packovima?
Hmm meni je rekord 14 puta akt 3 bez kljuca. MP5meni je dosad rekord 6 puta zaredom act2 na mp5 bez kljuca![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari