Šta je novo?

Diablo 3

... mali ti je dps :p

tebi sam odavno rekao da ti je mali :p mislim dps :p

Vredi li kupiti Stone of Jordan ring? Koliko pomaze u borbi protiv elita napr neki od 25%.

ako igras veci MP i uber bossove, pomaze dosta, ako igras manji MP (2-3-4) i ubijas elite za 4-5 sec, onda ne vredi uopste..
U principu, zgodno ga je imati u inventary, eto bar kad se skupis sa ortacima i farmate masine na recimo MP7

ps. taj bonus protiv elita vazi i za bosove, gobline itd..

Menjam izmedju MP3 i MP4 za sada mi je to ok tezina.Nemam jos dovoljno vestine u igranju za vece levele.Definitivno cu da ga isprobam.
Izgubicu oko 4% chc i loh koji imam na sadasnjem ringu pa cu da procenim :D.

*** da sam znao koliko smara onaj Fear on hit na Echoing fury-ju ne bih ga ni kupovao.
Taman kad ti ostane jos udarac-dva da ubijes moba, on krene da bezi. I tako svakih 5 sekundi

Dali je potrebno za Hellfire ring da se dobije kljuc iz svakog Act-a posebno ili je moguce 2 iz istog Act-a!

^
Hvala na informaciji!

Cemu sluze Gibbering Gemstones? Imam dva komada, al ne znam sta se radi s njima

Posto mi se najvise isplati da radim Archon alkazier runove na mp2, bez Korsikka sa Stonefortom, i imam 20 kljuceva iz A3, a kada radimo masine na mp8/9 padaju mi kljucevi i u A1, zanima me da li imate neki savet gde bih mogao da farmam XP u drugom gradu, pored Vault of the Assassin? Cisto da napravim neki run sto duzi koji se isplati sto blize farmu A3, da ne radim samo kljuceve kada idem A2, ako imate nekih saveta za oblasti krcate kripovima i packovima :)?

Ovako nesto bi ti i ja preporucio.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6934366345#4
Start with Black Soulstone (Kill Kulle) quest

Sewers - small map with 1-2 elites
Black Canyon Mines - small map with 2-3 elites
Road to Alcarnus - small map with 1-2 elites

You should have 5 stacks by now, you can either go straight for the keywarden in the Oasis if that's your thing. Or continue...

Desolate Sands -> Find Vault of Assassins

You'll probably encounter at least 1 pack in your search then 7-8 packs in the vault.

Optional extra (Storm Halls & the Unknown Depths) - not the Realm of Shadow since the ghosts there are too annoying to kill quickly.

Kill Kulle

Kill Belial.

Rinse, repeat.
Samo prvo obiđi Black Canyon Mines jer tu mogu da budu i cak 3 elite, a poseti i mapu na zapadu Stinging Winds gde imas bar 1 event ili chest a ređe i 1 elitu.
Kasnije idi kako pise, a na kraju mozes obavezno da obiđeš Storm Halls i the Unknown Depths zbog ok XP i sto su uglavnom linearne mape, pa retko ima vracanja nazad.

Poslednja izmena:
Posto mi se najvise isplati da radim Archon alkazier runove na mp2, bez Korsikka sa Stonefortom, i imam 20 kljuceva iz A3, a kada radimo masine na mp8/9 padaju mi kljucevi i u A1, zanima me da li imate neki savet gde bih mogao da farmam XP u drugom gradu, pored Vault of the Assassin? Cisto da napravim neki run sto duzi koji se isplati sto blize farmu A3, da ne radim samo kljuceve kada idem A2, ako imate nekih saveta za oblasti krcate kripovima i packovima :)?

daj bnet id :)

Scarpa#2504
Lucascarpa_39_@_gmail_._com

Bez ijedne donje crte :)

@ zokocx
Probao sam sve i svasta, ne isplati se ni priblizno kao A3 :(. Nista kad me smori A3 odem u Vault of the Assassin uzmem checkpoint i samo cistim vault i dalgur za kljuceve, na nekom srednjem mp, da ne protrcavam bas za malu sansu za kljuceve, a i da se ne patim :).

Samo kad bi mi pao remotely good prsten, cisto da mi ne bude nerf na dmg 12k :/ Nosim neki budjavi Litany of the Undaunted sto sam uzeo za 3 miliona da imam veci survival kada radimo high mp, cak je i on bolji od ubogih hellfire-a, a imam ih preko 15, a ko zna koliko sam jos salvage pre nego sto sam izvalio da mi bleje cela 3 taba prazna :p.

Poslednja izmena:
Jel se samo meni čini da je drop naglo opao i kad padne neki legend u 95% ne može da se proda....?hmmmm

ne bih rekao, evo usao sam u act 3 i za 15min 3 legenda, MF mi je 471% na MP4...
Bul-kathos, vile ward i manticora (naravno svi su krsh :) )....

nema pravila, desi se 2 dana da ne dobijem nista, i onda jedan dan 7-8 leg...

izvlacite zakljucke na duzi period, ne na osnovu par dana igranja

a to da ne moze da se proda, u pravu si... Sad svi dobijaju Legendary i set, mnogo cesce nego ranije, pa treba da ti izrola jako dobre statse da bi taj legend vredeo

Poslednja izmena:
E u cemu je fora sa ovim Keywardenima? Ubio sam oba u prva dva akta i oba su mi odmah bacila po jedan kljuc, medjutim ovaj treci mi nikako ne baca kljuc a ubio sam ga 4 puta. Igram na MP4. Jel to radim nesto pogresno?

^Mislim da tu nema pravila!Meni je na ACT 2 bacio odmah kljuc,na Act 3 iz drugog puta,a na ACT 1 vec 5,6 puta i nista!Takodje MP4!!

^MP4 = 40% šansa da padne ključ.

Ako idete na key only runove, preporučujem da stavite maksimalan MP koji možete da podnesete, ubijete 5 elitova, i odmah na wardena.

Probacu sutra na MP5 mada bice napeto,onda bas sporo ubijam!

meni je dosad rekord 6 puta zaredom act2 na mp5 bez kljuca :)

Nego cena gemova ponovo pocela da skace gore. Ko je bio pametan i nakupovao se i strapao u stek sada ce debelo da se opari na istima. Da sam znao pa da sam pozajmio jedno 40-50 mil pa nakupovao gemova pa ih uskladistio sada bi vratio dug i jos bi mogo sebe da pocastim sa dva itema po 50 mil sigurno. Ali *** onaj ko je imao muda da reskira taj ce sada da uziva a ja nisam smeo da rizikujem.

Da li je moguce da mi svaki put blokiraju Bnet nalog kad se logujem na njihov sajt sa drugog kompa? Jel moze to nekako da se regulise?

Pa pita te u igri za secret answer, napises ga i ulogujes se. Odnosno pita te da li ces da ga otkljucas na bnetu ili tu na licu mesta, stavis u igri i to je to.

Nazad
Vrh Dno