Šta je novo?

Diablo 3

sta bre ne utice !

pa kad tad cemo igrati PvP, i videce se znacaj opreme, naravno da ovome mora da se stane na put...

Uostalom oko cega se mi raspravljamo ?
Oko toga da je u multiplayer igri bilo koja vrsta cheat-a (a dupliranje itema je cheat na kub u diablu :) ) zanemarljiva ?
stvarno mi nije jasno sta neko sve moze da pise

U B2 nema PVP, u stvari PVP je cisto zezanje bez posledica.

I ja sam rekao da UTICE u igri kao sto je D3.

Ja nesto nisam u toku, jel to igra sad postala prelaka? Ja idem i trsim sve pred sobom, a pre nisam mogao da predjem drugi act. Video sam i ono za enemy level. Kao da je igra namerno olaksana, pa da sa tim podesavanjima namestis tezinu. Probao sam level 10.....

Inace kad ne ukljucim ni jedan level tezine, mnogo je lako.

Ako ti je lako a ti farmaj kljuceve i delove za ring na nuli i kecu :D. Cemu sve ovo komentarisanje neupucenih osoba ja ne znam???

Pa ja ne znam ni kakvu poentu imaju vasi komentari u zadnje dve strane. Al dobro, vi mozete da mlatite, kad ste upuceni. :p

Stvarno mi je zivotna opsesija da farmam u igrici. Ili zaradjujem evri u igricu. Valjda nisam dovoljno alav.

Igru sam uzeo da se igram, al vidim da su je alavi upropastili.

wow igraci mogu slobodno da se sklone iz rasprave

ovi ostali ako je iko uopste igrao prva 2 dela nemaju nista protiv toga da farmaju do iznemoglosti, koriscenje ah je samo bonus. da necemo sada jos da budemo ljubomorni na ove sto koriste rmah? recimo neko ima 3k evra i baci ih na opremu , za par minuta ima jacu opremu nego bilo ko od nas , necu valjda da se durim zbog toga?

tvrdim da dupliranje itema ne dotice prosecnog igraca uopste, trenutno je epilog da su gemovi nikad jefitniji ( prilika da svi imaju max level gemove) a dupliranjem itema se pojavio veci izbor kvalitetnih itema tako da smo tu cak na plusu ( posto je sansa za kvalitetan roll iz dropa jako mala)

tvrdim da dupliranje itema ne dotice prosecnog igraca uopste, trenutno je epilog da su gemovi nikad jefitniji ( prilika da svi imaju max level gemove) a dupliranjem itema se pojavio veci izbor kvalitetnih itema tako da smo tu cak na plusu ( posto je sansa za kvalitetan roll iz dropa jako mala)

Kako smo to u plusu? Zar nisi rekao da nemas nista protiv farmovanja do iznemoglosti?
Uzmes neki od tih kloniranih napucanih stvari i koja je draz ako ih ima jos gomila istih takvih?
Za kamenje si morao da se oznojis da ih kupis, a sad ce svako da ih ima i kazes da je to dobra prilika.

ako se pripremamo za PvP, onda utice :)

wow igraci mogu slobodno da se sklone iz rasprave

ovi ostali ako je iko uopste igrao prva 2 dela nemaju nista protiv toga da farmaju do iznemoglosti, koriscenje ah je samo bonus. da necemo sada jos da budemo ljubomorni na ove sto koriste rmah? recimo neko ima 3k evra i baci ih na opremu , za par minuta ima jacu opremu nego bilo ko od nas , necu valjda da se durim zbog toga?

To je ono sto ja sve vreme govorim da duplirani itemi na nas ne uticu ama ni malo ali ajde ti obajsni doticnim osobama sa ove strane i predhodne.

ako se pripremamo za PvP, onda utice :)

Samo je pitanje kako ce da urade pvp u D3 i da li ce da zazivi uopste, a vec sada ti je masa podeljena neki ga kao ti ocekuju sa nestpljenjem i kao ja koji me uopste pvp ne dotice (nas sam uzeo kao primer) ali generalno 50/50 % su misljenja u vezi pvp.

Samo je pitanje kako ce da urade pvp u D3 i da li ce da zazivi uopste, a vec sada ti je masa podeljena neki ga kao ti ocekuju sa nestpljenjem i kao ja koji me uopste pvp ne dotice (nas sam uzeo kao primer) ali generalno 50/50 % su misljenja u vezi pvp.

Jel si ti uopste svestan sta pises? Ajde molim te mi pojasni sta si hteo ovime da kazes, trosis tastaturu, internet i bajte na bazi foruma zbog ovakvih recenica? Zasto????

Da se vratimo na temu, ne zelim vise da se raspravljam sa ljudima o tome kako trziste funkcionise, kad nisu u stanju da saberu 2 i 2, ili ne daj boze, NE DAJ BOZE, napisu recenicu koja ima smisla.

Poslednja izmena:
Jel si ti uopste svestan sta pises? Ajde molim te mi pojasni sta si hteo ovime da kazes, trosis tastaturu, internet i bajte na bazi foruma zbog ovakvih recenica? Zasto????

Da se vratimo na temu, ne zelim vise da se raspravljam sa ljudima o tome kako trziste funkcionise, kad nisu u stanju da saberu 2 i 2, ili ne daj boze, NE DAJ BOZE, napisu recenicu koja ima smisla.

Vrlo svestan, imas nesto protiv? Uostalom sta fali mom postu? Kao sto sam reko neko sa nestpljenjem ceka taj pvp dok drugi jednostavno nisu zainteresovani za pvp. Sta ti tu nije jasno.

Znaci ti koji ga sa nestpljenjem ocekuju su oni koji su prepucani sa dps i cekaju priliku da se izivljavaju na drugima ili da kazem dokazivanja ko ima vecu patku u igri. Na to ti se pvp svodi da se pokaze ko je najjaci ili da kazemo ko ima vecu virtualnu patku. Igranje pvp ce imati smisla ako bude necega zbog cega vredi ulaziti u pvp tipa takmicenje pa ko pobedi dobija neki set item ili leg ili par miliona golda kao glavnu nagradu ali ako bude samo da se bijemo da dokazujemo ko je jaci onda ce pvp da pukne jako brzo!

To sto si napisao se odnosi na otprilike sve sto postoji na ovom svetu, a i vezano je za item duping (o kojem je DbraveZ pricao) isto koliko i sve ostalo na ovom svetu. Pises nepotrebne stvari. Eto ti pogledaj drugi pasus, nema svrhu i netacan je, trosis i svoje i nase vreme.

Ko je igrao malo duze bilo koju online igru sa AH,zna da bilo kakvo cheatovanje,exploiti sa itemima itekako uticu na ekonomiju igre,koja ima efekta na sve igrace..Vreme ce pokazati.Blizz naravno moze sve da sredi samo je pitanje da li hoce ;)

A ako je nekome normalno i logicno da gemove koje loot-uje baca ili vendoruje za sitne pare jer se nikako ne isplati da od njih pravi vece gemove zato sto su jeftiniji na AH,onda neka ide sve u persun..Blizzard i to moze da sredi,jer u prethodnim igrama je transmutovanje bilo besplatno..Jos jedna u nizu gresaka blizzarda!

Ja nesto nisam u toku, jel to igra sad postala prelaka? Ja idem i trsim sve pred sobom, a pre nisam mogao da predjem drugi act. Video sam i ono za enemy level. Kao da je igra namerno olaksana, pa da sa tim podesavanjima namestis tezinu. Probao sam level 10.....

Inace kad ne ukljucim ni jedan level tezine, mnogo je lako.
lako ti je na mp10? ako imas 300k dps jeste :) mada oni pocetni white mobovi na act1 kada kreces kod kapije imaju po 3.5mil hp

Probao sada slucajno, zanimljivo da Hellfire Ring ide bez problema na nove karaktere koje kreirate, nema Level Req. Izleti jedna Explosive Ball i ode Elite Pack, lol.

da, mi smo radili power leveling novi level 60 karakter za 7-8h :D

Probao sada slucajno, zanimljivo da Hellfire Ring ide bez problema na nove karaktere koje kreirate, nema Level Req. Izleti jedna Explosive Ball i ode Elite Pack, lol.

Pa tako se sada grindaju novi likovi, crveni gem pomogucstvu +54 ili +58 i hellfire ring i da vidis kako ide lvl gore. A jos ako imas nekoga ko moze da igra bez problema mp10 njega pozoves i ti samo ides iza i skupljas exp i u roku 15-18 sati eto ti lika na 60-tom lvl.

Pa tako se sada grindaju novi likovi, crveni gem pomogucstvu +54 ili +58 i hellfire ring i da vidis kako ide lvl gore. A jos ako imas nekoga ko moze da igra bez problema mp10 njega pozoves i ti samo ides iza i skupljas exp i u roku 15-18 sati eto ti lika na 60-tom lvl.

Ili ako imas drugare dobre odes act 3 na mp10 prvo normal pa onda do levela 25..posle prodjes na nightmare ,isto pl10 act 3 par run-ova,i onda kod levela 50 predjete na hell pl10 i isto act 3:p i eto lika za 6 sati do level-a 60.:p
Provereno u praksi:p
Naravno uz hellfire ring i gem u helm-u:p

Ma necu nikoga da smaram oko toga, meni je dovoljno sto mogu da ubacim sada hellfire ring i moj gem +54 i polako. Kada se bio pojavio update 1.0.5 tu sam bio stao sa grindanjem wiza koji je bio na 40 lvl ali u poslednjih par dana sam igrao po par sati i sada sam 54 lvl tako da imam vremena nigde ne zurim. A iskreno nije mi ni prioritet da igram sa wiz nego kada sam vec poceo da zavrsim to sto sam zapoceo pa ko zna mozda jednog dana mi sune da malo igram sa njime.

Ja def. kljuceve farmam na mp5 i do sada sam sklopio 3 hellfire-a, nisu nesto ali dobro... valjda ce da se izrola dobro. Inace nemam neke prevelike zamerke u ovom patch-u za sada. Ispada mi dobra kolicina legenda u proseku od 6-9 dnevno mada su vecina losa.
Uvalio sam jedan witching hour za 30e i neke ringove po 8 i 15..

Ono sto sam primetio za moju klasu dakle za wizarda, jeste da na bilo kom mp levelu kada igram i kada ukljucim archon, elite dobiju brutalan speed boost. Dakle kada peglam klasika frostnova/chain to je ok posto su jel te perma freeze ali kada ukljucim archon da przhim, to je neverovatno. Cak se mislim i da snimam koliko je smeshno..

Igranje na mp10 je ludilo. samo prshte zute brojke :D

ps : ko ima neki wand preko 900 dps-a sa socket-om i 3% life leach neka me kontaktira, siguran sam da mozemo nesto da iskombinujemo.

Ja def. kljuceve farmam na mp5 i do sada sam sklopio 3 hellfire-a, nisu nesto ali dobro... valjda ce da se izrola dobro. Inace nemam neke prevelike zamerke u ovom patch-u za sada. Ispada mi dobra kolicina legenda u proseku od 6-9 dnevno mada su vecina losa.
Uvalio sam jedan witching hour za 30e i neke ringove po 8 i 15..

Ono sto sam primetio za moju klasu dakle za wizarda, jeste da na bilo kom mp levelu kada igram i kada ukljucim archon, elite dobiju brutalan speed boost. Dakle kada peglam klasika frostnova/chain to je ok posto su jel te perma freeze ali kada ukljucim archon da przhim, to je neverovatno. Cak se mislim i da snimam koliko je smeshno..

Igranje na mp10 je ludilo. samo prshte zute brojke :D

ps : ko ima neki wand preko 900 dps-a sa socket-om i 3% life leach neka me kontaktira, siguran sam da mozemo nesto da iskombinujemo.
Da ,mp 5-6-7 su laganica za wizarda solo.Barem cm wizarda.:p

Nazad
Vrh Dno