Šta je novo?

Diablo 3

ovo što ti sad pišeš je spam. ja sada ništa nisam pisao van teme, niti ću. ne želim više da nastavim priču o ovome, niti o bilo čemu što nije d3 da mi ne zalepe opet opomenu. a tvoj post mogu mirne duše da prijavim jer ti u d3 temi pričaš o meni, a tema nisam ja nego d3.

U D3 temi pricas o TL2, u TL2 temi pricas o MoP, u D3 temi pricas o MoP, u TL2 temi pricas o D3... primamo izvinjenje, napusti zgradu :p.

:D

@ed_hunter
Ako imaš nešto konstruktivno da kažeš, samo napred...

Ps. nadam se da će neki moderator pobrisati ove nepotrebne postove :)

sve je bilo na temu d3 dok me ti i ovaj drugi iz nekog razloga niste napali zašto ja pišem ovde. a onda moliš moderatora da briše. ja ne znam, zašto bi meni bilo zabranjeno da postujem?
konstruktivno sam rekao i što je vezano za d3 je da je botovanje dozvoljeno. prećutno ili javno, ali jeste. i botova ima kolko oćeš. i mislim da se bro82 ne treba nešto preterano štrecati oko toga.

Poslednja izmena:
A kako tacno radi taj bot, jel skroz samostalan ili trebas nesto da mu pripomazes? Kako funkcionise skupljanje itema konkretno?

imao si link za stream (ne znam da li je jos aktivan). covek stavi kameru na sebe, kako ne radi nista rukama. cak je i odlazio par puta, a bot samo pici

Ed_hunter:

Ovo nije jedini forum gde spamujes temu d3, vidim da isto radis i na sk... Bolje uvazi tu opomenu koju si dobio.

Sto se tice botera... Drugar moj je imao 3 accounta, probao botera (na sva 3 ga koristio) i svi su mu banovani nakon par dana. Manite se prica od nekih levih likova koji navodno nisu banovani. Nebih da prozivam neke ljude ovde ali nemojte ni verovati u sve sto procitate jer evo konkretno kada pricamo o botovanju neki ljudi vas upravo ovde uveravaju da je dozvoljeno, a nije... Ovo je iz manje viseg licnog iskustva. Ako vas uhvate, a mog drugara jesu ide ban.

Nemogu da kazem da se boter ne isplati, drugar je digao dobar gold na tome i uspeo da ga proda legano i bio je manje vise na nuli. Ali ako ste kupili igru za uzivanje, dobro razmotrite dali zelite to da radite.

ne znam sta se vi cimate sto ce nekome da bude banovan nalog.

evo pricali smo o onom bagu prilikom racunanja damage-a

http://d3db.com/news/id/328-public-test-realm-patch-105-notes---updated/

Items
Bug Fixes
The order in which you equip gear with a Legendary affix to add bonus Elemental Damage will no longer cause your damage output to change

ovo me raduje, jer konacno mogu da zavrsim par preostalih achievementa :D

The following monster types can now spawn as Rares and Champions, allowing certain achievements to be completed:
Mallet Lord
Skeletal Sentry
Skeletal Raider
Skeletal Marauder
Armaddon
Armored Destroyer
Subjugator
Dust Imp

super je ovo sto su sada sanse za iteme iste na svim actovima

MQRC9PZ3CZ1K1349891151349.jpg

po meni, fantastican patch, stvarno peglaju igru
cant wait :)

E tako.. oci da odmorimo od A3.. Sada zbog lepote na A1 pa ko ima muda od titanijuma ulece u pony lvl monter 10 : )))))))))))))))))

E tako.. oci da odmorimo od A3.. Sada zbog lepote na A1 pa ko ima muda od titanijuma ulece u pony lvl monter 10 : )))))))))))))))))

muahaha
mozda probam jednom, al ako ispred mene ide Barb sa 15k dps-om, ali 200k HP, 15k armora i 1500 ress all :) imam jednog takvog u fr listi
i onda da ocistimo pony za 2,5h

Poslednja izmena:
Hm sta im je ovo bonus item ?
Iz Bloga:
In Inferno, in addition to increased experience, Magic Find, and Gold Find, whenever a monster dies and drops an item normally (whether it be gold, a potion, or a piece of gear), the monster also has a chance to drop an additional bonus item. The chance to drop a bonus item will scale up with each MP level as detailed in the table below.

Poslednja izmena:
@Risko
Aha, pa cool.

Svidja mi se ovaj monster lvl iz dva razloga, prvi je naravno sto mozemo da biramo koji act cemo da farmamo, a drugo zbog fine optimizacije tezine, svako ce moci da napravi dobar odnos tezine/brzine ubijanja prilagodjene trenutnoj opremi.

Malo je ILVL 63 - 8%, i da lje ce biti puno krsha.
Skupa bi smo mozda mogli MP5 ili MP6 ,ali vec na vecim Mlvl mnogo ima skace HP.
Bonus item na MP5 je 36% sto znaci svaki 3 monster ima sanse da baci jos jedan item, isto valjda vazi i za elite i kovcege.

Da li ce MF cap biti takodje 375?

I interesuje me ova XP skala, da li se moze odrediti koliko je sada na kojem aktu?

blize MP3

MF cap je 375% (sa 5NV) stim sto na MP10 imate dodatnih 250% (ukupno max 625%)

Poslednja izmena:
Ma već je MP2 teži nego sadašnji Inferno. Skoro isti dmg (97,5% sadašnjeg) a veći HP mobova + uništili nam defanzivne skilove. I nije 8% ilvl63, već 16,3% (kao i sada) - to je greška koju su brzo ispravili na američkom sajtu. Mada, sada će svi predmeti moći da rolaju ilvl63 afikse tako da su svi potencijalno korisni.

edit: evo videh da su ispravili i na EU sajtu

Poslednja izmena:
^Malo sam čačkao PTR i deluje mi da je sadašnja težina bliža MP3 nego MP2 (testirano na Act 3).

Cek malo, nisam probao PTR, pa me zanima sledece ...nivo tezine, recimo kao sada ACT3, public games,4 players ! koja je to tezina MP ?

ali koji act :)

po mojim procenama, act 1 = no monster level - level 1
act 2 = otprilike level 2
act 3 = nesto izmedju levela 3-4

mada to je kad sam igrao PTR pre jedno 5-6 dana, moguce da su menjali od tad... koliko vidim svaki dan cackaju taj PTR

ufff, sad si me zbunio :)
evo, hocu da igram solo act3 sa MP3, koliko su jaci protivnici u odnosu na recimo act3 u co-op sa 4 players ?

pa probaj :) svako moze da instalira PTR

Vrh Dno