Šta je novo?

Diablo 3

ufff, sad si me zbunio :)
evo, hocu da igram solo act3 sa MP3, koliko su jaci protivnici u odnosu na recimo act3 u co-op sa 4 players ?

ne znam kako da ti poredim solo i co-op, ko god je igrao zna da moze da bude vrlo brzo, a moze i tesko i sporo, zavisi sa kim igras :)

poredio sam solo iskljucivo
1.0.4 VS 1.0.5
act 1 = no monster level - level 1
act 2 = otprilike level 2
act 3 = nesto izmedju levela 3-4

u 1.0.5 nije bitno koji act igras, svi monsteri su tezine lvl 63, samo biras monster lvl

Najbolja promena je sto su izjednacili drop na celom Infernu.

ne znam kako da ti poredim solo i co-op, ko god je igrao zna da moze da bude vrlo brzo, a moze i tesko i sporo, zavisi sa kim igras :)

poredio sam solo iskljucivo
1.0.4 VS 1.0.5
act 1 = no monster level - level 1
act 2 = otprilike level 2
act 3 = nesto izmedju levela 3-4

u 1.0.5 nije bitno koji act igras, svi monsteri su tezine lvl 63, samo biras monster lvl
Hmm, po ovim podacima koje su oni dali u blogu, to mi čudno zvuči. Da li si testirao u poslednjih dan-dva, kada su ispravili bug da elite (tj. afiksi) rade MP0 dmg na svim MP nivoima? Sada je mnogo teže.

ne vidim ja da se on tu nešto mnogo muči...

ne muci se uopste, ali igra sporo..
na ovom nivou pricamo o efikasnosti, da li za sat vremena odraditi 2 act 3 runa na level 4-5 ili jedan na levelu 7

odavno igra vise nije "da li mogu da igram inferno" vec "koliko brzo ubijam"
sto je uostalom i bio Diablo 2

Poslednja izmena:
Svi bi mi voleli da mozemo da cistimo act 3 za sat vremena i da na svakom od tih runova nadjemo po jedan ili dva legendarna ili set ali *** moras da svatis da vecina ljudi ovde koja pise da to ne moze da izvede. Samo vas par koji bas tako nesto forisirate ali vi imate i ulozeno u vasu opremu koliko miliona ili stotina miliona pa cak mozda i bilion a koliko mi imamo. Niti se zalim ako padne neki set ili legedarni ok ako ne igram zato sto mi se igra a sada hocu act odraditi za sat ili sest sve jedno mi je jer kada mi je dosta ja cu ugasiti pa bio na pocetku na pola sve jedno je.

Evo malo pre mi je sa WD pao prvi set item (Immortal King's Irons) za barba sa str i vit ali ide na prodaju zato sto vec imam isti set samo malo losiji a ne vredi bas puno dok ove sto sam sada dobio vrede pa cu pokusati da ih prodam da bih ulozio da opremim WD-a.

Tako da se ja ne zalim puno, tu i tamo padne po neki set, legendarni... bitno da se nadje svremena na vreme koji.

svaka cast za drop :)

ma naravno, ovo je bolesno dobro opremljen wizard :D
pricamo o top klasi, tesko je tako nesto dostici

ali generalno, svako moze sam sebi sad da podesi igru.
ko farma exp (da sto pre dobija paragon levele) i iteme, on ce da stavi MP od 2 do 4, zavisno kako je opremljen, da bi brze igrao.
ko voli sporije ali sa vise izazova, moze i vece levele, mada i tu zavisi od klase do klase.
Solo DH sigurno nece da stavlja veliku tezinu :p

Ja sada igram malo mp7 i da.. sporo ide jako.. za jednu elitu mi treba tipa 10 minuta.. bolesno i da.. cini mi se da loh opasno ne radi u igri.. nema sanse da mi se ne vraca brzo life jer imam 1300 life on hit.. ne osecam ga.. ni u ptr-u niti u 1.04.. to sam i dbravez-u rekao juce.. ma sigurno oni to nesto cackaju ...

Poslednja izmena:
Odkud ti to da su nesto cackali, ma odkud bi oni tako nesto radili?

Joj ko ih nezna skupo bi ih platio. Ja sam isto primetio da neke druge stavri nisu kako treba a za LoH nisam bas jer jedino na barb imam a na ostalim ne a sa njime u poslednje vreme bas i neigram nesto.

Gde dropuju oni skupi Set i Legendary recepti od na primer 17m i da li je to nekome nekad palo?

Kada smo kod Set itema za koliko bi ovo moglo da ode?

Untitled-2.jpg

Odgovor zna samo AH :p

Ljudi ajde dajte neki link/build za monka. Brat je poceo da igra pa se muci uprkos dobrom giru sto sam mu dao pa ce biti verovatno da je spec. Takodje dajte neke tipove za gear.. koje iteme da juri. Moze i tanking spec posto cemo igrati zajedno cesto :).

Postavi link do njegovog monka da vidimo sta ima i sta je problem.

Ja najpre sto mogu da primetim je da mu opasno fali All Resistance?

Ok vazi, hvala :). Recite mi samo okvirnu cifru koja monku treba za allress.. i koji je fazon sa onim spellom da budzi jedan ress a svi se izjednacavaju sa najvecim, da li da ide na to ili nije toliko dobro? I koji bi to ressistance bio? Sta je sa spellovima?

Pa vidi na ah koja je oprema najjeftinija sa tim dotadnim ress pa neka onda sve to gruva na monka, to sam cuo i ja za taj spell ali nisam bas nesto oko toga upucen jer jos nisam krenuo da grindam monka.

Pa sve je problem, dobio je 60 juce, dao sam mu ja dosta geara sto mi je ostao, ali ne moze ni u 2. actu mnogo da uradi.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/RmZ-1309/hero/20972606

Standardni build možeš pogledati na mom profilu:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/davormen-1790/hero/9701540

Igra se tako što se prvo baci heal, pa blind, (za dps buff) pa sweeping wind i onda roka sa FoT i spamuje MoC. Serenity po potrebi naravno.

Kao što rekoše kolege, jako mu fali all res. Definitivno OWE i najbolje bi bilo lightning res da se stackuje pošto već ima 3 komada opreme sa istim (mada je helm krš). Sa tim DPS-om bih preporučio 700 res kao minimum, mada što više to bolje. Kako raste DPS, tako može i res da se smanjuje. Dakle - ganjati opremu sa lightning res + allres. Attack speed bi takođe bilo dobro ubaciti ako može pošto je to za monka jako bitno - više LoH-a i spirita.

Za helm može da se uzme Tzo Krin's Gaze ili Madstone. Oba su dobra a mogu da se nađu za ispod 500k. Eto toliko u kratkim crtama. Ako treba još pomoći, neka me slobodno doda, pa ću pomoći kako mogu kada budem online.

imam ja Madstone mogu mu dati za pocetak (ako mu nije toliko bitan socket)

madstone.png

moram samo da dodam ponesto :)

ja bi ganjao opremu sa jednim resistom samo , znaci bez all ress , to bi trebalo da izadje mnogo jeftinije :)

visok armor je pozeljan , vit preko 1k takodje , ukupan hp da bude barem 50k

pasive menjati zavisno od kvaliteta opreme

Standardni build možeš pogledati na mom profilu:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/davormen-1790/hero/9701540

Igra se tako što se prvo baci heal, pa blind, (za dps buff) pa sweeping wind i onda roka sa FoT i spamuje MoC. Serenity po potrebi naravno.

Kao što rekoše kolege, jako mu fali all res. Definitivno OWE i najbolje bi bilo lightning res da se stackuje pošto već ima 3 komada opreme sa istim (mada je helm krš). Sa tim DPS-om bih preporučio 700 res kao minimum, mada što više to bolje. Kako raste DPS, tako može i res da se smanjuje. Dakle - ganjati opremu sa lightning res + allres. Attack speed bi takođe bilo dobro ubaciti ako može pošto je to za monka jako bitno - više LoH-a i spirita.

Za helm može da se uzme Tzo Krin's Gaze ili Madstone. Oba su dobra a mogu da se nađu za ispod 500k. Eto toliko u kratkim crtama. Ako treba još pomoći, neka me slobodno doda, pa ću pomoći kako mogu kada budem online.

Ok vazi, hvala :). Recite mi samo okvirnu cifru koja monku treba za allress.. i koji je fazon sa onim spellom da budzi jedan ress a svi se izjednacavaju sa najvecim, da li da ide na to ili nije toliko dobro? I koji bi to ressistance bio? Sta je sa spellovima?

Naravno da koristi taj pasiv, opredelis se za neki res koji vec ima najvise na opremi i onda kupujes ostatak po principu all+taj specifican. Treba da prebaci 800 za act3.

Dobar on dmg pravi ali fali mu defanziva, a ja prelazim act3 bez previse umiranja iako oprema nije nesto.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dragoness-2446/hero/5130047

Poslednja izmena:
Nasao sam neku racunicu na oficijalnom forumu, ako neko moze da mi potvrdi da li je tacno... Konkretno, da li je 1 all resistance = 10 armor?

Tako se otprilike racuna, tacno je. Dosta dugo su ljudi potcenjivali armor na racun all res, ali sada se dodatni armor prilicno ceni.

Nego, 'oce li vise taj patch, pa dokle majku mu... valjda se izigrala Pandoria do sada.

od jednog elite pack-a, 2 komada, i to sa samo 2 valora :)

naravno, nisu nista posebno...

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    522.6 KB · Pregleda: 107
Tako se otprilike racuna, tacno je. Dosta dugo su ljudi potcenjivali armor na racun all res, ali sada se dodatni armor prilicno ceni.

Nego, 'oce li vise taj patch, pa dokle majku mu... valjda se izigrala Pandoria do sada.

Stiže patch u sredu (pre podne), vidim da je za US servere zakazan maintenance, tako da, to je to... :)

Nazad
Vrh Dno