Šta je novo?

Diablo 3

Pao mi kljuc u prvom run-u na Act 3. Jeeeej...

se sećate ovih ključeva iz diabla 2? ista fora... kapiram da su znali od početka da će to da ubace ali nisu hteli, čuvali su to kao kec iz rukava kad prigusti :) sve u svemu lepa novost, srećan farm!
navrati malo :) nema ni tebe ni Rashe :(

sram vas bilo :p ja izgrindao barba da imam uspomenu na vas :p

^^ Covece imas preko 3TB hardova a nemas me 12 GB za D3 , a kontam da ne drzim sve zive linux distro u virtuelnim masinama.

Meni iz prve Key of Hate (act 2), sad ide pokusaj No. 1 Act 1.

mhm... sve puno... ovi 2x1.5tb su samo storage, nisu u kompjuteru. ovaj jedan što je u kompu ima slobodno 2gb :D moram da kupim još jedan storage drive da rasteretim sistemski, a para nema :D

extra :)
koji MP?

juce smo laganica prosli act 3 kao da nije inferno :)

MP3 - Act 2, ~300% MF sa ovom mojom opemom, 5x NV, bez follower bonusa.
Sad igram Act 1, nije mi dropalo iz prvog, ali nije linearno povecan monster diff. neki su tezi a neki isto ginu brzo kao na pre na Inferno.
Za elite mi mozda treba 15-20% vise vremena, mogao bi i MP4 da igram ali moram da vidim kolko brzo cu da idem.

Sa onom juce ekipom najmanje MP5 ili MP6 mozemo, ali ipak treba da se proceni uzivo.

Evo uzeo sam sve kljuceve jos samo recept, ali me zesce smara da igram act 4 :/

2. pokusaj Act 1 sa jos vise MF% (342) ,still no key.

Heh, meni tako na Act 2 ;)

kljucevi skupljeni, masina napravljena :)

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    741.7 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Takodje napravio... E sad jel bolje da udjemo u grupu pa onda da aktiviramo jednu po jednu?

Sta konkretno spada u ono Bonus Items, da li su to kljucevi ili?

Pitao sam to isto pre par strana :)
To je bukvalno sansa za jos jedan normalan item od moba da ispadne, recimo mob je do sada imao sansu da izbaci max 3 itema kad zalegne, sada su uveli sansu da da bonus item, koji moze biti bilo sta.

Takodje napravio... E sad jel bolje da udjemo u grupu pa onda da aktiviramo jednu po jednu?

da, mislim da je to najbolje, recimo 3 coveka, i odrade se sva 3 realma sa samo 3 masine :) pa ako imamo srece mozda nam i ispadne neki deo za hellfire ring...
Rudy i ja smo se vec dogovorili da pikamo veceras, ako hoces i ti da nam se prikljucis super, kako bese btag posto ti nije isti nick ovde i u igri?

Moze dodaj me, rudy-a imam i vec smo pikali... Strahinja#1413

moras u Options da ukljucis da vidis to, a posle na Change Quest vidis to.

Izgrindao i ja 1 Infernal Machine :D, nije bas key u Act3 hteo da slusa, ali jos 1 key tu ce i 2.

I slusajte narode :wave:, testirao sam kako javlja da je dropalo Legendary, desilo mi se da me tamam drvo ubilo a pola ekrana dalje barb je ubio nekog monstera i cujem onaj krsh zvuk pogledam mini mapu i jedno 3-5 sec blinka kruzić. Dignu me saigraci, odem vidim krsh barb belt sa stubom svetla na zelmlji xD
Posle mi jos Andraiel dropa ali pred mene i mahinalno sam pokupio item nisam pogledao mini mapu da li javlja i kad je u istom ekranu drop.

Mada je ****** ako slucano ne cujete zvuk legend. dropa mozda necete videti ni blink na minimapi a ako odete u pogresnom smeru ni stub svetla.
FUUUUUU sad mi nije preporucljivo da slusam mjuzu :d

Konacno su ispravili nesto pametno ovim patchom kod DH-a. Nevidjeno me nerviralo da varvarin ima cak 2 skilla koja ga trenutno cupaju iz jail-a (iako je tenk karakter i moze da istrpi damage) dok ovaj picopevac/picopevka ne moze. Sad ce baja da se kotrlja k'o pravi. :)

Vault - Can now be used while under the effect of roots, including Jailer (and will break the effect)

Da, to je dobra vest ali sa druge strane su unistili Trail of Cinders koji sam toliko zavoleo.:S:

Trail of Cinders - Reduced damage from 1500% to 300% weapon damage over 3 seconds

nisu unistili tako je trebalo da bude od samog starta kada su zamenili stats u 1.0.4 ali je bio bug koji je racunao 300% svake sekunde umesto 300% ukupno

zokocx znaci veceras otvaramo portale :)
juce kukam ceo dan kako mi ne pada legendary i u zadnjem run-u u act2 mi padne Zunimassa Vision :)

Moj savet svima: Nista ne kupujete u sledece 2-3 nedelje!

Legendarni toliko padaju da ce cene otici dole minimum 50%... Takodje igrajte sto vise, zato sto nerf za ovaj ludi drop rate mora da dodje...

Vrh Dno