Šta je novo?

Diablo 3

Pa sa takvim stavom si upravo ti rob igre, pa makar igrao 1-2 sata dnevno. Ja nekim danima igram po ceo dan, pa onda ne sednem 3 dana za PC uopste a kamo li za D3, ali pare mi kaplju svejedno. Dovoljno je uci 3 puta po 10 mina dnevno da bi zaradjivao, e sad koliko imas para da obrces toliko ces i zaradjivati, bilo to 5, 50 ili 500e.

Druga stvar, sad ce dodati monster lvle. Ti ocekujes da ces makljati lvl10.. a sta ce oni koji zive od igre, da ciste isto sto i ti? Nadji koji ti nivo odgovara, igraj koliko mozes/hoces i uzivaj u igri, kad poboljsas opremu povecas nivo i igras. Ali tebe pecka sto neko drugi ima 10 puta veci dps od tebe.. e pa on igra 3 puta vise od tebe, a ti cim to neces, ne ocekuj takav dps. Uostalom ako bi da igras neku igru u kojoj hoces da ulozis minimalan trud i vreme za istu opremu kao degeni koji se trude i igraju ceo dan, igraj ono casual ***** od WoWa ;).

Treca stvar, ne znam sta tebe briga sto neko kupuje iteme na rmah? Mozda ulozi 1000e i ako je pametan vratice ih brzo. Mozda je glup i da 1000e na iteme, verovatno zato sto ima. Tako je uvek bilo u zivotu ne samo u Diablu, a verujem nisi se juce rodio da budes nov na planeti. Uzmi svoje pare i ukljuci mozdanu vagu i izracunaj gde ces da ih ulozis/potrosis/bacis.

Pa sa takvim stavom si upravo ti rob igre, pa makar igrao 1-2 sata dnevno. Ja nekim danima igram po ceo dan, pa onda ne sednem 3 dana za PC uopste a kamo li za D3, ali pare mi kaplju svejedno. Dovoljno je uci 3 puta po 10 mina dnevno da bi zaradjivao, e sad koliko imas para da obrces toliko ces i zaradjivati, bilo to 5, 50 ili 500e.

Druga stvar, sad ce dodati monster lvle. Ti ocekujes da ces makljati lvl10.. a sta ce oni koji zive od igre, da ciste isto sto i ti? Nadji koji ti nivo odgovara, igraj koliko mozes/hoces i uzivaj u igri, kad poboljsas opremu povecas nivo i igras. Ali tebe pecka sto neko drugi ima 10 puta veci dps od tebe.. e pa on igra 3 puta vise od tebe, a ti cim to neces, ne ocekuj takav dps. Uostalom ako bi da igras neku igru u kojoj hoces da ulozis minimalan trud i vreme za istu opremu kao degeni koji se trude i igraju ceo dan, igraj ono casual ***** od WoWa ;).

Treca stvar, ne znam sta tebe briga sto neko kupuje iteme na rmah? Mozda ulozi 1000e i ako je pametan vratice ih brzo. Mozda je glup i da 1000e na iteme, verovatno zato sto ima. Tako je uvek bilo u zivotu ne samo u Diablu, a verujem nisi se juce rodio da budes nov na planeti. Uzmi svoje pare i ukljuci mozdanu vagu i izracunaj gde ces da ih ulozis/potrosis/bacis.

Sat dva odigram jer mi toliko vreme dozvoljava da provedem na jednom mestu. Ja nisam nista reko sto ti ili neko drugi zaradjuje pare ako to tebi predstavlja zadovoljstvo siroko ti polje i samo napred.

Sto se tice monster lvl ja nisam ni reko da mogu niti zelim da igram lvl 10 odmah u startu, nego sto mi je neko predlozio da polako igram lvl 1 pa kada njega savladam i povecam dps onda da krenem na sledeci lvl i tako sve dogod ne budem mogao da igram lvl 10 a to da li cu ga igrati za pet meseci ili godinu dana nebitno jer ionako zavisim od slobodnog vremena a kada ga imam hocu bar malo da napredujem u igri. Nekada se desi da skupim po par miliona exp-a a nekada se desi da krenem da igram i vec me zovu da dodjem i tako da bataljujem i idem da obavim to sto imam. A sto se tice wow-a njega nikada nisam ni voleo niti mi se dopadala njegova tematika pa tako da sve sto je bilo vezano za wow sam zaobilazio u sirokom luku tako da neznam nista sto se tice doticnoga.

Ne mene ni nije briga da li ce neko da kupi iteme na rmah nego sam naveo prvi kao tezi put i drugi kao laksi za one koji imaju kesa i nije im problem za tako nesto da izdvoje 1000-2000 evra. Jer cim je on imao da izdvoji toliko love za igru znaci da mu pare ne prestavljaju problem a to znam iz raznih online igara koje sam igrao preko Browsera pa kada se otvori novi server a lik uleti medju prvima pa pokupuje onu specijalnu opremu pa onda se izivljava na drugima. Tako da ako neko ima ok svaka mu cast ja samo kazem da imam te pare pre bi ih ulozio u nesto pametnije nego da ih ulozim u igru pa onda da gledam u pasulj hoce mi se to mozda vratiti ili nece a ono najbitnije ja igru nisam kupio da bih od nje ziveo i radio nego da bih se zabavljao.

Imas ti neke ljude koji su jednostavno znaju sta da traze od opreme i znaju sta vredi a sta ne i sta moze da se kupi jeftino i da se preporda skuplje i ja to cenim i postujem njihovu snalazljivost. To sto ja ne umem da tako baratam sa ah ok moj problem, to sto trenutno nemam vremena i to je moj problem ali nece doveka tako biti pa se nadam da ce se u skorije vreme nesto promenuti.

I kao sto sam reko jos pre nego sto sam kupio igru da ako kojim slucajem padne neki item da se moze prodati ok sto da ne mada mu to nije bila prvobitna namena.

Poslednja izmena:
U potpunosi se slazem sa tobom, ali da si ovako mislio proteklih dana, ne bi ni spominjao likove koji kupuju gear ;). Ponavljas gledanje u pasulj da li ces vratiti kintu ili ne... pa uvek postoji mogucnost da je ne vratis - da si lud ili da imas apsolutno 0 vremena da sednes i nafarmas nesto. U protivnom makar bio i najgori preprodavac i prodavao iteme duplo ispod cene, vratice ti se te pare, pod uslovom da znas da farmujes brzo i da nisi slep da preskaces iteme ili vendorujes dobre. Tako da nema potrebe da to mislis, sanse su veoma male da ne vratis pare, ali opet te male sanse postoje svuda. Da sam u radnom odnosu digao bih kredit i vratio bih te pare. Eno moj ortak prestao D3 a samo obrce pare kao lud, ne zna ni sam zasto. A ti likovi sto sede ceo dan oni se ubijaju od para i od itema i od streama ;)

^Sledeća stavka je PvP, što bi trebalo da donese solidnu zanimaciju. :)

Mene PvP ne zanima ni trunku. Ubacili ga ili ne meni sve jedno.

Nervira me sto su menjali drop i sto oni koji nisu spavali kad je izasao 104 su i dobili nesto.
Dok oni koji kao ja ne mogu da igraju 6+ sati dnevno nisu dobili nista.
Sad kad je vecina presla lvl10 paragon sad taj lvl vise nista ne znaci. Igram act3 i dobijam sve samo smece, ni jedan item od 1M!
Pa ****te se nesposobni degenerici i ubacite bonus za nas koji igramo 2 sata dnevno!!!

Za sve vreme igranjana na pabliku, nikad ni jednom nije u igru uleteo neki namunjeni monk. Vidjam sve ostale klase sa nenormalnim dps-ovima, cak i witch doctore ali monka ne. U cemu je fazon?

Da li ovo Blizzard uzima 1 eur na ajteme prodate za 1.25? lol

Kako ide to sa provizijom na RMAH, ima li neki pregled, cenovnik ili slicno?

Zbunio sam se posto za prodata 2m golda za 1.10 eur su mi uzeli 0,25 eur ali izgleda da se razlikuje provizija za golde i ajteme.

Mene sada interesuje kakva je prica sa skupljim ajtemima?

za gold uzimaju 15 % koliko god da prodas

za iteme samo 1 evro, znaci ako prodas item za 200e dobijas 199

Gold, gemovi, knjige itd sve sto mozes na veliko da prodajes a ne na komad uzimaju 15%.

Itemi fiksno 1e

Paypal uzima posle blizzovog cuta jos 15%.

khm... botovanje je dozvoljeno u d3 koliko ja znam... to im i održava igru donekle. njih ne interesuje šta ćeš da radiš sa igrom, ti si kupio igru- oni zaradili keš, ti botuješ i prodaješ zlato- oni opet zarađuju keš :) oni možda banuju neke botove, ali tek nakon što ti botovi zarade toliko da im se isplati opet da kupe igru, inače se ni blizzardu ne isplati da ih banuje odmah, jer ovaj neće kupiti ponovo. fino oni sarađuju i žive u lepoj simbiozi boteri i blizzard.
da konstantno imas novi content kojim ces se zanimati? lol :D.
da.

Poslednja izmena:
Ima istine u ovom sarkazmu sto pises :d, jer na papiru (EULA) nije dozvoljeno. Ali i onako dok blizzard (warden) skonta za novog bota i dok ih banuju, ovi na 1 kopiji zarade jos 3 kopije D3.

upravo... šalim se ja malo, ali jeste tako... prilično zarade i jedni i drugi na tom botovanju pre nego što ih banuju... kao kažu: pa ne možemo mi tek tako da banujemo nekog dok se ne dokaže šta je radio. mislim mućnite malo glavom. acc koji je uključen i igra 24/7 i pritom spamuje trade kanal da želi da proda zlato preko svog sajta... hm... treba istrage tu da se vidi da li je to stvarno bot. :) budimo realni... vidi se iz aviona šta je. da žele da banuju banovali bi na prvu spam poruku u četu, nema tu šta da se istražuje preterano.

Neki ce me mozda prozvati,ali ja sam danas probao jedan bot koji radi maksimalno na Act 1 inferna,ali samo na 20 minuta!:DNisam smeo duze da me nebi banovali!Bas lepo radi,sedeo sam zavaljen u fotelju i samo posmatrao,a on sve sam obavlja!Posto mi se jos igra batalio sam!

upravo... šalim se ja malo, ali jeste tako... prilično zarade i jedni i drugi na tom botovanju pre nego što ih banuju... kao kažu: pa ne možemo mi tek tako da banujemo nekog dok se ne dokaže šta je radio. mislim mućnite malo glavom. acc koji je uključen i igra 24/7 i pritom spamuje trade kanal da želi da proda zlato preko svog sajta... hm... treba istrage tu da se vidi da li je to stvarno bot. :) budimo realni... vidi se iz aviona šta je. da žele da banuju banovali bi na prvu spam poruku u četu, nema tu šta da se istražuje preterano.

Ima likova koji igraju 24 sata. Mozda ne likova ali ulogovani su i char igra 24 sata (vise ljudi).

Botovi ne spamuju general nego spammeri spamuju general, sa guest passa.

Ima *****a koji spamuju da prodaju gold zato sto je smesno/troluju/zanimljivo ili stagod.

Cek malo znaci bot je ustvari dozvoljen? A sta je sa onima koji koriste bota cisto da im skuplja gold ali nigde ne spamuju niti objavljuju da prodaju gold nego cisto za svoje potrebe.

Licno sam zainteresovan da to probam, valda nisam toliki baksuz da mi odmah banuju nalog? Jer kada vec ne mogu ja da igram par sati konstantno bar bot da skuplja golde u act 1, nebi to bilo 24/7 nego par sati a posle kada bih ja uhvatio vreme onda bi ja seo da igram.

I na koju foru to ide? Na koju foru on zna gde treba da ide i sta da skuplja i kako da prodaje iteme ili to vec nejde tako?

Naravno da nije dozvoljen bot...

@bro82
Ako si probao nekog javno dostupnog\lako izvaljivog bota, računaj da ti je nalog flagovan.
Blizzard banuje kao VALVE, u talasima, tako da te ban\suspenzuja možda zakači tek za nedelju-dve.

Poslednja izmena:
U pitanju jeste javni,ali da budem iskren cak ako mi banuju nalog nece biti kraj sveta!Nemam vise ni neku preteranu zelju da igram!Cekam jos ovaj novi patch,pa da i njega probam,ako mi u medjuvremenu ne udare pecat na nalog!:D

pogledajte onaj klip što je ostavio illidan, nešto na foru intervju sa profesionalnim boterom. pitao je bottera: jel zna blizzard da botuješ? ovaj kaže: zna. ovaj pita: i ne radi ništa? botter kaže: pa što bi, i oni zarađuju. u jednom trenutku pita ga taj što ga intervjuiše: i šta ne plašiš se da će biznis da ti propadne? kaže lik: neće blizzard dati da mi biznis propadne, jer ako propadne propala im je igra. xD sve je živa istina.

edit: baš da vidimo dal će da banuju nalog bro82. ja lično sumnjam. možda da, možda ne... interesantno je kako ste vi ubeđeni da hoće. moj brat je recimo bio ubeđen da će banovati ljude koji su masovno koristili exploite i zarađivali keš, pa ništa ne bi :D

Poslednja izmena:
Vrlo je moguće da ćeš ostati samo flagovan, ako ne budeš ponovo pokretao bot-a.

Znam da su u D2, za botovanje davali privremeni ban, pa ako se ponovi, dobiješ perma.

Nista moracu i ja da udarim neki Live streaming za forumase naredne dve nedelje,ali samo kada se budem logovao da se vidi dali cu proci login proceduru!Salu na stranu,ali svi oni koje igra jos dalje drzi neka se ostave corava posla!Kao sto je @Risko napisao mozda sam vec i flagovan,a da to i ne znam!Ja sam svesno isao sa tim rizikom posto me je bas zanimalo kako to i izgleda,a bogami i naigrao sam se za medalju,tako da mi je u neku ruku i svejedno!U najgorem slucaju kupicu drugi nalog kojih ima na sve strane za sitne pare!

haha d2 je bio raj svih rajeva za botere i hakere, de nađe njega da pomeneš :D
Ti reče da ti je igra potpuni sh** (i to jedno 10x), i da nas napuštaš kada se pojavi Tl2?
Ne kapiram, čemu onda ovo trolovanje-spamovanje po temi...

nhf:)

Poslednja izmena:
Ti reče da ti je igra potpuni sh** (i to jedno 10x), i da nas napuštaš kada se pojavi Tl2?
Ne kapiram, čemu onda ovo trolovanje-spamovanje po temi...

nhf:)

Pa dobro ako je covek reko da vise nece da igra to ne znaci nesme vise da udje u temu i da komentarise. Jer bolje da imamo informacije sa sto vise strana to bolje po nas, jer eto meni ce biti zao ako bro82 bude banovan nalog i ne samo njegov nego bilo ciji jer *** neko od ovoga zaradjuje i ubire dobar kes a neko ko je samo probao da bude tako surovo kaznjen ipak nije uredu.

Ovo je D3 tema, tako da o njemu pričam. ;)
I ne spamuješ po D2, već po D3 temi...
citirao si moj post u kome sam pominjao d2, zato sam pomislio da pričaš o d2. i izvini, šta je spam? svaki moj komentar sada ovde je bio na temu d3. molim te objasni? ako sam prestao trenutno da igram, ne znači da više nikad neću, hvala bogu imam izbor, može sutra da mi se tupi da igram d3, otkud znam... vratiću se sigurno kad mi fixuju leap. a i što ne bih smeo da komentarišem u temi, ako trenutno ne igram?

Poslednja izmena:
Vrh Dno