Šta je novo?

Diablo 3

drop uzorak je smesan da bi moglo bilo sta da se tvrdi,

moja teorija je da je veca sansa za dobar drop sto se vise igra i to je to ,

kao sto neko rece kill rate po satu je jedino sredstvo za povecanje sanse za dobar drop

upravo, sto vise ubijes vece su sanse da ti padne. inace je sve random.
meni evo nije bilo 3 dana legendary i onda po jedan svaki dan. secam se samo posle patcha da sam kod nekog paragon 5-6 imao po 3 leg svaki dan i tako 4 dana (lacuni prowlers, vile wards). onda je stalo nekoliko dana bez icega.

Znaci da MF uopste nema nekog uticaja,imao 12% ili 200% nema tu neke velike razlike!Secam se kada sam poceo da igram sa Monkom ispao mi je prvi Legendary na 5-6 levelu,a MF mi je bio 0%!Znaci poenta je da imas sto veci demidz i stim da brze ubijas i da igras kao majmun da bi ti nesto dobro ispalo!

uf, tesko ovo ide... izgleda da je velika nauka :)

Kao sto rekose saborci gore, glavno je da brzo ubijate i da dnevno dobijete bar 100 miliona expa.
MF utice, naravno, i to dosta

ALI

dzabe i 375% MF, ako ste jadni i ubijate sporo i treba vam 4 sata da predjete act 3

Znaci, damage sto veci, movement speed je takodje pozeljan, i dnevno 100mil expa.
Desavace se i tako da ne padne nista 2-3 dana, ali ako se pogleda uzorak od mesec-dva dana svakodnevnog igranja tim tempom, necete kukati.

To sta je kome ispalo za 3-4 dana igranja, dal je bilo 0 legendary ili 5 u toku dana je irelevantno.
Ako cemo ozbiljno da pricamo, treba nam veliki statisticki uzorak, znaci ljudi sa 50+ paragon lvl-om koji igraju dosta, a oni se uglavnom i ne zale na drop (tj. zale se sto im legendary i set itemi koji padnu imaju lose statse :D )

sve ove teorije zavere su smesne, svaki ozbiljan igrac (ljudi koji strimuju, ljudi sa herojima od preko 200k dps, paragon lvl 80+) ni ne gubi vreme na te teorije o dropu.
Vec odradi 10 act 3 runova na dan :)

Poslednja izmena:
Pa ja ne zelim da budem rob igre ne ove nego ni jedne. Ako ce igra da mi postane obaveza e onda **** posao.

Pa ja ne zelim da budem rob igre ne ove nego ni jedne. Ako ce igra da mi postane obaveza e onda **** posao.

naravno, kao ni 99 % casual igraca...
ali takvi ni ne treba da kukaju za dropom i da ocekuju da imaju opremu koja vredi stotine miliona (osim ako je ne kupuju kreditnom karticom :) )

Pa sta treba da provedem 12 sati u igri da mi se svaki misic na dupet utrne od sedenje i sve zarad ****nog dropa, i onda kada nesto padne isadne tesko djubre koje niti mozes da ga iskoristis na nekom liku a ne moze ni da se proda.

Ti kazes da se dnevno treba skupiti 100 miliona exp-a, po meni je to nista drugo nego bolesno a drugo takmicite se sa kime? Znaci hocu da udjem u igru da malo uzivam a ne da od igre pravim posao i obavezu i da kada ustanem da odmah palim igru a da se jos nisam ni umio, doruckovao, popio kafu.

To ti je kao u sportu, nijedan sportista ma koliko talentovan nece igrati dobro ako ne vezba redovno, a sto bolje igra, to ga vise sponzori nagradjuju sponzorisanom opremom. :)

Dragane niko te ne tera ni na sta...
milioni igraca igraju 1-2 sata na dan, a cesto preskoce par dana kad imaju obaveze.

ko te tera bilo sta ?

igraj koliko ti se igra, niko se ne takmici ni sa kim...
samo se pomiri da neces imati opremu kao ljudi koji igraju vise od tebe, ili se recimo bolje igraju na AH i RMAH

A tu dolazimo do tacke 2 :)
ima igraca koji rasturaju sa AH i RMAH, kupuju, preprodaju, i svaka im cast na tome.
Cesto se i rizikuje, al dosta puta im se i isplati
neko je talentovan za to, ***, sto bi rekli ima osecaj, a verovatno i dosta provodi vremena po raznim forumima (jer ne kupuje se oprema samo na AH)

Pa sta treba da provedem 12 sati u igri da mi se svaki misic na dupet utrne od sedenje i sve zarad ****nog dropa, i onda kada nesto padne isadne tesko djubre koje niti mozes da ga iskoristis na nekom liku a ne moze ni da se proda.

Ti kazes da se dnevno treba skupiti 100 miliona exp-a, po meni je to nista drugo nego bolesno a drugo takmicite se sa kime? Znaci hocu da udjem u igru da malo uzivam a ne da od igre pravim posao i obavezu i da kada ustanem da odmah palim igru a da se jos nisam ni umio, doruckovao, popio kafu.
+1
Kakvo jelo i umivanje,odma ide sifra i autentikator i to radis onako krmeljiv i bunovan!Kada budes dostigao 100-ti paragon e onda vise neces biti nizasta!Mozda ces morati ponovo uciti i pricati i ponasati se u drustvu posle toliko sati provedenog u djavolku!

100 miliona ako skupis za 12 sati nemoj je igrati uopste :). Ja sam danas bio na 2 rodjendana i uzeo 80e na rmah.. evo sad je igram nadajuci se da ce nesto da padne, al' izgleda da sam upao u server preko broja 135 :D.

Za 3 dana sam zaradio 300 miliona bez ijednog dropa za AH. Imao bih jos vise da nisam pozajmljivao iteme i pare jednom degenu za MoP, kojih pola necu uopste ni videti (i nije 35e nego preko 100). Ok jesam no-lifeovao par dana al' *** ortak mi izvadio karticu u Danskoj i povezao sa paypalom.. tako da bolje da sedim kuci i igram Diablo nego da radim administrativne poslove/taksiram za X puta manje pare...

drugari, ocigledno da se ne razumemo
a ne razumemo se jer imate problema sa shvatanjem igre

100mil expa dobro opremljen Barb odradi za 2-3 sata igranja, Wiz i DH malo sporije, ali ne pricamo nikako o 10 sati

drugari, ocigledno da se ne razumemo
a ne razumemo se jer imate problema sa shvatanjem igre

100mil expa dobro opremljen Barb odradi za 2-3 sata igranja, Wiz i DH malo sporije, ali ne pricamo nikako o 10 sati

Nije da se ne razumemo nego jednostavno ljudi nece da roobuju. A i taj barb u njega mora da bude ulozeno ne 100 miliona golda nego mnogo vise ili da ode na RMAH i kupi opremu za 500-1000 evra i da se nada da ce kroz igranje to sto je kupio da vrati i otplati.

Daj 500-1000e za opremu i kroz mesec dana imas od mene duplo ;)

DBraveZ ako smo mi ludi i hoaxujemo na 101 nacin, objasni onda dupovanje itema koje su ispravili i nestajanje chata i padanje duplih identicnih itema koje i dalje postoji?

Poslednja izmena:
Daj 500-1000e za opremu i kroz mesec dana imas od mene duplo ;)

DBraveZ ako smo mi ludi i hoaxujemo na 101 nacin, objasni onda dupovanje itema koje su ispravili i nestajanje chata i padanje duplih identicnih itema koje i dalje postoji?

desavalo se i meni, dobijem 2 identicna itema (damage, statsi sve kompletno preslikano). Problem do njihovih servera, nema drugog objasnjenja :)

Evo situacija vezana za dropove... Igramo drugar i ja danas popodne Act1 (ja 8. paragon a on mislim 5-6, tako nesto) i prikljuce nam se neki likovi paragon 20+ vrlo brzo. Odigrali smo dobrih sat i po, obisli svaki pedalj svih mapa, i ja morao da prekinem. Kasnije u toku dana on dobije dobar legendary, preko 1000 dps, two handed sa socketom... Poenta price... On je u poslednjih nekoliko dana igrao igru sto bi rekli "po ceo dan" :D a pogotovo za vikend, dok ja nisam imao toliko vremena, nazalost. Imao neke druge obaveze. Meni su otkako igram pala neka dva glupa legendarna, neki slem sa 60+ armorom i pojas ~170 armorom, naravno za oba vazi "plus tamo neki statsi" :D. Ali ono sto mi je bilo zanimljivo je da nam je danas sve vreme dok smo igrali, magic find bio neobicno visok. U jednom trenutku se zakucao na 99% i ne mrda... Ne znam dal je bio neki event ili sta, ali znam da smo se zacudili lol :D Toliko...

(5 x 15, 5 stakova Nephalem valora) + (8 x 3, svaki paragon level daje 3 % MF) = 99

:)

DBraveZ koju klasu igras? Treba mi pomoc, hteo bih da uzmem Chantodo/Oculus/Rasha offhand sa nekih 9-10% crit+7-8% crit za arc. orb. Zanima me da li se isplati uzimati nesto kao sa slike, da zamenim trenutni Triumvirate. Dmg je dosta manji posto Trium. ne moze da ima toliki dmg, crit je malo manji, nema AP on crit niti arc. orb crit a i int je manji. Sad problem mi je onaj elemental dmg koji ne znam ni kako da racunam ni koliko cu imati posle patcha, sad mi se DPS menja svaki put kad umrem, kad reequipujem nesto, kad se buffujem.. ista oprema poslednjih 10 dana a video sam 10 razlicitih brojeva (neracunajuci kad dobijem lvl pa se promeni). Ne bih da kupim pa da probam posto nije bas jeftino...
Screenshot005.jpg

daj link za profil da vidim kakv ti je trenutni Triumvirate :)
I ja igram wiza, imas link u mom potpisu

tesko mi je da sam izracunam, uglavnom koristim neke kalkulatore, recimo ovaj je dobar :
http://www.bios-gaming.de/d3dps/
samo unesi svog lika
http://www.bios-gaming.de/d3dps/?changemod=importer

mozda bi mogao da skines PTR i ulogujes se, trebalo bi da vidis pravi dmg.
Mada bih ja sacekao patch da sam na tvom mestu, kazu ljudi da ce biti moguce direktno uporedjivati opremu (kad se linkuje u chat).

EDIT :
evo sad sam usao u PTR (od proslog puta sam promenio weapon).
damage mi je sa 147k skocio na 154
po svemu sudeci, od 1.0.5 ce se lepo racunati DPS sto se tice elemental bonusa

EDIT2:
mnogo mi se svidja sto je nova identifikacija svedena na 1 sekundu :)

Poslednja izmena:
Ma koristio sam stit pa nisam mogao da linkujem profil, a vec sam izasao iz igre pa me mrzelo da se vratim da slikam :p. Izdracunao sam izadje me oko 7k dps vise sto nije nesto preterano mnogo, ali sto je bitnije dobijem 1.5crit+7 na arcane, a i kad ga kupim bolji nema tako da ne moram da razmisljam o tom slotu duze vreme xD

Sinoc na pabliku upadnu sa mnom dva barba, jedan lvl 80 a drugi lvl 92 paragon. Ocistili smo (tj oni su :) ) act3 za 30 minuta. Ja nisam nista ni radio, a i da sam hteo nisam imao kad ni da zamahnem...samo sam isao iza njih i kupio iteme. Padne mi jedan legendary, naravno vredi 50k. I generalno sve sto sam dobio je bilo djubre. Smorio sam se posle toga, jer sam skontao da mi kežual igranje ne donosi nikakvo uzivanje kad ne mogu da napredujem vise u igri.

Mada gram samo Diablo 3 vec 3-4 meseca i ne zalim sto sam ga kupio, naprotiv. Ali ipak me je smorila malo trenutna situacija

Poslednja izmena:
Sinoc na pabliku upadnu sa mnom dva barba, jedan lvl 80 a drugi lvl 92 paragon. Ocistili smo (tj oni su :) ) act3 za 30 minuta. Ja nisam nista ni radio, a i da sam hteo nisam imao kad ni da zamahnem...samo sam isao iza njih i kupio iteme. Padne mi jedan legendary, naravno vredi 50k. I generalno sve sto sam dobio je bilo djubre. Smorio sam se posle toga, jer sam skontao da mi kežual igranje ne donosi nikakvo uzivanje kad ne mogu da napredujem vise u igri.

Mada gram samo Diablo 3 vec 3-4 meseca i ne zalim sto sam ga kupio, naprotiv. Ali ipak me je smorila malo trenutna situacija

+1

mislim da je slicna situacija kod svih, kod vecine igraca se javlja zasicenje
zato se i ubacuje dodatni end-game sadrzaj..

uskoro ce farmanje kljuceva i arene sa 2 bossa, pa kraftanje hellfire ringa :)

nadam se da nece da stanu sa time, vec na svakih 3-4 meseca nesto slicno

^Sledeća stavka je PvP, što bi trebalo da donese solidnu zanimaciju. :)

mislim da je slicna situacija kod svih, kod vecine igraca se javlja zasicenje
zato se i ubacuje dodatni end-game sadrzaj..

uskoro ce farmanje kljuceva i arene sa 2 bossa, pa kraftanje hellfire ringa :)

nadam se da nece da stanu sa time, vec na svakih 3-4 meseca nesto slicno

Samo koliko ce trebati fanaticima da skupe kljuceve i da odrade sve boseve i da kraftuju hellfire ring? Dan, dva, tri, veruj mi samo je pitanje. Uzmi samo onog lika sto je prvi odradio 100 paragon lvl i za koje vreme ga je skupio.

A ako hoce da zadrze igrace kraj igre onda je 3-4 meseca puno sobzirom da ce za mesec dana da manje vise svi da se zasite ovim 1.0.5 sto dolazi i vec sada moraju da razmisljaju o novom sadrzaju.

^Sledeća stavka je PvP, što bi trebalo da donese solidnu zanimaciju. :)

Iskreno mislim da nisu bas svi odusevljeni sa PvP.

cekaj, nece niko da odradi 1 hellfire ring i da stane

radice se desetinama puta, dok ne dobijes dobar roll :D
crit chance, crit dmg, attack speed, ili ress all u zameni za jedan od ta tri

cekaj, nece niko da odradi 1 hellfire ring i da stane

radice se desetinama puta, dok ne dobijes dobar roll :D
crit chance, crit dmg, attack speed, ili ress all u zameni za jedan od ta tri

Tu se slazemo ali to ce bukvalno moci samo oni najjaci da rade koliko hoce puta a mi koji imamo mnogo manji dps to ce samo da gledamo iz prikrajka. Ili jedino da udjem u takvu bitku i da non stop begam dok ne poginem.

Znaci ti bi da igras ultracasual, da ti nista ne bude tesko, i da konstantno imas novi content kojim ces se zanimati? lol :D.

Znaci ti bi da igras ultracasual, da ti nista ne bude tesko, i da konstantno imas novi content kojim ces se zanimati? lol :D.

Nisam ja reko da zelim laku igru, volim ja u igrama izazov ali ovde se sve svodi da bude rob igre. Ako hoces dobru opremu moras da grindas a za tako nesto nije dovoljno sat dva nego mnogo sati pa svaki dan tako da bi kupio kasnije jedna komad opreme koji vredi pa onda se opet vracamo na maratonsko grindanje golda i opet kupovinu jednog itema a u medjuvremnu ako mozda kojim slucajem ispadne neki item koji vredi da se proda ili zamnei neki deo opreme na liku onda jos bolje ali takvi itemi kao da ne padaju padaju ali su toliko retki da mislim da su ponekad izumrla vrsta i tako moze da prodje vise meseci dok se ne opremis i onda dodje neki update i sve to sto si ti mesecima radio i patio se oni ti zeznu nekim nerfom a nije da toga nije bilo.

Postoji i laksi nacin za one sa dubokim dzepovima, odes lepo na RMAH i kupis sve sto te zanima za jedno 500-1000 evra i to ako imas srece da sve kupis jeftino ako ne onda moze da kosta i puno vise. Ali da ja te pare imam pa sta ti mislis da bih ja sedeo ovde i zezao se. Otisao bih i te pare bih ulozio u kucu da je dozidam i sredim jos to sto je ostalo da se uradi.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno