DBraveZ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 685
Kad igras u grupi racuna se srednja vrednost svih vasih MF stat-ova.
ne, od 1.0.4 svako ima svoj MF
Kad igras u grupi racuna se srednja vrednost svih vasih MF stat-ova.
Pa ja ne zelim da budem rob igre ne ove nego ni jedne. Ako ce igra da mi postane obaveza e onda **** posao.
+1Pa sta treba da provedem 12 sati u igri da mi se svaki misic na dupet utrne od sedenje i sve zarad ****nog dropa, i onda kada nesto padne isadne tesko djubre koje niti mozes da ga iskoristis na nekom liku a ne moze ni da se proda.
Ti kazes da se dnevno treba skupiti 100 miliona exp-a, po meni je to nista drugo nego bolesno a drugo takmicite se sa kime? Znaci hocu da udjem u igru da malo uzivam a ne da od igre pravim posao i obavezu i da kada ustanem da odmah palim igru a da se jos nisam ni umio, doruckovao, popio kafu.
drugari, ocigledno da se ne razumemo
a ne razumemo se jer imate problema sa shvatanjem igre
100mil expa dobro opremljen Barb odradi za 2-3 sata igranja, Wiz i DH malo sporije, ali ne pricamo nikako o 10 sati
Daj 500-1000e za opremu i kroz mesec dana imas od mene duplo 😉
DBraveZ ako smo mi ludi i hoaxujemo na 101 nacin, objasni onda dupovanje itema koje su ispravili i nestajanje chata i padanje duplih identicnih itema koje i dalje postoji?

Sinoc na pabliku upadnu sa mnom dva barba, jedan lvl 80 a drugi lvl 92 paragon. Ocistili smo (tj oni su 🙂 ) act3 za 30 minuta. Ja nisam nista ni radio, a i da sam hteo nisam imao kad ni da zamahnem...samo sam isao iza njih i kupio iteme. Padne mi jedan legendary, naravno vredi 50k. I generalno sve sto sam dobio je bilo djubre. Smorio sam se posle toga, jer sam skontao da mi kežual igranje ne donosi nikakvo uzivanje kad ne mogu da napredujem vise u igri.
Mada gram samo Diablo 3 vec 3-4 meseca i ne zalim sto sam ga kupio, naprotiv. Ali ipak me je smorila malo trenutna situacija
mislim da je slicna situacija kod svih, kod vecine igraca se javlja zasicenje
zato se i ubacuje dodatni end-game sadrzaj..
uskoro ce farmanje kljuceva i arene sa 2 bossa, pa kraftanje hellfire ringa 🙂
nadam se da nece da stanu sa time, vec na svakih 3-4 meseca nesto slicno
^Sledeća stavka je PvP, što bi trebalo da donese solidnu zanimaciju. 🙂
cekaj, nece niko da odradi 1 hellfire ring i da stane
radice se desetinama puta, dok ne dobijes dobar roll 😀
crit chance, crit dmg, attack speed, ili ress all u zameni za jedan od ta tri
Znaci ti bi da igras ultracasual, da ti nista ne bude tesko, i da konstantno imas novi content kojim ces se zanimati? lol 😀.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari