Jaoooo :hump:, koje su ovo teorije zavere gore od sletanja na Mesec, 9/11 itd. Sad će da ispadne da azijati su igrali na "takvim serverima" pa zato svi imaju imba/op opremu
Mada kakve sve buggove i explointe nismo videli u D3, ovaj za 0% MF hydru ne bi me cudio da je istina. Ali dobri stari Blizzard naravno da laze, skriva, precutkuje i porice :-devil-: ... ja im nikad nisam ni verovao jer svi lepo kazu igra je gotova tad i tad narode spremite pare, a ovi okoreli americki kapitalisti naprave reklamu na sve strane, ljudi se naloze na staru slavu franšize odmah im daju pare, a na kraju samo odlazu igru i posle igraju betu i osakaćen proizvod :d.
Jedini blizzard koji postujem je Blizzard North, ovom sada blizzardu je jedino WoW glavni proizvod.
Ovo za server IP mislim da je zešći hoax, i lik nije napisao kolko ima %MF koji verovatno najviše utiče na kvalitet dropa bar dokazano za rare iteme. Mada sve su ovo predpostavke i ovakvi experimenti sa 2-3 runa na svakom serveru nisu neki dokaz.
Najbitniji je sto veci monster/elite/boss kill per minute, možeš ti da prevrćeš leševe i kutije kolko hoćeš ali tamo 99.99999999999999999999999998% vremena pada samo gold i white item. Licno mi ispao krsh legendarz iz drvene kurije.
Iskreno posto sam mazohista, i volim da ispitujem ovakve teorije u praksi :d, probaću da upadnem na jedan od ovih "legendary drop" servera, cisto me interesuje da li će bar jedan legend. da dropne u 3-4 runa.
Sad kad na kraju ispadne da sve su to IP od US servera

.