Šta je novo?

Diablo 3

Nije da neznaju sta rade nego neznaju sta hoce da urade? Ako ga ostave kakav je trenutno onda ni monster lvl 10 nece biti neki problem da se igra uz takve ringove a sada posto su ga toliko nerfovali da je prakticno neupotrebljiv opet ce naici na bes igraca koji ce ih ocrniti gdegod mogu i napljuvati. Ionako su odavno na lsoem glasu i sa svakim novim pecom ce sve vise i vise masa da ih napusava.

I da nema HellFire ball, ring je više nego dobar.

170-200(str\dex\int)
35% bonus XP
4 random magic properties

evo kako izgleda uber boss fight na ptr ml10 :D

http://www.twitch.tv/theprohacker

Znaci od kako si ti postavio link pa sve do malo pre sam gledao da li ce do kraja uspeti da skupi prsten i evo pre jedno desetak min su to i uspeli. Ali ring koliko sam mogo da primetim nema vise onu explozivnost kao sto se vidi na onom youtube linku iznad. Steta sto je los snimak kamere pa nisam mogo da vidim sve sta je dobio od karakteristika na ringu.

Poslednja izmena:
Bice valjda, mozda negde za novu godinu.
Ali kako ce da flejmuju taj PvP svi (noob) likovi koji ocekuju tamo neki balans. To ce biti samo For Fun mod, jer vec vidim secenario 4 DH kidaju sve zive kad su non-stop pod Gloom i prave astronomske criticale.
Mada videcemo mozda bude interesantno.

^Baš zato ga i odlažu ovoliko, pokušavaju da naprave neki smislen balans.

Izvalio sam kako mi padaju 3 legendarija za dan 20 dana za redom i onda odjednom 3 legendarija za nedelju dana... razlog je sokantan i tuzan tako da ko se lako nervira bolje da ga ne cita. Sasvim slucajno sam saznao da killing blow koji hydra uradi racuna 0MF, a u to vreme sam vratio hidru da koristim. Ko ne veruje neka proba da uzme killing blow elite/goblina sa i bez hidre, naravno sa istim neph stackom, pozeljno poslednjim posto ce biti veca razlika. Osecam se kao da igram betu, ****m im mater...

Da, da... a meni u poslednja 2 sata pala 2 legendarija, koliko u poslednjih 4 dana po 2-6 sati. I ove 2 cu prodati a ta 2 sto sam nasao u protekla 4 dana su naravno 2x logan's claw... a meni blue post nista ne dokazuje. Igrao sam wow 5 godina, SC jos duze a sad i Diablo (ne racunajuci prvi deo), tako da znam njihovo vadjenje. Uostalom testirao sam 45 mina ocigledno je, ucen sam da verujem cinjenicama a ne ljudima. Ili sam jednostavno lud al' eto hidru ne koristim a itemi padaju, meni je iskreno svejedno :D.

moguce, nisam ni ja Blizz fanboy da im verujem sve 100 % :D
nadam se da ne lazu, napisali su da su testirali itd.. al moguce

ako je istina, onda je zaista tuzno, jer ta hydra pokupi dosta killova, i samim tim se osakati drop zestoko

Ma do sada mi je bilo glupo da koristim onaj twister spam spec, sad sam puko i poceo to da koristim tako da je necu vracati cak iako urade silent update. Lepo cu da bindujem 1, 2 i 3 na misa i da igram jednom rukom, samo mi treba malo vise allres posto idem melee. Inace hidra ne vraca AP na crit, ne racuna se CHD, triggeruje mi gobline (ali nije kao da enchantresica ne radi to cesce).. tako da cao zdravo.

Ti si bar skontao u cemu je problem i bar si ga otklonio a sta ja da kazem sa barbom? Pre dve nedelje mi padnu ova dva itema:

Diablo III 2012-10-07 03-11-29-63.jpg Diablo III 2012-10-07 03-11-54-65.jpg

I onda do danas nista ni jedan legendarni ili set da bi mi tek danas palo ovo:

Diablo III 2012-10-07 03-11-38-36.jpg

I sada ko je tu lud? Jeste da na opremi nemam ni malo MF samo koliko imam paragon lvl a tu sam 26 lvl i kada skupim 5 NV-a to mi je sav MF koji imam u igri.

Jel do toga mozda pa mi slabo padaju legendarni ili do cega? Nekada igram po 5-6 sati u cugu i nista nedobijem a ova dva gore itema sam dobio u razmaku od desetak min. Kontam da je sve to random ali da bas toliko varira pa to bas nije humano.

Poslednja izmena:
treba ti jos mf ( znaci jos paragona ) i veca brzina ubijanja

broj sati igranja nije merilo za bilo sta , ovo je jedna od najvecih zabluda kod igraca, heroj sa velikim kill speedom dobija mnogo vise dropa po satu od heroja koji ubija sporo

kad budes mogao da ocistis act3 za manje od 60 minuta onda mozes da kukas kako ti nista nije dropnulo 5-6 sati ;) , ili da prevedem 5-6 runova ti daje veliku verovatnocu da nesto padne ali ne garantuje nista naravno

Ti si bar skontao u cemu je problem i bar si ga otklonio a sta ja da kazem sa barbom? Pre dve nedelje mi padnu ova dva itema:

Pogledajte prilog 97751 Pogledajte prilog 97752

I onda do danas nista ni jedan legendarni ili set da bi mi tek danas palo ovo:

Pogledajte prilog 97753

I sada ko je tu lud? Jeste da na opremi nemam ni malo MF samo koliko imam paragon lvl a tu sam 26 lvl i kada skupim 5 NV-a to mi je sav MF koji imam u igri.

Jel do toga mozda pa mi slabo padaju legendarni ili do cega? Nekada igram po 5-6 sati u cugu i nista nedobijem a ova dva gore itema sam dobio u razmaku od desetak min. Kontam da je sve to random ali da bas toliko varira pa to bas nije humano.

Da to mi je poznato ali kada stavim MS da imam onda jednostavno izgubim i ono malo sto imam all ress i samim time ne da sam onda ranjiv nego nije normalno, dps mi se ne menja drsticno ali zato me mnogo lakse ubiju a da ne govorim kada naidjem na elite pack.

I jos sto sam primetio ranije sam komotno mogo da stojim u vatri sto elite ostavlja ili poison a sada ginem da to nije normalno. A nisam nista menjao cak sam jos dodao fire i posion ress na opremi. Tako da su garantovano tu nesto cackali jer znam kako mi je ranije bilo a kako je sada. Jesam i onda ginuo ali je trebalo vremena dok vatra ne pocne da mi skida hp a sada sekunda dve i vec pocinje da me ubija i to mi skida hp kao da ga imam 1000 a ne 64k.

Ajde kada svi vec tripujete oko tog legendary drop-a, da se i ja pohvalim da meni nije NI JEDAN legendary item pao od uvodjenja 1.04 patch-a, a i nesto pre toga. Igrao sam sve i svasta, cistio Act 3, radio Azmodan run-ove, igrao Act 4, cistio ga skroz, igrao sam Diablo run, i apsolutno nista. Nemam ogroman MF, sa NV i Paragon mi je mozda oko 150, ali opet...

A jeste citali ono vezano za server na kome igrate? Odredjeni serveri su loot serveri i ako forsirate njih bice dobrog loota. Ja sam probao i pada mi uglavnom legend po run-u. Ali iskreno ne verujem bas u to. Ako nekog zanima mogu objasniti.

Pevaj ptico :)

Ja isti problem imam kao Shimec, imam osecaj da bi mi pre pala gola Pamela u krevet nego neki legendary. Kakav krs od igre ovo postade, ako novi patch nesto drasticno ne bude promenio, nece mene Blizzard videti kao kupca jedan duzi vremenski period

Ovako, prvi deo sam skontao, drugi deo oko cmd sam skontao. E sada ono sto me buni jer ja treba da ulazim i izlazim iz igre i da gledam u cmd koja je IP adresa dogod ne dobijem neki od brojeva sa one liste ili kako?

Ne moraš da izaziš iz igre već samo iz questa.

Sever.jpg
Nece meni nesto vredno da ispadne pa to ti je!

Poslednja izmena:

Jaoooo :hump:, koje su ovo teorije zavere gore od sletanja na Mesec, 9/11 itd. Sad će da ispadne da azijati su igrali na "takvim serverima" pa zato svi imaju imba/op opremu

Mada kakve sve buggove i explointe nismo videli u D3, ovaj za 0% MF hydru ne bi me cudio da je istina. Ali dobri stari Blizzard naravno da laze, skriva, precutkuje i porice :-devil-: ... ja im nikad nisam ni verovao jer svi lepo kazu igra je gotova tad i tad narode spremite pare, a ovi okoreli americki kapitalisti naprave reklamu na sve strane, ljudi se naloze na staru slavu franšize odmah im daju pare, a na kraju samo odlazu igru i posle igraju betu i osakaćen proizvod :d.
Jedini blizzard koji postujem je Blizzard North, ovom sada blizzardu je jedino WoW glavni proizvod.

Ovo za server IP mislim da je zešći hoax, i lik nije napisao kolko ima %MF koji verovatno najviše utiče na kvalitet dropa bar dokazano za rare iteme. Mada sve su ovo predpostavke i ovakvi experimenti sa 2-3 runa na svakom serveru nisu neki dokaz.
Najbitniji je sto veci monster/elite/boss kill per minute, možeš ti da prevrćeš leševe i kutije kolko hoćeš ali tamo 99.99999999999999999999999998% vremena pada samo gold i white item. Licno mi ispao krsh legendarz iz drvene kurije.

Iskreno posto sam mazohista, i volim da ispitujem ovakve teorije u praksi :d, probaću da upadnem na jedan od ovih "legendary drop" servera, cisto me interesuje da li će bar jedan legend. da dropne u 3-4 runa.
Sad kad na kraju ispadne da sve su to IP od US servera :p :D.

Jaoooo :hump:, koje su ovo teorije zavere gore od sletanja na Mesec, 9/11 itd. Sad će da ispadne da azijati su igrali na "takvim serverima" pa zato svi imaju imba/op opremu

Mada kakve sve buggove i explointe nismo videli u D3, ovaj za 0% MF hydru ne bi me cudio da je istina. Ali dobri stari Blizzard naravno da laze, skriva, precutkuje i porice :-devil-: ... ja im nikad nisam ni verovao jer svi lepo kazu igra je gotova tad i tad narode spremite pare, a ovi okoreli americki kapitalisti naprave reklamu na sve strane, ljudi se naloze na staru slavu franšize odmah im daju pare, a na kraju samo odlazu igru i posle igraju betu i osakaćen proizvod :d.
Jedini blizzard koji postujem je Blizzard North, ovom sada blizzardu je jedino WoW glavni proizvod.

Ovo za server IP mislim da je zešći hoax, i lik nije napisao kolko ima %MF koji verovatno najviše utiče na kvalitet dropa bar dokazano za rare iteme. Mada sve su ovo predpostavke i ovakvi experimenti sa 2-3 runa na svakom serveru nisu neki dokaz.
Najbitniji je sto veci monster/elite/boss kill per minute, možeš ti da prevrćeš leševe i kutije kolko hoćeš ali tamo 99.99999999999999999999999998% vremena pada samo gold i white item. Licno mi ispao krsh legendarz iz drvene kurije.

Iskreno posto sam mazohista, i volim da ispitujem ovakve teorije u praksi :d, probaću da upadnem na jedan od ovih "legendary drop" servera, cisto me interesuje da li će bar jedan legend. da dropne u 3-4 runa.
Sad kad na kraju ispadne da sve su to IP od US servera :p :D.

cekamo tvoj izvestaj kad budes probao ovo...:)

Ovo ne mora biti istinito ali moze. Steta sto nisam znao ono ranije, posto su mi jednom 4 legendarija pala u 15 minuta. 2 komada od 2 packa za redom u Depths lvl3, jedan od ghoma i jedan posle 10 mina u Barracks/Fort. Bunker ne secam se, nije ni bitno. Sve bi ovo bilo super i ne bih verovao u ovakve teorije da sam pre nasao barem 2 legendarija u 2 sata igre, ali ne. Ako mi padne nesto, moje verovanje je da novi nece pasti najmanje 2 sata, sto se do sada pokazalo istinitim. Nije kao da sam ja zacrtao da je to 2 sata nego jednostavno kad mi padne neka nebuloza, prihvatim da ne ocekujem novi leg/set item u skorije vreme, i to se pokazalo istinitim, cak iako sam jedno vreme imao oko 405% MF (ukupno od svega). Onda odjednom za 15 minuta padnu 4 komada, i to u grupi bez comp. MFa, i to sam im se pridruzio dok su oni bili blizu Ghoma tako da nisam ni imao svih 5 stackova (ok kad mi je pao 4. leg. imao sam).

Tako isto verujem da se sanse procentualno menjaju ako ste u grupi po dmgu koji radite. Ja sam tad igrao sa neka 3 *****a od po 20k dpsa, sve sam prakticno solo ubijao dok oni ginu i respawnuju se na meni. Druga partija nevezana za ovo upao nam je neki barb paragon lvl46, kad sam ja bio 10-15 tako nesto, i od siegebreakera do cydee mu je palo 3 komada, od kojih svaki vredi 100m+ (tipa andariel's visage socket 200dex i 60allres i mean wtf). Ok ima on paragon lvl, al imao sam i ja MF opremu i cak sam imao vise MF od njega. Isto smo ocistili on je dobio 3 ja sam dobio 0. Ok ovaj primer mozda nista ne pokazuje, ali za ovo kratko vreme susreo sam se sa dosta veoma cudnih situacija koje su me navele da verujem da blizz ovde nesto namesta u realnom vremenu, mozda i od stanja AHa. Takodje D2 sam igrao 10 puta vise nego D3 do sada, i nista cudno mi se nije desilo.. a ovde primecujem patterne i bukvalno znam kad da ocekujem item a kad ne.

Takodje ne samo legend nego i rare dobri itemi mi padaju u paru od 2-5 u jednom runu u 90% slucajeva, i solo dobar po runu u 10% slucajeva. Meni nije normalno da mi ne padne nista a ocistim 20 puta ceo A3 (bez prve 2 zone, znaci od podruma :D), i onda sledeci run mi padne amulet od 50 evra, amulet od 8 evra, ring koji je otisao za 22m i chest koji nosim. Ponavljam previse veoma cudnih situacija da bi se pomirio sa cinjenicom da je sve to samo RNG.

A plavi post se meni ne razlikuje nista od blue postova za 1. april. Gledam one jadnike na D3 forumima sto praisuju blue post kao da je bog licno napisao to i tako je... i onda vade Blizz razlicitim izgovorima koji uopste nisu logicni osobi koja poseduje IQ visi od 70. A svi su tipa "moroni ne znate sta pricate, hydra je ok", udjes u njihov profil a oni ili nemaju chara lvl 60, ili nemaju Wiza, ili ne koriste Hydru. Tuzno...

U poslednjih par dana igram izricito u grupi i za to vreme mi je palo 5 komada Legendary-a,a dok sam igrao solo ni komad!Dali to ima nekakve veze ili ne ,to stvarno ne znam!Trenutno sam 18 level,znaci nista posebno!Mislim da su tu najmerodavniji @illidan i @rudy koji su tu oko 50-tog levela pa da nam napisu sta se kod njih desava po pitanju L. i Set itema!Da nemaju nista na opremi od MF bonusa,sa NV treba da imaju oko 220% MF-a,sto nije malo!

U poslednjih par dana igram izricito u grupi i za to vreme mi je palo 5 komada Legendary-a,a dok sam igrao solo ni komad!Dali to ima nekakve veze ili ne ,to stvarno ne znam!Trenutno sam 18 level,znaci nista posebno!Mislim da su tu najmerodavniji @illidan i @rudy koji su tu oko 50-tog levela pa da nam napisu sta se kod njih desava po pitanju L. i Set itema!Da nemaju nista na opremi od MF bonusa,sa NV treba da imaju oko 220% MF-a,sto nije malo!

Kad igras u grupi racuna se srednja vrednost svih vasih MF stat-ova.

Vrh Dno