DBraveZ
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.04.2010
- Poena
- 685
baci smite, magiju, holy dmg...Bolesno sekirče, odlicna ako stackujes life regen.
I bas gledam na AH sve verzije sa STR i DEX su bas na ceni, a sa INT moze da se nađe za male pare ali to zato što postoje bolja 1H oruzja za Wizard i WD.
Sta ustvari radi chance to Smite enemies when you hit them. ?
potrebna mi je pomoć. ove iteme nosim na main heroju i ne trebaju mi bolji. međutim ono što mi treba su isti ovakvi samo item lvl 63 zbog skina... ako nekom dropuje isto ovo samo lvl 63 i rad je da se menja bio bih mu zahvalan. ionako posle može da proda za iste novce.
![]()
![]()
![]()
Heh, i ja volim skin, zato sam jurio samo lvl63 na ah , lvl62 i 61 skoro i da ne gledam u pretrazi ;p
I btw. da li je neko primetio da nekim legendary itemima fali jedan od +2 Random Magic Properties. Recimo skontao sam da su poboljsali http://eu.battle.net/d3/en/item/tzo-krins-gaze i sve koje nalazim na AH sa jedinim dodatnim statom, ladno taj drugi nema nigde. Izgleda da max na itemima prikazuje samo 6 statsa da vise ili samo tolko rolla, a zasto su onda na sajtu stavili da ima 5 fiksnih plus 2 randome. (I gledaos sam bas nije da se jedan stackuje da te fiksne).
Nasao jednu temu na Support delu blizz foruma i tamo ostavio komentar, a ladno nista ne odgovaraju! Ako je jos neko primetio da fali neki stat a na sajtu stoji drugacije ako ga ne mrzi nek napise na ovu temu.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5200360062?page=1
meh, meni ispale iste takve, neće ih niko 🙁
Dok nisam indentifikovao bilo je wow, a posle toga 🙁
Imam jos par legend pa ako se kod nekog pojavi neki dobar plan mozda cu da probam.
brate, na ah jednostavno nema chest armor koji bi mi zamenio ovaj moj... kad stavim u pretragu ovo što on ima ne nađe mi ništa... :/
Nije mi jasno kako ne mozes act3 sa ovim barbom da igras. Koliki su ti rezistensi?
600+ je prilično dovoljno za act 3... samo ne možeš dps barabu da igraš, moraš defanzivne spellove
Moze DPS da igra, samo mora da ima babaroga oruzje 😛.
Realno smor je solo sa malim DPS, a monk i barb nemaju takve skillove koje budze DPS... mozda najvise ih ima DH.
ne znam da li je placebo efekat, ali čini mi se da ovaj grim harvest daje bolji drop. onaj amulet mi je pao od belog moba koji je imao grim harvest debuff... nastaviću sa tom runom, pa ću videti.... gz rašo za amulet 😀
kad baciš threatening shout sa tom runom mob ima 15% šansi da baci dodatno blago.... tako piše u opisu spella.... ovo 15% sam iskopao iz drugog izvora... dakle, po svemu sudeći moraš da ubiješ moba dok je pod dejstvom shout-a, i to ne utiče na tvoj mf, nego radi sa mobovske strane, da se tako izrazim....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari