Šta je novo?

Diablo 3

potrebna mi je pomoć. ove iteme nosim na main heroju i ne trebaju mi bolji. međutim ono što mi treba su isti ovakvi samo item lvl 63 zbog skina... ako nekom dropuje isto ovo samo lvl 63 i rad je da se menja bio bih mu zahvalan. ionako posle može da proda za iste novce.
2jbo4xs.jpg

2yzloci.jpg

72adg9.jpg

Bolesno sekirče, odlicna ako stackujes life regen.
I bas gledam na AH sve verzije sa STR i DEX su bas na ceni, a sa INT moze da se nađe za male pare ali to zato što postoje bolja 1H oruzja za Wizard i WD.

Sta ustvari radi chance to Smite enemies when you hit them. ?

potrebna mi je pomoć. ove iteme nosim na main heroju i ne trebaju mi bolji. međutim ono što mi treba su isti ovakvi samo item lvl 63 zbog skina... ako nekom dropuje isto ovo samo lvl 63 i rad je da se menja bio bih mu zahvalan. ionako posle može da proda za iste novce.
2jbo4xs.jpg

2yzloci.jpg

72adg9.jpg

Heh, i ja volim skin, zato sam jurio samo lvl63 na ah , lvl62 i 61 skoro i da ne gledam u pretrazi ;p

Pogledao sam usput i na YT da vidim sta radi, ono mali holy dmg.
I lik ima 4800 Life Regen sa tom sekirom, mada mislim da tuce Diabla na Hell zato sto ima samo 25 milki HP.
http://www.youtube.com/watch?v=f1pX_2Q3cJE
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Racksay-2358/hero/7695163

EDIT:
Ehhh skin :D , primetio sam da za barba razlika je primetna, za monka nema totalno veze jer svi delovi se ok kombinuju jedino helm izgleda malo shugavo.

I btw. da li je neko primetio da nekim legendary itemima fali jedan od +2 Random Magic Properties. Recimo skontao sam da su poboljsali http://eu.battle.net/d3/en/item/tzo-krins-gaze i sve koje nalazim na AH sa jedinim dodatnim statom, ladno taj drugi nema nigde. Izgleda da max na itemima prikazuje samo 6 statsa da vise ili samo tolko rolla, a zasto su onda na sajtu stavili da ima 5 fiksnih plus 2 randome. (I gledaos sam bas nije da se jedan stackuje da te fiksne).

Nasao jednu temu na Support delu blizz foruma i tamo ostavio komentar, a ladno nista ne odgovaraju! Ako je jos neko primetio da fali neki stat a na sajtu stoji drugacije ako ga ne mrzi nek napise na ovu temu.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5200360062?page=1

Poslednja izmena:
Heh, i ja volim skin, zato sam jurio samo lvl63 na ah , lvl62 i 61 skoro i da ne gledam u pretrazi ;p

ja sam tako imao od svega po nesto, ali sam resio juce da stavim sve isti lvl... i kako sam imao najvise lvl 62 itema odlucim se za taj set, medjutim sinoc brejvu ispadnu sholderi lvl 63 koji su mi bili upgrade, i ode mas u propast... vratim 63 rukavice, kupkm slican mom helm na ah lvl 63, i sad mi ostaje jos chest armor, pantalone i patofne....

I btw. da li je neko primetio da nekim legendary itemima fali jedan od +2 Random Magic Properties. Recimo skontao sam da su poboljsali http://eu.battle.net/d3/en/item/tzo-krins-gaze i sve koje nalazim na AH sa jedinim dodatnim statom, ladno taj drugi nema nigde. Izgleda da max na itemima prikazuje samo 6 statsa da vise ili samo tolko rolla, a zasto su onda na sajtu stavili da ima 5 fiksnih plus 2 randome. (I gledaos sam bas nije da se jedan stackuje da te fiksne).

Nasao jednu temu na Support delu blizz foruma i tamo ostavio komentar, a ladno nista ne odgovaraju! Ako je jos neko primetio da fali neki stat a na sajtu stoji drugacije ako ga ne mrzi nek napise na ovu temu.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/5200360062?page=1

to nije sasvim tacno

kad rolluje moze da ti recimo ta 2 budu dex 10 i dex 10 pa kad se sabere prikaze ti samo dex 20 jos ako vec u startu na legendu ima dex 100, prikazace ti samo dex 120 sto deluje em prilicno jadno em izgleda kao da u stvari nema ni jedan a kamoli 2.

E bas sam na to obratio paznju recimo ima socket a ostali fixni stati su za 2-3 veci od minimalnog raspona, pa zar je moguce da 2. afiks na lvl 61 itemu bude stats 2 ili 3.
A nema ni jedan takav item da ima recimo socket i Gold Find ili Magic Find ili Thorns ... znaci bilo sta od ovih manje bitnih statsa, takve verzije bi se sigurno pojavile na AH, dok recimo socket + CC na helmu takvom bi kostao mnogo golda.

Samo obratite paznju na takve legendary iteme.

brate, na ah jednostavno nema chest armor koji bi mi zamenio ovaj moj... kad stavim u pretragu ovo što on ima ne nađe mi ništa... :/

Dok nisam indentifikovao bilo je wow, a posle toga :(

Imam jos par legend pa ako se kod nekog pojavi neki dobar plan mozda cu da probam.

Sad kako su navalili da igraju posle 1.0.4 patcha na AH je sve rasprodato, uglavnom kad jako spustim kriterijume pojavi se po koji item. Recimo nemogu da nađem isplativ belt upgrade, hteo bi da zadrzim MF ali i bez toga nije neka ponuda.

brate, na ah jednostavno nema chest armor koji bi mi zamenio ovaj moj... kad stavim u pretragu ovo što on ima ne nađe mi ništa... :/

mozda zbog mf, inace ima chestova sa 3 socketa, 200 vit 100 str i slicno koliko hoces, samo treba mnogo refreshvoati da se ulovi fin komad za neku pristojnu cenu

ma smara me kad ih sporo ubijam xD

600+ je prilično dovoljno za act 3... samo ne možeš dps barabu da igraš, moraš defanzivne spellove

Moze DPS da igra, samo mora da ima babaroga oruzje :p.
Realno smor je solo sa malim DPS, a monk i barb nemaju takve skillove koje budze DPS... mozda najvise ih ima DH.

Moze DPS da igra, samo mora da ima babaroga oruzje :p.
Realno smor je solo sa malim DPS, a monk i barb nemaju takve skillove koje budze DPS... mozda najvise ih ima DH.

barb je prepun dps skilova :)

monk je vec malo slabiji ali sa dobrim crit % njegov tornado sabija nenormalno ( kacio sam klip )

Act 2 realno moze sa tim DPS dosta brzo, ali ipak act 3 ide malo sporo.

Mada opet ti si izabrao dobru taktiku tako da ih sa tim HP-om i Armorom nonstop tuces. Recimo monk sa takvim DPS bez LoH ili zescom opremom sto redukuje dmg. i jakim resovima mora mnogo da kajta i samim borba traje duze.

EDIT: Tornado runa je mama, samo mora 20% ili najbolje 25% CC i posle ih ima na sve strane, i jos to oni posle critaju. Moram to da vratim u build , mada sviđa mi se jako Exploding Palm :D

Poslednja izmena:
ne znam da li je placebo efekat, ali čini mi se da ovaj grim harvest daje bolji drop. onaj amulet mi je pao od belog moba koji je imao grim harvest debuff... nastaviću sa tom runom, pa ću videti.... gz rašo za amulet :D

Poslednja izmena:
ne znam da li je placebo efekat, ali čini mi se da ovaj grim harvest daje bolji drop. onaj amulet mi je pao od belog moba koji je imao grim harvest debuff... nastaviću sa tom runom, pa ću videti.... gz rašo za amulet :D

Na koju foru to funkcionise? Jel je dovoljno imati tu runu ili mora i da se aktivira ili samo ubijas neprijatelje a ona obavlja svoje za cega je namenjena?

Poslednja izmena:
kad baciš threatening shout sa tom runom mob ima 15% šansi da baci dodatno blago.... tako piše u opisu spella.... ovo 15% sam iskopao iz drugog izvora... dakle, po svemu sudeći moraš da ubiješ moba dok je pod dejstvom shout-a, i to ne utiče na tvoj mf, nego radi sa mobovske strane, da se tako izrazim....

Aaaa god damned :mad: !, ladno barb ima rune za veci item drop nesto kao sto DH one lasice za 10% vise golda.

jadni barbariani su sad bez otadžbine, odkako je worldstone uništen. 15% veći drop ne može zalečiti tu muku. trebalo je barem 100% da im daju i to kroz pasiv...

kad baciš threatening shout sa tom runom mob ima 15% šansi da baci dodatno blago.... tako piše u opisu spella.... ovo 15% sam iskopao iz drugog izvora... dakle, po svemu sudeći moraš da ubiješ moba dok je pod dejstvom shout-a, i to ne utiče na tvoj mf, nego radi sa mobovske strane, da se tako izrazim....

I sta ti mislis, jel se vredi sa time cimati ili ne?

Nazad
Vrh Dno