Šta je novo?

Diablo 3

evo šta mi palo malopre :)

2lscqyb.jpg

Ali srecom pa ti barb zaprosio Juliju i poklonio taj isti:p
LOL

nemoj, pomisliće ljudi svašta, ne daj bože da mi devojka vidi ovu temu, logovao sam se sa njenog telefona... haha

Poslednja izmena:
A da, vi ovde, sa Diablo teme kao imate RL devojke :d

I just trespassing...

haha, koliko je samo puta bilo: ona ulazi, ja igram d3. ja: ćao, jel da prekidam? znaš da imam onaj nv, a i ljudi će se naljutiti, znaš ekipa smo. ona: neka, neka, znam, samo ti i graj i pozdravi ekipu, ja ću da gledam, možda i naučim neki novi skill.... i samo me pogleda unačajno, a u sebi: pi*da ti materina, da se je*eš i ti i d3 i ekipa. hihi

nego jel ti pokazala taj novi "skil" sto je naucila posle d3 :)

haha bilo je jednom: "opet si ostavio hleb da se suši, sad mogu glavu da ti razbijem ovim, tvrdo je ko kamen! pokazaću ti ja, da vidiš moj novi skill"

mnogo bre ne valjam :(

nego, jel ima neko stormshield viška? :) :)

aktivan ili pasivan skill :D

imam ja onaj moj, ali nije nesto narocit, mogu ti posuditi posto ja sada picim sa dual wield act 2 dok ne padne nesto pametno, od kada mi je ilidan dao onaj ring nista pametno mi nije drop

Sinoc potrosim 7.5M na tri dela oklopa i dignem res sa 400 na 740.
Skinem prasinu sa dva jednorucna oruzja iz stasha i sa svim tim promenama od neigrivog act2 do opustenog farmovanja.
E sad dalje ce ici dosta teze/skuplje ali je osnova uradjena.

Prilozi

• bafovan.JPG
    bafovan.JPG
    198 KB · Pregleda: 76
@Kimins
Probaj da koristiš MoC:Overawe, pošto mislim da sada za A2 imaš dovoljno defanzive, a mnogo brže ćeš ubijati. Isto važi i za FoT:Thunderclap - najbrži i najboji spirit generator. Takođe, kupi bolje oružje - sada ima jako dobrih a jeftinih oružja na AH - ja sam ova dva moja platio ukupno 7M.

Probacu te skilove mada mi ovaj set lezi jer nije toliko sporo ubijanje, a skoro da ne ginem. Sto se oruzja tice ovo sam imao i kad nesto dobro naleti uzecu sigurno.
Sekundarno mi ima 550 dps 820LoH, 89%CHD i 120vit i hteo sam ovim sa slike da ga zamenim pa cemo videti na koliko ce otici do kraja aukcije.

Imam i ovaj plan sa druge slike pa ne znam dal se isplati cimanje sa time?

Prilozi

• koliko.JPG
    koliko.JPG
    33.6 KB · Pregleda: 49
  • vredi li probati.JPG
    vredi li probati.JPG
    26.6 KB · Pregleda: 46
Mozes da probas sa tim planom ali mali ima potencijal da cesce prebaci 800 DPS jer ipak je lvl 62 Item ali tih 6 Randome Magic su kljucna stvar, da je sa 5 odmah bi ti rekao da se ne isplati ni razmisljati.
I dalje vazi da lvl 63 oruzja mogu da imaju najveci dmg. ali lvl 62 su blizu tj. mogu da dobiju sasvim solidan DPS.
Ako imas resurse i gold probaj, pa javi sta si uspeo da kraftas.

moj prvi sklopljen set :)

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    310 KB · Pregleda: 112
haha bilo je jednom: "opet si ostavio hleb da se suši, sad mogu glavu da ti razbijem ovim, tvrdo je ko kamen! pokazaću ti ja, da vidiš moj novi skill"

mnogo bre ne valjam :(

nego, jel ima neko stormshield viška? :) :)

Brate kad ona nadje drugog skiledziju kajaces se zbog skila u d3 :D

no, ja balansiram, to ne sme da se desi. evo sada dok mi je tu iskusno trolujem server već dva sata, samo se na svakih par minuta prošetam malo po gradu da me ne izbaci i ne izgubim 5nv :p

Pa moras da ubijes koju elitu da ne izgubis nv :p

Ne moras ako je igra pauzirana. Poenta je da ga igra ne izbaci zbog idle-a :)

20 minuta

Inace sve sto je potrebno da monk ubije diabla na inferno je dual wield, LoH 1000-1500 zavisi od resistova (ja sam sa 700) i Attack speeda, i svi skillovi na dodge.

Samleo sam diabla iz prve sa 38k DPS buffed za malo manje od 10 minuta, bilo malo gusto ali recimo u Act IV ima nekih demona koja bas zesce udaraju ili imaju neke zeznute deffufe, jos oni Armaddoni ladno stunuju pa ginuo sam par puta od obicnih mobova, i tu i tamo od neke malo zeznutije elite ali nista nije bilo nemoguce.

Azmodan me ubio jednom samo zato sto je stvorio gomilu onih krugova i pogodio me vatrenom loptom.

Dosta (PREVIŠE) je nerfovan Act III/Act IV sa ovih
Overall damage done by all monsters reduced by 15%
kad sam poceo act 3 sa shield buildom mogao sam da farmam obicne monstere sa 400 loh, a pre patcha 1.0.4 kad sam usao obicni monsteri mi pravili znacajan dmg. nije bilo moguce ih ubijati razumnom brzinom.

Ko je ono skoro prodao amulet za 300 mil? Listam temu, a ne mogu da nadjem... Treba mi savet od njega :)

Nazad
Vrh Dno