Šta je novo?

Diablo 3

Poslednja izmena:
vrlo mala, ima na AH par primeraka :)
maksimum par miliona

al mnogo lepo izgleda u igri, probao sam malo sa Monkom..

Razmisljam se da ga otkupim za mog monka, mada jos nisam odlucio kako cu sa njim da igram pa ne znam treba li mi 2h oruzje.

@zokocx
Stvarno zanimljiv prsten, radi li to cudo i sta ako u grupi cetvoro ima isti?
Koliko cesto bi se goblin pojavljivao u tom slucaju?

Poslednja izmena:
Pa u blue postu pise da radi i na follower tako da mogu sanse da se dupliraju ako nosis i ti jedan.
Pa je onda logicno da u grupi svako ima sanse da mu se summonuje goblin samo moraju mobovi dovoljno da ga udaraju, teoretske su sanse da mogu i 4 istovremono golbina da se pojave na mapi.

Uzgred prosudi sam kolke su sanse, dobar deo klipa ga biju i tek posle 5 minuta se pojavi goblin znaci sanse su reda <=1%.
http://www.youtube.com/watch?v=2V16zK9HB1c

Upravo mi iskoci
d3andarielsvisage64jpl.jpg

Gledao sam na RMAH i postoji u prodaji samo 5 slicnih slemova koji imaju 196+ INT-a, a skoro svi imaju mnogo gore fire damage debuff. Sta mislite kolko vredi, both in real money and gold?

interesantan helm, sigurno daje veliki dmg boost...
mada trenutno svi furaju slemove sa socketom, kako bi budzili exp brze..

vredi dosta, ne mogu da procenim al ja ga ne bih prodao za manje od 30-40mil, ako ne i vise

u svakom slucaju svaka cast za drop, moj wizard ti zavidi :)

Edit :

evo sad gledam na AH, precenio sam ga, ima slicnih za manje pare...
15-20mil, max 30

Poslednja izmena:
Stavio sam reda radi slem za 60e [bnet balance], pa ako se proda, eto meni SC2 expanzije for free. :D Mada neverujem da ce se iko upecati.

Poslednja izmena:
Ccc, nema te 2 meseca u igri i onda drugi dan dobijes bolji item od svih mojih od kako je izasla igra : D

Dropaju itemi na sve strane samo treba da se igra, na dan patcha dobijem chest armor koji pored obaveznog Fire res. i AR moze da dobije jos jedan resist, ima par takvih po AH i jos sa recimo 3 socketa pravi item za barba.

I danas se bacio malo na Act 3 i dosta su smanjili melee dmg. monstera sa ovi mojim monkom sa skoro nista LoH i 31k DPS ih seckam samo tako, jedino sam malo zergovao kod par elita ali nista strasno i na kraju skinuo sam Ghoma sa 1000 LoH ali manjim DPS samo 21k i 880 AR, i castio me DRUGIM set itemom... mada ona +2 Random magic props. su malo useless i DEX je manji roll.

Poslednja izmena:
vidis, a ja dosao do paragon level 10 i ispao mi 1 legendary i to angel hair braid, koji nije ni buffovan u patchu :D

edit: zokocx lep helm :)

Health Globes Grant, za cega mu to dodje?

Inace ja sam onaj moj legendarni item uopio za 3.5 miliona. Nego juce su mi trebale pare i imao sam onaj brimestone i reko ajde da ga prodam dok jos moze sta da se dobije za njega jer vidim da mu cena svaki dan pada sve nize i nize i stavim ja cenu 110k i samo sto sam klinuo da sam postavio item na AH iste sekunde je prodat, sto znaci da botova ima koji traze najnize cene i kupuju automacki.

Nije to da botovi traze najnize cene, nego Blizzard nudi Brimstone sa najnizom cenom prvo uvek.

Da ali neko iste sekunde da ga kupi kada sam ga ja postavio, malo cudno? Ja bi pre reko da je bio neki bot koji ima zadatak da kupuje odredjene iteme po sto jeftinijoj ceni.

Ili je to bio cuveni Marfi i da se potrefilo jedan u milion slucaja pa je tako ispalo.

Poslednja izmena:
Ja sam recimo nakon izlaska zadnjeg patcha naleteo na 1000 DPS wand sa attack speed, int i vit, koji je postavljen na AH dok sam pretrazivao oruzije za mog Wiza (kliktao sam tada na search vise puta), i istog trenutka kada sam ga video zvizno sam buyout. Tako da je moguce da ljudi kupe cim se pojavi.

Poslednja izmena:
Maestro Victor.jpg

Nista preterano kao sto se moze videti, uzeo sam ga zbog DPS boosta (sa ~750 DPS na 1029 ). Platio sam ga jednu milku.

Poslednja izmena:
evo veceras pade i meni prvi novi legendary :)

the_burning_axe_of_sankis.png

Ja sam sinoc slican pazario za 750k, videcu da li sam se zayebao ili ne

Dobra sekira za nekog ko se igra vatrom :)
Svidja mi se sto su napravili sad takve predmete da se isplati promeniti skill set jer oruzje i ostali predmeti donose bonus na specificne stvari.

Dobro jutro i prijatan vikend!!! A za lepse igranje D3 evo nesto da vam se vrzma po glavi.

[video]http://www.nephael.net/playervideo-video-403.html[/video]

"Chance to fight through the pain when enemies hit you." = Barbarian ability Ignore Pain (65% damage reduction)

Ulozih jutros smesnih 4 miliona u barba na ah i podigoh sebi HP na 104k , rezistansi svi 1200 ~ (najnizi 1150, najveci 1290) i armor i dalje na 10k (sa impunity runom 11,6k), preko tri sata sam proveo pretrazujuci AH i jos tu ima dosta lufta, nemam upste vitality na boots i gloves, gledam jos to da sredim pa da hp bude na oko 120k. Do sad sam umeo da zaginem od po koje elite u actu3/4, sad sam malo cistio act4, od 8 elit packova, jednom sam zaginuo : ) Ukupno je ulozeno 12 miliona u barba, ja prezadovoljan : )
I namerno sam se trudio da mi nijedan deo opreme ne daje dex, kako bi mi dodge chance bio minimalan da bi mi se revenge ukljucivao non stop...
Sa barbom je izgleda stvarno najlakse igrati, doduse ubijam ih sporo ali zato u kombinaciji sa nekim 150k + dps milina za igranje ^^ Tako da ako neko hoce sutra preko dana da farmamo act4, tu sam :)

Poslednja izmena:
juce farmali act 3, nista pod milim bogom da mi padne :D o legendary da ne pricam, dok je druga usrao tyraels might sa soketom i 180str-a.... a dan pre toga istom coveku padne isto neki BIS wand legendary, za glavu smo se hvatali samo...
doduse drugu pade dobar 2h cross pa sam se ponovio :D1.png

Imam problem za resavanje jednog questa dobro bi dosla pomoc ..pocnu me neki komarci i dinosaurusi juriti ne znam kako da ih se resim Dreepatz#1547...

Da li neko od vas ima collectors edition?

Nazad
Vrh Dno