Šta je novo?

Diablo 3

promena stacka znaci da ce cene da skoce 10-20x za kvalitetne iteme

povecan drop rate ce jos jednom podici kvalitet opreme koja moze da se uzme za male pare , mislim da nece trebati puno para za act3 tenka recimo

e sad ne znam kako se u ovo uklapa povecan hp obicnih cudovista, da li ce farmanje biti sporije nego do sada

po meni ko ima para neka ih odmah potrosi jer ce verovatno jako brzo izgubiti na vrednosti

Znaci oni su dodali jos 100lvl na postojecih 60? WOW kakva inovativnost. :D

nisu isti leveli, povecava se gold i magic find :)

kupujte ruby dok nije otislo u nebo :D steta sto nisam kupio planove bili 1.3 sad su 3.5 mil

Predjoh u 2 dana act3 i act4, act3 istenkovao sve, u actu4 - 3 od 5 elita ubijao, 2 preskakao, dodjem do diabla sa 5nv , mozda nekih 5 minuta isteklo, i udjem unutra, pocne borba, 26 minuta ravno, ukljucena stoperica, istekne mi valor za nekih 50ak sekundi, jednostavno nisam mogao brze da ga ubijam, ukljucio mu se enrage timer, bacao je sve zivo vatreno, sa svojih 14kdps sam mu radio sve sto sam mogao, i eto zakasnih malo, al dobro drago mi je da sam svakog bosa u actu3 i actu4 ubio iz prve : ) Sad lovim dobre i jeftine stvari na AH i cekam paragon : )

A da prvo procitas sta sve donosi novi patch pa da onda pises nesto?

http://us.battle.net/d3/en/blog/6968517/

Evo ako te mrzi da trazis link ja sam to ucinio mesto tebe, a tvoje je samo da procitas sta donose tih 100 lvl.

Pa dobro da se ne lazemo , ne donose nista revolucionarno. Ok je to sto ce nas naterati da ponovo levelujemo i jurimo opremu sa novim statsima ali sa svakim paragon levelom dobijas isto sto si i sa ovih 60 (primary stat i vitality) a mf i gf su tu umesto istih na opremi, tako da sve u svemu, takticki potez blizza da vrati stare/dovede neke nove igrace, al meni se svejedno svidja : )

Mislim da ce Ah sluziti samo za one unikatne iteme dok ce se ovi "obicni" jako tesko prodavati posto ce ih biti mali milion!Ovaj novi patch donosi dosta dobrih stvari,ali zato i kvari dosta drugih,kao sto je recimo smanjivanje tezine!

Cool promene. Sa paragon levelima ce se videti ko je najveci nolifer evaaa :).

kupujte ruby dok nije otislo u nebo :D steta sto nisam kupio planove bili 1.3 sad su 3.5 mil

Trenutni izgled stasha :D

Stash-Before-0.4.jpg

Inace, uzeo sam i planove za flawless i perfect star ruby, evo nove liste:

Flawless Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Perfect Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Radiant Star Amethyst

Flawless Star Emerald illidan (enuazeal#1881), davormen (davormen#1790), Spirit (Freeman#1624)
Perfect Star Emerald illidan (enuazeal#1881),
Radiant Star Emerald

Flawless Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), illidan (enuazeal#1881), Spirit (Freeman#1624)
Perfect Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), Spirit (Freeman#1624)
Radiant Star Ruby

Flawless Star Topaz illidan (enuazeal#1881)
Perfect Star Topaz davormen (davormen#1790)
Radiant Star Topaz

da dodamo i Zoku na listu :)

Flawless Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Perfect Star Amethyst ed_hunter (edhunter#2190)
Radiant Star Amethyst

Flawless Star Emerald illidan (enuazeal#1881), davormen (davormen#1790), Spirit (Freeman#1624)
Perfect Star Emerald illidan (enuazeal#1881),
Radiant Star Emerald

Flawless Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), illidan (enuazeal#1881), Spirit (Freeman#1624), zokocx (zokocx#2250)
Perfect Star Ruby Wavrinka (DBraveZ#1254), Spirit (Freeman#1624)
Radiant Star Ruby

Flawless Star Topaz illidan (enuazeal#1881)
Perfect Star Topaz davormen (davormen#1790), zokocx (zokocx#2250)
Radiant Star Topaz

paragon sistem nije los ali ce botova biti jos vise nego ikad :)

Poslednja izmena:
I mene interesuje :)

Evo za sve zainteresovane:

We will be performing scheduled maintenance for Diablo III starting tomorrow (8/21) at 3:00 a.m. PDT in order to deploy patch 1.0.4. We anticipate that maintenance will conclude and that all services will be available by approximately 1:00 p.m. PDT.

Europe: 8:00 p.m. PDT (8/21) to 6:00 a.m. PDT (8/22)

Sto znaci kad je to kod nas?

de je onaj sto je kukao na nerf op wizard builda da ga pitam o ukidanju life on hit na crushing advance runi skilla overpower? to je kljucan skill za prezivljavanje barba. ti kao wizard uvek mozes da bijes iz daljine kad imas melee klasu da prima dmg, ali kako ce sad ta melee klasa da prima dmg ako nema cime da se leci?

ajmo barbovi, cime cemo sad da zamenimo overpower + crushing advance? ignore pain?

Evo ja sam i do sad igrao overpower + revel runa za 8% heala od svakog udarca i u kombinaciji sa revenge-om koji mi se pali svaki cas (jer mi je jelte dex na minimumu da nikad ne bih dodzovao udarce) sam uspevao da se hilujem konstatno kad god me okruze 3 ili vise monstera, a uvek se trudim da budem u vecoj masi, zato elite uvek odvlacim medju obicne mobove da imam vise njih oko sebe zbog heala...

crushing advance je bio koristan za ghoma i molten/desecrator elite, ni za sta drugo mi nije igrao neku ulogu, tako da sam i prestao da ga koristim, sem kad nekome tenkujem ghoma, to je jedini boss za koji je bio potreban LoH i ta runa, al sad su nerfovali ghoma tako da verujem crushing advance runa vise nece biti ni potrebna...

dakle moj savet je i dalje owerpower sa revel runom....daleko od toga da je crushing advance bio kljucan da tenk barb prezivi , ja predjoh ceo act4 juce sa revel runom...

ma molten, plagued, desecrator, obavezno bude neki od tih. za ove ostale mi ni ne treba heal.... ali treba stajati u onom moltenu....

Meni se ignore pain bolje pokazao...

ona runa koja povecava duzinu? koliko smsnjuje dmg ignore pain?

dakle vise nema smisla stackovati life on hit, samo life regen.... plus inspiring presence....

Da bas tu runu koristim, i leap... I stalno sam na velikom armoru skoro :)

Sad svi mi barbovi lepo veceras da prodamo life on hit opremu dok jos moze fino da se proda i dok jos ne znaju svi da ce barb biti nerfovan : )

ed_hunter:

Ja to ni ne koristim, sto se svi ugledaju na kripariana i ostale retose... :D

Poslednja izmena:
Ja imam u stashu dva prstena i amulet sa povecim lohom, koristio sam da ubijem ghoma, i cuvam u stashu samo kad njega bijem ,ni ja nisam koristio jer su mi mnogo korisniji neki drugi statsi, al kapiram da ce posle ovog patcha biti mnogo manja vrednost, pa bolje prodati odmah sem ako je to nekome primaran gear...

A gde ti vidis da su nerfali LOH? Moze neki info ?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno