Šta je novo?

Diablo 3

JA IMAM ČEKIĆ!

tj. nemam još, al ako neko dobije nek mi se javi, al samo da je s munje x)

edit:
MOOOOOOOOOOOLIM? menjali su licence agreement? da sada ne piše nešto u fazonu: ukoliko vam ukradu korisničko ime, šifru i broj kreditne kartice mi ne odgovaramo na to :D koga ne mrzi da pročita neka izvesti šta su menjali?

edit2: bidovao sam čekić, jes da je lošiji od ovog mača što imam al je čekić :D i nije s munje, nego je arcane... al je čekić x)

OĆE NE KO DA GA MERIMOOOOOOOOOOOOOOOO?????????????

Poslednja izmena:
juce sam igrao sa mnogo *******om ekipom sa foruma.Osecao sam se toliko sigurno,sa ovim mojim dh koji je vise mrtav nego ziv i cak sam dobio 1.legendary item!mojoj sreci nema kraja.

Dvojca clanova su mi tom prilikom povecali dps za 6k i dali mi neke veoma dobre iteme.

Jos jednom hvala na savetima i na itemima.Vidimo se ponovo...

@ed_hunter :

jel ti treba :)

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    57.3 KB · Pregleda: 123
Jel ste videli nove legendary items ? :-devil-:

ME LIKE !!!

Sjajne promene. Tako su trebali da izgledaju legendarni itemi od samog starta.

chance to summon angelic assistance when attacking :)

Epic aaaa :D me wanna Fire Walkers !!!

Nije lose, me liked it.

A vec sam dobio ovaj 2H staff The Tormentor i imao je 450DPS, i verovatno cu sledeci dobiti negde u sledecem milenijumu, a 2H sword Maximus vec 2 komada.

kako skacu cene legendary planova lol

Crafted Legendaries - If you currently have a crafting plan for a Legendary item, and if we change the item that you’re able to craft in any way, you will NOT have to get a new crafting plan for that item. If you craft something right after 1.0.4 comes out you’ll get the new item.

Nije ni cudo sto je cena materijala otisla toliko gore nego ko sta ima od planova?

Ima @Wavrinka tj. DBravez Hell of Command ali tome ce cena da padne jer:

Not Everything is Changing! - Sometimes a Legendary just being really powerful is enough, and some Legendary items are already really good. Helm of Command, for example, won’t be changing in 1.0.4.

Kako su dobri efekti na nekim itemima !!!!!

Ona sekera Skycutter ina strasno dobar efekt, stvar sa povecanim statsima ti itemi ce biti sad stvarno vredni pomene, a ne da se samo vendori i nakovanj raduje njima.

[YOUTUBE]3SquWnPo9GI[/YOUTUBE]

Da li se zna hoce li legendarni itemi koji su nam u inventaru biti rerolovani na ove bolje?

Nece, pise tamo da time bi mozda OK item postao gori i da promene su tolko velike da tesko bi mogli da ih reroluju.

Znaci Fiery Brimestone sa 80k na 160k pa na 280k :D imam 14 komada u steku cirka ~ 4 miliona... mozda jos par komada iz krsh legendaries, znam sam da je trebalo da kupim vise birmestone-a dok je cena bila 80k.

Da li se zna hoce li legendarni itemi koji su nam u inventaru biti rerolovani na ove bolje?

Zna se odavno da ce ostati takvi kakvi su, rasturi ih kod kovaca u delove i cekaj da kraftujes nesto.

Malopre pao prvi Set Item!:)E sad kako vi upload-jete slike svoj itema posto mi treba vase misljenje za koliko bi ga mogao prodati!

Ja ih up-ujem na http://www.dodaj.rs/ domaci sajt ... da ne pravim bloat na bazi foruma i onako je nebitna slika.

ides na upload attachment i uploadujes sliku.
predjes preko itema da dobijes info i pritisnes printscreen na tastaturi. onda odes u my documents / diablo iii / screenshots i iseces, u recimo paintu, samo item info i snimis kao new image i tu sliku uploadujes na forum

^
Hvala!Sad cu pokusati!

ides na upload attachment i uploadujes sliku.
predjes preko itema da dobijes info i pritisnes printscreen na tastaturi. onda odes u my documents / diablo iii / screenshots i iseces, u recimo paintu, samo item info i snimis kao new image i tu sliku uploadujes na forum

Ako mi verujes, meni Print Screen slika desktop. xD F12 lepo uradi screenshot.

item001.jpg
Evo valjda je dobro!

Mislim da više vredi ako ga rasturiš kod kovača nego što bi dobio na AH :)

A nije, imas ove sto se loze na iteme, ja sam nedavno blackthorne's breeches koje su bile relativno krs prodao za 800k..

@Bro82, za set i legendary iteme imas direktan search na AH , samo otkucas ime itema i izlistace ti sve ponude, pogledaj najnizu cenu, stavi malo ispod toga i otici ce...

Samo nemoj bukvalno da gledas najnizu cenu posto uvek ima ludaka koji stave cenu tipa 100k dok svi ostali drze 1mil.

edit: ^Pretece me :D

Znaci mrka kapa od ovog itema!Stavicu ga za 500k pa ako ode ode,ako ne ide kod kovaca!Hvala svima na pomoci!

Znaci mrka kapa od ovog itema!Stavicu ga za 500k pa ako ode ode,ako ne ide kod kovaca!Hvala svima na pomoci!

Mislim da je to puno para za tvoj set item. Prvo pogledaj na AH kako se krecu cene istog set itema kao sto je tvoj pa na osnovu toga stavi svoju ponudu na AH. Mada opet ko zna mozda se neko zaleti pa ga kupi. Srecno

Vrh Dno