Šta je novo?

Diablo 3

pa dobro u poslednje vreme je ok. nisam imao problema sa serverom :)

Konacno i meni nesto solidno da padne... Dobio sam JC plan za Radiant Star Emerald. Na AH cena je oko 22mil. Da li prodati ili zadrzati?

ja čuvam te recepte, nemoj prodavati to... meni pao samo perfect star amethyst. a amethyst mi baš i treba :D samo nemam flawless star recept, razmišljam se da ga kupim... mislio sam da čekam, ali ne znam koliko se isplati čekati, možda nikad ne padne :D

igram igru vec 2 meseca i za sad mi nije pao ni 1 ozbiljan item.Sve iteme sa kupio ili dobio od drugara.Sto se tice heroja,imam DH level 60 i sa njim sam zaglavio u act 2 inferno i potrosio sve pare na repair,a pored toga sam olupao i tastaturu.Osim tog heroja imam i wiz i on me je smorio na 35 levelu,a poceo sam da igram sa monkom.

Najvise para sto sam imao je oko 3 milke,a iteme koje sam nalazio nisam mogao da prodam za vise od 20.000.Sa dh farmujem na prethodnoj tezini i sem ok love ne dobijam nista.

Ako neko ima neke dobre iteme i voljan je za pozajmiti ili dati,neka se javi na pm,jer ne znam na pamet kako mi ide user,pa cu mu se javiti sa istim kad sednem za racunar

EDIT:
valdy33#1402

Poslednja izmena:
ja čuvam te recepte, nemoj prodavati to... meni pao samo perfect star amethyst. a amethyst mi baš i treba :D samo nemam flawless star recept, razmišljam se da ga kupim... mislio sam da čekam, ali ne znam koliko se isplati čekati, možda nikad ne padne :D
ja sam juce kupio flawless i perfect emerald star :D

ja sam juce kupio flawless i perfect emerald star :D

I will need your service :)
Bilo bi fino da napravimo neku listu, ko od clanova foruma ima koje recepte za gemove, i onda lako i brzo kraftujemo kome sta treba...

Ja sam se bacio na budzenje blacksmitha, naucio sam ga preko 50 planova, jest da su uglavnom sa 4 i 5 statsa al polako, bice i onih sa 6.
Bas juce mi pao fist weapon plan za monka sa 6 statsa.

Posle 250h sati igranja i dalje nemogu da skontam koliku cenu treba staviti kada se nesto prodaje na AH-a!Kako vi to odredjujete,dali ce biti 100k,milion itd?Na cega treba obratiti paznju?

Prosto potrazis na AHu istu stvar sa malo nizim statovima nego ta tvoja i vidis kako se krecu cene.

Mada na nekim itemima su pozeljni neki statsi, recimo primer bracer moze da imam Critical Hit Chance 6% sto dosta daje na DPS, tako da ako hoces da prodase neki bracer koji ima main stats vise od 100, i recimo VIT ili neki Resist jos bolje AR mozes slobodno da ga das kolko % ima CHC tolko miliona ili -1 M cisto ako su bas stats tamam okolo 100, naravno ima i glupih ponuda gde ima bas visoke stase a cena 20-30 M.

Gloves recimo se tesko prodaju zato sto sa CHC i CD ih ima puno, ali oni koji imaju jos AS i dobre statse ili nedaj boze neki resist idu za silne milione.

Poslednja izmena:
Svasta cu ja od vas jos nauciti!Ja uvek prodajem za neku sicu od par hiljada,pa ako mi slucajno dropuje nesto bolje da znam za koliku mogu dobiti,a da ne ispadnem magarac!

Poslednja izmena:
Ja ne znam zasto igram jos uvek ovu igru.
Preko 200h igranja - 2 legen. krsh itema pala u prvih 30h
Zadnja dva meseca NISTA nisam prodao na ah, cak sam stavljao iz sprdnje dobar dagger lvl63 za 10k zlata - nije otisao :D
Igranje mi je postalo cist refleks, kao sto neko radi desnik klik - refresh, tako ja igram DIII
A samo jednog lika imam :D

isti problem i ja imam,s tim sto za 2 meseca ni 1 leg. item nije ispao,sve sa kupovao i tesko prodavao ono sto sam nasao

Svasta cu ja od vas jos nauciti!Ja uvek prodajem za neku sicu od par hiljada,pa ako mi slucajno dropuje nesto bolje da znam za koliku mogu dobiti,a da ne ispadnem magarac!

predlazem ti da kacis ovde, pa cemo da procenimo :)
ja takodje nisam znao za neke specificne stvari, recimo da se Life on hit stavka ceni. Jeste logicno ali posto sam samo igrao sa wizardom, nije mi padalo na pamet, verovatno sam i jeftino prodao neke iteme koji su je imali...
tako osim glavnih karakteristika, i resista, postoje i neke koje na prvi pogled ne vrede, a u stvari odredjenim klasama mnogo znace, i ti itemi postaju jako skupi.
***, vremenom cemo svi nauciti, al za sad ko jos nije igrao sve klase, ili nije puno paznje posvecivao AH-u, taj bolje da pita za savet. Cisto da neki item od par miliona ne ode za 100k :)

Zadnja dva meseca NISTA nisam prodao na ah, cak sam stavljao iz sprdnje dobar dagger lvl63 za 10k zlata - nije otisao :D
Igranje mi je postalo cist refleks, kao sto neko radi desnik klik - refresh, tako ja igram DIII

kreni sa novim likom :)
I kod mene slicna prica, doslo je do zamora, sve isto i isto, i sto je najgore, stalno igramo act 2, povraca mi se vise od one pustinje.
Mozemo i act 3 al nije bas isplativo zbog cestog umiranja.

zaista se posle nekog vremena sve svede na dosadno jurenje za nekim dropom, a kada ga nema danima (nedeljama), igra postane bas smaranje.
Pogotovo sto nema nikakvog drugog end game sadrzaja, kao recimo PvP.

taman dok se izigras sa svih 5 klasa i recimo probas par puta hardcore, dodje ekspanzija :)

Poslednja izmena:
ajde dodajte me,pa da vidimo ko sta ima i kome sta treba.Bolje nekom da poklonim nesto,nego da prodajem za sicu i nerviram se

pih sam da se nerviram :D btw sinoc igramo mi (bez tebe... a sacuvali ti mesto) i ispadne mi legendary ring iz malog moba (ne znam ni sta je bilo, rydi ga ubio) u kullovoj pecini :D eno ga nosi ivke :)

ma, nije mi radio internet... a tek sam sinoć uzeo autentikator svejedno... večeras ako mi devojka ne dođe na film, sačuvajte mi mesto da cepamo :)

predlazem ti da kacis ovde, pa cemo da procenimo
ja takodje nisam znao za neke specificne stvari, recimo da se Life on hit stavka ceni. Jeste logicno ali posto sam samo igrao sa wizardom, nije mi padalo na pamet, verovatno sam i jeftino prodao neke iteme koji su je imali...
tako osim glavnih karakteristika, i resista, postoje i neke koje na prvi pogled ne vrede, a u stvari odredjenim klasama mnogo znace, i ti itemi postaju jako skupi.
***, vremenom cemo svi nauciti, al za sad ko jos nije igrao sve klase, ili nije puno paznje posvecivao AH-u, taj bolje da pita za savet. Cisto da neki item od par miliona ne ode za 100k
Upravo tako kako si napisao!Kao sto je i @zokocx napisao,nisam znao da CHC daje boost na DPS,potrosio sam sigurno 2 miliona na iteme koji mi i nisu nesto previse znacili,a mislio sam da cu rapidno popraviti statse,a ono DPS mi skoci za 100 i kusur!*** kad nisam upucen!:D

isti problem i ja imam,s tim sto za 2 meseca ni 1 leg. item nije ispao,sve sa kupovao i tesko prodavao ono sto sam nasao

I meni je prvi legendary ispao oko 95 sati igranja i to na Act 1 jos pre patcha 1.0.3 ali ja sam se trudio da imam sto vise % MF jer to utice da je drop sto vise zući i time veće sanse da bude bronzani tj. Legendary.

Ja igram samo zato sto ima drustva, solo opikam tu i tamo i smorim se posle pola sata, ali primarno igram jer ima ljudi koji te cene i rado ce da farmaju Act 2 bez obzira sto solo im tesko ide, bitno samo da im je DPS na nivou, za tenkanje nema frke zato sam ja tu :D.

ajde dodajte me,pa da vidimo ko sta ima i kome sta treba.Bolje nekom da poklonim nesto,nego da prodajem za sicu i nerviram se

Za dodavanje meni sve mi pise u potpisu.

i ja ću da smanjim igranje dok ne stigne novi patch... zašto da se nerviram :)

I ja tako isto razmisljam, ali igracu tu i tamo. I onako imam jos neke SP igre da igram plus moram da sređujem neke stvari za fax :p biće gusto.

Upravo tako kako si napisao!Kao sto je i @zokocx napisao,nisam znao da CHC daje boost na DPS,potrosio sam sigurno 2 miliona na iteme koji mi i nisu nesto previse znacili,a mislio sam da cu rapidno popraviti statse,a ono DPS mi skoci za 100 i kusur!*** kad nisam upucen!:D

Imao sam i ja par slučaja gde je OK item ostisao jako brzo a posle sam kontao da sam mogao jos koji milion da uzmem, ali kazem ti sad su na ceni itemi sa AR i sa jos jednim resistom (samo sa jednom resistom cena je manja ali sve zavisi da li je za BARBa item ili DH ili Monka) i ovi delovi koji mogu da imaju CHC i CD su strasno na ceni, jer recimo ako povecas na itemu samo DEX sa 60 na 160 dobices oko +1000 DPS mada sve zavisi kolko ti oruzje ima DPS i kolko imas % CD. Zato bolje pitaj ako mislis da je nesto vredno... i malo prostudiraj koji itemi imaju koje maximalne statse da vidis da recimo GLOVES sa 150 DEX su vrlo cesti dok SHOULDRS sa 150 DEX su retki i skupi (DEX max na GLOVES je 300, SHOULDER 200) sve pise u linku.
[url]http://www.d3rmt.com/guides/diablo-3-item-stat-maximum-values/[/URL]

Poslednja izmena:
ma, nije mi radio internet... a tek sam sinoć uzeo autentikator svejedno... večeras ako mi devojka ne dođe na film, sačuvajte mi mesto da cepamo :)

nadam se da cu moci i ja da vam se pridruzim, moram da radim na dmg da me rydi ne bi opet prozivao :)

Kako me zeznuli sa gasenjem AH 10 minuta pre najavljenog server maintenance.... a tako dobar ring sam upecao da mu istice bid :)
A ja jos kao - ma necu jos par minuta da bidujem, blejim u aukciju, ono shipak! Pihhh

takodje za gloves....

OĆU DA MI DROPUJE NEKI ČEKIĆ SA 250 VIT PA MAKAR IMAO 200 DPS. OĆUD DA BUDEM THOR! (ali neću da idem ispod 90k hp, pošto sam se već gimpovao sa 93)

To neki challange radis :D koja klasa ?
Zamisli pure tenk build sve u HP ,resove i Armor :D

jel to radi domace vino ili je pivo varijanta :D

ja mislim da vino, od piva bi go pokusavao da ubije Butchera :p

I DA, MORA DA BUDE LIGHTNING ENCHANTED!!!!

ko ima lightning enchanted hammer sa 250 vit dajem sve što imam :D

edit: nisam video da ste pisali nešto u međuvremenu :D

kako ste me provalili :D

elem, zokocx, toliko ti je jak komentar da sam se oduševio :D

tenk, da, tenk :D sa itemima koje trenutno imam dps mi je došao do celih 9k :D rydi me je kritikovao, citiram: "nisi pravi tenk ako ti dps pređe preko 10k"

:D

dakle hammer sa 250 vit i lightning enchanted dajem sve što imam, ako oćete evo vam priest ceo lvl 60

edit2: monk :D

edit3: gosn THOR
thorzapoz.jpg

moj barb je malo dete za njega :/

edit4:
oću lightning čekić! :/

Poslednja izmena:
Vrh Dno