Šta je novo?

Diablo 3

Verovatno dobjate ovu poruku:

Diablo III 2012-08-13 13-09-54-39.jpg

I meni isto izbacuje od sinoc to a nasao sam bio neki prsten da kupim za bednih 10k golda i neda mi, non stop dobijam poruku sa slike.

:D ko zna sta se tu desava ja jutros nasao 1H crossbow za 500k a realno vredi bar 15 miliona i isto izbacuje tu gresku.

Tek planiram da kupim Diablo 3 i da pocnem da igram,e sada,koliko je igra komplikovana i jel je tacno da se igrajuci je moze nesto i zaraditi prodajuci odredjene predmete,oruzje,zlatnike?Gde ima da se kupi originalna igra i kakav je postupak za otvaranje naloga?

Poslednja izmena:
teška je igra, moraš prvo skriptu da nabaviš da naučiš mehaniku i da odgledaš sate i sate strimovanja gde će ti objasniti mehaniku igre. igra zahteva izuzetan skill i posvećenost, ja ni posle dva meseca igre ne mogu da kažem da imam skilla, a mehaniku još nisam položio, moram skriptu da menjam.

Tek planiram da kupim Diablo 3 i da pocnem da igram,e sada,koliko je igra komplikovana i jel je tacno da se igrajuci je moze nesto i zaraditi prodajuci odredjene predmete,oruzje,zlatnike?Gde ima da se kupi originalna igra i kakav je postupak za otvaranje naloga?

Pa upocetku nije komplikovana ni malo ali to ti dodje taman toliko dok predjes normal tezinu da se upozans sa igrom i da svatis na kom principu se zasniva igra i sta joj je cilj. Moze od igre da se zaradi ali to tek kada dodjes na Inferno tezinu i padne ti neki item koji je stvarno vredan postovanja, e sada imas dva nacina gde mogu da ti idu pare: 1. PayPal, 2. BattleNet Balance. Prvi ti je dobar ako imas ko da ti podigne pare a drugi su ti pare zarobljene na njihovom nalogu i pare mozes da potrosis na vise nacina kupovinom neke igre sebi ili kao poklona pa posaljes nekome a taj neko opet da tebi da kes za kupovinu igre. Sto se tice postupka otvaranja naloga nema tu neke matematike i nalog otvoris za par min. Sto se tice kupovine igre to ti saljem na PM pa se cuj sa covekom, i ja sam od njega narucio igru.

teška je igra, moraš prvo skriptu da nabaviš da naučiš mehaniku i da odgledaš sate i sate strimovanja gde će ti objasniti mehaniku igre. igra zahteva izuzetan skill i posvećenost, ja ni posle dva meseca igre ne mogu da kažem da imam skilla, a mehaniku još nisam položio, moram skriptu da menjam.

Daj bre nemoj ga odmah u startu skenjati. Pobece nam i ovaj.

Poslednja izmena:
Ma necu da bezim ;) E a kakva konfiguracija treba,sada imam dekstop komp Intel Pentium dual core 2.5 GHZ,2 GB,NVIDIA 9600GT 512 MB GDDR3, a sto se tice neta mozda uzmem bezicni od Orion Telekoma posto nemam mogucnosti za druge,koliko brz net treba imati?

Sto se tice kompa odlican ti je za D3, igra je tako napravljena da radi na sto starijim konfiguracijama, samo nemoj da se uplasis kad pocnes da igras igru sto u pocetku secka ko ludo, secka i meni jer je na C: instalirana gde i Win 7 i kako ucitava resurse i borba stuca ko luda ali posle 30 sec ide sve podmazano, i zakucana je na 60 FPS.
Naravno i ovo seckanje moze da se sredi ako imas usb flash od 16gb ili veci, najelegantine resenje je SSD :D ali nema potrebe.

Net ti ne treba neki brz, samo je bitno da nemas gubljenje paketa i da ping ne skace previsoko, ja sam betu igrao na USA serverima gde je ping bio ~250ms i radilo odlicno ... 99% igara sa takvim pingom nebi mogao da igras normalno.
Ima na netu gde su merili protok i to je nesto smesno par MB za sat vremena igranja, i bas male pakete salje i prima ... samo je bitno da nemas request time-aute jer posle ce da te vraca nazad.

Samo u pocetku da ti kazem ako imas zahtevan posao, juris dobre ocene, zenu/devojku :D ako se navuces bice ti problem da to zadrzis :p

Poslednja izmena:
Xexe ma radim uvek prvu smenu,igrao bih uvece ;) Razmisljam d auzmem Orion Telekom net od 3 ili 5 Mbps ali ne znam koliko su zaista brzi,jer su bezicni,oni postavljaju antenu na terasu a da li prekida taj net,ne znam :( Nisam u zgradi pa ne mogu suiguran kablovski net,net mi je sada najveci problem :(

samo nemoj da se uplasis kad pocnes da igras igru sto u pocetku secka ko ludi, secka i meni jer je na C: instalirana gde i Win 7 i kako ucitava resurse borba stuca ko luda posle 30 sec ide sve podmazano.

Nema to veze sa time sto ti je igra instalirana na C:. I kod mene se to desava na i5, 16GB RAM-a, instalirana na D (HDD), dok je C SSD. Iskreno, nervira me. Da li se jos nekome ovo desavalo i kako je resio?

Ma necu da bezim ;) E a kakva konfiguracija treba,sada imam dekstop komp Intel Pentium dual core 2.5 GHZ,2 GB,NVIDIA 9600GT 512 MB GDDR3, a sto se tice neta mozda uzmem bezicni od Orion Telekoma posto nemam mogucnosti za druge,koliko brz net treba imati?

za konfiguraciju ne znam sta da ti kazem , meni na macbook-u sa malo slabijim proc i 8600 mobile jedva radi ali em je slabija konfiguracija em je igra za mac neoptimizovana, tako da ce tebi sigurno da radi bolje. valjda ima nekoga sa slicnom windows konfiguracijom ko moze da ti potvrdi

sto se tice interneta mislim da ce svaki da ti zavrsi posao, igra odlicno radi i kad su mi torenti popaljeni ( upload opterecen)

sto se tice same igre:

imas 4 nivoa tezine, zadnji ne cuveni inferno. da bi presao inferno bez kupovine itema treba ti sigurno 1000+ sati igranja, da bi mogao da igras opusteno mnozi to sa 10x

sa kupovinom itema na ah ti treba znatno manje, ali recimo po trenutnim cenama bez 500+ sati igranja neces imati odlicnog heroja za inferno

na tebi je da odlucis kojim temopom ces igrati i koliko ce ti vremena igra oduzeti.

offtopic : http://eu.battle.net/d3/en/profile/thePACE-1143/hero/12228378 :)

Nema to veze sa time sto ti je igra instalirana na C:. I kod mene se to desava na i5, 16GB RAM-a, instalirana na D (HDD), dok je C SSD. Iskreno, nervira me. Da li se jos nekome ovo desavalo i kako je resio?

meni se to jedino desava kad je gomila programa popaljena u pozadini a nisam dugo resetovao racunar i to ne uvek

gomila programa : trilian, opera, outlook, utorrent, mirc ...

Nego ovi ludaci jos nisu sredili AH. Kojigod item hocu da kupim dobijam poruku koju sam gore okacio na slici.

meni se to jedino desava kad je gomila programa popaljena u pozadini a nisam dugo resetovao racunar i to ne uvek

gomila programa : trilian, opera, outlook, utorrent, mirc ...

Meni nista nije ukljuceno. A kakva je konfiguracija, ne bi smelo da se desava ni da obradjujem video u pozadini (preterujem, ali za malo).

instaliraj igru na ssd

Ja sam to ovako resio http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5149178443?page=1
i nema nikakvog seckanja, mozda tu i tamo secne ali to je do neta ili ko zna cega.

Mada ako imas SSD trebalo bi da radi i da je u Program Files igra instalirana, jer problem je sto igra ucitava samo resurse potrebne za lokaciju gde se nalazis i to pocne sve od jednom a sve je to interno razbacano po onim .MPQ fajlovima pa glava drlja a SSD nema glavu i ima 1ms odziv dok klasican hard ima oko 15ms.

instaliraj samo diablo 3. ili prebaci samo MPQs folder na ssd i linkuj ih (ima na netu objasnjenje kako, u slucaju je koriscen 16GB usb flash)

edit: zokocx me pretece :)

edit2: btw a sto ne instaliras igre na ssd? nemas mesta ili neki drugi razlog?

Poslednja izmena:
Aha. Sad me podsetiste da je o tome bilo reci u ovoj temi (odavno). Hvala obojici. Malo bezveze, ali sta je tu je. :)

Jeste bezveze, i toj temi ima neki blue post gde je lik za QA igre rekao da programeri radi na tome, da se to sto pre resi, ali da nece da kaze kad izlazi jer moraju prvo to dobro da istestiraju, da ne bude neki fijasko kao sto im se jednom desilo sa nekim patchom za WoW ekspanziju.

edit2: btw a sto ne instaliras igre na ssd? nemas mesta ili neki drugi razlog?

SSD mi je od 60GB. I jos je sa Sandforce kontrolerom. Pa ga iskljucivo koristim za OS i programe. U sustini, 60GB mi je dovoljno (slobodno je 30GB). Igre instaliram na HDD jer mi uopste nije bitno da li ce se igra ucitati za 2 sec ili 10 sec. Ovo je jedina igra koja secka u pocetku (i samo tada).

Pozdrav,mozda je vec neko pitao,ali ima 416 strana...
Planiram da kupim Diablo 3 i da kacim aukcije za real money.Sudeci po njihovom sajtu,podrzavaju Srbiju u EUR valuti.Zanima me da li je neko uspeo da prodaje bilo sta za evre?Paypal imam,svestan sam da uzimaju procenat zbog transakcije,samo mi je bitno da ovo funkcionise.
Hvala ;)

Pozdrav,mozda je vec neko pitao,ali ima 416 strana...
Planiram da kupim Diablo 3 i da kacim aukcije za real money.Sudeci po njihovom sajtu,podrzavaju Srbiju u EUR valuti.Zanima me da li je neko uspeo da prodaje bilo sta za evre?Paypal imam,svestan sam da uzimaju procenat zbog transakcije,samo mi je bitno da ovo funkcionise.
Hvala ;)

He he, sta je ovo svi bi da kupe igru i da trguju za prave pare, a niko nece da je kupi da bi je igrao. Prvo da bi tragovao sa predmetima na RMAH moras da imas stavrno neki item koji vredi a takav item mozes da nadjes samo na Inferno tezini kada si 60 lvl, i to posle ko zna koliko sati igranja iznova i iznova nekog acta. Sta mislis kupis igru nadjes prvi item i odmah ga stavis da ga prodajes na RMAH e pa nejde to tako. Da dodjes do Inferna i 60-tog lvl treba ti minimalno 60 sati igranja i onda jos 3x toliko da bi nasao neki item koji ti moze doneti 20-30 ili 100 evra a mozda ni posle tih 180 sati igranja ne nadjes nista sto bi mogo da prodas.

kako ste alavi i pohlepni. Svaka vam cast. Pa vi bre mislite da svaki dinar koji ulozite u igru da morate tri puta da vratite. Svaka cast blizardu, znao je gde treba da puca. Ne u kvalitet igre nego u ljudsku gramzivost.

Do sad mi nije bilo zao ni dinara sto sam dao za igru, ali sad se duboko kajem sto sam je kupio. NE zbog para koje sam dao, vec sto nisam kupio igru nego kapitalisticku abominaciju. mnogima je ovo prva igra sto su je kupili, ali ne da igraju, vec da stvaraju pare.

Gde su vremena kad sam igrao segu megu, pa sam kupovao kretridze po 30 maraka. Znaci samo orginali. Al tad su igre bile za igranje, a ne kao ova ***** sad.

Heeej,polako ljudi,ja sam old skul gejmer,nisam planirao Diablo 3 da kupim zbog prodaje,vec zbog igranja,a kad bi me igranje smorilo,sto se ne bi nesto bacilo na prodaju.Ne moraju to da budu ultra specijalni item-i,vec eto,cisto radi sporta.
Pogresno ste me shvatili,igram igrice od commodora,definitivno ih volim,ovo je bilo samo pitanje sa strane da znam da li to funkcionise.

Sto se Blizzarda tice-slazem se,totalno je glupo da igra funkcionise ovako.Sve su upropastili sa wow-om,pa i Pera iz pekare danas igra wow,a Blizzard se leshi od para.Zato bih spomenuo konzole i kvalitetnije igre koje izlaze kao single player bez potrebe za internetom i kupovinom mesecne pretplate.Takodje su na isti nacin upropastili Star Wars KOTOR koji ce biti uskoro free.

Slazem se da je pravo igranje ono na konzolama bez potrebe za internetom,meni je uvek bilo tesko d aigram igre na kompu,tesko se snalazim sa tastaturom
Za Diablo 3 ne treba nikakva mesecna pretplata,posto si pomenuo mesecne pretplate?

nista. kupis igru i igras koliko hoces i kada hoces

Vrh Dno