Šta je novo?

Diablo 3

@Dragan.P:
Covece, dosadan si.
Prvo, ovo sto si okacio je obicna trgovina, niko nikoga tu nije za****, ovaj drugi nije morao da pristane ni na sta.

Drugo:
Nebih ni ja kukao za goldima da imam toliko para od strema

Da bi imao toliko para od stream-a, moras da poznajes mehaniku igre gotovo savrseno, a zatim da umes da to preneses drugima. A zatim da to radis 12 sati dnevno. Kripp je na mnogo svojih stream-ova objasnjavao kako sta funkcionise i samim tim davao odlicne savete igracima.

Ti si juce poceo da igras, nemas pojma i pljujes po ljudima koji igraju 12 sati dnevno od kad je igra izasla.

I trece, sta ti znaci 'barbarion'' ?!?!?

ima i onaj video kada ubijaju skeleton kinga sa naked lvl 1 characters na infernu :D

ok je kripp, odlican igrac, jedino sto izgleda kao lesh :d

parfem :)

nije uhvatio slucajno, to namerno rade ubace opremu koja daje najveci moguci crit damage, onda svi buffovi, shrine i ostalo koje povecava damage i onda izadju iz igre i to ostane zapamceno. onda tako ostave dok sistem ne pokupi za character profile page

@Dragan.P:
Covece, dosadan si.
Prvo, ovo sto si okacio je obicna trgovina, niko nikoga tu nije za****, ovaj drugi nije morao da pristane ni na sta.

Drugo:

Da bi imao toliko para od stream-a, moras da poznajes mehaniku igre gotovo savrseno, a zatim da umes da to preneses drugima. A zatim da to radis 12 sati dnevno. Kripp je na mnogo svojih stream-ova objasnjavao kako sta funkcionise i samim tim davao odlicne savete igracima.

Ti si juce poceo da igras, nemas pojma i pljujes po ljudima koji igraju 12 sati dnevno od kad je igra izasla.

I trece, sta ti znaci 'barbarion'' ?!?!?

^^ :happy:

Evo malopre mi je @rydi puno pomogao sa nekoliko itema i ovim putem mu se javno zahvaljujem!Video covek kakvog skrnavog monka imam pa resio da pomogne!:d

ja sam odgledao mnogo klipova tog kripa i nikad ništa novo nisam naučio. stvarno ne znam šta se ložite, objašnjava ljudima mehaniku igre, ovo, ono... ko da je kvantna mehanika u pitanju čoveče... kakvu to mehaniku ima diablo da mora neko da ti je objasni, a ne možeš sam da ukapiraš? klik, klik, smash, MOAR STATS, GIEF CRTIZ, LOLFACEROLL KJHiughsahflshgUIGHEUILhwfe, I PWN UR FACE N00B NPC CHAR WHO DOES EVERY TIME SAME THING, LOLFACEROLLSUMMORE, SMASHKEYBOARDAGAIN (repeat)

šta se ložite, za ovu igru nije potreban nikakav specijalni skill, nije to quake, ut i cs... taj krip ništa bolje ne igra od tebe, mene, bilo kog igrača sa ovog foruma.

diablo3 je bio i ostao gearcheck igra, vidi moj je duži, a kad ga bafujem bljuje vatru... kakav skill kakvi bakrači

Poslednja izmena:
ja sam odgledao mnogo klipova tog kripa i nikad ništa novo nisam naučio. stvarno ne znam šta se ložite, objašnjava ljudima mehaniku igre, ovo, ono... ko da je kvantna mehanika u pitanju čoveče... kakvu to mehaniku ima diablo da mora neko da ti je objasni, a ne možeš sam da ukapiraš? klik, klik, smash, MOAR STATS, GIEF CRTIZ, LOLFACEROLL KJHiughsahflshgUIGHEUILhwfe, I PWN UR FACE N00B NPC CHAR WHO DOES EVERY TIME SAME THING, LOLFACEROLLSUMMORE, SMASHKEYBOARDAGAIN (repeat)

šta se ložite, za ovu igru nije potreban nikakav specijalni skill, nije to quake, ut i cs... taj krip ništa bolje ne igra od tebe, mene, bilo kog igrača sa ovog foruma.

diablo3 je bio i ostao gearcheck igra, vidi moj je duži, a kad ga bafujem bljuje vatru... kakav skill kakvi bakrači

Nebih nista vise dodao.

Inace veceras su pali i prvi itemi za 61 lvl:

Diablo III 2012-08-13 00-21-47-70.jpg Diablo III 2012-08-13 00-21-52-65.jpg

Poslednja izmena:
ali LOL za komentar

ja bi to dao rydi-ju za wd-a ako nema bolji...

elem...

momci, puko mi net i izlogovao me iz igre, pa ne mogu da nastavim sa vama act 3, jerbo mi je autentikator kod devojke :( a sati su sitni... bilo je: evo ti brojke odo da spavam...

nista i tako nije palo :) osim ghoma :p

sutra nastavljamo

Treba i malo skilla, nije sve u fazonu pobacas sve spellove kad pocne fight i pred sami kraj kad prođu elite te olese, naravno ovo je situacija kad nemas neku jaku opremu inace mozes i bez aktiviranja skillova da prolazis igru samo sa Primary.

Ovaj vikend sam igrao mozda 2 sata, mislim da sam se razboleo od alkohola i ludovanja po ovom mom selu.

Poslednja izmena:
kad imaš neku jaku opremu onda možeš šta?

kao što kažem, gearcheck.... ne zavaravjte se: ja znam........ skil... vo, no....

truth is:
FACEROLL LOL IDEMO CARE DAJ UBIJ MONSTERA KOJI NE ZNA DA RAZMIŠLJA NEGO UVEK RADI ISTO, DA BI IMALI VEĆI EPEEN, OVI NUBOVI ŠTO IGRAJU U MULTI JER NE MOGU SAMI ACT 3 SU LOL... itd...

after all, ostaje druženje... ljudi koje sam upoznao igrajući ovo... priceless.... svi kod mene jednog dana na špricer koji su blizu, a koji nisu doći ću im na gajbu :D

:D Ok kako ti kazes, vidimo se na spriceru jednom, a da mi banes na gajbu mogao si na Celtse da dođes u Padinu dobio bi toliko spricera da bi ti trebalo veliki skill sa gearcheckom (kapacitet) da stignes kuci citav :p

EDIT: Holy shit jos ima gasove od gulasa ... izem im takmicenje i prezderavanje, mislim da to i neka rakija radi.

Laku noc :wave:

khm... ja ubijem gajbu vina sa ćeletom za dan, khm :D proizvodimo vino, dakle :D od malena sam se štelovao, dakle na špricer ne pozivaj tako olako, na pivo... tu sam već slab :D

ja odem smutim nes, ed ode smuti spricer :D

Nista novo nisi naucio? Znaci znao si 100% kako recimo radi dual wielding:

http://www.youtube.com/watch?v=_CuN8GpIVzo&feature=relmfu&fb_source=message

Diablo kako 2 tako i 3 jeste prosta H&S igra, ali ima gomilu skrivenih fora, hiljade build-ova..i to je ono sto je cini zaraznom.

Ja kad bih tako gledao na Diablo da je to igra gde se samo klikce misem, ne bih ga nikad ni igrao.

Ono sto mene nervira je to sto sad recimo pola barbariana u D3 igra whirlwing + sprint sa tornado runom jer su videli kako Kripp sabija sa tom kombinacijom. Ja uvek igram nesto svoje, ali volim da naucim kako sve funkcionise pa da iskoristim.

Nego..juce mi ispala 4 legendary itema, a igrao sam samo 2,3 sata :)
Sva 4 su sran*e naravno, jedan sam cak slucajno prodao vendoru :D

Poslednja izmena:
krsh legendary ako su level 60 salvagujte da dobijete brimstone, trenutno je cena brimstone duplo veca otkad su najavili patch 1.0.4 a govore ljudi da ce posle patcha biti jos skuplji.

Jel ti prodajes ove stvari?Ako si zainteresovan pa da se dogovorimo!

Ne, to sam za 10min nasao na AH kao sto ti je ed_hunter vec odgovorio.
To su samo primeri sta moze da se uzme za malo zlata, a da ima primetan uticaj na lika kojeg vodis.

Ono sto mene nervira je to sto sad recimo pola barbariana u D3 igra whirlwing + sprint sa tornado runom jer su videli kako Kripp sabija sa tom kombinacijom. Ja uvek igram nesto svoje, ali volim da naucim kako sve funkcionise pa da iskoristim.

On igra sa tornadoima jer je provalio da je posle nerfa AS-a to najbolja kombinacija.
Lepo je objasnio sta i kako, hvala mu, i sad ga svi kopiraju.

Poslednja izmena:
khm... ja ubijem gajbu vina sa ćeletom za dan, khm :D proizvodimo vino, dakle :D od malena sam se štelovao, dakle na špricer ne pozivaj tako olako, na pivo... tu sam već slab :D

Eh, nasao sam sa kim cu da se uhvatim... toceno pivo ovo nase nista ne valja, glava me boli sledeci dan, kad odvalim gajbu Rogonje :d sledeci dan nista.

Sad kad 1.0.4 rebalansiraju skillove svi ce moliti Kripa da im pokaze neki build za Barb-a, ja se najvise radujem jer ce Exploding Palm da izmene pa bice krvi i previse... skill u onim prvim klipovima je bio do jaja na sve strane je sevala krv a posle u igri useless i inefficient.

Poslednja izmena:
Pokusavam da ponudim za neki item na AH, ali konstantno mi odbija ponudu... Kaze ono da zbog "traffica" ne moze da se primi ponuda i da pokusam kasnije. Koliko god puta da sam probao - uvek isto... Jel postoji neka fora sa kojom botovi "blokiraju" neke iteme, ili je jednostavno bug kod blizzarda?

@Zli bokser :
svaka cast, sledeci char mi je monk, ako treba neki savet zovem te :)

btw, jel uspeo neko da proda gold u poslednjih 5-6 dana ?
ranije je islo lako, ali nisam pokusavao jedno 25 dana pa me zanima dal se situacija promenila.

Pokusavam da ponudim za neki item na AH, ali konstantno mi odbija ponudu... Kaze ono da zbog "traffica" ne moze da se primi ponuda i da pokusam kasnije. Koliko god puta da sam probao - uvek isto... Jel postoji neka fora sa kojom botovi "blokiraju" neke iteme, ili je jednostavno bug kod blizzarda?

trenutno je neki problem, i meni izbacuje isto.
valjda ce brzo resiti :)
a nasao sam odlican prsten za monka (lvl36) za bednih 3000g

Poslednja izmena:
Vrh Dno