ed_hunter, bez ljutnje, ali da li si igrao Diablo 2? Ako jesi i ako ti se uopste svidjala igra, trebao bi da znas da je D2 imao ogroman replay value. I to ne samo zbog jedne stvari, nego gomilu koju je Diablo 3 ili izbacio ili zeznuo. Problem sa D3 je sto su ga toliko promenili da jedini replay value sto ima je tezina (iako zvuci smesno i nelogicno) i ako to zeznu, odnosno ako ga naprave previse casual-friendly, prebrzo ce umreti i sigurno necu doci u situaciju da upalim Diablo 3 posle 10 godina i jos ga obrnem par puta kao sto sam to radio sa Diablo 2.
Druže koliko takvih kao ti igraju D2 jos ? Ne znam kolko je komada prodato te igre ali ako je prodato 15 miliona najvise ima mozda 1 milion fanatika koji se muce sa svakom klasom da pređu Hell. A Diablo 3 su zasrali što se tiče itemenizacije tj. sav akcenata sa "pravilno raspoređenih skillova i dobro builda" su prebacili na iteme pa sad im se sve tamo vrti i čim nešto ne valja odmah ide "drop je šit, neću 100 godina preći na act3 itd, kako ovo smara..." frustriraš se i odeš, i diablo 3 hvata prašinu na hardu.
Ja hebeno hoću da imam šlašteće legendary iteme u svakom slotu ili da kad neki set kompletiram da to bede SET vredan pomene a ne 2-3 seta od koji 2-3 dela su dobra za 1-2 kalse .... ffs sere mi se vec kad vidim neki zuti 1H weapon a da nije lvl 63 je znam da ce da imam 250 DPS ili 400 DPS sto je dovoljno za Hell i za 1. dva skeletona na act 1 inferno. Tipicni primer zasranog itema je ovo LVL 62 Wizard Hat koji ima dobar deo useless malih statsa.
Ako neko misli da ce sa ovim da farma Act 3, slobodno cu da mu dam za jedan Birmestone ili po trenutnoj ceni istog. Item je smešan.
I da, igrao sam Diablo 2 single player jer ***. dial up da drzis tolko kupio bi jos 2 kompa a ADSL mi je stigao 2008 mada sam ja imao wireless od kraja 2005. A solo farmanje Hella sa lvl ~80 sorcererkom je smor.
Iskreno što se mene tiče uopšte ne moraju da smanju health elitama nego samo da izbace one iritantne besmrtne minione i možda Nightmareshi malo nerfuju, ali to sam samo ja koji igra sa žilavim monkom sa malim Loh-om da ima Loh 1500 vec bi šutnuo Diabla na infernu u jaja i nebi me bilo ovde.
Mnogi ne kontaju nije im cilj da igru igraju 100 000 ljudi a ovi ostali da ne upale igru... njima je cilj da jos pola ovih se nabudze tolko posle recimo 2-3 godine i da usput pokazu svome malđem rođaku ili nekom poznaniku (bilo kome) kako su IMBA i kako dibala ogule goli pa se ovaj naloži kupi igru i mora isto ono da prođu sve, bez AH ili sa, sve je stvar izbora.
Ako nekome je igra shit zbog AH neka igra bez nek proba pa posle nek kuka šta ne valja, to što će AH biti prepravljen smećem za Act 1 baš me zabole jer dobri itemi će i dalje biti na ceni.
Igra bi bila bolja da ima i ACT V tj. da bude duža pa da na ACT V je ona ultimativna težina ali to ćemo videti u dodatku jer moraju od nečega da žive a da su ljeni kao Bethesda napravili bi offline igru sa Map Hero Editorom itd.
I evo zašto D3 izgleda da daje manje zadovljstva ( ranije je bio kačen post)
http://www.alexc.me/a-scientific-explanation-why-diablo-3-is-less-addictive-than-diablo-2/417/
A lik je dobio i neke odgovore od tima i imaju neke dobre poente što se tiče AH ... koji su igrali Inferno do Act 2 a posle nam dali čisti mazohizam tj. zid obložen noževima na koji se vecina nabada besomučno.
http://www.alexc.me/why-diablo-3-is-less-addictive-blizzard-responds/441/
Tako da btw. dobio sam 1 (SLOVIMA: JEDNO) dobro 1H oružje par dana posle 1.0.3 patcha, a ako sledeće ne dobije u roko od mesec dana verovatno bi popizde a posto vecina 1H je shit ako nije LVL 63 onda zapitaj zasto su cene 1H tako male ... ****** odlaze za 15 miliona sa kojima može samo da pređeš act 3 i act 4, a ja hocu prste da guram u oci Azmodanu i da ima ogrelicu od njegovih elita i bosseva.