Šta je novo?

Diablo 3

ceka se da neko otkupi gold. onaj ko je prvi stavio gold na ah njegov se prvi proda kad neko kupi
zato je najbolje stavljati vise suma sa razmacima od po 5-10 minuta

gile a ovo sam dao drugom drugaru :)

searing_smash.png

Poslednja izmena:
Ih 800 miliona ... i da ima 98% od max mogucih najkorisnih statsa ne verujem da tolko vredi 2000 €.

Da vidimo to cudo ?

Kako se prodaje gold, jel se ceka da neko otkupi taj gold ili instant ide kes?

@edhunter mac od 800 miliona ti je ilidan dao dzabe, pa ako je jedna milka golda 2.5 evra * 800 = 2000 evra, no offense ali 2 soma evra je 2 soma xd.

Ima da radi ceo zivot da otplati mac :) I sad ko ce kupiti mac u igri za 2000evra. Samo budala :) A ovako lepo edi koristi i pegla samo tako :)

edit: a tek sad izvaljujem da je neo ivkesm :) hahah sjajno

He he, malo je problem pohvatati sve sa nickovima, ali snalazimo se, bitno je da je negde u sigu i ID, pa se onda pokopca ko je ko :) kako ja da pogodim da je Wawrinka u stvari DBraveZ :)

A evo i nesto sto mislim da imam vredno, pa ako nekom pomaze nek se javi ingame

Prilozi

• shield.PNG
    shield.PNG
    65 KB · Pregleda: 68
Poslednja izmena:
ne znam dal je 800 miliona ne razumem se u ah, lupio sam cenu, ali fora je u tome da je on meni taj mač dao, a on nama sada nema vrednost jer nam omogućava da igramo zajedno i da se družimo i da nam bude super. a kada ja nađem upgrade ja njemu vratim mač, pa onda ga on da drugom ili ga proda ako nikom ne treba... tako taj item nije propao... koliko mi je samo rydi itema dao, moj barb je pola njegov bivši barb... i sad ja kako nalazim zamenu ja iteme vraćam... eto pale mi pantalone istog kvaliteta kao one koje sam uzeo od njega, i sad nosim njih, a njegove ću da mu vratim, a on ako hoće može da ih da nekome, može da ih čuva za nekog chara, a može u krajnjoj liniji i da ih proda ako želi... bitno je da dobri itemi ostaju među nama.

meni recimo pao item neki dobar koji mi ne treba, a koji ponudim ljudima i njima ne treba ja stavim na ah, i mislim se ma sad ću da lupim cenu veliku i stavim 500k (ih to je meni bogatstvo). koliko sam klikno da postavim i pogledao malo forum, vratim se u igru i pogledam- prodato... očigledno mogao je da ode za milione.... sećam se da mi je illidan rekao da botovi skeniraju ah za jeftine iteme, i onda sam se živ pojeo! ne zato što sam mogao da uzmem više, šta će mi zlato, za opravke?. nego zašto taj item nije otišao nekom čoveku koji će stvarno da ga iskoristi, nego neki bot kupio da ga preproda. sramota je što blizzard dozvoljava to. i ne, nemojte mi reći da blizzard to ne dozvoljava, znaju oni vrlo dobro šta se radi i oni dozvoljavaju botovanje. banuju par akaunta čisto da kažu da su banovali, pa opet gledaju kroz prste. ne možeš mi reći da je onaj ko vrši 10 pretraga u minutu po celi dan čovek a ne bot... mogu oni vrlo lako da provale ko je ko, ali dozvoljavaju botovanje...

ok, kad su najavili rmah: ja sam pomislio, ok neka, ako, kul (ili kako kažu sada kulle :D)... super je to, ljudi će onda da prodaju, neće biti botova, sve super... kad ono još gore nego što je bilo... pa ilke je postavljao link ka intervjuu ka nekom liku koji botuje sa 300 akaunta. ej, alOooOOOOO!!! 300 akaunta... i vi mislite da ah nešto vredi kad je zloupotrebljavaju milioni botova?

držite se blago meni proverenih recepta iz d2, igrajte sa ortacima, i šta kome padne menjajte... tako će svi biti ravnomerno opremljeni i ravnomerno ćete napredovati... taj ah gledajte kao nešto na čemu ćete prodati treš koji niko neće iz vašeg društva... moment kada profit (bio to ingame gold ili real life eur) počnete da posmatrate kao prioritet u odnosu na ljude je moment kada se trebate zapitati da li je to u redu? možda previše extrapoliram real life u igru, ali anyway i igra je život, u multiplayeru igraju živi ljudi i četuju sa vama....

Poslednja izmena:
@ilidan ti mu dodjes kao crveni krst :d. Hvala na objasnjenju.

Pa nacice se neko ko ce dati pola milijarde sigurno, to pretocis u gold i eto ti para koliko hoces :), jos mozes ed hunteru da das nesto real casha ako zelis i svi srecni i zadovoljni :).

@ed hunter u pravu si druzenje nema cenu, ali opet za recimo 2 soma evra (pre ce biti 300 do 500) neko mora da radi oko pola godine (2 meseca), a ti si to dobio za 10 minuta.

Inace ako je mac toliko dobar prodajte ga Athene :d.

Poslednja izmena:
kapiraš ti da ću ja taj mač da vratim čoveku kad mi bude pao bolji... isto tako možda meni sutradan padne 300 puta bolji item koji ću da mu dam jer meni ne treba. to je meni samo item u igri, ja to ne gledam kao profit, meni su ljudi i odnos sa njima bitniji od bilo kog profita. meni je draže sad da mi padne neki item za njega nego za mene, da mogu sa zadovoljstvom da mu dam jer je bio čovek da meni pomogne kad ja nisam mogao da igram ni act1 inf kako treba, pa je išao sa mnom da gine po 5 puta da pređemo act 1. ne može ni milijardu evra da mi kupi to.

@edhunter pazi ovako, izlazi beta za Starcraft 2, nisam nesto pre igrao Starcraft, ali sam za SC 2 bio zagrejan, posle 5 dana vidim na klanruru da SK Gaming deli beta kljuceve (20 komada), ja se iscimam da napisem neku pricu i dobijem jedini iz Srbije beta key na tom konkursu, prvo sto sam uradio sam pozvao drugara i rekao igraj ti na mom accu kada hoces. Tada sam key mogao da prodam na ebayu za 150$, posle mesec dana stigne invite i ja ga odmah dajem ortaku sa kojim sam share-ovao account, tada je key mogao da se proda za 75$ i na kraju dobijam jos jedan invite i dajem drugaru koji je to pokrenuo 2 puta, key je imao cenu nesto nizu od 75$. Dobijam igru, 2 dana po launchu, instaliram, drugaru dajem acc (kupuje igru mesec dana kasnije), on igra na ranked nesvesno(ja nisam odigrao nijedan game na ranked) od 6 partija dobija 2, ja sam u bronze ligi (jedna samo gora ima), Novice liga, ja sam mu posle toga rekao samo da ne igra na ranked jer znam da se zeznuo. Sta mislis sta je meni bitnije, pare ili druzenje ;)? Za 10 dana sam bio u Diamond ligi (tada najjacoj). Ovo je samo jedna od prica koliko mi je bitnije druzenje od novca, ali necu time da trujem ovu temu.

Ali kada bih ja tom ortaku rekao da mogu da prodam item za 300e - 400e ili da dam njemu, prvi bi mi on rekao da ga prodam odmah, docice neki drugi item, pojavice se na aukciji, farmacemo zajedno itd. itd.

A sto se tice botova, to je samo sitnica sta se radi, pre se na jednom sajtu obrtalo legalno soma evra za vece svakih 7 dana sve uz pomoc botova (recaptchu su zeznuli), ali cak i tih soma evra nije nista ako krenes malo vise da se informises, cak i kako se taj tip aukcije (kao na ebayu) bidovao uz pomoc botova u zadnjoj sekundi, verovatno to odavno postoji i za ebay. Gde god ima propusta imaces botova, a propusta hvala Bogu ima koliko hoces :d.

Inace plasim se da ce cena golda stalno padati (inflacija), sada nema neki priliv igraca, a igra se svodi na farm.

@gile23

Trenutno nema igraca jer je sezona godisnjih odmora a drugo velika vecina se vec smorila od igranja jer nisu kao pojedini tek sada nabavili igru pa im je jos uvek zanimljivo igrati i grindati pare. Svi cekaju da se pojavi patch 1.0.4 koji je neko gore napisao da moze dosta toga da promeni na bolje i da neke igrace koji su prodali igru natera ponovo da kupe a oni koji pauziraju da igraju jos vise. E sada koliko je to istina ce vidimo kada se pojavi patch ali do tada igrace oni kojima je ovo jos uvek ima smisla i ono koji igraju da bi nesto od ove igre zaradili.

Inace ovim putem bi se zahvalio ed_hunter i illidan koji su mi ustupili u igri brdo itema i samim time mi pomogli i olaksali prelazak Hell tezine. Hvala momci na nesebicnosti.

ako si level 52 imam i pants

scout_core.png

haha sa ovilikim vitality- jem i armorm za taj lvl će moći da stoji pored diabla na hellu i da mu kaže posle 5 minuta "šefe koj ti je vrag" :D

a ima i nesto armora :)

Evo dogurao i Monka do inferna i cak razvalio Skeletona u solo izdanju!Mislio sam da to nikad necu uspeti,ali sam se iznenadio koliko je bio lak!

Bosovi su laki. Elite pakovi su teski. Ja one shotujem diabla na infernu ali zato packove do njega....udri me do zore nedaj mi da vristim ...

Šta je ovo, legendarni naglavci padaju k'o bombone. Kada se pojave bolji legendarni, stvarno mi ništa neće pasti 200 sati. Ovaj će verovatno da čeka da moja sorc stigne na dati level.

@illidan
Ako Dragan ne uzme pantale, mojoj vizardici koja će za 2-3h da kroči u Hell bi legle k'o Diablu šamar.

Prilozi

• stormcrow.jpg
    stormcrow.jpg
    77.2 KB · Pregleda: 114
Isti takav Wizard Hat sam i ja dobio samo moj ima 35 Cold Resist uzgred taj item je buggovan treba da ima +2 magic properties a dobija samo jedan. A realno 62 LVL item to je previse malo INT-a a nema ni CC.

Btw. izgleda neko upao u Blizzardovu mrezu i pokupio neke informacije, Mike kaze da jos istrazuju ali to sto su pokupili nije im od koristi. Za EU nema nista, znaci mi smo sigurni.

http://us.blizzard.com/en-us/securityupdate.html

da nije ovo malo sramota... neka neka... sad će world of tanks 0.8 pa se selim ja tamo... blizzard je pokazao da nije dorastao jednoj ovakvoj igri... sramota bre što su ovo dozvolili, toliko para uzimaju i ne mogu da naprave siguran sistem... anyway, kako su to evropski nalozi sigurni? kako se gleda koji je nalog evropski a koji američki? zar nisu svi internacionalni? ja sam recimo igrao na američkom serveru par sati čisto onako fore radi... i šta sad? moj acc je kompromitovan?

da nije ovo malo sramota... neka neka... sad će world of tanks 0.8 pa se selim ja tamo... blizzard je pokazao da nije dorastao jednoj ovakvoj igri... sramota bre što su ovo dozvolili, toliko para uzimaju i ne mogu da naprave siguran sistem... anyway, kako su to evropski nalozi sigurni? kako se gleda koji je nalog evropski a koji američki? zar nisu svi internacionalni? ja sam recimo igrao na američkom serveru par sati čisto onako fore radi... i šta sad? moj acc je kompromitovan?

oces reci activision ;D /trollface

Polearm sa takvim imenom je u Diablo 2 ispadao ko lud.

A za ovo hackovanje, iskreno da uzmu samo mailove, imena i prezimena, adrese nije nesto strasno... najgore je ako uzmu brojeve kreditnih kartica kao sto su uzeli pre godinu dana Sony-uju tj. hackovali PSN.

zoko pogledaj na prethodnoj strani stit sto sam okacio, mislim da ti moze pomoci sto se resova tice :) ali ima malo manji block

gile a ovo sam dao drugom drugaru :)

searing_smash.png

aj kad njemu vise ne bude trebao javi se :)

Poslednja izmena:
Hvala, ali ima bolji tj. stackujem Cold res pa od arcane nema koristi a AR je mali.

Realno i cene su greota :d, kontao sam da ce uskoro da mi uleti neki dobro oruzje sa LoH pa da pređem na dodge build ipak monk je vise cool sa 2 oruzja.

Vrh Dno