Šta je novo?

Diablo 3

Samo ti kupuj iteme, ali nemoj kupovati skupe iteme. Ja sam igrao bez AH-a do hella i onda sam morao kupiti nekoliko itema. Tad su i cene bile mnogo vece a drop golda isti kao i danas.

Boljim itemima:
brze ubijas = vise golda
brze do lvl 60
vise dropova = vise golda
itd

Item koji je nakad kostao 100k danas kosta 10k, tako da opusteno. Za inferno akt1 vec mozes naci iteme od 20k da su solidni.

Znam koliko moze biti tezak hell za barba :D

i gledaj neki item koji ima +exp cisto za brze levelovanje

Vazi sto se moze prosetati do inferna tek tako.

Ma to ti je onaj rad, solim drugome pamet kao moze da bi se drugi mucili a sam je isto kupovao opremu na AH jer drugacije ne moze da se igra. Ono sto padne u igri jednostavno nije dovoljno za taj lvl koji si a ono sto kupis za svoj lvl na AH je jednostavno ubitacno za taj lvl. Oni sto kazu da je dovoljno to sto se nadje kod trgovca i sto padne u igri da je dovoljno za prelazenje slobodno mogu da kazem da lazu!!! Po statistici pise da sam dosada skupio nesto vise od pola miliona golda i jos mozda sam toliko zaradio od prodaje na AH i sve to sam ulozio u barbariona. Ali generalno to za Hell nije dovoljno a tih da kazemo milion golda sto sam imao nebi mi omogucilo ni na Infernu neku zanacajnu pomoc a jos manje laksu igru pa sto bih se onda do istog patio ako mogu igru da olakasm.

pa nisi morao na normalu da kupujes iteme sa ah, cak ni na nightmare

jel ti shvataš da ćeš svu tu opremu koju imaš i sa kojom pređeš hell da baciš kad stigneš na inferno?

13k hpa- i 5k dmg? pa ja nisam toliko imao ni kad sam prešao hell.

anyway, sve se postiže odgovarajućom kombinacijom skillova. nemaš nv stack da ne smeš da menjaš build. jedino što može da ti pravi problem su boss fajtovi, i kad je tako onda pozoveš nekog ortaka da ti ubije bossa samo i teraš dalje. gadne elite preskočiš, ionako ti neće dropovati ništa. fora je samo da pređeš igru i stigneš do inferna. tamo kreće igranje.

ja solim pamet, a ne znam? dva lvl 99 heroja sa najboljim runewordovima i najboljom opremom koja postoji na oficijelnom battle netu i dva lvl 60, od toga barbarian od act1 normal do act2 inf za 5 dana? ne, ne znam, samo solim pamet.

opet ti kažem, nemoj se navlačiti na ah i gubiti vreme. sad bi već igrao inferno. to ti svi kažu, a ti jedini znaš bolje od svih.

edit: jedino što vredi kupovati na ah pre lvl 60 su item lvl 61+ itemi koji imaju level req reduction. njih možeš da nosiš od oko 50. lvl i sa njima da pređeš inferno. to je jedino razumno.

Poslednja izmena:
a to ti mozemo i mi pozajmiti :)

btw ljudi sa najboljim itemima u igri su upravo oni koji su stigli prvi do inferno (u prvih nekoliko dana)

Pa sa tim itemima ce moci farmovati inferno akt1 opusteno. Cene su toliko pale da za 1h farmovanja golda mozes uzeti dobar item za akt1 inferna. Cemu tolika frka oko kupovine itema na AH na manjem lvl-u?

Naravno da se moze preci hell bez AH-a ali treba barem 3x vise vremena ***.

Evo pozajmicu lvl 44 2h od 850 DPS-a nekome :) mislim da ima vrednost 100k :D

Poslednja izmena:
^^ +1

I oni su vecina uspeli da predju i solo act 3 i sad se smaraju :)

Dosta pretrazujem AH i probam da nabavim jos neke delove armora na kojima nema AR ili Cold resist da naguram AR 800+ , ali strasno je tesko naci takvu opremu za monk a da zadrzim DEX i VIT.
Uspeo sam da pobedim bid na 2 miliona za ove boots i ako slucajno nađem neke bolje prodacu ove za 4-5 miliona tako da nije bas da je propala investicija, desno su stare koje su mi extra za farm Act 2.

Najteze je naci neko dobro oruzje, bez 10 miliona ni da pomislis da bidujes, ja probao sa 7 miliona da bidujem Fist Weapon sa 1.48 AS, 960 DPS i nesto VIT i puno STR i na kraju neku bidovao na 14 miliona.

Ako je verovati sta pise ovde moze da bude da ce ovaj patch promeniti igru na bolje i to drasticno ... :D na kraju ce ispasti da ovi koji su prodali igru ce je kupiti ponovo a ovi koji kukaju kako je garbage da ce je igrati vise nego ostali.

Poslednja izmena:
ode onaj dagger :smoke:

d7wMp.jpg

pa nisi morao na normalu da kupujes iteme sa ah, cak ni na nightmare

Mozda za normal nisam moro da kupujem ali sam zeleo, cisto da vidim kako je na AH i da naucim na koju foru se trguje i da vidim sta svega ima na istome.

jel ti shvataš da ćeš svu tu opremu koju imaš i sa kojom pređeš hell da baciš kad stigneš na inferno?

13k hpa- i 5k dmg? pa ja nisam toliko imao ni kad sam prešao hell.

anyway, sve se postiže odgovarajućom kombinacijom skillova. nemaš nv stack da ne smeš da menjaš build. jedino što može da ti pravi problem su boss fajtovi, i kad je tako onda pozoveš nekog ortaka da ti ubije bossa samo i teraš dalje. gadne elite preskočiš, ionako ti neće dropovati ništa. fora je samo da pređeš igru i stigneš do inferna. tamo kreće igranje.

ja solim pamet, a ne znam? dva lvl 99 heroja sa najboljim runewordovima i najboljom opremom koja postoji na oficijelnom battle netu i dva lvl 60, od toga barbarian od act1 normal do act2 inf za 5 dana? ne, ne znam, samo solim pamet.

opet ti kažem, nemoj se navlačiti na ah i gubiti vreme. sad bi već igrao inferno. to ti svi kažu, a ti jedini znaš bolje od svih.

edit: jedino što vredi kupovati na ah pre lvl 60 su item lvl 61+ itemi koji imaju level req reduction. njih možeš da nosiš od oko 50. lvl i sa njima da pređeš inferno. to je jedino razumno.

*** mozda i ja malo previse naglo idem i pisem sto bih mozda trebao i sto mozda nebih trebao. Izivni za ovo soljenje pameti ali ako vec zelite da pomognete nekome onda ga bar uputite u pravom smeru a ne netreba kupovati opremu pa mu onda kazete sto i zbog cega.

Pazi ja sam svestan toga da kada dodjem do Inferna da ce sva oprema koju sada imam da leti jer tamo ce da bude beznacajna maximalno.

E sto se tice tih skilova to mi recite sta i kako da kombinujem da mi bude laksa igra i da ne ginem brzo a da pravim opet solidan dmg i da ubijem nepreijatelja sto brze.

Meni boss fajtevi ne predstvaljaju jos problem, evo samo primer lakse sam ubio Diabla na Nightmare tezini nego one elite koji su me sputavali na putu do njega, neznam tacno gde se nalze u nekoj pecini okruzeni lavom i hteo sam ja njih da obidjem ali jednostavno me opkole i tu je kraj.

Sto se tice igranja na Infernu *** ne mogu toliko da igram jer sam bolestan i trebao bih da lezim da mi noga bude u visu ali ja se zevzecim kraj racunara koliko mogu a kada vise ne mogu onda nazad u krevet. Tako da bih ja do sada sigurno bio na Inferno tezini ali ne mogu toliko da sedim za kompom jer sam pokupio neku bolest zvanu crveni vetar ili erizipel pa mi od nje otice noga kao da me je neko prikljucio na kompresor i pumpa mi nogu vazduhom.

Sto se tice te opreme koja redukuje lvl nju sam par puta nasao ali sve je to bio neki krs pa mi nije odgovarala a na AH jos nisam nasao nesto sto bi mi odgovaralo da kupim.

Sto se tice pozajmljivanja opreme ako vam nije problem ok sto da ne, cisto bar da imam uvid sta bih trebao da nabavljam i da kupujem ako se pojavi nesto slicno. Inace sam sada 51 lvl.

Poslednja izmena:
koji se milionima vi gađate meni nije jasno... ja nikad više od milion nisam imao lol

edit: i ovaj mf smara. juče sam ušao na 5 minuta da ubijem jednu elitu u act 2 tek onako... treš i elita mi izbaciše nešto plavo, ja pokupio i izašao iz igre... posle kad sam ušao da igram sa illidanom shvatim da sam dobio neku plavu knjigu, a nije tome of secrets. recept za perfect star amethyst. baš sam se obradovao jer mi taj gem baš treba. ono što me je smorilo je to što nemam prethodni... ako neko ima flawless star recept neka javi. ako je nekome potrebno kraftovanje perfect star ljubičanstvenog neka me navata online :)

edit2: daj mi tvoj battle tag, imam dva heroja sa punim inventarom low lvl itema koja mogu da ti dam da ti olakšaju igru. pazi se, to je infektivno i bakterijsko, zaradio si vrv preko neke rane na koži. moraš da primaš antibiotike i da miruješ, ne moraš da ležiš. stavi neku stolicu pored kompa pa digni nogu na nju i ne pomeraj je. nemoj samo da prestaneš da piješ antibiotike kad ti bude bolje, nego nastavi terapiju i kad simptomi nestanu, završi terapiju do kraja, to je jako bitno.

Poslednja izmena:
imam i ja nekih lvl reduction itema

Trenutno u kasici prasici 70m :) nista posebno ***, nisam item skuplji prodao od 7m. Imam onaj ring koji vredi dosta ali polako :) Razmisljam jos jel da ga ostavljam ili prodam.

Ako imas 70 M, onda prodaj samo za real money ali pod uslovom da mozes da izvuces te pare na ruke.

Za 70 M mozes jos jednu klasu da opremis da zubima ubija elite na ACT 3 ;).

ja vala sve iteme koji vrede nešto sam podelio, i tako ću uvek uraditi. isto tako sam uz pomoć nesebičnih ljudi dobio odličnu opremu. pomogli su mi da se opremim, i sad možemo svi zajedno lepo da igramo. kad igra dvoje duplo je veća šansa da padne nešto što će koristiti bar nekom. ne trčim odmah na ah da prodam za dobar keš već pitam da li kome treba. recimo padne mi best in slot item za demon huntera. šta će mi kad ja to ne igram? šta će mi 500 miliona golda? ako mom drugu treba bez da trepnem ću mu dati jer je on isto tako meni dao dobre iteme ili će mi dati kad njemu padne. tako sam godinama igrao d2 i svi drugari smo imali NAJBOLJE iteme koji postoje u igri. ovaj ah je samo sve to pokvario, jednostavno je ubio druženje. uvek sam za to da dobri itemi ostanu u društvu, a ne da odu tamo nekom francuzu, nemcu. jer time se poboljšava grupa. kao grupa treba da smo prosečno jaki. džaba ako je jedan mnogo jak ako ostali nisu, neće moći da igraju. zato apsolutno nema nikakve svrhe gledati samo sebe i budžiti sebe. šta ti to znači što je tvoj heroj najjači ako tvoji drugari ne mogu da te prate? šta si onda uradio kad ne možeš da igraš sa njima? evo meni je illidan dao mač za barbariana od 800 miliona, i šta sad? mogao je da proda taj mač i uzme keš, ali šta mu to znači kad onda ne bi mogao da igra sa mnom jer ja bez tog mača ne bih mogao da ga pratim u igri...

uostalom drop je ovde kocka: uvek može pasti neki najvredniji item bilo kome, recimo onom ko igra sat vremena dnevno, a onaj ko igra 10 sat i da ne dobije ništa.

Poslednja izmena:
@zokocx
Nazalost nemam nacin da unovcim gold i iteme za pravi kes :). Mislim da sam dosta jak za ak2, a akt3 malo teze ali ide. Imam 54k hp-a, 1H 27k dps-a, 9.9k armora i oko 600 700 rezista sa warcry. Levelujem polako drugu klasu ali nemam u planu da kupujem end game iteme za tu klasu.

Eh da i 285 MF-a

@ed_hunter
Ako imas stalnu ekipu onda je to OK.

285mf sa nv stackovima ili bez? Ja sam na oko 55k hp, ali 15k dps sa 2x1h, oko 8k armora i isteo ressovi oko 700-800 sa warcry, ali mi je mf ocajan nekih 30-40% :)

Edi imas kakav 1h za mene :)

Zaboravio sam da napisem da je sa NV stakom 285 :) cilj mi je 300 sa NV ali tih 15 nikako da nabacim a da ne gubim ostale statse :D

Zaboravio sam da napisem da je sa NV stakom 285 :) cilj mi je 300 sa NV ali tih 15 nikako da nabacim a da ne gubim ostale statse :D

Svaka cast, ja imam 91% + 5x NV + 13% enchantress = 179% solo. A jako mi je tesko da drzim i MF jer hocu 2 resista VIT i DEX za DPS na opremi.

ja max sto sam uspeo je oko 195% ali tako sam sebe ojadio najstrasnije, uglavnom ide sam 144% mf sa nv i tako imam ok drop, palo mi je dosta lvl 63 itema, ali nista ne mogu da prodam :) Malo sam podelio sto je ljudima trebalo, tako da ako vam nesto treba, dodate me, pa pitate kad sam online, pun mi je stash itema.
Imam neki neck sa ja mislim oko 30% mf, ako ne i 35% i drzim ga na templaru.
Sta je po vama najbolje za folowera? Vidim da dosta vas fura enchantresicu, moram i ja skupiti neki mf gear za nju pa da ide sa mnom. Kako se bese deli, 33% od folowera ide meni?

Poslednja izmena:
... ali 20% od ukupne sume mf itema na followeru

fin univerzalan chest, moze za svakog heroja, steta sto nema recimo 150 vit al *** :)
nisam mogao da odolim kad sam video na AH, uzeh ga za 2,5mil

edit: a tek sad izvaljujem da je neo ivkesm :) hahah sjajno

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 91
Poslednja izmena:
dok se mi pohvatamo sa nikovima... promenite bre battle tag da vam bude isto kao na forumu... vi mislite meni lako da svuda, i u d3 i u wot-u držim ovaj nick ed_hunter a ne sviđa mi se više :) samo zbog ovog foruma držim, jer ovo je centar zbivanja što se igara tiče, pa me svi znaju onda u igri...

čak sam u wotu imao drugi nick, pa sam promenio u ed_hunter. a i devojka je uzela ed_hunter_nešto u wotu, al džaba sad ja igram d3, wot nisam upalio ne pamtim kad, eno je igra sama :D

Kako se prodaje gold, jel se ceka da neko otkupi taj gold ili instant ide kes?

@edhunter mac od 800 miliona ti je ilidan dao dzabe, pa ako je jedna milka golda 2.5 evra * 800 = 2000 evra, no offense ali 2 soma evra je 2 soma xd.

Nazad
Vrh Dno