Šta je novo?

Diablo 3

Pa 0.25 € je minimum cena za 100 000 a ako nema najeftinije onda ti naplati skuplje, a to sto su nasi prodavali za 100 din to je zato sto oni nemaju ogranicenja kao na RMAH, realno ako mozes da pouzdano kupis za 100 din 1 milion onda kupi jedno 30 miliona za 3000 din kupi oruzje i prodaj resto za € i jos povratis pare ... mala je to cena 100 din za 1 milion. Na RMAH je 0.25€ 100 000 (stohiljada).

Kod botera je sada 60 din 1M (~0.5E). Svuda spamuju na zvaničnom forumu, a prodaju i na ebay-u. Zato je jako teško prodati gold na RMAH. Čak i da ih trojica spamera i botera *****u a četvrti ne, opet su manje platili nego na RMAH.

stim sto se ti boteri banuju, pa mozes i da izvisis za gold

Moderator sam na klanrur forumu, imas tamo sekciju za D3, izmedju ostalog I podforum sa malim oglasima, imas puno ljudi koji su pouzdani clanovi. Panta (administrator gramno foruma) je prodavao za 100 din - milion, panta_sd mu je nick ili tako nesto, ne znam da li ima jos uvek po toj ceni. Pilauda (mislim da je I ovde pod tim nickom) je takodje prodavao po toj ceni a dugogodisnji je clan. Ima jos ljudi, samo treba naci sigurne...

Koliko vremena treba da se refreshuju promene opreme na njihovom sajtu? Meni ceo dan vec nije registrovao promene

Meni to 100 din za 1 milion zvuci suvise "too good to be true", jer kolko se ja mucim za milion 100 je sica... onda za hiljadu dve mozes da kupis neko solidno oruzje.

Nisam clan na klanrur pa ne mogu licno da se uverim.

Poslednja izmena:
Meni to 100 din za 1 milion zvuci suvise "too good to be true", jer kolko se ja mucim za milion 100 je sica... onda za hiljadu dve mozes da kupis neko solidno oruzje.

Nisam clan na klanrur pa ne mogu licno da se uverim.

Evo ja sad gledam tamo oglase. Panta prodaje za 150din do 10 miliona, 10 i preko je 100 din. Ali iskreno izvori su im svuda isti kao i za WoW raftime. Kinezi/boteri. I u svakom trenutku to moze da nestane sa vaseg racuna (ali se vrlo retko desava, bar sto se tice Raf timea).
Jedino mozda ako odmah ne potrosis na neki weapon ne znam kakav je policy tad :).

Ako sam ja dobro razumeo, 150 dinara po milionu golda ako kupujes do 10 miliona, a ako kupujes preko 10, onda se placa 100 dinara po milionu.

Tako je. Nema sta da zvuci too good to be true, ja pola tih ljudi sa klanrura znam I uzivo, evo kad se vratim u petak u Beograd mogu svima poslati brojeve telefona ljudi koji prodaju 1M za 100 din, I ja da budem garancija : )

važi se :) molim te pošalji meni pm ljudi koji su pouzdani i koji nisu do golda došli botovanjem a da prodaju 1m za 100 dinara. hvala :)

Ae bre :D jos da cheatam tako sto cu kupiti gold... realno ne radim nigde, radim master rad kad mi se hoce. Ima da farmam iteme dok mi nesto zanimljivije ne upadne u zivot ili dok ne dobijem artritis na prstima :p

Dao sam 4000 din i necu ni dinar vise.

artritis here i come :d

Koje crno kupovanje golda, pa i da je 50 din 1m. Razumem kad u igri skupis pare pa kupis nesto na AH ali za pravi kes nikako ne kontam. To dodje ko cheat :)

Puknes 100 eura za iteme, predjes inferno i sta onda? Ja igram ovu igru da bi farmovao dobijao iteme a ne da bi presao igru. Ja jos nisam presao inferno, a i ne zurim nigde. Farmujem akt 2 uglavnom ponekad i 3 i to je to :) Imam golda da se opremim mnogo bolje ali necu ***.

Kad izadje pvp videcu do tad samo farm golda itema :)

Koje crno kupovanje golda, pa i da je 50 din 1m. Razumem kad u igri skupis pare pa kupis nesto na AH ali za pravi kes nikako ne kontam. To dodje ko cheat :)

Puknes 100 eura za iteme, predjes inferno i sta onda? Ja igram ovu igru da bi farmovao dobijao iteme a ne da bi presao igru. Ja jos nisam presao inferno, a i ne zurim nigde. Farmujem akt 2 uglavnom ponekad i 3 i to je to :) Imam golda da se opremim mnogo bolje ali necu ***.

Kad izadje pvp videcu do tad samo farm golda itema :)

Moj ti je savet da probas da kupujes sto bolje in slot iteme za klase koje igras, jer sam gold ne vredi nista, fazon je da ako sad imas 20 miliona za mesecan dana ce to biti kao 2 miliona tj. sta sada mozes da kupise za taj gold za mesec dana ce vredeti 200 miliona takav isti item, jer deflacija golda je ipak beznacajano malo naspram konstantne inflacije.

moja prva veca prodaja :)

yay.png

Konacno da i meni padne neki dobar item a da mogu da ga iskoristim na barbarionu.

Diablo III 2012-08-08 18-39-04-96.jpg

Za koliko bi mogo da se proda? Cisto onako pitam?

Za 658 golda.
Druze itemi koji nisu za lvl 60 se ne isplati prodavati, osim ako su neki toliko bolesno dobri za svoj lvl pa da mozes mozda 50k golda da dobijes, a i tada je cimanje. Itemi kao sto je ovaj belt ne vrede vise od 5k golda, a toliko ti od mobova na lvl 60 ispadne za minut :)

važi se :) molim te pošalji meni pm ljudi koji su pouzdani i koji nisu do golda došli botovanjem a da prodaju 1m za 100 dinara. hvala :)

Kako dolaze do golda - to ne znam, sumnjam da sede po ceo dan I skupljaju milione.. mogu da garantujem da ce kupac dobiti gold, jer sam trgovao sa clanovima sa klanrura bezbroj puta za raznorazne stvari, ali za izvor golda ne mogu da garantujem da nije botovanje ili nesto slicno ..

Za 658 golda.
Druze itemi koji nisu za lvl 60 se ne isplati prodavati, osim ako su neki toliko bolesno dobri za svoj lvl pa da mozes mozda 50k golda da dobijes, a i tada je cimanje. Itemi kao sto je ovaj belt ne vrede vise od 5k golda, a toliko ti od mobova na lvl 60 ispadne za minut :)

Ja sam samo pitao a sto se tice iteme i prodaje *** ako nadjem nesto sto mozda vredi sto da ne stavim na AH (probam pa ako se proda ok ako ne ide kod trgovca na prodaju) pa uzmem 50-100k golda. Do sada sam tako zaradio bas dosta golda i sa tim goldom kojim sa zaradio od prodaje sam skoro nabavio svu opremu koju sada imam, a jos pritom sam imao srece da sam ja nabavljao povoljno a kasnije kada je prodam dobijem uvek vise nego sto sam je platio. Bar je dosada bilo tako. A dosta puta sam i kupio ovako opremu ikao je necu stavljati na lika nego je samo preprodam i zaradim na njoj. Sto bih se patio i skupljao gold ako vec na AH mogu da imam neke koristi od istog.

Mozda je to vama cimanje ali meni nije, tako da *** svako ima svoj nacin igranja i ja to postujem ali postujte i vi moj. Ako nesto pitam to ne zanci da sam dosao ovde da nekoga zezam ili da se hvalim nego zato sto jos uvek nemam pojma koji je item stvarno dobar a koji ne vredi nista. Vremenom cu i ja nauciti oko iteme sta i kako pa ce biti drugacije a nisam ni daleko od 60 lvl tak oda se nadam u par dana da cu da to postignem i da predjem na Hell tezinu.

Poslednja izmena:

Za postovanje, no ja sam malo pre presao na Hell tezinu i mogu reci da ce ovo sada biti mnogo zanimljivo za igrati. Jos kada sam video da oni prvi neprijatelji mogu da me ubiju, no dobro nabavice se bolja oprema pa ce se polako grinda Hell dok se malo neskrpim sa goldima da kupim neku dosta bolju opremu. Ali to oko kupovine cu se ovaj put posavetujem sa vam sta uzeti.

ja se sve suzdržavam da ti kažem, ali moram... pobogu, pa do inferna možeš go da stigneš! bez golda jednog potrošenog na opremu i minuta jednog izgubljenog na ah tražeći istu. mani se ćorava posla, nego igraj da stigneš da inferna, tek tamo kreće igra očigledno...

btw na onom screen shotu malopre sam i ja negde u gomili :D

bacas gold za dzabe na glupe iteme, kad bude dosao na inferno trebace ti sav taj gold koji si spucao na ah, i mnogo vise od toga

ja se sve suzdržavam da ti kažem, ali moram... pobogu, pa do inferna možeš go da stigneš! bez golda jednog potrošenog na opremu i minuta jednog izgubljenog na ah tražeći istu. mani se ćorava posla, nego igraj da stigneš da inferna, tek tamo kreće igra očigledno...

Jos samo da mi objasnis na koju to foru moze da se izvede i ja cu uraditi. Cak na Nightmare sam imao problema na zadnjoj destinaciji do Diabla, su me neki Elite ubijali iz par udaraca a imam preko 13k hp-a. Cak i sada kada sam dosao na Hell tezinu ovi prvi kripovi mi uzimaju energiju kao da imam 1000 a ne 13k. DPS mi nije problem njega imam preko 5k ali mi je problem sto me vrlo lako mogu ubiti sto znaci da mi treba jaca oprema ali koja i sa kojim karakteristikama???

Ajde kada vec si poceo da pricas onda daj malo vise detalja na koju foru mogu go da dodjem do Inferna? Mislim da puno vas tu se samo kao pravi pametno ali da ste i vi kao i ja odmah na samom startu kupovali opremu na AH da vam igranje bude lakse samo sto sada necete to da kazete. Lako je pricati nesto e treba ovako treba onako ili mozes ovo i ono ali dajte detalje sta da uradim a ne tu suzdrzavam se da ti ne kazem ali cu ti reci. Mani me se takvih fora.

Vrh Dno