Šta je novo?

Diablo 3

ima li neko da mu se igra.
recimo act 2 ?

DBraveZ#1254

dodjoh sa mora, 15 dana bez Diabla, malo da se vratim u formu :)

Pa majku mu staru nemas u inostranstvu samo rodjake koji su straiji od 50 godina, valda postoji neko ko je tvoje godiste ili da kazemo malo stariji? Eto moj burazer odnosno poluburazer je covek vec u godinama ali zna oko toga jer i sam ima nalog na istome pa je na drugu kucu i drugu karticu meni napravio nalog.

Eto dobrovoljno se javljam da Oki-ju ucinim uslugu i prodamo amulet na moj paypal nalog a pare mu posaljem na adresu koju kaze ili mu uplatim na racun koji kaze? Naravno uz nadoknadu. :D:p

Hvala na ponudi, mislim da vec imam jednu osobu za to.
Ideja je naravno da se proda za sto vise moguce golda i onda da se taj gold pretvori u novac. I da, da bih dao odredjenu sumu osobi koja bi mi dostavila pravi novac.
Svakako da mi nije cilj da zaradujem igrajuci igru, ali brate mili ko kaze da se ne bi opario od ovoga, dzabe laze. Sa ovim moze da se kupi malte ne ceo solidan gear za jednog heroja.
Btw poslao sam Athene poruku da li je zainteresovan hahaha bilo je jace od mene :d

Inace evo malo razmishljanja na ovu temu

http://forums.d2jsp.org/topic.php?t=64130919&f=179&o=10

Zeznuo sam se i postavio posle u softcore deo. Bice nesto od ovoga siguran sam. Iako ne bude, tu je ..na sigurnom je nece se do zime istopiti siguran sam. Videcemo kakav ce roll da padne posle 1.04 update-a :D

Poslednja izmena:
pazi, to jeste mnogo dobar amulet, ali da bi bio vrhunski, fale mu jos 2 stavke, res all i att speed :)
da si i te dve izrolao, mozda bi ga i prodao Athene :D

^^ Da sad ce Athene da te ispljuje kao nekog cigana i recice da mu nenudis to neka g***a :p

Mozda da mu pokloni pa da bude shoutout u videu lololo

Poslednja izmena:
Jel' svima prazna Friends lista na ovim epeen stranicama ?

yup. izgleda nisu jos sve zavrsili

LVL dode brzo, najveci fazon je stici na nivo opreme gde mozes laganica da farmas Act 2 sa minimalnim umiranjem, idealno Act 3 solo sto je vrlo tesko za kratko vreme osim ako ne investrias $ u opremu.

Evo mog jadus bedus maina LINK. Eh kad bi jos imao malo vremena da farmam bolji gear - sa ovom opremom ne mogu dalje od pocetka acta 2 na infernu.

Poslednja izmena:
sto im nisi pomogao, imas moj mobilni :)

Obicno kad pomazem obije mi se o glavu :smash: Ne bas uvek,ali cesto...
Znam da si otis'o 20og, rekoh sigurno stizes bas sad da pomognes ljudima u nevolji i potrebi ;)

Vratih se malo u D3 posle duzeg vremena, pa da pitam, gde se farmuje Act3 Inferno?

svuda. ceo act3 prelazis i ubijas elite

Kako na ovim stranicama nema onih osnovnih podataka o dex, int, str, vit, dmg, armor...itd?

Kako nema? Eno ti dole sve pise.

danas fino :)

qcBCD.jpg
B6ZfE.jpg

vrlo fin bodez, steta sto nema samo jedan primaran stats recimo 150+, ali i ovako je dobar

jeste, fali mu jos jedna stvar da bi bio bas dobar:)... ne znam samo koliko da stavim pocetnu cenu

Za 2 dana stizem u Bg posle mesec dana provedenih na moru, jedva cekam da obrnem koji run, drmnem klimu na 20c I hladim ovu sprzenu kozu : )
Koja je cena golda sad? Nemam vremena za farmanje istog a razmisljam da uzmem jedno 10 milionceta da uzmem neko oruzje (ako se moze uzeti nesto sad za te pare? ), znam da sam stao na actu3 I da sam mogao da se nosim s mobovima al sam Ih sporo ubijao, 17k dps ili tako nesto je bilo...

Gold je 0.25-0.29€ 100 000 tj. moze 2.5€ 1 milion sto je minimalna cena, ali problem je sto za tih 10 miliona nemas da uzmes neko oruzje za act 3, tj. moze da se nadje ali moras da imas srece, sve je skocili 35 miliona i vise bas ona dobra oruzja sa potrebnim survival ili damage statsima.

Cek cek pre skoro mesec I po dana su likovi kod nas prodavali 100 din - milion, I to pouzdani likovi, ne pricam napamet. Jel to poskupeo gold ili mislia na cenu sa rmah? I kako se prodaje gold na rmah? mozes u bilo kom trenutku ili se sve stavlja u neki zajednicki "gold stash" pa kupac random kupi od nekoga ili?

Vrh Dno