Šta je novo?

Diablo 3

Za rukavice isto skapirao da su krs hehe ali neka stoje ..A stit jeste super bas bas..Dobro ce doci za barba sada:p

julija se oprema polako :)

Samo 800int i 11k dps? Kako taj wiz funkcionise, kakav dmg pravis?

to je tank wiz :)

Hehe za solo pravi super dmg i farma se act 2-3 cetiri ne vidim svrhu jer se gine a nije nesto puno bolje:p A i crit odradi skoro svaki hit pa nije samo 11k vec vise 20-23k hehe:p
Sve u svemu super se farma i ne gine :)
Za grupu nam ipak treba dmg :)
Ova oprema koju imam na sebi na shotovima nije koju nosim inace, naleteo sam bio na neke bolesne elite pa sam promenio inace wizard hat mi stoji i lobanja druga tako da se crit dmg podigne do 230 a dmg do 17k

Poslednja izmena:
^^ low DPS, ti enrage timeri su tako jadna solucija da spreci igrace sa malim DPS-om da ubiju bosove... secam se kad sam na Act 1 dobijao enrage timer od obicnih elite mobova u onom quest za ono brdo posle onog hrama gde treba da uzmes 2. deo mača.
Pizdeo sam načtisto kako takav neki mob može da bude tolko jak.

Pametnije bi im bilo da su odradili jos neke napade bosova i/ili recimo pocne brze da udara... a ne bijem elitu a pored desecrator ona me jos przi bežično.
Znam da Kulle počne da zasipa onim kamenjem i recimo Belial počne da baca one ekplozije jako dugo ... ali realno glupost.

Poslednja izmena:
Realno svaka cast coveku (ako kaze istinu za bottove), ipak kljuc uspeha je bio da se sto pre stigne na inferno tj. ko je uspeo u 1. nedelji da farma act 2 ili act 3 i da proda neke iteme tada za 1-2 milionce (sto je danas 100-200 milki) mogao je kasnije kad su se pojavili jaci iteme da kupi te i da ih preproda kasnije za jos vise... jer gold nema vrednost, najvecu vrednost imaju dobri itemi.

Ja sam uspeo 33€ da skupim na BB nisam se nesto ni trudio, cisto onda da se nađe za SC2 ili mozda kasnije D3 exp, sve sam neke kao OK iteme prodavao, poslednja prodaja su mi gloves za 7€ koje sam prvo ponudio za 7-8 miliona na GAH... realno 4x puta jeftinije za gold je neko mogao da uzme ali uzeo neki lenji paćenik za kesh.

A i mozemo da se kladimo da botovi skeniraju RMAH ko ludi... tako da nesto dobro sa malom cenom ode za par sekundi.

EDIT: Ima neko od vas uopste Paypal koji je povezao sa bnet nalogom ? Da li ona prica o ban-u naloga sa razlictim drzavama na PP nalogu i bnet nalogu i dalje vaze ... jer ja sam jos davno napravio bnet nalog i stavio Srbija i to vise ne moze da se menja.

Poslednja izmena:
dobar je visage, a crossbow nazalost pored odlicnih stats ima jako mali base damage

Pa 215 dex daje još nekih 60-70 DPS (zavisi od ostalih stats-a) a od mainstat-a imaš i još koristi osim samo dmg. Tako posmarano, imam 800+ DPS oružje sa potencijalno 160% CD. Mislim da to može da ode za ~10M. Ima jako malo sličnih na AH pa ne mogu još uvek da procenim (a većina sličnih koji su na AH su po meni jako precenjeni - tipa 50M) Pa ja sam nedavno zamenio svoje 870DPS, 80%CD, 130DEX mač, za bodež od ~750DPS, 300+DEX, 80VIT i socket. Daju mi manje više isti DPS, ali mogu da imam više CD i dobijam VIT (nebitno) i DEX = dodge i armor.

mislim da crit damage ide na base damage, a to je samo 750

Poslednja izmena:
Sad sam pogledao tvoje oružje i mislim da bi ti ovo moje davalo manje više isti DPS (može se lako proveriti DPS kalkulatorom). Koliko si svoje platio? I dalje nema skoro uopšte hand crossbow-a sa CD i socket-om (sa pristojnim DPS-om ispod 30-50M) na AH, tako da ne znam šta da radim.
BTW, imam plan za kraftovanje Flawless Star Emerald-a, pa ako nekome sa bench-a treba, samo mi se javite, možete uštedeti 300-400k, pošto materijali koštaju oko 1.8M, a prodaju se na AH za 2.1+ M.

EDIT: Ima neko od vas uopste Paypal koji je povezao sa bnet nalogom ? Da li ona prica o ban-u naloga sa razlictim drzavama na PP nalogu i bnet nalogu i dalje vaze ... jer ja sam jos davno napravio bnet nalog i stavio Srbija i to vise ne moze da se menja.

Ja imam paypal racun u Italiji a igram iz Srbiji i bas juces sam aktivirao paypal na RMAH i sve je proslo kako treba. Stavio sam danas neke iteme na RMAH da vidim bas kako to ide pa cu kasnije bas da proverim da li ima nekog pomaka.

Sad sam pogledao tvoje oružje i mislim da bi ti ovo moje davalo manje više isti DPS (može se lako proveriti DPS kalkulatorom). Koliko si svoje platio? I dalje nema skoro uopšte hand crossbow-a sa CD i socket-om (sa pristojnim DPS-om ispod 30-50M) na AH, tako da ne znam šta da radim.
BTW, imam plan za kraftovanje Flawless Star Emerald-a, pa ako nekome sa bench-a treba, samo mi se javite, možete uštedeti 300-400k, pošto materijali koštaju oko 1.8M, a prodaju se na AH za 2.1+ M.
mozemo probati samo da dodjem kuci. platio sam taj cross 4 mil

Evo sada sam bas gledo na RMAH ali nista se nedesava. Kontam da treba bas imati neki item koji ce da ode. Ja sam postavo neke koje sam mislio da bi mozda mogli da odu ali to je sve sica od dva evra pa do pet.

Nego malo pre sam dobio ovaj stit:

Pogledajte prilog Diablo III 2012-08-06 17-29-40-94.bmp

Pa sta mislite za koliko bi mogo da se isti uvalaja na AH???

Nego sada dobih ove cizme koje nisu nista posebno ali me buni ovo sto sam zaokruzio, za cega je to???

Diablo III 2012-08-06 17-54-06-90.jpg

Poslednja izmena:
batali ah dok ne dodjes do inferna.

to zaokruzeno znaci da za njih ne placas opravku (durability ce uvek biti 57/57)

Shiled mozes da uvaljas za dva kikirikija iliti vendorisi to (mislim mozes da izvuces 15k ali why:). To ti kasnije nista ne znaci.
A za cizme to znaci da se "ne kvare" odnosno ne moraju da se popravljaju kao ostala oprema. To je korisno na infernu jer kad pozutis treba ti bar 35 000 da popravis opremu, ali isto tako gubis jedan stat a dobijas to.

batali ah dok ne dodjes do inferna.

to zaokruzeno znaci da za njih ne placas opravku (durability ce uvek biti 57/57)

Hval na odgovorima, a sto se tice AH pa mogu ti reci da sam danas obrnuo 200-300k golda na istome i kupio armor za 200k koji sada nosim:

Diablo III 2012-08-06 18-32-13-24.jpg

Poslednja izmena:
chain gmail :D

Vidi se da su igru sklempali za 2 godine kad su imena itema toliko mastovita :D

Btw. @Dragan.P razmisli da li bi ti licno kupio neki item ispod LVL 60 za prave pare kad mozes jaci da dobijes, i ako je item LVL 61 ti i dalje mozes da dobijes LVL 63 item.

Na RMAH idu samo top itemi, tj. sa jako viskom i korisnim statsima ... tj. gluposti kao Attacker takes damage i Healt globes health+ su uglavnom totalno beskorisne.

Ma podpuno te razumem za RMAH, to sto sam stavio je cisto eto tek tako da se kaze da sam stavio pa ko zna mozda se neka budala zaleti pa kupi nesto. Jer na AH sam koliko puta kupio item koji kosta 1000 golda a isti prodao za 10k golda ili kupim oruzije za 60k a prodam ga za 100k. *** uvek se nadje neka naivcina pa se zaleti. Pa tako neka itemi na RMAH stoje pa ako se prodaju ok ako ne opet dobro je. A za jedno dve nedelje (ko zna mzoda ranije a mzoda kasnije) kada budem stigo do Inferna e onda vec polako cu da lupam glavu sta i kako a do tada ako mogu da nabavim opremu sa AH cu kupim ako ne idemo dokle mozemo sa ovom. Trenutno samo igram sa Barbarionom a kasnije cu krenuti malo sa DH.

Bolje da uzme golde pa da ih proda nekome u Srbiji. Jer ovako dok ode to na paypal pa ne moze da povice te pare na srpsku karticu znaci mora sa paypala da trosi. Komplikacija.
Ili na balance pa da prodaje game cardove za wow:p. Ipak mislim da je najbolje gold > dinari.

Stranicu nazad 1. post.

Realno ako ti nude 150M to izadje 1M golda na aha je 2.5€ (kad uspes da ga prodas) sot je 150 * 2.5€ = 375€.
Ovako mislim da bi za 200+€ otisla za par sati, ali sta ti vredi ako ne mozes te pare na ruke da dobijes.

AJDE DA GA MERIMO :D (ePenis)

http://eu.battle.net/d3/en/profile/zokocx-2250/

Lepo je ovo sve napravljeno, ali od gledanja nema vajde Gde su moji legendaryies items :D sve u istoj boji je tako smor.

Sad sam skontao da mi oprema nije u istoj boji :p

Poslednja izmena:
Stranicu nazad 1. post.

Realno ako ti nude 150M to izadje 1M golda na aha je 2.5€ (kad uspes da ga prodas) sot je 150 * 2.5€ = 375€.
Ovako mislim da bi za 200+€ otisla za par sati, ali sta ti vredi ako ne mozes te pare na ruke da dobijes.

Pa sve zavisi, ja na primer kod mene na paypal da nesto prodam imam koga u Italiji da moze da mi digne pare sa njihovog racuna tako da mi pare nisu vezane za nalog. *** o tome ste trebali ranije da mislite kada ste pravili naloge na paypal.

Druze meni je poslednje na umu bilo da uopste probam da zaradim neke pare... a i sve rođake koje imam u inostranstvu dok bi im objasnio sta je PayPal i dok bi se oni zbog mene iscimala pre bih prodao za gold ili na BB.

To sto neko shvata ovu igru previse ozbiljno i jos uspe da zaradi, mene iskreno mrzi da farmam vise od par sati... evo nisam igrao vec 3 dana.

Pa majku mu staru nemas u inostranstvu samo rodjake koji su straiji od 50 godina, valda postoji neko ko je tvoje godiste ili da kazemo malo stariji? Eto moj burazer odnosno poluburazer je covek vec u godinama ali zna oko toga jer i sam ima nalog na istome pa je na drugu kucu i drugu karticu meni napravio nalog.

Eto dobrovoljno se javljam da Oki-ju ucinim uslugu i prodamo amulet na moj paypal nalog a pare mu posaljem na adresu koju kaze ili mu uplatim na racun koji kaze? Naravno uz nadoknadu. :D:p

Vrh Dno