Šta je novo?

Diablo 3

pa eo ja sa barbom farmam i nonstop mi pada dex oprema uzeh lepo demona i sad imam core dps oko 27k dmg,sa pasivom sharp shooter critovi idu do 90k a za za gear nisma dao ni 200k golda u glavnom od butcher runova. imam jedan ceo tab pun itema ilvl 60-63 sa act2 (zoltan kule runs) za WD-a ili Wiz-a xD. i plus na sve ovo imam 8 miliona golda od prodaje gira koji mi dropa od butcher,kule runova.
nije mi jasno kako ne mozete da se opremite?

Ne mogu da se opreme, jer očekuju da im svaki drop bude ilvl 63 sa uber statsima...

Mislim da pojedinci samo pojašnjavaju da je nemoguće igrati igru bez AH. Evo ja da pitam ima li ko da je stigao do inferna bez AH?

it sto igraju inferno bez ah su Wonderkid igraci xD

ajmo barbovi, jel valja ovo cemu, ili da pustam niz reku :)
prosto je smesno kako se covek razocara kad dobije legendary :D

Prilozi

• stuff.jpg
    stuff.jpg
    56.7 KB · Pregleda: 95
^^ Ovako odokativno, valja solidno, mada vise bi valjalo da ima neki resist, armor ili Life on Hit koji za ringove je max 479.
Bar kako kaze ovaj chart:

Item Affix Quick-look Chart

Ni ja nisam dobio ni jedan legendary 95 sati, ni 2 nedelje neko dobro oruzje na Inferno Act 2... sta sad da kukam :smash:,
Igrao sam ovakve H&S igre dovoljno da znam kakav je filozofije itemizacije, i da nema lakog nacina da nasviras statse i DPS pa da jednom rukom igras Inferno. tj. ima laksi nacin ali po meni je RMAH kao varanje, opet ako neko moze da zaradi te pare u stvarnom zivotu, sto da ne... ali licno mislim da to gubi car diabla.

I u onom klipu lik sto je objasnio kako se rolluje statsi na itemima, samo zamislite da bacate jedno 20 kocki koje imaju po jedno 12 stranica (jer ima vise stat opsega) a sad sta padne, samo sto ovde neki su vec ograniceni LVL-om itema.

Mislim da pojedinci samo pojašnjavaju da je nemoguće igrati igru bez AH. Evo ja da pitam ima li ko da je stigao do inferna bez AH?
Ja, sa barbom, sam stigao do inferna bez AH, a imam i 2 real-life ortaka, koji su na isti način prešli Hell (bez većih problema).
Prosto ne shvatam kako kako Hell nekome predstavlja veliki problem?, samo par elite kombinacija je bilo problematično, dok je većina lagano padala...

Inače, trenutno sam na Act-u 2 inferna, morao sam da farmujem Act 1 za resisit to all opremu, ali mi sada sasvim mi solidno ide.

ako nosiš 2 x 1h weapon od po 200 dps svaki, to je kao da nosiš 2h weapon sa 400 dps? ili ne?

Nije, daleko od toga da imas duplo DPSa kad koristis dva weapona. Imas formulu na internetu da nadjes kako radi. Znam da DH dobije 15% increased attack speed kad dual-wielduje crossbows, verujem da je isto i za Barbariana.

Poslednja izmena:
Nema mnogo razmisljanja.. Meni je ovo uletelo danas i to ispalo iz nekog kostura !!!!
wand.jpg

Bez mnogo razmisljanja pali na AH .. videcemo da li ce biti nekog da se izuje..

Dobar legendary, ali kad bi stvarno bio legendary item dostojan tog imena imao bi min 800 DPS, ovako vecina maceva sa INTom i crit bonus dmg-om je jaca, a pun ih je AH... bar ove ispod 800 DPS.

stvarno ne razumem kako su rare itemi bolji od legendary itema? ono u sustini meni to odgovara posto ce mi svakako lakse i cesce dropovati rare itemi, al opet, za koji su matrag ovi onda legendary?

Necu vise ni ja :smack:, lik je arogantno *****... i da radim ili poznajem nekog ko radi u Blizzardu sredi bi da mu obrisu karaktera.

Odgledao sam klip i tamo na sredini kad kaze da je sve trofeje (iteme) stekao "with teamplay" ... boze koje *****nje. Od kad se teamplay racuna kad svi budze jednog karaktera.

jel ste vi culi za sarkazam :) sta ga shvatate ozbiljno, lik se *****ava.

meni je isto iritantan, nervira me. A pogotovo me nervira osoba koja mu edituje klipove, sa svim tim seckanjem..
ali ne razumem kako shvatate ozbiljno kad kaze "teamplay" itd :) mislim stvarno...

za zatvor pogledati spoiler :d
ed_hunter ti ne gledaj :d

ScannersExplodingHead.gif

za zatvor pogledati spoiler :d
ed_hunter ti ne gledaj :d

Ajmo kolektivno da skupimo pare da kupimo pistolj a ja cu ga licno roknem u celo pa makar zaglavio corku. Koliko treba biti mentol i tako se ponasati a onda jos komentarisati o necijoj opremi i govoriti e tvoja oprema ne vredi nista dok moja je najbolja, jeste mozda lik ima najbolju opremu u igri ali zahvaljujuci kome? To da je radio sam nebi nikada postigao nego ****ni no lifer koji od 24 sata provede kraj igre 23 sata onih jeda sat iskoristi da jede u toku dana i da ode do wc-a.

Prvo bih pogledao koliko je sati igrao D3 pa bi ga onda toliko sati tukao a naravno naslo bi se vise nego dovoljno dobrovoljaca da ga bijemo toliko sati bez prestanka. Pa bih ga na kraju rokno u celo, rodi majka *****a pa ga pusti medju ljude.

Poslednja izmena:
Sta se svi lozite ***... lik trolluje.

Pa lik je umislio da je on najnaj a trebalo bi ga malo sustiti na zemlju i pokazati mu da postoji svet i van racunara. Znaci pravi ljudi pravi prijatelji a ne neki virtualni koje samo drzi zato sto ih iskoriscava da mu salju opremu i zlato. Lik je kompletna ortodoksna budala.

iako me je tvoj prvi post u vezi ovog oduševio, ovim si maximalno pobedio :D

Pazi ok je po meni taj fazon qurciti se e najbolji sam ali ne zaboravi kako si dosao na tu poziciju i da ti nije bilo drugih igraca nebi on danas se tako ponasao nego bi i on isto bio na tom forumu i pokusavao da se takmici sa ostalima da li je njegova oprema najbolja ili nije. Neki ljudi jednostavno zaborave sve ostale i kako su dosli do te pozicije. Ali sutra da mu niko ne posalje golde lik bi u roku dva dana poceo da kuka jer nema vise ovaca za sisanje a on lenstina jedna bi ga mrzilo da grinda pare a onda bi kukako na forumu i youtube kako je igra losa jer on mrcina jedna nema para da kupi neki item od 100 miliona. Njegova lista prijatelja mora da sadrzi bar 10.000 igraca jer nemoguce da ima toliko budala koje mu non stop kadgod on zakuka da treba golde da mu svi salju.

Jednostavno to su likovi dok imam koristi od tebe ok si mi cim nemam mrs. On konjina jedna mesto da ode da opere tu kosu (tu frizuru ima na nekoliko snimaka) ili da se osisa on nezna ni ko covek da ode do wc-a a kada ode do wc-a onda meri vreme koliko sme da provede u njemu jer ako zaglavi tu duze onda kada sedne za sto da jede lopatom za sneg ubacuje da bi nadoknadio vreme i da se sto pre vrati za komp.

Ahahaha kako pizdite bezveze. Haha kao da od vas uzima gold:).

Ahahaha kako pizdite bezveze. Haha kao da od vas uzima gold:).

Ne uzima od mene ali mi je prosto neverovatno koliko ima budala koje mu salju golde, zarad cega da bi sutra kada njima zatreba pomoc oko prelaska nekog dela ili deonice u igri on dosao i nalupo glavnog lika i otisao? Pa moze da se skupi nas 3-4 uvek i da se odredjeni deo predje bez da das ijedan gold nekome za to. Eto ja igram jos uvek Starter Edition i u vise navrata sam upadao sa likovima pa prelazimo zajedno, i sto mi je dobro u takvom prelazenju nadjem mnogo bolju opremu sa svog lika nego kada igram sam ili nekog kojeg imam vec pa kada se vratim u grad turim je u onaj kovceg pa ucitam tog lika pa je pokupim.

Eto za DH sam nasao dva samostrela 17.8 i 17.1 i vec sada mogu da kazem da mi se mnogo svidja a mogu da mislim samo kakav je osecaj kada imas neku mnogo jacu opremu.

Tako da se uvek moze naci neka ekipa za prelazenje a da to ne morateda platite nego jedan drugome cinite uslugu.

No dogod ima ovaca bice i onih koji ce ih sisati.

Poslednja izmena:
Ne ne ne. Ne razumes. Oni mu ne placaju da bi im on pomogao nego zato sto su ljudi attention whores. Daju mu pare pojave se na streamu 10 sekundi i njima do yaya a njemu jos vise. Znaci to au kao neke hm...donacije. Haos je bilo na WOW serverima gde je on dolazio. 100000fanova. Ali snasao se. Nema sta.

evo drug i ja (monk+dh) gradimo taktiku protiv ghoma, veceras smo uspeli da ga spustimo na petinu healtha. lagano, ali ce pasti :) sa sve 5 nephalem valora :)

jel ste vi culi za sarkazam :) sta ga shvatate ozbiljno, lik se *****ava.

Otidji na youtube pa uzmi pa redom gledaj njegove klipove ali ne klipove ko klipove nego uzmi pa citaj komentare, nemoguce da je toliko ljudi pizdi na njega, znaci da nesto postoji a to je ocigledno da uzme zlato i onda u fazonu ko te **** da nisi imao nebi dao. Kao sto je tu na pre nekoliko strana bio okacen klip za 100 miliona kada je uzeo za pola sata, pa u sredini klipa vidis kako mu je lik poslo poruku da moze da mu da samo 500k golda a sta je on konjina uradio uzeo i prijavio ga za neznam ni ja sta. Onda lepo vidis u njegovom chatu da ga ljudi psuju znaci nesto sa tim likom nije u redu jer nemoguce da te toliko ljudi mrzi bez razloga.

Poslednja izmena:
Ajmo kolektivno da skupimo pare da kupimo pistolj a ja cu ga licno roknem u celo pa makar zaglavio corku. Koliko treba biti mentol i tako se ponasati a onda jos komentarisati o necijoj opremi i govoriti e tvoja oprema ne vredi nista dok moja je najbolja, jeste mozda lik ima najbolju opremu u igri ali zahvaljujuci kome? To da je radio sam nebi nikada postigao nego ****ni no lifer koji od 24 sata provede kraj igre 23 sata onih jeda sat iskoristi da jede u toku dana i da ode do wc-a.

Prvo bih pogledao koliko je sati igrao D3 pa bi ga onda toliko sati tukao a naravno naslo bi se vise nego dovoljno dobrovoljaca da ga bijemo toliko sati bez prestanka. Pa bih ga na kraju rokno u celo, rodi majka *****a pa ga pusti medju ljude.

Čovek živi i zarađuje od toga, a dogod bude imao toliki broj ljudi koji prate njegove streamove, praviće pare i dalje. Treba da shvatite, da to vreme koje on provede na streamu je njegovo radno vreme.

Nazad
Vrh Dno