Kontam da mu tenk dodje nesto kao sirova snaga. Sto se tice Monka nemam pojma o cemu mi pricas jer jos uvek imam Starter Edition i tako ce biti do kraja ovog meseca. Sto se tice ostalih likova probao sam jos Wizarda nije los, moze da se igra sa njime samo mora malo opreznije kontam da mu je princim isti kao i kod DH. Sa Wizardom sam zavrsio kostura tako da sam zadovoljan kako se pokazao mada mi je trebalo duplo vise vremena da predjem jer sam non stop begao dok sa Monkom sam se nabio u njega i izlupao ga ko suvu sljivu i resen posao. Kontam da ta moja taktika da ulecem u guzvu nece uvek uroditi plodom ali *** na greskama se uci.
Probao sam Barbarian on mi se isto jako svidja, to je jednom reciju pokretna tvrdjava. I kod njega sam koristio foru dva oruzija u rukama kao i kod monka a stit ne koristim. Vec polako imam uvid sta i kako bih mogo da igram kada uzmem full igru ali otom potom. Pre toga cu morati jos neke poslove da pozavrsavam i onda cu biti miran jedan period.
Probao sam Barbarian on mi se isto jako svidja, to je jednom reciju pokretna tvrdjava. I kod njega sam koristio foru dva oruzija u rukama kao i kod monka a stit ne koristim. Vec polako imam uvid sta i kako bih mogo da igram kada uzmem full igru ali otom potom. Pre toga cu morati jos neke poslove da pozavrsavam i onda cu biti miran jedan period.