Šta je novo?

Diablo 3

Kontam da mu tenk dodje nesto kao sirova snaga. Sto se tice Monka nemam pojma o cemu mi pricas jer jos uvek imam Starter Edition i tako ce biti do kraja ovog meseca. Sto se tice ostalih likova probao sam jos Wizarda nije los, moze da se igra sa njime samo mora malo opreznije kontam da mu je princim isti kao i kod DH. Sa Wizardom sam zavrsio kostura tako da sam zadovoljan kako se pokazao mada mi je trebalo duplo vise vremena da predjem jer sam non stop begao dok sa Monkom sam se nabio u njega i izlupao ga ko suvu sljivu i resen posao. Kontam da ta moja taktika da ulecem u guzvu nece uvek uroditi plodom ali *** na greskama se uci.

Probao sam Barbarian on mi se isto jako svidja, to je jednom reciju pokretna tvrdjava. I kod njega sam koristio foru dva oruzija u rukama kao i kod monka a stit ne koristim. Vec polako imam uvid sta i kako bih mogo da igram kada uzmem full igru ali otom potom. Pre toga cu morati jos neke poslove da pozavrsavam i onda cu biti miran jedan period.

ja sam probao monka sa daibo-om danas, i prilično sam zadovoljan. našao neki daibo sa 700dps i sa njim imam 11.5k dps na monku. za hell act 3 se pokazalo kao sasvim dovoljno :D ne znam kakva je taktika za inferno, kontam da će mi za grupu biti potreban shield da tenkujem, ali ono...

oduvek sam želeo da igram neku igru gde ću štapčetom u glavu da bijem neprijatelja :D sve neke sekire, mačevi, ludila, a oni što nose štapove nikad ne tuku sa njima.... ovo mi je sad posebna poslastica :D

Ako nekom jos uvek treba guest pass, imam jedan, pa nek se javi na pm....

transformacija iz tenka u att/def mix redom kako se skupljaju pare za bolju opremu pa tu jos onda i malo mf/gf da se ubaci.

recimo ja sumnjam da iko moze da skupi mf opremu za dh, sa kojom ce komotno moci da igra act3/4 sam, u dps buildu naravno , tenk varijante ionako nisu interesantne

haha kako li ovo zvuci nekom ko nije igrao igru :)

Slazem se inace u vezi toga sto si rekao za monka. Generalno on je verovatno najzabavniji za igranje, nekako je najveca sadisfakcija dok taslačiš kripove. Ali u kasnijim stadijumima igre (od acta 3 u infernu) nema nekog velikog izbora nego moras da tankujes. Vidjao sam dps bildove monka sa Lohom, ali ti poginu u roku od odmah. Mislim da i ne moze da se predje inferno s tom taktikom. Ja imam solidan dps (23k konstantno, a nabijem ga do 50k kad stakujem bafove) ali mi je glupo sto u grupi s ostalim kalsama uglavnom imam najmanji dps, iako najredje ginem.

Poslednja izmena:
Lik ima ludilo monka, tacno ovakvog bih ja zeleo. Ali ko zna koliko je platio ovu opremu

47293 HP
688 Resist All
5606 Armor
64020.88 DPS unbuffed
22% Movement Speed

ps. taj 100k monk je mogao ranije da se nabudzi dok nisu nerfovali AS

Poslednja izmena:
Ustvari ipak je moguce, iskopao sam ovog ludaka. 100k unbuffed
Koreanac naravno :)

au...mojih bednih 17k anbafovanih...tugica:(

Pa naravno da moze, neko 1000 DPS oruzje sa jedno 1.4 AS + bonusom, koje na sebi ima Crit dmg. 60% + socket za emeral koji daje jos cirit, ostala oprema sa sto vise DEX i isto gde moze crit dmg i crit chance,

Sa 1500-2000 DEX, 1000 DPS oruzje, 250 Crit bonus recimo i 25% crit chance lako je probiti 60k a i vise.

Ali zato 100 miliona za tako neko oruzje, zato sto se par komada prodaju.

Poslednja izmena:
Pa naravno da moze, neko 1000 DPS oruzje sa jedno 1.4 AS + bonusom, koje na sebi ima Crit dmg. 60% + socket za emeral koji daje jos cirit, ostala oprema sa sto vise DEX i isto gde moze crit dmg i crit chance,

Sa 1500-2000 DEX, 1000 DPS oruzje, 250 Crit bonus recimo i 25% crit chance lako je probiti 60k a i vise.

Ali zato 100 miliona za tako neko oruzje, zato sto se par komada prodaju.

20 000 na dmg i jos 250 crit bonus je 65k i racunaj da je ovo gornji dps a ne avg, as je ukljucen u dps oruzja ako je na njemu,

as + dex + crit % i dmg + resist all ringova nesto i nema a kamoli jos da ima jos jedan resistance ;)

jos racunaj da ti to oruzje daje 160 crit dmg fali ti jos 90 to su recimo 2 ringa i amulet ili ring i amulet, mnogo se tu gubi a ja slicnu opremu mislim da nisam ni video

edit: i ja mislim da je to pre nerfa

Poslednja izmena:
Ja jedva imam 42k dps, ali zato hp 15k. Ako uravnotezim lika onda ide 35k HP i 23k DPS. Dovoljno za act inferno. Za act 2 nema sanse. E da i 400 res all.

Mora da se farma mnogo. Pade mi legendary helm, onaj andariel ...kako vec. Ne mogu da ga prodam nikako. Niko nece.

Izvinjavam se, prodalo se, za 520k. Nije lose. :)

Plus imam za mene jedan bolji. Isti tip samo bolji statsi.

Poslednja izmena:
Da li mogu na neki nacin da vidim koliko imam FPS u ovoj igri?

Kada je sledeci Patch, ima li najave? Neke znacajnije promene?

Ja jedva imam 42k dps, ali zato hp 15k. Ako uravnotezim lika onda ide 35k HP i 23k DPS. Dovoljno za act inferno. Za act 2 nema sanse. E da i 400 res all.

Mora da se farma mnogo. Pade mi legendary helm, onaj andariel ...kako vec. Ne mogu da ga prodam nikako. Niko nece.

Izvinjavam se, prodalo se, za 520k. Nije lose. :)

Plus imam za mene jedan bolji. Isti tip samo bolji statsi.

dizi ti dps na 60, 60-100 je za act2 odlicno moze sve da se predje samo moras da pazis na one nevidljive i poison isparenja, ne treba ti nikakav resist :)

na act3 mora preko 120 + disciplina posto je smoke screen najbolja odbrana od reflect damage, svaki tip regeneracije je pozeljan

za act4 vec mora defence da se dize koliko god je moguce jer se neprijatelji mnogo zalecu, tamo bez nekoga ko ide ispred mene ne mogu nista , ako imam tenka sve je ok. juce sam sa drugarom protrcao kroz act4 imao sam svega par smrti

[youtube]GtAreSOCyDw[/youtube]

Ako neko ima zatvor neka pogeda samo ovaj video i bice mu mnogo lakse u wc-u. Lik je popusio 3-4 dzointa pre nego sto je krenuo da se snima.

Sta napravise od igre i koja su to proseravanja vise pa to nije normalno. Sada svi hoce da imaju najbolje iteme u igri samo zato sto par ******a imaju sve najnaj i mogu Inferno da igraju zatvorenih ociju bez razmisljanja da ce ih neko ubiti, i sada naravno dolazimo do toga da pocinje kukanje kako svi ostali imaju lose iteme a samo njih par imaju dobre.

Po mom misljenju onaj lik sto se proserava da je za 30 minuta skupio 100 miliona i svi ostali su fora blizzard players koji im daje iteme.

Naravno da moze da se igra bez RMAH i bez AH ali narod vise nece da se pomuci nego hoce na prvom lvl da odmah ima sve najbolje ida ga vec ceka super ultra oprema u kovcegu i jedno par biliona da se cisto nadje ako izadje neki item bolji od njihovog da mogu odmah da ga kupe.

Ako hocete da vam igra bude uzivanje bolje batalite da gledate ovakva proseravanja i polako pikajte svoju igru a vremenom ce da dodje i vama neki item u posed koji je super i onda ce vam bar malo olaksati igru a cim dodje jedan verujte mi doce i drugi.

Nije tacno da se moze bez AH. Pazi, Blizzard je to, sve su oni to lepo uklopili i balansirali.
Primer : od OSMOG nivoa nosim jedan prsten koji je bedan a sada sam na 58 lvl sa WD. Nisam namerno hteo da kupim bolji prsten jer sam cekao da padne.
Za 50 lvl, od normal do hell NI JEDAN JEDINI rare prsten mi nije pao! NI JEDAN JEDINI!
Od pocetka pa do sada palo mi je bezbroj rare itema, samo DVA su mi bila korisna.
AH mora da se koristi ukoliko ti se zvezde ne poklope i imas dobar drop.

Meni je fascinantno kako su ljudi licemerni.

S jedne strane svi besomucno igraju diablo 3! Nisam jos cuo da je neko kupio igru i rekao 'odustajem od igranja'. Pogotovo ovi no-liferi sto kace snimke na yt, oni su bukvalno proveli stotine i stotine sati u igri.

S druge strane ti isti ljudi najvise pljuju po igri. Ne znam da li sam ja lud, ali ako ti se nesto ne svidja ne moras to da radis. Igraj D2 ako ti je bolji, ili uzmi nesto trece ako su ti oba njesra. Vrlo je jednostavno.

Poslednja izmena:
Ne vidim nista lose u tome da se kazu nedostaci necega u cemu imate iskustva i gde ste proveli dosta sati pa znate o cemu pricate.

diablo 3 je generalno dobra igra, ali su ga namerno prilicno upropastili... ocekivanja su bila ogromna, i realno moze sve to bolje...

Ne vidim nista lose u tome da se kazu nedostaci necega u cemu imate iskustva i gde ste proveli dosta sati pa znate o cemu pricate.

Pa naravno. Ali ovo sto slusam i gledam nisu nikakve prave kritike, neko cisto klinacko kukanje.

Ako neko pljuje zato sto mu igra ne radi, puca server ili ti pogine HC karakter sbog lag-a, to je apsolutno opravdano. Ja prvi popizdim zbog toga.
Ali ovo kukanje tipa zasto mi dnevno ne pada 10 itema od po 10 miliona. Pa mislim stvarno, poenta igre bi se izgubila za nedelju dana. A ustalom to i nije uopste tacno, ja licno na sebi imam 2-3 itema koje mi je igra izbacila, od toga jedan mac koji na RMAH vredi oko 100e, mozda i vise.
E sad, ipak se mogu sloziti da je taj RMAH velika greska.

Poslednja izmena:
^
+1
Svaka cast na postu!Drago mi je sto je upravo tako i napravljeno,ima da ti oci ispadnu od igranja,a kaziprst da se grci od kliktanja!To sto si ti napisao,svi bi za nedelju dana da imaju po 50 miliona golda i ako je moguce po 500 evrica na PayPal-u!Umorio sam se od pohlepnih i gramzivih ljudi!

Poslednja izmena:
Samo što ljudi ne shvataju da bi u tom slučaju prešli inferno za par dana i posle ne bi imali čime da se bave u igri, niti ne razumeju da itemu u tom slučaju ne bi imali nikakvu vrednost. Ali onda bi kukali kako nemaju šta da rade u igri :D

Naravno da moze da se igra bez RMAH i bez AH ali narod vise nece da se pomuci nego hoce na prvom lvl da odmah ima sve najbolje ida ga vec ceka super ultra oprema u kovcegu i jedno par biliona da se cisto nadje ako izadje neki item bolji od njihovog da mogu odmah da ga kupe.

Ja recimo za sada igram kako mi se cefne :) Juce sam za 2000 golda kupio 4 itema na AH koji su za moj lvl (28) sa kojima sam dobio duplo veci dps i neki 40% veci armor i LoH sto mi je za sada bitnije (barb) i sada kidam samo tako (bas sam sinoc ocistio Act3, bosa sam ubio bez ikakvog problema, videcemo kad predjem normal kako ce da ide

Nije tacno da se moze bez AH. Pazi, Blizzard je to, sve su oni to lepo uklopili i balansirali.
Primer : od OSMOG nivoa nosim jedan prsten koji je bedan a sada sam na 58 lvl sa WD. Nisam namerno hteo da kupim bolji prsten jer sam cekao da padne.
Za 50 lvl, od normal do hell NI JEDAN JEDINI rare prsten mi nije pao! NI JEDAN JEDINI!
Od pocetka pa do sada palo mi je bezbroj rare itema, samo DVA su mi bila korisna.
AH mora da se koristi ukoliko ti se zvezde ne poklope i imas dobar drop.

Evo ja sam lvl 30 i dobio sam brdo itema koji mi trebaju. Juce su mi bas ispala 2 zuta ringa, za lvl 25, ili 26, mnogo dobra za barba, isto tako palo mi je brdo oruzja, armora koje mogu da koristim.

Samo što ljudi ne shvataju da bi u tom slučaju prešli inferno za par dana i posle ne bi imali čime da se bave u igri, niti ne razumeju da itemu u tom slučaju ne bi imali nikakvu vrednost. Ali onda bi kukali kako nemaju šta da rade u igri :D

Upravo iz tog razloga i igram d3, i kako stvari stoje, igracu ga narednih godinu, dve sigurno. Koja je car ako mi sve padne u roku od nedelju dana? Gubi se svaki smisao igre. Ovako polako igram, kad dodjem do inferno-a par puta farm NM, pa onda act 1 kad ocistim odradim ga jos jednom, pa jos jednom i tako narednih par godina :) U medjuvremenu uvek ce mi padati nesto za druge likove tako da cu uvek imati razloga da igram druge likove :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno