Šta je novo?

Diablo 3

Onaj sto ga ne volite prodao foru kako da zaradite milione golda za najvise 30min: :)

Onaj sto ga ne volite prodao foru kako da zaradite milione golda za najvise 30min: :)

Ma glavu bi ja njemu razbio. Onaj lik mu nudi 500k golda i on ****** uzme i prijavi ga samo zato sto je on reko da njemu treba minimalno da se posalje milion. Ko zna koliko se taj mucio da skupi tih 500k golda a ovaj se pravi pametan. A koliko sam uspeo da vidim po porukama ljudi ga bre psuju gde stignu i kada stignu. Moze on da bude najbolji od najboljih ali lik je generalno krenet prve klase.

ja ću stvarno da se odjavim sa ove teme... ajde otvorite specijalnu temu o njemu pa linkujte yt snimke od njega, nemojte da trujete temu... stvarno lik je užasno arogantan i odvratan. i ja ne znam koji đavo više linkujete ovde, ode mi pritisak na milion kad vidim.

slazem se, zaj*bite sa Athene.
smara

samo da se javim, posto smo se dogovorili da probamo da ubijemo Ghoma zajedno.
Thepace me dodao i ekspresno ga rastavio na delove :) covek ima DH sa 140k damage.
moje je bilo samo da trckaram okolo i bacam blizzard :D
thx !

ja ću stvarno da se odjavim sa ove teme... ajde otvorite specijalnu temu o njemu pa linkujte yt snimke od njega, nemojte da trujete temu... stvarno lik je užasno arogantan i odvratan. i ja ne znam koji đavo više linkujete ovde, ode mi pritisak na milion kad vidim.

+1

Ode ti pritisak na milion od slicice golda ? Ko te tera da kliknes na video ne kontam.

Btw solidno mi ide farmanje, proda se tu koji item, al onda sav srecan odem na AH pogledam koliko love ljudi traze za neke iteme i lolnem zestoko, ljudi stvarno nisu normalni :D

Upravo to, sto se nervirate:)?
Kontam da je ****no kad vama(i meni ofc:)) ne daju milione samo zato sto ste pomenuli necije ime na streamu ali lik je razvio biznis. Haha.

Odlicno ti je ovo, bogami. Sta planiras s njim? :)
koristi cu ga na svom karakteru da vidim kako ce se ponasati u act 3.
Ako ima neko da igra ranged klasu i da je ubio Ghoma od poslednjeg patcha, neka napise kako :)
Krenem polako, izbegavam oblake, setkam se po ivici sobe i gledam sto duze da se zadrzim, u nadi da kada obrnem ceo krug oko sobe, da ce prvi oblak nestati.
Ne vredi... Najvise sto sam uspeo je da ga spustim na 50 % heltha..

Wizard, svi resistanci su 700-750.
47k heltha
5500 armor
44k dmg

do sada, prvi boss koji mi zadaje muke :) Zoltan, Magda i svi pre njega su easy peasy.
Cak mi je i Belial dosta laksi.

Ovaj mrtvi Ghom je nerealan :D
pre patcha je bio laksi, sad se dosta ljudi muci.
[youtube]7iRXDldc_mc&hd=1[/youtube]

Ljudi hitno mi treba vasa pomoc. Pa pomocu clana _/Neo\_ sam dobio Guest Pass Key za D3. E sada me zanima koju zemlju da stavim za kreiranje naloga? Pa ja zivim u Srbiji a moj burazer zivi u Italiji, poenta ovoga je ta sto imam otvoren PayPal nalog u Italiji pa sada hocu da registrujem svoj nalog i da iskoristim ovaj kod sto sam dobio od naseg clana a kasnije kada kupim Original igru samo da nastavim dalje na tom nalogu. Jer sto da neiskoristim RMAH ako vec imam PayPal, kontam ja da to nece moci odmah ali ako vec imam sto da neiskoristim.

Poslednja izmena:
ode amajlija za 5000000 :) -15% poreza...

amulet_sold.png

i pade jos jedan "legendary" :)

wormwood.png

Ljudi jel zna neko odgovor na moje pitanje? Sta da stavim u registrovanju novog naloga Srbiju ili Italiju? Zivim u Srbiji ali u Italiji je registrovan PayPal nalog. HELP

Ljudi jel zna neko odgovor na moje pitanje? Sta da stavim u registrovanju novog naloga Srbiju ili Italiju? Zivim u Srbiji ali u Italiji je registrovan PayPal nalog. HELP

ako ti se ne poklapaju battlenet i pp podaci banovace ti nalog , pa moras da im se zalis dokazujes identitet i sl

Pa to pitam? Da li da stavim Italiju kao zemlju da tamo zivim posto je tamo PayPal registrovan ali nisam ga ja otvarao nego moj brat koji tamo zivi i radi vec mnogo godina. Znaci nije PayPal nalog napravljen tek tako nego je sve proslo kako treba cak je taj moj nalog prikacen na neku od bratovih kreditnih kartica.

A sta mogu ovi sa bettlenet da mi traze za dokaz i koliko imam vremena da to dostavim. Ali opet pitanje ako ja registrujem Italiju kao zemlju u kojoj zivim zar ne mogu da mi prate IP i da vide da ja nisam u toj zemlji nego u Srbiji.

Da li one Runes kod skilova kako se otvaraju da stedim ili da cekiram redom? Ne razumem jos uvek taj sistem, ne znam da li mogu da cekiram svim skilovima ili ce mi u tom slucaju nestati za neke naredne? Ako sam dobro objasnio...

Ima druga koji koristi PP koji je napravio dok je bio u Irskoj, mada ne znam kakve podatke ima na battle.net nalogu.

Kad ga navatam na chatu pitacu ga, pa cu ti poslati PM.

Inace legla prva RMAH prodaja, prodao neki amulet sa dosta STR za 8.5€, a ovo ostalo sto sam mislio da ce imati vecu prođu nije proslo a stavio sam za sicu 4 - 5€.

I Gold AH nije mi jasno kako funkcionise, stavim nesto bezveze za 400k prode iz cuga, neke ok item za realnu cenu od 35k do 100k niko ne kupi.

Da li one Runes kod skilova kako se otvaraju da stedim ili da cekiram redom? Ne razumem jos uvek taj sistem, ne znam da li mogu da cekiram svim skilovima ili ce mi u tom slucaju nestati za neke naredne? Ako sam dobro objasnio...

Svaki skill ima svoje rune, izaberi za svaki koja ti odgovara pa kasnije menjaj kad otkljucas nove ili se ipak odlucis za neku drugu.

Jel koristi neko od vas ovaj virtuelni autentikator za Windows i da li je siguran za koriscenje?

http://code.google.com/p/winauth/

Inace sta sve ljudi prodaju za male pare, pogledajte primer. Kupio sam Immortal King rukavice za bednih 195k a prodao ih veoma brzo za 1,000,000 zlatnika. :D

Prilozi

• Diablo III 2012-07-06 22-00-18-90.jpg
    Diablo III 2012-07-06 22-00-18-90.jpg
    20.5 KB · Pregleda: 108
Poslednja izmena:
Registrovao sam nalog i aktivirao ga, ali sada sam naisao na drugi problem gde treba da ukucam onaj kljuc za Starter Edition i gde da stavim da se skida taj klient? Nasao sam ja u pitanjima gde sta i kako ali kada odem tamo da skinem klient nema nista za diablo 3 samo wow i sc2 a za kluc nista. Sta sada?

Poslednja izmena:
A konacno sam provalio sta i kako. Evo upravo sam aktivirao Starter Edition i skinuo klient a sada ide instalacija.

Doduse ceo dan me ometaju tako da nisam ni mogo da se koncentrisem na sve pa sam ko mula samo zapitkivao sta i kako ali sada kada se sve razislo i ostao bistre glave je vec drugacije. Sada vidim da skida ceo klient u full-u pa kontam da cu tek za par sati moci da se ulogujem da je probam ali ok.

He he, dok ovo kuckam gledam kako mi brzina sa 650 kb/s spada na nesto mizarno a uplaod se penje gore kada ja vidim da je ukljucena opcija za p2p reko e neces samo direct download.

Poslednja izmena:
Kakva glupost da sa 200mf od elite ne dobijem ni jedan rare, a kad mi je 60mf , baci mi 2 rare i to 1 lvl63.

A konacno sam provalio sta i kako. Evo upravo sam aktivirao Starter Edition i skinuo klient a sada ide instalacija.

Doduse ceo dan me ometaju tako da nisam ni mogo da se koncentrisem na sve pa sam ko mula samo zapitkivao sta i kako ali sada kada se sve razislo i ostao bistre glave je vec drugacije. Sada vidim da skida ceo klient u full-u pa kontam da cu tek za par sati moci da se ulogujem da je probam ali ok.

He he, dok ovo kuckam gledam kako mi brzina sa 650 kb/s spada na nesto mizarno a uplaod se penje gore kada ja vidim da je ukljucena opcija za p2p reko e neces samo direct download.

Nema na cemu :)

BTW Ako neko hoce starter key neka se javi, ujutru saljem key
pozzzz

Jel koristi neko od vas ovaj virtuelni autentikator za Windows i da li je siguran za koriscenje?

http://code.google.com/p/winauth/

Inace sta sve ljudi prodaju za male pare, pogledajte primer. Kupio sam Immortal King rukavice za bednih 195k a prodao ih veoma brzo za 1,000,000 zlatnika. :D

Poceo ja danas da koristim, licno kompajlirao kod, mada vidim u ovoj verziji lik lepo stavio sve potrebe biblioteke u download i VS solution fajl. Enroll-ovao authenticator i prikacio ga za nalog, i radi odlicno. Napravio par kopija resto koda i .xml-a gde su podaci od authenticatora i nema zime.
Inace ova se vodi kao mobile authenticator, za to mu dođe kao alternativa.

Drug me smara da kupim SC2 da igramo zajedno, :d a sto da kesiram kad mogu zaradim. Stavio neke WD/Wizard gluposti i jedan item vec otisao.

Kakva glupost da sa 200mf od elite ne dobijem ni jedan rare, a kad mi je 60mf , baci mi 2 rare i to 1 lvl63.

Glupost je to da sa 5x NV nemas zagarantovan 1 rare, da imas svoj 200 MF i + 5x NV onda bi dobijao 4 rare non stop.
Velik MF bez 5x NV nije garancija za rare drop, moze da dobijes 4 lvl 63 itema ali dzaba kad nisu rare da imaju puno statsa.

Poslednja izmena:
Glupost je to da sa 5x NV nemas zagarantovan 1 rare, da imas svoj 200 MF i + 5x NV onda bi dobijao 4 rare non stop.
Velik MF bez 5x NV nije garancija za rare drop, moze da dobijes 4 lvl 63 itema ali dzaba kad nisu rare da imaju puno statsa.

Sa 5 stackova NV-a imas zagarantovan 1 rare kod elite packova, 2 kod Act boss-ova...

Nazad
Vrh Dno