Stonecold
Slavan
- Učlanjen(a)
- 30.12.2011
- Poena
- 225
Ne nego u onoj dalgur oazi, ili kako se vec zove. To je 6. capter u act 2gde u Act 2? Ancient Path Goblin?
Meni u act 2 dropuje kao ludo. Juce ispale neke rare ćega koje sam prodao za 1.5m, a danas i jedan legendarny koji sam stavio za 2m, mislim da ce otici bez problema.
I kao slag na tortu, malopre mi dropovao ovaj bodez. Ne znam da li da ga zadrzim ili prodam i za koliko?
![]()
ps. igram s monkom
Ja sve pokusavam da krenem sa wizom na inferno Act 2 ali jednostavno nema sanse, znaci siluju me oni elite mobovi. Imam 62k HP, 4k5 armora sa buffom, 19k5 DPS, resovi su mi minimalno 463 pa do 576. Jel ima nako preporuku sta dalje raditi? Farmam Act 1 vec neko vreme ali nikako da mi uleti neki dobar drop.
Ja sve pokusavam da krenem sa wizom na inferno Act 2 ali jednostavno nema sanse, znaci siluju me oni elite mobovi. Imam 62k HP, 4k5 armora sa buffom, 19k5 DPS, resovi su mi minimalno 463 pa do 576. Jel ima nako preporuku sta dalje raditi? Farmam Act 1 vec neko vreme ali nikako da mi uleti neki dobar drop.
@Zli
jel mogu dobiti da probam za varva?
Sve najbolje stvari su na RMAH. Na gold AH je sve jad i beda.
ako nastavite da smarate sa ovim smradom smučiće mi se da uđem u ovu temu više...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari