Šta je novo?

Diablo 3

Zalim se da ne mogu prodati nista na AH i odjednom danas prodam item od 10M. :D
Inace pao mi treci "Legendary" item. Ako nekom treba neka mi se javi na PP.

Prilozi

• Diablo III 2012-06-27 23-02-43-87.jpg
    Diablo III 2012-06-27 23-02-43-87.jpg
    187.8 KB · Pregleda: 156
  • Diablo III 2012-06-27 23-04-42-29.jpg
    Diablo III 2012-06-27 23-04-42-29.jpg
    63.8 KB · Pregleda: 185
Meni u act 2 dropuje kao ludo. Juce ispale neke rare ćega koje sam prodao za 1.5m, a danas i jedan legendarny koji sam stavio za 2m, mislim da ce otici bez problema.

I kao slag na tortu, malopre mi dropovao ovaj bodez. Ne znam da li da ga zadrzim ili prodam i za koliko?

bodez.jpg

ps. igram s monkom

gde u Act 2? Ancient Path Goblin?

Cekaj, polako :d

Meni 1. legendary dropovao tek u Inferno posle 90 sati igranja.

Bolje da sto kasnije vidis Set iteme jer dobar deo su krš, posebno ovi high lvl. Ali kazu da ce ih pojacati u nekom sledecem patchu.

Meni u act 2 dropuje kao ludo. Juce ispale neke rare ćega koje sam prodao za 1.5m, a danas i jedan legendarny koji sam stavio za 2m, mislim da ce otici bez problema.

I kao slag na tortu, malopre mi dropovao ovaj bodez. Ne znam da li da ga zadrzim ili prodam i za koliko?

bodez.jpg

ps. igram s monkom

Taj bodež ti može otići za 10M ladno. Juče sam ja jedan crossbow sa DMG od 1220 prodao za 10M, mada je imao loše statse. Taj tvoj ima solidan DMG za 1H oružje, odličan AS i lep STR i DEX.

Ja sve pokusavam da krenem sa wizom na inferno Act 2 ali jednostavno nema sanse, znaci siluju me oni elite mobovi. Imam 62k HP, 4k5 armora sa buffom, 19k5 DPS, resovi su mi minimalno 463 pa do 576. Jel ima nako preporuku sta dalje raditi? Farmam Act 1 vec neko vreme ali nikako da mi uleti neki dobar drop.

@Zli

jel mogu dobiti da probam za varva?

Ja sve pokusavam da krenem sa wizom na inferno Act 2 ali jednostavno nema sanse, znaci siluju me oni elite mobovi. Imam 62k HP, 4k5 armora sa buffom, 19k5 DPS, resovi su mi minimalno 463 pa do 576. Jel ima nako preporuku sta dalje raditi? Farmam Act 1 vec neko vreme ali nikako da mi uleti neki dobar drop.

Sa Wizardom ti je taj DPS mali za Act II. Moraš ga podignuti još. Šta će ti 62k HP'a za Wizarda, toliko ja nemam sa Barbom. Moj ti je savet da ulažeš u Intelligence što više možeš i da maksimalno izvučeš DPS. Sa Wizardom nema defensive nego samo offensive stil igranja. Rokaš iz iz daljine i bežiš. Nema druge. Resovi su ti OK, naravno mogu biti bolji, ali to ti je dovoljno da te ne ubijaju kripovi sa Mortar bufom koji rokaju na daljinu.

Sve najbolje stvari su na RMAH. Na gold AH je sve jad i beda.

Kako izgleda set item kad dropuje? :D Sa 200h odigranih dobio sam jedno 15tak legenderija i 0 zelenih :)

Sto kaze Stonecold taj DPS je mali, a HP imas kao da ces da tenkujes.
Meni sa WD dps 25k, a kad se uspesno bufujem ode na 34k.
Uopste ne gledam u armor i res samo me int zanima i sad sam na 1800, a imam cizme koje nemaju int pa kad ih zamenim bice jos bar 100.
Inace oprema mi je nista posebno, potrosio sam oko milion od toga sinoc 790k za zmiju :)

@Zli

jel mogu dobiti da probam za varva?

Nije problem, evo ti dodaj me Milak#1860
Ali mozes samo da balavis, jer sam odlucio ipak da ga ne prodajem :) Bilo bi idealno da ima vitality na sebi, ali i ovako kad pogledam podigao mi je dps za 5k (sad je preko 22k)! Tako da, definitivno ga zadrzavam

Poslednja izmena:
[youtube]rZkZ-bUj0rk?hd=1[/youtube]

lol :d

@ illidan
ahahhahahahaha kralj :D

Kakav car :D Jel iskopao ko kakve covek ima iteme kad pravi tako bolestan dmg?

aham :) ima sa sharpshoter buffom 370k dps
fali mu jos neki dobar amulet.

bas je juce nekom liku za prsten dao 5 bolesnih itema. a prsten mu je povecao dps za 50k :D

Pogledao sam danas live stream od athene-a..znaci nisam verovao koliko gluposti covek moze da uradi:) To se ne odnosi na njega vec na ljude koji su davali po 20m zlata bzvz :)Jos ih lik sve vreme t..a kako je to timski rad i pritom se i smeje kao lud znaci nisam mogao da verujem ahhaha ali sam imao super provod slusajuci njegove komentare .:)Skupio je 120M golda za 30 minuta :)Jos je tema live stream bila kako skupiti zlato 100M za pola sata hahaha:)
Evo jedan video ,nije nista posebno ali cisto da pokaze na sta DH da obrate paznju i da moze i cheap da se prodje:p
http://www.youtube.com/watch?v=GrVeRvqlswM&feature=plcp

Poslednja izmena:
Je l' treba nekome ovo? Dajte neke ponude, ne znam ni za koliko bih ga prodavao?

murderous_rune_sword.jpg

Da se ne glupira nebi bio zanimljiv, ali realno lako je tako se z********i kad imas gomilu golda, kad ti mnogo fanova daruje iteme, i naravno takmicenje da mu udele 100M golda za 30 min.

Inace On Game Topic, zaziveo je server hotfix gde su povecali drop rate high lvl itema (61,62,63).

http://diablo.incgamers.com/blog/comments/promised-hotfixes

Manje preglednije sa oficijelnog sajta:
http://us.battle.net/d3/en/blog/6214196/Diablo_III_Hotfixes_-_June_Updated_612-6_13_2012#blog

Kolko bi bilo muke da se skupi oprema za Act 3 pre patcha 1.0.3, a sad je samo pitanje dropa.

Vrh Dno