Šta je novo?

Diablo 3

da, i moze se promeniti u account delu na battlenet sajtu

eto, stalna internet konekcija je potrebna.... malo igram, malo ne igram.... pukne mi veza.... i sta ako mi padne neki legendary item a ja ne stignem da ga pokupim, pukne mi veza? pa samo da razbijem kompjuter....

elem, probao sam sve klase i... pfffff najvise mi se svidja monk... ako price na netu da se sa njime ne moze preci inferno ne stoje, vracam se ja na njega, bas mi lepo ide.... nit ginem, nit sta, a dps je pristojan za sada....

sta bre ne moze da se predje inferno; ko je to nalupao?! Act 1 i 2 farmam bez problema, na 3 je malo muka, a u 4tom mi jos dijablo ostao (igrao sam parti, sam pre patcha nisam mogao)...iako mi je monk dosta slabiji od wahadovog!!

ne znam, ljudi onda lupetaju po raznim forumima.... cak sam i video neki klip na yt gde lik kao kaze da je najlaksi nacin za prelazenje inferna sa monkom da udjes u igru, onda pogines, izadjes, napravis witch doktora i onda predjes inferno.... msm... nem pojma, ja cu da guram dalje sa monkom, pa cu da vidim, zasad mi se on najvise svidja....

Sa monkom jeste najteže, ali daleko od toga da je nemoguće.

kako najteze sunce mu bogovo, kad si rekao da ti hp nikad nije ispod pola kod diabla :) meni to deluje kao prilicno opako :) svejedno, kako god... igram ja monka lepo pa sta bude. e koje skillove koristis? ja jedva cekao da uzmem onu mantru koja leci, ali se ispostavi da je onaj retribution sa drugom runom zakon, mnogo im vraca dmg....

Nije najteže ubiti Diabla, nego doći do njega, kao i u svakoj igri. Elite su ti jači nego bilo koji boss, još ako budeš te sreće pa naletiš na 2 pack-a elite i jednog mini boss-a onda do jaja... Treba ti mantra of healing jer te ona i leči i regeneriše spirit... Dodaj me pa ćeš videti ceo build, u sigu ti je moj battletag.

Ortak je barb, bukvalno šeta kroz igru sada... Na inferno naravno, a zajedno smo počeli...

A nije pao ispod pola zbog kombinacije skill-ova koje koristim... serenity, breath of heaven mantra of healing...

Poslednja izmena:
Možda je Athene malo iritantan ali nekad zna nešto pametno da prozbori. Najnoviji video i veoma zanimljivi predlozi koje je izložio.

[YOUTUBE]_o3qrnYrlCg&feature[/YOUTUBE]

ne znam, ljudi onda lupetaju po raznim forumima.... cak sam i video neki klip na yt gde lik kao kaze da je najlaksi nacin za prelazenje inferna sa monkom da udjes u igru, onda pogines, izadjes, napravis witch doktora i onda predjes inferno.... msm... nem pojma, ja cu da guram dalje sa monkom, pa cu da vidim, zasad mi se on najvise svidja....

Hahahahaha, pa ovo sam ja uradio. Act 1 kao po loju sa bzvz itemima. Samo jak dps i na cizmama imam movement speed. Vodim templara i igram low mana cost build :)

Nephalem je rasa ljudi čiji su roditelji odbegli demoni i anđeli. Oni imaju kapacitet da budu jači i od jednih i od drugih. A ti si direktan potomak tih starih Nephalem-a. Zato i postaješ tako jak i možeš da ubiješ diabla.

ma bre... evo cain umro, diablo napao anđele, nephalemi playable chars? šta učiniše od ove igre? sve naopako? :/

sad me diablo iznervirao što je krenuo na anđele, moram da ga ubijem što pre

Ima li nekih naznaka da će se enrage timer u skorije vreme ukloniti iz igre ? Ovo je smrt, nema teoretske sanse preci nijednog od glavnih boss-ova na Infernu za 3 min samostalno osim ako ne radis farming mesec dana za jacu opremu ubijajuci zombije na prvim nivoima :mad: A vala je i to pitanje posto enrage funkcionise i na elite packovima ...

Dodaj me, vidi mi build i opremu i to je to. Tako se ubija sa monk-om i barb-om na inferno težini. Opremu sam poslednji put kupio pre 20 dana a možda i više (dosta pre RMAH), a pre 14 dana sam poslednji put igrao Diablo. Act I i II sam (cele) prešao pre inferno nerf-a solo i in party. Sada su mi oba prelaka, tek je treći ono šta je drugi pre bio...

Sa buff-ovima koji su nonstop on: 66k HP, 1014 res to all, 16k DPS, 7k armor 100-200 LOH 3 SPS.

Nisam lud da dam € za opremu niti ikada u životu planiram za bilo koju igru da dam € (za in game ajteme)

sa ovim dps na infernu diabla jedino neko moze da ubije za tebe ;) , eventualno act3 i da te ubije enrage timer ako ides solo

Ima li nekih naznaka da će se enrage timer u skorije vreme ukloniti iz igre ? Ovo je smrt, nema teoretske sanse preci nijednog od glavnih boss-ova na Infernu za 3 min samostalno osim ako ne radis farming mesec dana za jacu opremu ubijajuci zombije na prvim nivoima :mad: A vala je i to pitanje posto enrage funkcionise i na elite packovima ...

farmaj act1 od pocetka do kraja , iznenadio bi se sta sve moze da padne

sa ovim dps na infernu diabla jedino neko moze da ubije za tebe ;) , eventualno act3 i da te ubije enrage timer ako ides solo

Dobro je to sto mi to pricaju osobe koje nisu ni videle diabla :). Igrao sam sa barbom ciji je dps 23k.

a zanimljivo je to kako ce expanzija sve iteme krvavo zaradjene u trojci da baci u senku.... zamislite samo ljude koji su dali 100eur za item, kad im bolji od toga bude dropovao na normalu akta 5 :D

Jel neko uspeo da proda neki item za real money?

Ko ili sta je kutija?

Evo ja muljam na RMAH svaki dan po 15-20 minuta i nekako sam zaradio 200 evra za desetak dana... Jednom su mi banovali acc jer koristim strani paypal ali posto uzimaju dobre pare od preprodaje tehnicka podrska mi samo rekla "Samo ti to radi, nema problema... Sistem ce povremeno da te banuje ali ti opet pozovi i odmah skidamo ban!"

Kapitalizam bato :)

Nazad
Vrh Dno