Šta je novo?

Diablo 3

Meni nije jasno kako prodam neki budjavi item za 500k iz *******cije a ne mogu da prodam strava item sa mres i gomilu statsa za 50k. Verovatno decurlija kad vidi da nesto kosta 500k misli da to toliko i vredi.

Ako neko hoce da mu otvorim pony level na infernu neka se javi:).
Cisto da okusa srecu:)

Meni nije jasno kako prodam neki budjavi item za 500k iz *******cije a ne mogu da prodam strava item sa mres i gomilu statsa za 50k. Verovatno decurlija kad vidi da nesto kosta 500k misli da to toliko i vredi.
Ako iz bilo kog razloga item dospe na "prvu" stranu aukcije ne koristeći filtere za pretragu računaj da je gotovo sigurno prodat, to je obično pravilo takođe i druga i treća strana se može uključiti ako su na prvoj svi preko xx miliona mislim na bid ne na buyout

Evo mene na Infernu i do sada nisam dobio niti jedan set/rare, mislim WTF?!? Nisu ubacili set/rare lvl30-50 stvari koje ispadaju na Hell ili u cemu je problem?

^^ Dobro me podseti pošto svi pričaju kako dobri itemi ispadaju u Act-u 3 i 4 juče sam sad dobrom ekipom igrao Act 3 i apsolutno ništa pametno nisam dobio isto kao i na Act-u 1 rare itemi po 300dps-a čak sam našao rare sa 172 dps (lvl60) oduševio sam se kad sam ga video :D Skoro 100% sam siguran da je i merchant nešto promrmljao kad ga je kupovao :D Dakle voleo bih da znam kome ispadaju one sekire sa 1000+ (ovde mislim na 1-hand) samo blizzard-u ili i nama ponekad :D

Moras sa dobrom ekipom da igras Act 3 i 4 DANIMA :D da bi ti nesto dobro palo.
Ja sam farmovao act 3, 2-3 nedelje i nista mega nije palo. Sitnice koje idu za po pola miliona.

koliko su poželjne i dobre one mantre za party kod monka? krenuo sam njega zato što mi se sviđaju animacije kako bije, a i zbog tih mantri, ali mi se ne sviđa akcenat kojim priča. inače mi se mnogo više sviđa barbarian, pa se razmišljam da reroll-ujem njega ako te mantre nisu ništa posebno, tj. monk nema nikakav support party-ju. witch doctor mi je bzv, sorc i demon hunter su glass cannons... tako da jedino ova dva. i da, ono što je bio najveći problem kod barbariana u diablu 2 je to što kad dođeš na hell bukvalno polovina mobova je immune to physical dmg. jel ima toga i ovde u trojci? da ne uzimam barbariana za dž ako posle ne mogu da igram veću težinu...

Jel i vas izbacilo sad?

Barbarian je ok, samo sto ces se smoriti zbog njegovog slabog dmg-a, sporo ces prelaziti actove. Ja sam za duplo brze vremena presao sa WD-om nego sa Barbom, kilavo.

Poslednja izmena:
Boze kakvo je ovo djubre; kad god hocu da igram ili je server restart ili je ubacivanje paca ili sta bilo; u principu igra vise ne radi nego sto radi!!!

Drugari moram da vas pitam sta vas drzi da igrate igru dalje , kad ste je presli xxx puta?

Ja sam dogurao sa Wizard-om do 45lvl(do 40h igre) i Demon Hunter do 20lvl(za 5h) i to je to , ne mogu vise ni minut da je gledam , smorila me , jedno te isto(igrao sam sve delove Diabla,ali mi to ranije nije smetalo), a imao sam motiv da stignem do 60lvl da bi prodavao opremu za pare (nije me dugo drzalo)...

Kako vam ide prodaja opreme za pare?

^^ Meni vec 2 nedelje ni jednom nije pukla igra ili da nisam mogao da udjem.

Inace za monka sam i ja provalio da najslabije udara. U coopu sa jos trojicom, 90% slucajeva najmanje ginem i imam najbolji resist ali zato treba da udaram pola sata da bih ubio nesto.

Presao sam juce laganica act 1 inferno sa 63k hp, 5500 armor, 250 resistovi i oko 17k dmg.

Drugari moram da vas pitam sta vas drzi da igrate igru dalje , kad ste je presli xxx puta?

Pa meni je npr najzanimljivije igranje u coop-u. Kad zabodes dobru ekipu, jednostavno je uzivanje i mnogo zabavno da tamanis sve redom, pa naletis na neki elite pack i onda se posteno oznojite svi da ih pobijete. :)
Da igram solo, mislim da bi me smorilo posle nightmare-a, ovako u multiplayeru je druga prica.

Poslednja izmena:
*** opet ne radi!

Ja sam dogurao sa Wizard-om do 45lvl(do 40h igre) i Demon Hunter do 20lvl(za 5h) i to je to , ne mogu vise ni minut da je gledam , smorila me , jedno te isto(igrao sam sve delove Diabla,ali mi to ranije nije smetalo), a imao sam motiv da stignem do 60lvl da bi prodavao opremu za pare (nije me dugo drzalo)...

Kako vam ide prodaja opreme za pare?

normal, nightmare i hell su jedna igra...
inferno je druga

ove tri tezine su manje vise i dosadne. OK, ja sam uzivao, i prelazio ih polako, 15-20 dana, ali vecini su dosadne i gledaju sto pre da ih predju...
Onda kad stignes na inferno, krece nesto drugo. Meni je vrlo izazovno. Sama borba sa jako teskim elite pakovima, kakve neces sretati pre inferna je ono sto je meni bas zanimljivo. tesko i izazovno.

takodje, kad dobijes nephalem valor, igra postaje jos zaraznija

a sto se prodaje tice, apsolutno nema pravila... neko ne proda nista, neko par itema po 2-3 evra ili 10ak, a neko proda item i za preko 100e. treba ti par dana dok se ne istreniras za AH, ali uglavnom je sreca + vreme koje ulozis

Poslednja izmena:
dakle dobar je monk ipak.... ok to je moj stil igre, da slabije udara ali da dosta teze gine od ostalih.... znaci monk najsporije gine od svih?

i da, nije mi jasno sa imenima? mozes bilo kako da nazoves lika bez obzira da li ima isti takav na serveru? nije moguce da ti neko ukrade ime?

Kako mislis da ti ukrade ime?
Moze da postoji 10000 ed_hunter-a na primer. Sto znaci da neko moze da da ime charu isto kao i ti.

pa u wow-u nisi mogao da nazover lika "persida" ako vec ima jedna persida.....

ja se bas cudim sinoc, napravim lika i da mu dam ime, rekoh aj da probam sa mojim omiljenim, al gotovo sam 100 posto bio siguran da je neko vec nazvao lika tako, ipak je to diablo, a ime je Bishibosh... kad ono prihvati ime :)

Imena likova nisu bitna. Kad igras multi koristi se tvoj battle tag sa bnet-a koliko sam ja video.

dakle dobar je monk ipak.... ok to je moj stil igre, da slabije udara ali da dosta teze gine od ostalih.... znaci monk najsporije gine od svih?

i da, nije mi jasno sa imenima? mozes bilo kako da nazoves lika bez obzira da li ima isti takav na serveru? nije moguce da ti neko ukrade ime?

Monk je jako dobra klasa, samo mi previse defanzivan. Od ofanzivnih stvari nema puno vajde. Barem ja tako vidim stvari. Furam build sa blindom, stunom, serenity i breath of heaven + mantra.
Sa druge strane witch doca me odusevio i sada krece inferno farm sa njim. Ima dovoljno offanzive

Koristis li soul harvest? Vidim da imas 24k dps jel to cisto bez ikakvog buffa?

Znam da nije bas najbolji uvod da u svom prvom postu nesto nudim ali vremena i okolnosti su cudne :p U svakom slucaju, ako je neko zainteresovan da uzme neki item sa RMAH i da pritom ga plati 40% manje od cene sa aukcije, moze da se javi na PM ovde pa da se dogovorimo.. sve bi bilo uradjeno na licu mesta, tako da su sanse za bilo kakvim pokusajem prevare ravni nuli.

@ed_hunter
realid je nesto sto je jedinstveno sto se imena tice i svako moze da stavi isto ime kao i milion drugih ljudi, sto je malo verovatno ako se koristi nase ime doduse ali se razlikuje samo u dodeljenim brojevima na kraju

a ime lika moze da bude isto jer se jednostavno prikazuje samo u character screenu ili u grupnoj igri

Sad sam prvi put probao igru posle patch-a i postala mi je dosta teža nego pre.
Stigao sam inače tek do nightmare-a, pošto igram sa više likova uporedo.
Probao sam sada da nastavim sa Barbarian-om 45lvl tamo gde sam stao i drugi elite pack me je stukao za par sekundi. Izginuo sam desetak puta dok ga nisam ubio.
Idem dalje, mučim se malo, ali guram. Počistim još jedan elite pack i onda me zveknu neke vampyric gromade koje se leče brže nego što ih ja oštećujem. Izgiboh 5 puta i izađoh iz igre...

Moraću malo da preispitam taktike i možda se vratim malo unazad dok ne pređem par nivoa.

Znam da nije bas najbolji uvod da u svom prvom postu nesto nudim ali vremena i okolnosti su cudne :p U svakom slucaju, ako je neko zainteresovan da uzme neki item sa RMAH i da pritom ga plati 40% manje od cene sa aukcije, moze da se javi na PM ovde pa da se dogovorimo.. sve bi bilo uradjeno na licu mesta, tako da su sanse za bilo kakvim pokusajem prevare ravni nuli.

ako mozes, malo detaljnije objasni.
kako imas pristup itemima ? sta konkretno radis

ako mozes, malo detaljnije objasni.
kako imas pristup itemima ? sta konkretno radis

Mogu, nije problem. RMAH, kao takav kakav postoji, sa njega se kupuju itemi samo na dva nacina battlenet balance novac ili paypal. E sada posto u 99% slucajeva kod nas ne postoji pp opcija. Ja nudim ljudima da im uzmem item preko battlenet para, koje sam skupio prodavajuci iteme, sa velikom popustom i u takvom slucaju ja dobijem bilo kakav profit od svog ulozenog vremena a ljudi koji zele da kupe neki item ga dobiju po povoljnijoj ceni nego kada bi to sami radili. Sve bi se radilo na licu mesta(u nekoj od igraonica), barem prvi put sa nekim dok bi kasnije moglo i preko postnet-a/uplacivanja na racun.

Sorry sto je bas onako uopsteno objasnjenje ali da barem napisem jednom tacno sve u korak

ja opet ne razumem. kako ti da kupis za njih sa svojim battlenet nalogom?

On kupi item, nadjete se u coop igri i dropuje ti ga. On ima Battlenet balance pare, koje je zaradio prodavajuci iteme, i sada ako ti hoces neki item koji kosta 10 evra, on ga kupi sa svojim nalogom, pa mu ti das, npr 1000 dinara u kesu a on tebi da item ingame.

Cifre su cisto figurativno.

Nazad
Vrh Dno