Šta je novo?

Diablo 3

Malo sutra. Tipican tok misli igraca ce biti ovakav:"Aha, popravke su mi skuplje, ajde da stavim itemima na aukciji malo vecu cenu kako bih nadoknadio gubitke".

Sa ovakvim tokom misli takav igrač će nakon 36h od aukcije itema dobiti poruku: "Taj i taj item not sold. Return to stash". Pa će onda ukapirati da narod nema para kao pre pa će spustiti cenu istog itema.

Dobije status "broken" i mozes samo kod blacksmitha da je rastavis u delove.

pa ako ne naostris noz istupice se i neces moci da iseces lebac a kamoli neko cudoviste ;)

ma kad odes na salvage kod blacksmita, nista posebno... dobijes materijale za craft
iskreno preporucujem "ignores durability" opremu, ja sam se skroz opremio, ne placam popravku osim za oruzije, amulet i ringove. Kad je sve totalno pred raspad, izadje 4-5k :)
cak sam video da postoje i ringovi (legendary) koji imaju tu opciju, rare nemaju. mozda i to uzmem, onako cisto iz *******cije...

evo upravo prodah jos jedan item za 5evra, i opet nisam zapisao sta i kako :/ opet nemam pojma sta sam prodao, znam da je nesto sto mi je isplao sinoc dok sam farmao act 1. mislim da je neki belt za barba
stavio sad, i za manje od 15min buyout :)

Poslednja izmena:
U *** prvi put cujem to. A koji su to delovi?

Pa odprilike ovako:
[delimična sprdnja]Daješ pare čoveku kome si pomogao da ubije svoju ženu (kao pretvorila se u zombija) i umesto da imaš neki popust on te non-stop dere za bezvredne iteme, a kad shebeš nešto od itema on ti uzme pare i da ti nekoliko još bezvrednijih itema kao što je neki essence i nečije suze ... realno ko zna šta ti uvaljuje ja mu nipošto ne bih verovao [/delimična sprdnja]

hahaha good one :)

sinoc udjem u onaj dungeon za zoltan kull blood i ubijem dva elite, odem do grada da se popravim.... 20k.... jeste daa..

Totalno su upropastili drop iz Resplendent chest-ova (veliki zlatni), juce i danas sa otvorio jedno 5-6 komada ako sam jedva dobio jedan Rare item, JEDAN rare item :mad:
Sad samo vredi cistiti rupe od elite i boss moba, a s obzirom da ima manje prostora za manervisanje i to bas nije isplativo.

Stvarno su krembili ovi sto rade na D3, i ovo je poslednja allways-online-DRM igra koju sam kupio jer sve mogu da steluju ... ispadaju mi 2H bows i sekere ko lude, a ZASTO zato sto slabo to koristi neko.

EDIT: Evo opet jos sa MF buffom iz shrine-a ukupni MF 182% i nista sve plavi krsh.

Poslednja izmena:
Pa ova igra samo lici na Diablo. Uopste nema atmosferu prijasnjih dijelova, mracan svijet i unikatnu muziku.

Ovo ustvari vise lici na Titan Quest, koji ima cak i detaljniju grafiku koliko se sjecam.

Inace frend mi je dao svoj account. Level sam 20 i nemam neku zelju da nastavim. Mozda je zavrsim normal, i to je sve.

Ovo ce se brzo zaboraviti.

Vredi li nesto?

Prilozi

• tal rasha's adjudication.jpg
    tal rasha's adjudication.jpg
    88.5 KB · Pregleda: 147
izgleda da su sve cene na AH otišle gore mislim na opremu preko 800 dps

Nije nesto ali ovaj vadi jedan random stat, u ovom slucaju je to crit chance

Jok,cuvam za mog wizza a i iskreno ako cemo vredi prilicno vise

Poslednja izmena:
Na inferno? Ako ga ne ubijes za 3 min, ima enrage timer i pocne da radi 100k dmg insta.

Pa ova igra samo lici na Diablo. Uopste nema atmosferu prijasnjih dijelova, mracan svijet i unikatnu muziku.

Ovo ustvari vise lici na Titan Quest, koji ima cak i detaljniju grafiku koliko se sjecam.

Inace frend mi je dao svoj account. Level sam 20 i nemam neku zelju da nastavim. Mozda je zavrsim normal, i to je sve.

Ovo ce se brzo zaboraviti.

haha kako su svi lagano iskulirali ovaj post :D

atmosfera nije na nivou diabla 2 definitivno, ali ja mislim da je to sve subjektivno. možda je i zbog toga što je diablo 2 bio mnogo veća revolucija u vreme kada je izašao od ovoga. meni se iskreno sviđa što su neke zvučne efekte zadržali... vidi se da je diablo. svet je mračan dovoljno po meni. grafika je dovoljno detaljna, fora je što treba da radi i na slabijim mašinama.

eto i ja od danas imam acc, pa... igramo se...

starac :D

Samo da se pohvalim, sa WDom, 24k dps, 3k armora i oko 31k vitalitija ... Act 1 ide laganeze. Koristim build sa dva velika cd-a big bad voodoo i fetish army ...

Pitanje za vas koji igrate wd-a koliko resistansa da naguram za dalje? Trenutno act one Royal Crypts pre Sk-a.

Hvala unapred

haha kako su svi lagano iskulirali ovaj post :D

atmosfera nije na nivou diabla 2 definitivno, ali ja mislim da je to sve subjektivno. možda je i zbog toga što je diablo 2 bio mnogo veća revolucija u vreme kada je izašao od ovoga. meni se iskreno sviđa što su neke zvučne efekte zadržali... vidi se da je diablo. svet je mračan dovoljno po meni. grafika je dovoljno detaljna, fora je što treba da radi i na slabijim mašinama.

eto i ja od danas imam acc, pa... igramo se...

To je samo odgovor ljudima na forumu koji su mi rekli da je ovo i dalje onaj Diablo, a sto je BS. Nisi u toku.

Puno toga meni bitnog nije na nivou D2, ne samo atmosfera.
Mnogi su to otkrili, ali kasno. Bitno je da je nisam istresao kes za ovo.

Nazalost i sa ovog foruma komentare i preporuke treba uzeti sa rezervom.

^
To za komentare i preporuke na bilo kom forumu treba uzeti sa rezervom je sasvim normalno tj. prvo probati pa tek onda kupiti!Npr. za Starcraft 2 ili Max Payne 3 ja licno nebi dao ni 200 dinara,ali to nije problem do igre nego do mene!Jednostavno mi se ne svidjaju!Sto se tice Diabla nije mi zao ni dinara sto sam dao,ne zato da bi ovde opravdao pare koje sam dao,nego sto mi se prosto dopada!Cak i da odigram Hell tezinu do kraja i tu da stanem opet cu imati stotinjak sati zabave za 5000 RSD-a sto i nije tako malo!

Poslednja izmena:
Ne znam da li je do resova koje sam digao, ogoromnog helta moje wizardice ili do toga da je act 1 na infernu nerfovan, ali elite mobovi daleko lakse padaju. Takodje sam primetio da bacaju vise rare itema. sa 75% MF od NV minimum 2 rare vrlo cesto i 3, dok TG retko kad bacaju ispod 3 rarea. Takodje sam primetio da lvl 63 itemi ispadaju u actu 1. Na pocetku acta 1, kada krenem da trazim ono groblje, ispao mi je umalo savrseno rolovan lvl 3 carobni stap koji sad koristim.

Samo da se pohvalim, sa WDom, 24k dps, 3k armora i oko 31k vitalitija ... Act 1 ide laganeze. Koristim build sa dva velika cd-a big bad voodoo i fetish army ...

Pitanje za vas koji igrate wd-a koliko resistansa da naguram za dalje? Trenutno act one Royal Crypts pre Sk-a.

Hvala unapred

Ja sam izbacio skoro ova dva bas zbog dugog cd-a i ubacio Haunt i Hex da ih drzim na odstojanju. Bitan ti je veliki dps, da ih sto pre poobaras.

Ja sam isto primetio da rare ispadaju prilicno cesto. Juce mi je ispao set item na kraju prvog acta u infernu i zavaljao sam ga za milion na AH.
Mada stvarno mi je nije jasno ko to kupuje za te pare!? Na sebi imam duplo bolji item od tog seta a platio sam ga ispod 100k.

Vrh Dno