Ako iz bilo kog razloga item dospe na "prvu" stranu aukcije ne koristeći filtere za pretragu računaj da je gotovo sigurno prodat, to je obično pravilo takođe i druga i treća strana se može uključiti ako su na prvoj svi preko xx miliona mislim na bid ne na buyoutMeni nije jasno kako prodam neki budjavi item za 500k iz *******cije a ne mogu da prodam strava item sa mres i gomilu statsa za 50k. Verovatno decurlija kad vidi da nesto kosta 500k misli da to toliko i vredi.
Drugari moram da vas pitam sta vas drzi da igrate igru dalje , kad ste je presli xxx puta?
Drugari moram da vas pitam sta vas drzi da igrate igru dalje , kad ste je presli xxx puta?
Ja sam dogurao sa Wizard-om do 45lvl(do 40h igre) i Demon Hunter do 20lvl(za 5h) i to je to , ne mogu vise ni minut da je gledam , smorila me , jedno te isto(igrao sam sve delove Diabla,ali mi to ranije nije smetalo), a imao sam motiv da stignem do 60lvl da bi prodavao opremu za pare (nije me dugo drzalo)...
Kako vam ide prodaja opreme za pare?
dakle dobar je monk ipak.... ok to je moj stil igre, da slabije udara ali da dosta teze gine od ostalih.... znaci monk najsporije gine od svih?
i da, nije mi jasno sa imenima? mozes bilo kako da nazoves lika bez obzira da li ima isti takav na serveru? nije moguce da ti neko ukrade ime?
Koristis li soul harvest? Vidim da imas 24k dps jel to cisto bez ikakvog buffa?
Znam da nije bas najbolji uvod da u svom prvom postu nesto nudim ali vremena i okolnosti su cudneU svakom slucaju, ako je neko zainteresovan da uzme neki item sa RMAH i da pritom ga plati 40% manje od cene sa aukcije, moze da se javi na PM ovde pa da se dogovorimo.. sve bi bilo uradjeno na licu mesta, tako da su sanse za bilo kakvim pokusajem prevare ravni nuli.
ako mozes, malo detaljnije objasni.
kako imas pristup itemima ? sta konkretno radis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari